ALEX & ED STUDIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALEX & ED STUDIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.890.362

Publication

16/03/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod wort! 11.1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ALEX & ED STUDIO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ullensstraat 11 11°v te 2610 Antwerpen - Wilrijk (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de akte verleden voor Meester Ludo Gielen, notaris met standplaats te Edegem-Elsdonk, op 23 februari 2015, afgeleverd v66r registratie.

"De heer MOELANDS Eduard Franciscus, geboren te Goirle (Nederland) op 29 mei 1967, ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 67.05.29 463-12, wonende te 2610 Wilrijk-Antwerpen, UIlensstraat Il, gehuwd met de heer VALVERDE Alexandre onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Anne-Marie Larose, toen te Antwerpen op zestien juni tweeduizend en zes, niet gewijzigd tot op heden volgens zijn verklaring

heeft een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Ullensstraat 1111° v., in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Naam

ALEX & ED STUDIO

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Het geven van diensten in verband met haartooi en verwante diensten, op verplaatsing of in een bepaalde vestiging.

De diensten worden hoofdzakelijk maar niet uitsluitend aangeboden in de sector van mode, schoonheidsevenementen en -publicaties, showbusiness, entertainment- en publiciteitssector, film, toneel, tv, media, fotoshoots, clips en dergelijke, zowel aan celebraties als particulieren, al dan niet in samenwerking met agentschappen en reclamebureau's.

Het uitoefenen van bestuursmandaten of mandaten als vaste vertegenwoordiger in alle vennootschappen, verenigingen, trusts en stichtingen

Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit roerende en/of onroerende goederen.

Binnen dit kader kan de vennootschap overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren en valoriseren van deze onroerende goederen. Het is haar toegestaan deze onroerende goederen te verkopen alsook deze al dan niet bemeubeld te verhuren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

599.89_.) . 36 2

11111111.1111131111111*1111

Rechtbank van koophandel Antwerpen

O 4 Mni 2015

afideling~n~erpen

rt ip

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het bouwen, verbouwen, aankopen, uitrusten, restaureren en valoriseren van onroerende goederen met het oog op wederverkoop of verhuring, al dan niet in onderverhuring.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal:

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) per aandeel.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën en onderschreven door de heer Eduard MOELANDS voornoemd die elk aandeel volledig volgestort heeft ten belope van 12900/18600°, zijnde meer dan 1/3° elk. De vennootschap beschikt heden bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend negenhonderd (12.900) euro.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen, toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BEVOEGDHEDEN

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om alle handelingen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering,

Beslissingen

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders.

Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er twee zaakvoerders zijn worden de beslissingen met eenparigheid genomen.

])e zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Externe vertegenwoordiging

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal de vennootschap in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd worden door elke zaakvoerder alleen handelend.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Nettowinst:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op 29 mei van elk jaar om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

I)e oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, toegezonden aan de vennoten,

Voér-

Z behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Overgangsbepalingen:

Eerste boekjaar,

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015,

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt bijgevolg gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerders gedurende de tussentijd.

Comparant verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar vóór het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zaI maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Wordt benoemd tot gewone zaakvoerder:

De heer Edouard Moelands, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur."

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

afgeleverd vóór registratie

De notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALEX & ED STUDIO

Adresse
ULLENSSTRAAT 11 / 1°V 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande