AMER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AMER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.395.571

Publication

18/09/2014
ÿþZetel:Schans 4

2480 Dessel

Onderwerp akte :Ontbinding en vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 29 augustus 2014 voor; Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voori registratie naar analogie met artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doeli neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "AMER", met: maatschappelijke zetel te 2480 Dessel, Schans 4, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste besluit -Voorafgaande verslagen

De vergadering neemt kennis van de in de agenda aangekondigde verslagen.

De conclusies van het verslag van VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VEN N. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Rudi Zeelmaekers, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk overgenomen:

;i ln het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft :Ide Raad van Bestuur van AMER NV, met maatschappelijke zetel te B - 2480 Dessel, Schans 4, een' staat van actief en passief per 31 mei 2014 opgesteld, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal weergeeft van 30.170.749,43 EUR en een netto-actief van 30.055.708,63 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke: professionele normen, besluiten wij, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van; fiscale en sociale controles en de volledigheid van de kosten van de vereffening, dat deze staat eeni volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 mei 2014. Op basis van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van diC controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Ter informatieve titel ten behoeve van de aandeelhouders willen wij erop wijzen dat de roerendel voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 1.497.785 EUR, die zal ontstaan op het

moment van het nemen van een beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering, niet

.;

geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk:

achten.

Hasselt, 22 augustus 2014

k VAN HAVERMAET GROEN WEGHE BEDRUFSREV1SOREN

BURG. VENN. O.V.V. CVBA

1lVertegenwoordigd door

Rudi ZEELMAEKERS

Bedrijfsrevisor - Vennoot"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 SEP. 2014

ANTWERPEN ameling IURNHOUT

De Griffier

III III II1I II 111111

*14172025*

Ondernerningsnr 0458.395.571

IBenaming (voie): AMER

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

=d 11.1

be verslagen opgemaakt door de raad van bestuur en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van

activa en passive blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris

Tweede besluit  Ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden beslist de vergadering de vennootschap

vervroegd te ontbinden met ingang van heden.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen wordt de vennootschap

ontbonden en vereffend in één akte.

De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk:

- dat de vennootschap geen schulden heeft aan derden en dat de eventuele schulden die blijken

uit de staat van activa en passive werden terugbetaald tussen het opmaken van de staat en de

beslissing tot ontbinding van de vennootschap.

- dat er geen vereffenaar is benoemd.

- dat alle aandeelhouders aanwezig zijn.

dat de terugname van het resterende actief gebeurt door de aandeelhouders zelf, zoals blijkt uit het derde besluit hierna.

Derde besluit Goedkeuring rekeningen van de vereffening  Overname resterend actief

De vergadering beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren.

De aandeelhouders, verklaren, aile activa en rechten van de vennootschap op basis van voormelde staat van actief en passief de dato 31 mei 2014, na afhouding van de liquidatiebelasting en voorziene liquidatiekosten, ook deze die eventueel zullen ontstaan na de sluiting van de vereffening, integraal voor hun rekening te nemen.

Vierde besluit Vaststelling beëindiging mandaat bestuurders

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van de beëindiging van het mandaat van de bestuurders, te weten:

-de NV U.S.G. MANAGEMENT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer HEHENKAMP Michiel en

-de NV PCS Innotec International, Schans 4, 2480 Dessel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de NV U.S.G. MANAGEMENT op haar beurt vertegenwoordigd door de heer HEHENKAMP Michiel.

De vergadering verleent kwijting aan de voornoemde bestuurders voor het door hen gevoerde beleid. Viifde besluit Sluiting van de vereffening

Gelet op het voorgaande, beslist de vergadering dan ook tot toepassing van artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan vanaf heden.

De boeken en bescheiden van gemelde NV zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door U.S.G. MANAGEMENT, te 2440 Geel, lerlandlaan 11

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan U.S.G. MANAGEMENT, vertegenwoordigd door de heer Michiel HEHENKAMP, met recht van indeplaatsstelling, teneinde het vereffeningssaido uit te keren aan de aandeelhouders.

De vergadering verleent volmacht aan U.S.G. MANAGEMENT, vertegenwoordigd door de heer Michiel 1-IEFIENKAiV1P, met recht van indeplaatsstelling, om bij de Deposito- en Consignatiekas de vrijgave van de overeenkomstig artikel 184, §5 W. Venn. geconsigneerde gelden te bekomen en de nodige stortingen of betalingen door de Deposito- en Consignatiekas te laten uitvoeren.

Zesde besluit Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BV o.r.v. BVBA Albert & Partners, met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 68, KBO nr. 0427.804.741, haar zaakvoerder(s), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk individueel handelsbevoeqd, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het *Belgisch Stlatsblad

'Voor-

behouden

aan het

'aelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- volledige uitgifte.

- bijzonder verslag van de raad van bestuur.

- verslag van de bedrijfsrevisor.

mod11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 31.07.2014 14392-0469-027
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 03.07.2013 13265-0442-028
07/06/2013
ÿþOndememingsnr : 0458.395.571

benaming (voluit) : INNOTEC INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schans 4

2480 Dessel

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 21 mei 2013 voor; Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpeit, Boseind 23, met; volgende registratievermelding: "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Neerpelt, op 22 mei; 2013, boek 549 blad 12 vak 2; ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De E.a. Inspecteur a.i. getekend;

;1 L.Hoogstijns." blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "INNOTEC: 11 INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te 2480 Dessel, Schans 4, volgende beslissingen; genomen heeft:

Eerste beslissing  Ontslag voorlezing verslag "

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur; aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva: afgesloten per 31 maart 2013,

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van; activa en passiva afgesloten per 31 maart 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben? genomen.

: Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva worden bewaard in het; dossier.

Tweede beslissing Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van; onderstaande tekst aan artikel 4 van de statuten:

ni) de handel en handelsbemiddeling in old timer en klassieke auto's, import- en export, aan- en' verkoop, ter beschikkingstelling, expositie, huur en verhuur, het bewaren, restaureren, herstellen en onderhouden van old timer en klassieke auto's, de handel in onderdelen en toebehoren van; dergelijke auto's, de sponsoring, het deelnemen aan en organiseren van nationale en internationale; oldtimeractiviteiten."

eerde beslissing -- Naamswijziging

11 De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van 'Innotec International' naart l'AMER' en dienovereenkomstig artikel 1 van de statuten aan te passen.

Artikel 1, eerste alinea, luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap is als naamloze vennootschap opgericht onder de naam "AMER",

Vierde beslissing

;; De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van; ;1 de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van; de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde beslissing

;; De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande) 11 beslissingen uit te voeren,

Zesde beslissing

1; De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Saline Bouts, wonende te 3920 Lommel, Speelpleinstraat 23 en de N.V, SPECK met zetel te 1700 Dilbeek, Dorpsplein 1, evenals aan haar

,;_bedenáen,_aarlgestel~en_en :last:hebbers__ieder_~fzonderljj_k_pe~oe.~d,_am4 ~me~ rrlogel~khejd,tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

iu

i

1110111

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 MEI 2013

IleelHOUT @riffier,

v( bet( aar Bel! Staa

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder' de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving of wijziging van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van de voormelde genomen beslissing(en) en de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

`Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 21.06.2012 12189-0457-028
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.11.2011, NGL 23.12.2011 11646-0277-028
21/11/2011
ÿþ mod 2

; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1flh1 111111 HIl H IIII1 II

*11179797*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11

Ondernemingsnr : 0458.395.571

NI

r" n, EEnr3ELECD j GyEF-""'?E Fv=c'~1~ ~: , t.¢ VAN

~~

0 8 il3V. 2Û il I

IfOOPi-e, qUE-Grrffieliv:-10Lv û

De, rsrlttie»

Benaming : INNOTEC INTERNATIONAL

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schans 4

2480 Dessel

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

i Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 27 oktober 2011 voor !! Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met!

volgende registratievermelding : "Geregistreerd 3 bladen geen renvooien te Neerpelt, op 2 november !! 2011, boek 545 blad 78 vak 6; ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De E.a. Inspecteur a.i. getekend;

Godelieve Jansen. blijkt :

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "INNOTEC! INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te Dessel, Schans 4, volgende beslissingen: genomen heeft:

Eerste beslissing

i De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één januari; en af te sluiten op eenendertig december van ieder jaar.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 34 van de statuten te vervangen door de volgende; tekst: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december !! van hetzelfde jaar."

Tweede beslissing

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur.

!! De vergadering beslist de eerste twee zinnen van artikel 25 van de statuten te vervangen door del volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur. Indien die :i dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur; gehouden worden."

Overgangsbepalingen

!! 1°De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 juli 2011,! vervroegd af te sluiten op 31 december 2011.

2°De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de' jaarrekening afgesloten per 31 december 2011, zal gehouden worden op de eerste donderdag van! de maand juni van het jaar 2012.

Derde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ij Vierde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande !! beslissingen uit te voeren.

Vijfde beslissing

Volmacht werd verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt,! ;; Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940! Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt!

? (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten !

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(tià

~

~

:=3

mod 2.1

inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der' Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

gecoördineerde tekst der statuten.

ryl

Vóor-

behouden aan he Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/1f/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 19.01.2011 11013-0435-012
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 17.12.2009, NGL 15.01.2010 10014-0040-012
24/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 03.12.2008, NGL 23.12.2008 08863-0115-012
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 27.12.2007, NGL 25.01.2008 08022-0229-014
27/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 22.11.2006, NGL 21.12.2006 06922-0932-015
29/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 01.12.2005, NGL 23.12.2005 05907-3913-015
03/02/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 30.12.2004, NGL 28.01.2005 05032-3472-015
25/08/2004 : TUA019240
17/03/2004 : TUA019240
06/02/2004 : TUA019240
06/02/2004 : TUA019240
12/01/2004 : TUA019240
24/06/2003 : TUA019240
02/05/2003 : TUA019240
02/04/2003 : TUA019240
06/03/2003 : BL618827
27/01/2003 : BL618827
15/10/2002 : BL618827
29/09/2000 : BL618827
31/05/1997 : BL618827
17/05/1997 : BL618827
19/07/1996 : BLA93680

Coordonnées
AMER

Adresse
SCHANS 4 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande