AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.377.216

Publication

12/10/2012
ÿþ mai 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111I 1fl 1I1I' II'i1 1'i1 1t11 I1II I1 1'i1

*iaiseeis*

bet a~ Be Sta

Woergelegrl#er riltio von do, Itecs!ifbonk irrrn f{oophQntei AnfwerpeiïT, op

Griffie ~ 3 01(ï. 2012

Ondernemingsnr : 0894.377.216

Benaming (voluit) : AEDIFICIUM Architectenatelier

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ertbruggestraat 100

2110 Wijnegem

Onderwerp akte :1~usie

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 24 september 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene; vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER", met zetel te 2110 Wijnegem,; Ertbruggestraat 100,opgericht bij akte verleden voor notaris Alvin Wittens te Wijnegem op achttien december tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee januari tweeduizend en acht, onder nummer; 20080102/0000624, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

1. Eerste besluit: Vrijstelling opstellen verslag; overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen

De algemene vergadering van alle betrokken vennootschappen; beslist met instemming van alle vennoten tot vrijstelling;

overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van

Vennootschappen van de verplichting tot het opstellen van het; schriftelijk verslag van het bestuursorgaan van beide; vennootschappen zoals vereist door artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Tweede besluit: gebeurlijke wijzigingen in de activa en de passiva van het vermogen van de vennootschappen

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen, dat sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectievelijke vermogens van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

3. Derde besluit: besluit tot fusie.

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van del fusievoorstellen alsook voormeld verslag, allen hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER door fusie overgenomen wordt, door de vennootschap WOLLAERT ARCHITECTEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vbor-Ubhouc n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

2. Na kennisname van deze fusievoorstellen alsook voormeld verslag besluit de algemene vergadering van de vennootschap

AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de vennootschap WOLLAERT ARCHITECTEN, alsook tot het ontslag van de heer Wollaert Ni1s, wonende te Wijnegem, Ertbruggestraat 100, als zaakvoerder van de vennootschap AEDIFICIUM ARCHITECTENATIER en verleent hem kwijting.

3. De algemene vergadering van de vennootschappen AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER en WOLLAERT ARCHITECTEN besluit tot de fusie door overneming van gans het vermogen van vennootschap AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER, over te gaan.

4. Bijgevolg gaat gans het vermogen van de vennootschap AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER, met alle rechten en plichten, over op de vennootschap WOLLAERT ARCHITECTEN.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en twaalf worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap WOLLAERT ARCHITECTEN.

4. Vierde besluit: toekenning aandelen

1. De voorzitter verklaart dat de enige vennoot van de overgenomen vennootschap AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER voldoet aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de overnemende vennootschap WOLLAERT ARCHITECTEN.

2. Er worden aan de vennoot van de vennootschap AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER, te weten de heer Wollaert Nils Jan Myriam, wonende te 2110 Wijnegem, Ertbruggestraat 100, honderd negentig (190) aandelen in de overnemende vennootschap WOLLAERT ARCHITECTEN toegekend, zonder opleg in geld.

3. Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap WOLLAERT ARCHITECTEN zorgt voor de vernietiging van alle bestaande aandelen van de vennootschap AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2012
ÿþ Mal Wmtl 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

9rff ;â ~~echtbaRk pf;arrdel ie Arafwar,oera, op

13 g AUri, 2Û1?

Griffie

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0894.377.216

Benaming

(voluit) : AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ertbruggestraat 100 - 2110 wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Neerlegging fusievoorstel dd. 11 juli 2012

AED1FICIUM ARCHITECTENATELIER

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te

2110 Wijnegem, Ertbruggestraat 100.

Ondernemingsnummer: RPR Antwerpen 0894.377.216

Belasting over de Toegevoegde Waarde, nummer BE 0.894.377.216

De over te nemen vennootschap genoemd.

WOLLAERT ARCHITECTEN

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te

2110 Wijnegem, Ertbruggestraat 113.

Ondernemingsnummer: RPR Antwerpen 0427.731.495

Belasting over de Toegevoegde Waarde, nummer BE 0427.731.495

De overnemende vennootschap genoemd.

FUSIE DOOR OVERNEMING van AEDIFIC1UM ARCHITECTENATELIER BV ovv BVBA door WOLLAERT ARCHITECTEN BV ovv BVBA op basis van de financiële staten per 30 juni 2012.

ENERZIJDS:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AEDIFICIUM ARCH1TECTENATELIER waarvan de zetel gevestigd is te 2110 Wijnegem, Ertbruggestraat 100, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0894.377.216.

Opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid biij akte

verleden voor Notarissen André Michielsens en Alvin Wittens te Wijnegem op 18 december 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 januari 2008 daarna onder nummer 200801-02/0000624.

ANDERZ1JDS:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

WOLLAERT ARCHITECTEN waarvan de zetel

gevestigd is te 2110 Wijnegem, Ertbruggestraat 113, ingeschreven in het rechtspersonenregister

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

" (Antwerpen) van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0427,731.495.

Opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor Notaris Joseph Van Roosbroeck te Ekeren op 23 augustus 1985, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 september 1985 daarna onder nummer 850912-153.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

1. inzake de specifieke aansprakelijkheid van het bestuursorgaan wordt verwezen naar artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Het fusievoorstel dient door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd en bekendgemaakt te worden bij uittreksel (wet van 8 januari 2012 tot wijziging van W. Venn.).

al FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De bestuursorganen van BV ow BVBA AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER en BV ovv BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN zullen aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van BV ovv BVBA AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER (over te nemen vennootschap) met zetel te 2110 Wijnegem, Ertbruggestraat 100, zal overgaan naar BV ovv BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN (overnemende vennootschap) op basis van een financiële staat afgesloten op 30 juni 2012f alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 juli 2012 door BV ovv BVBA AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER zullen voor rekening van BV ovv BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN zijn.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de vennootschappen luidt als volgt :

- voor de BV ovv BVBA AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER

"De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, evenals het verlenen

van diensten die niet onverenigbaar zijn met de uitoefening van het beroep van architect.

Deze diensten omvatten:

-Bijzondere bouwtechnieken (elektrische studies, sanitair, "HVAC")

-Beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn

-Decoratie, interieur- en landschapsinrichting

-Design

-Topografie

-Stedenbouwkunde

-Expertises

-Energieprestatie- en binnenklimaatberekeningen (EPB-berekening)

Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap alle onroerende of roerende

verrichtingen nastreven die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel.

Elke deelneming aan een andere vennootschap is mogelijk, op voorwaarde dat deze vennootschap van

uitsluitend professionele aard is en het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap niet

onverenigbaar zijn met de functie van architect ."

- voor de BV ovv BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN

"De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, evenals het verlenen

van diensten die niet onverenigbaar zijn met de uitoefening van het beroep van architect.

Deze diensten omvatten:

-Bijzondere bouwtechnieken (elektrische studies, sanitair, "HVAC")

-Beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn

-Decoratie, interieur- en landschapsinrichting

-Design

-Topografie

-Stedenbouwkunde

-Expertises

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Energieprestatie- en binnenklimaatberekeningen (EPB-berekening)

Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap alle onroerende of roerende verrichtingen nastreven die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Elke deelneming aan een andere vennootschap is mogelijk, op voorwaarde dat deze vennootschap van uitsluitend professionele aard is en het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap niet onverenigbaar zijn met de functie van architect ."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschappen bedraagt :

-voor BV ovv BVBA AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER, E 19.000,00 en is vertegenwoordigd door 190

aandelen

met dezelfde nominale waarde van ¬ 100,00 per aandeel;

-voor BV ovv BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN, E 18.600,00 en is vertegenwoordigd door 750 aandelen

zonder nominale waarde.

Het bestuursorgaan van de vennootschappen is als volgt samengesteld:

-voor BV ow BVBA AEDIFICIUM ARCH1TECTENATELIER, de heer Nits Wollaert, zaakvoerder;

-voor BV ow BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN, de heer Guido Wollaert, zaakvoerder.

b/ RUILVERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

10 De ruilverhouding wordt als volgt vastgelegd:

190 nieuwe, volledig volgestorte aandelen op naam van BV ow BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van BV ovv BVF3A AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER.

Van de bestaande 750 aandelen van BV ow BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN zijn 748 aandeten in bezit van de overgenomen vennootschap BV ovv BVBA AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER. Die 748 bestaande eigen aandelen die ingevolge de fusie in handen van BV ow BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN zelf komen, worden door de fusie van onwaarde en zullen onmiddellijk worden vernietigd.

De 190 nieuwe aandelen van BV ovv BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN zullen door het bestuursorgaan van laatstgenoemde worden verdeeld onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap BV ow BVBA AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER a rate van de bestaande aandelenparticipaties in BV ow BVBA AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER. Één nieuw aandeel van de BV ovv BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN zal geruild worden tegen één oud aandeel van BV ovv BVBA AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER.

Na de fusie zal het kapitaal van BV ow BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN vertegenwoordigd worden door 192 aandelen die als volgt zullen zijn verdeeld:

- mevrouw Monique Nicasi: 1 aandeel (1 bestaand)

- de heer Guido Wollaert: 1 aandeel (1 bestaand)

- de heer Nils Wollaert: 190 aandelen (190 nieuwe)

20 Er zal geen opleg worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, 3° De uitreiking zal geschieden door aantekening in het aandelenregister.

c/ DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 1 juli 2012,

d/ BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2012.

e/ BIJZONDERE VOORWAARDEN

Er zijn geen bijzondere voorwaarden aan deze transactie verbonden, bij gebreke aan aandeelhouders met bijzondere rechten alsook aan houders van andere effecten dan aandelen in de overgenomen vennootschap.

6 ~,

Voorbehouden aan het . Belgisch Sta +tsblad

fl BIJZONDERE BEZOLDIGING AAN BEDRIJFSREVISOR

Aan de door respectieve bestuursorganen van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap aangewezen bedrijfsrevisor DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS Burg. Venn. o.v.v. BVBA, Vrijheidstraat 91 te 2854 Boom, wordt opdracht verleend om voor elk van de fuserende vennootschappen het verslag op te maken, waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen; zij zal hiervoor een vergoeding ontvangen overeenkomstig de geleverde diensten die wordt vastgesteld op 1250,00 euro voor de twee fuserende vennootschappen samen.

g/ BIJZONDERE VOORDELEN AAN LEDEN BESTUURSORGANEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

hl GEVOLGEN FUSIE

Ingevolge de fusie zal de bestaande groepstructuur vereenvoudigd worden waardoor onder meer een

kostenbesparing zal gerealiseerd worden.

Neerlegging

Gedaan te Wijnegem op 11 juli 2012, in vier (4) originele exemplaren.

De respectieve bestuursorganen van BV ovv BVBA WOLLAERT ARCHITECTEN en BV ovv BVBA AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER erkennen elk twee (2) originele exemplaren te hebben ontvangen, waarvan zij elk één (1) zullen neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en één (1) zullen bewaren in hun respectievelijke zetels.

AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER BV ovv BVBA

vertegenwoordigd door

Nils Wollaert

Zaakvoerder

Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto

22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.11.2011, NGL 19.12.2011 11641-0122-012
20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 13.12.2010 10631-0454-012
17/09/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.09.2009, NGL 09.09.2009 09756-0153-013
21/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.10.2008, NGL 17.11.2008 08816-0106-013

Coordonnées
AEDIFICIUM ARCHITECTENATELIER

Adresse
ERTBRUGGESTRAAT 100 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande