ALLEGRO (PLATFORM VAN GROEPEN VOOR ALLEENSTAANDEN)

Association sans but lucratif


Dénomination : ALLEGRO (PLATFORM VAN GROEPEN VOOR ALLEENSTAANDEN)
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 457.863.160

Publication

12/07/2011
ÿþ MOD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Nid

beh+

aai

Bel!

Staa *11106058

Lra eg ~b d ter griffie tan de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 3 4 JUNI 2011

Ondernemingsnr: 457.863.160

Benaming

(voluit) : ALLEGRO Platform van groepen voor Alleenstaanden

(verkort) : ALLEGRO

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Acacialaan, 14 - B-2630 Aartselaar

Onderwerp akte :

Wijziging Statuten

TITEL I: Naam, zetel, doel, duur

(Wijzigen)

Artikel 2 : De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2630 Aartselaar, Acacialaan, 14, Arrondissement Antwerpen. De raad van bestuur is bevoegd om het adres van de maatschappelijke zetel te wijzigen binnen de. grenzen van hetzelfde gerechtelijk arrondissement. Hij kan slechts verplaatst worden buiten het gerechtelijk', arrondissement door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals voor een, statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

TITEL II : Leden

(Wijzigen)

Artikel 8: De lidmaatschapsbijdrage bedraagt maximum ¬ 250.- De raad van bestuur bepaalt jaarlijks het

bedrag van de bijdrage.

TITEL III : Raad van bestuur

(Wijzigen)

Artikel 14: Zo door vrijwillig ontslag, afzetting of voor welke reden dan ook, het aantal bestuurders is teruggevallen tot het minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 15: De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter en kan voorts een secretaris,. penningmeester of elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakkelijk is onder haar leden toewijzen.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter Indien deze belet of afwezig is wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 16: De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genoemn bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter of the stem van degene die hem vervangt doorslaggevend

Artikel 17: Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter of de secretaris en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Bij ontstentenis van dezen kunnen twee anderebestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

Artikel 19: Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging. Voor alle administratieve zaken is de handtekening van de voorzitter en/of secretaris vereist. Voor fianciële aangelegenheden volstaat de handtekening van de voorzitter; en/of de schatbewaarder, tenzij de verrichting een bedrag van ¬ 1000.- te boven gaat. In dit geval is de handtekening van twee bestuurders verplicht.

TITEL IV : Algemene Vergadering

Artikel 20: De algemene vergadering is samengesteld uit alle stemgerechtigde leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of, bij diens afwezigheid, door de oudste vand e aanwezige bestuurders.

Artikel 21: De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het benoemen en het ontslaan van de bestuurders, het goedkeuren van de rekeningen en de begrotingen, het vrijwillig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

17n.e.. . Mn, " " " " " e... 1.-,...1/.,b..,..v...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luimt B - Vervolg



MOD 2.2

.

ontbinden van de vereniging, het etsluiten van een lid en het bekrachtigen van de aanvaarding van nieuwe leden.

Artikel 29: Van elke vergadering worde notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris, of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

Artikel 32: Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921 en de wijziging van de wet van 2 mei 2002 van toepassing

De Heer Pieter Jacobs neemt ontslag uit de Raad van bestuur en ontslag werd aanvaard op de algemene vergadering van 28 mei 2011.

Voorzitter

De Deckker Willy

Secretaris

Boel Rita

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-be\ouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PLATFORM VAN GROEPEN VOOR ALLEENSTAANDEN

Adresse
ACACIALAAN 14 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande