ADVOCATENKANTOOR SERKAN ALHAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR SERKAN ALHAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.574.621

Publication

29/05/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoude, aan het Belgisch

Staatsbla

IIIIIVN~~IVIIIIIIIIMI1IM~I

1 80992*

Griffie

1 7MEI 2013

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

A

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Vati Koophandel te Antwerpen, op

Ondernemingsnr 0534 " 574. 621

Benaming



(voluit) : Advocatenkantoor Serkan Alhan

(verkort) :

Rechtsvorm :~

Zetel : 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 164 bus 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Caroline Heiremans, notaris te Zele op drieëntwintig april tweeduizend dertien, blijkt dat:

.De heer ALHAN Serkan, geboren te Lokeren op achtentwintig november negentien-honderd vijfentachtig (NN 85.11.28-039.13), echtgenoot van mevrouw AKIN Figen, geboren te Lokeren op dertig januari negentienhonderd zesentachtig, wonend te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 164/7.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "starter" heeft opgericht als volgt:

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "starter" "Advocatenkantoor Serkan Aihan", met zetel te Wilsijk, Prins Boudewijnlaan 164 bus 7,

De heer Alhan, voornoemde comparant, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van tweeduizend euro (¬ 2.000), volledig volgestort, waarvoor honderd (100) aandelen op naam, genummerd van 1 tot en met 100, toegekend worden.

TITEL I : NAAM DUUR ZETEL DOEL

ARTIKEL 1. Rechtsvorm (saam,

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "starter" aangenomen en wordt opgericht onder de naam: "Advocatenkantoor Serkan Alhan".

Zolang het maatschappelijk kapitaal niet ten minste is gebracht op het in artikel 214 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde bedrag, moet aan iedere in artikel 78 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde vermelding van de rechtsvorm het woord "starter" worden toegevoegd.

Deze woorden moeten eveneens worden toegevoegd aan de vermelding van de rechtsvorm in de uittreksels, zoals die overeenkomstig de artikelen 68 en 69 van het Wetboek van Vennootschappen bekendgemaakt moeten worden. De afkorting van de rechtsvorm luidt "S-BVBA".

ARTIKEL 2. Zetel.

De zetel is gevestigd te 2610 Antwerpen, Prins Boudewijnlaan 164 bus 7. De zetel kan zonder statutenwijziging worden verplaatst in hetzelfde taalgebied bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL 3. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap verliest echter haar statuut "starter" ten laatste vijf jaar na de oprichting of zodra de vennootschap een equivalent van vijf voltijdse werknemers te werk stelt, moet de vennootschap haar maatschappelijk kapitaal verhogen om het ten minste te brengen op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) en neemt zij de rechtsvorm en de gevolgen aan van een "gewone" besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake.

ARTIKEL 4. Doel,

De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen van curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en het optreden als scheidsman. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

'4, a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de raad van de Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel, en onder meer deze vervat in de beroepscodex van de voorvermelde Orde.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennoot-schap, associatie of groepering van natuurlijke of/en rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

de vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten;

de vennootschap stelt zich tot doel roerende en onroerende goederen of rechten onder gelijk welke vorm te verwerven, te beheren, te valoriseren en te cederen. Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschap-pelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorde-ren;

onroerende goederen en zakelijke rechten verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen; de onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden; participaties verwerven en beheren in andere vennootschappen, zowel binnenlandse en buitenlandse; ter vervulling van haar maatschappelijk doel, alle leningen afsluiten en waarborgen verlenen;

de vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennoot-schappen uitoefenen;

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rentabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende, zowel in volle eigendom, blote eigendom of vruchtgebruik, ook in het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura. De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwe-zenlijking van haar maatschappelijk doel, zelf indien ze er niet in rechtstreeks verband mee staan. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden persoonlijk of zakelijk borg stellen. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennoot-schappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

de vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel;

bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel;

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en met alle onroerende en roerende goederen verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochter-vennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

TITEL il : KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 5. Kapitaal.

Het geheel geplaatst en volgestort maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeduizend euro (2.000,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 6

Deze aandelen zijn ondeelbaar en persoonlijk. Het bezit blijkt uit een register van aandelen dat wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. De rechten van ieder vennoot in de vennootschap blijken slechts uit deze akte, uit de akten houdende wijziging ervan, alsmede uit het register van aandelen en uit de regelmatige over-drachten van aandelen.

Het aantal aandelen van ieder vennoot, met vermelding van de gedane stortingen, wordt ingeschreven in het register dat berust op de zetel van de vennootschap en ter inzage ligt van elke vennoot of belanghebbende derde. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. In geen geval mogen deze

certificaten opgemaakt worden aan order of aan toonder.

ARTIKEL 7. Wijziging van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal kan worden verhoogd of verlaagd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering,

die beraadslaagt volgens de voorwaarden voor statutenwijzi-ging.

a) 1. Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. De houders van aandelen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalverhoging geschiedt door uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stem-recht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur wordt aangeboden aan houders van aandelen met stemrecht en de tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht.

Het voorkeurrecht kan warden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, hen bij aangetekende brief ter kennis gebracht. Van deze openstelling mag afgeweken worden zo alle vennoten hun voorkeurrecht, zoals hierboven vermeld, uitoefenen. Op aandelen waarop niet werd ingeschreven, kan slechts worden ingeschreven door de andere vennoten die reeds van hun voorkeurrecht gebruik maakten, door hun echtgenoot of door hun bloedverwanten in de rechte lijn, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten.

2.Indien de vennootschap daarentegen slechts één vennoot telt, kan deze alleen op het gehele bedrag van de kapitaalverhoging intekenen.

3.1s een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan heeft de bloot eigenaar het recht op de nieuwe aandelen in te tekenen, tenzij anders is overeengekomen. De aandelen behoren de bloot eigenaar toe, mits de bevoegdheid voor de vruchtgebruiker om hierop zijn recht van vruchtgebruik uit te oefenen.

b) Ingeval een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt een bedrijfs-revisor een verslag op naast het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s).

c) Zolang de vennootschap het statuut van "starter" heeft, kunnen er geen kapitaal-verminderingen worden doorgevoerd.

Van zodra de vennootschap het statuut van "starter" verliest, kan een algemene vergadering over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal beslissen. Dan wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze in de oproeping tot de algemene vergadering vermeld. Verder wordt gehandeld naar de voorschriften van de artikelen 316, 317 en 318 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 8. Verlies van netto actief.

Zolang de vennootschap het statuut van "starter" heeft, is dit artikel zonder inhoud, doch van zodra de vennootschap haar statuut als "starter" verliest, wordt het volgende bepaald:

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet(en) de zaakvoerder(s), binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, een algemene vergadering doen samenkomen om, ln voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Verder wordt gehandeld naar de voorschriften van de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 9. Overdracht van aandelen onder levenden.

a) De aandelen met of zonder stemrecht van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennisgeven bij een aangetekende brief, waarin hij de voornaam, de naam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer mededeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten akkoord gaan met de overdracht, delen zij dit schriftelijk mede binnen een maand na een verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aange-tekende brief toegezonden.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen die maand te antwoorden, worden zij geacht zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Indien zij weigeren, staat tegen de weigering van goedkeuring geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden te rekenen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het voorkeurrecht overeenkomstige toepassing. In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen de partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door één deskundige aan te stellen door de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van het rechtsgebied waar de vennootschap gevestigd is en die zijn opdracht dient voltooid te hebben binnen de termijn van twee maanden te rekenen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open. Deze zal rekening houden met alle elementen opgenomen in de laatst goedgekeurde jaarrekening en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

T f

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De afkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen de drie maanden te rekenen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven, voormeld, Indien afbetaling wordt overeengekomen, mogen de termijnen niet gespreid worden over meer dan vijf jaar té rekenen vanaf het sluiten van de koop. Het nog verschuldigd blijvend kapitaal zal de wettelijke intrest per jaar opbrengen. Vervroegde aflossing bij geheel of deel is toegelaten zonder opzeg noch vergoeding.

De in dit geval verkregen aandelen kunnen niet opnieuw worden overgedragen alvorens de volgens dit artikel bepaalde prijs volledig is betaald.

b) De enige vennoot van de vennootschap daarentegen kan vrij zijn aandelen onder levenden overdragen. ARTIKEL 10. Overgang van aandelen bij overlijden.

a) De aandelen met of zonder stemrecht van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierdek van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld. Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen overgaan op een vennoot, de echtgenoot van de erflater of aan een bloedverwant in de rechte lijn,

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerder(s) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de vermogenswaarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 9 van de statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen in onverdeeldheid tussen twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap mededelen welke erfgenaam als eigenaar of als gevolmachtigde zal optreden.

b) Bij overlijden van de enige vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden. Op de dag van de verdeling van de aandelen alsook op het ogenblik van de aflevering van de legaten met betrekking tot deze aandelen, gaan deze aandelen bijgevolg over op de erfgenamen en legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, onverminderd de toepassing van artikel 24 b) van deze statuten,

TITEL III : BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL 11. Bestuur Zaakvoerder(s).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, doch zolang de vennootschap het statuut van "starter" heeft kan de vennootschap enkel bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De duur van het ambt van zaakvoerder is niet beperkt.

Een niet statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits deze zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging is voorzien.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer Alhan, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

ARTIKEL 12. Tegenstrijdig belang.

a) Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

b) Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de beslissing slechts worden genomen of de verrichting slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

c) Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. In zelfde stuk dienen de overeenkomsten gesloten tussen de zaakvoerder en de vennootschap te worden opgenomen, tenzij het courante verrich-tingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten laste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

" °" ,

. c . " " n Y

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 13. Bezoldiging.

Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd de vergoeding van zijn/hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL 14. Intern bestuur.

De/ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL 15. Externe vertegenwoordiging.

De/ledere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

ARTIKEL 16. Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen alleen beperkte en bijzondere gevolmachtigden voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen aanstellen. De gevolmachtig-den verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 17, Toezicht.

a) De controle op de vennootschap is zo nodig opgedragen aan één of meer commis-sarissen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen. Zo er geen verplichting tot benoeming van een commissaris voor de vennootschap bestaat heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commis-saris.

b) De voormelde regeling inzake het toezicht op de vennootschap is niet van toepassing indien de enige

vennoot tevens zaakvoerder is.

ARTIKEL 18. Bezoldiging Commissaris(sen).

De bezoldiging van de eventuele commissaris(sen) bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun

opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming

van partijen. Buiten die bezoldiging mogen commissaris(sen) geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de

vennootschap ontvangen.

TITEL IV .. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 19. Jaar, Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergadering

" De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde zaterdag van de maand juni om 11 uur. indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluit-vorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

" Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeenge-roepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort, en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

" Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om ten overstaan van een notaris over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten, De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 20. Bijeenroeping.

De zaakvoerder en in voorkomend geval ieder commissaris moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. Zij zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen op verzoek van één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd.

Tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, geschiedt de oproeping tot de algemene vergadering bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissa-ris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/het college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

ARTIKEL 21. Vertegenwoordiging van vennoten.

a) Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge , gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b) Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt die de bevoegdheden van de algemene vergadering uitoefent, kan deze enige vennoot deze bevoegdheden niet overdragen. Het is de enige vennoot evenwel niet verboden om door middel van een beperkte en bijzondere volmacht zich op de algemene vergadering te laten vertegen-woordigen.

ARTIKEL 22. Voorzitterschap Bureau.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten hetzij door de enige zaakvoerder, hetzij door de oudste zaakvoerder in jaren, indien er verscheidene zaakvoerders zijn. De voorzitter kan een secretaris en stemopnemer aanwijzen, die geen vennoot behoeven te zijn. Die twee functies kunnen uitgeoefend worden door één persoon. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemer vormen samen het bureau.

ARTIKEL 23. Verloop van de vergadering.

Op eikje algemene vergadering wordt een aanwezigheidslust bisgehouden.

De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingstech-niek. De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris, geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat. Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

ARTIKEL 24. Stemrecht.

a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid toebehoren aan verschil-lende personen, kan de vennootschap de daaraan verbonden rechten schorsen totdat één enkel persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het effect. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

b) Bij overlijden van een enige vennoot daarentegen worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredig-held met hun rechten in de nalatenschap. Zijn ingevolge het overlijden van een enige vennoot de aandelen met vruchtgebruik bezwaard dan oefent de persoon die het vruchtgebruik van de aandelen erft, de rechten uit die verbonden zijn aan die aandelen.

ARTIKEL 25. Besluitvorming.

a) De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij berekening van de meerderheid verwaarloosd, Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergade-ring, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

b) De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris, die er een authentiek proces verbaal van opmaakt. Dit geldt ook indien de vennootschap slechts één vennoot telt. De algemene vergadering kan over een voorgestelde statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping volgens artikel 286 van het Wetboek van vennoot-schappen nodig. De tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen. Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blancostemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

Indien de voorgestelde wijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap of op de rechtsvorm, dan moet de buitengewone algemene vergadering eveneens ten overstaan van een notaris worden gehouden, met inachtneming van de voorschriften van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen respectievelijk artikel 781 Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 26.  Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen In het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van vennootschappen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegd-held van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vernield.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

TITEL V ; INVENTARIS JAARREKENING JAARVERSLAG RESERVE WINSTVERDELING

ARTIKEL 27. Boekjaar Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening. De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, zo de wet dit vereist.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

ARTIKEL 28. Bestemming van de Winst Reserve.

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap. Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van de overgedragen verliezen zal  zolang de vennootschap het statuut heeft van "starter" -- jaarlijks ten minste één/vierde vooraf genomen worden om de wettelijke reserve te vormen.

Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214 § 1 .van het Wetboek van Vennootschappen en het geplaatst kapitaal.

Van zodra zij het statuut van "starter" verliest, zal de vennootschap jaarlijks ten minste één/twintigste vooraf genomen worden om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt, in voorkomend geval, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

TITEL VI : ONTBINDING VEREFFENING

ARTIKEL 29. Benoeming van vereffenaars.

§ 1. De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de bedrijfsrevisor of de externe accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) waar het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

§ 2. Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de invereffeningstelling gedaan door de vereffenaar(s), Is/Zijn geen vereffenaar(s) benoemd, dan is/zijn de zaakvoerders) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meerdere zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen. De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt na bekrachtiging door de rechtbank van koophandel van de aanstelling van de vereffenaar(s) openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel in het vennootschapsdossier en bekendmaking ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 30. Bevoegdheid van vereffenaars,

, , 1



Voor- De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit bij gewone meerderheid van stemmem ARTIKEL 31, Keuze van woonplaats.

behouden Aile zaakvoerder(s), commissaris(sen) en vereffenaar(s) die hun woonplaats in den vreemde hebben of wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen gedaan worden betreffende de zaken van de vennootschap.'

aan het OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

Belgisch De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Staatsblad BENOEMING VAN COMMISSARIS

De oprichter, voomoemde comparant, verklaart dat hij uit de te goeder trouw verrichte schatting opmaakt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf één Wetboek van vennootschappen zal voldoen en dat derhalve geen commissaris wordt benoemd.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging van de stukken op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

VOLMACHT

De heer Alhan, hier aanwezig, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van statutair zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeien-de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennoot-schap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstel-Zing, aan Leen De Wilde Accountant & belastingconsulent bvba, om namens en voor rekening van de vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van de volmacht.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2015
ÿþ Mad Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



CII

U

MONTE

06-

BELG1SCw

UR BELGE Rechtbank van koophandel

Antwerpen

38- 2415 3 p JULI 2015

STAATS BLADGriffie

drUClll ru Ar dwa per r

Ondernerningsnr : 534.574.621

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Serkan Alhan

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap ovv bessoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : 2610 Antwerpen, Prins Boudewijnlaan 164/7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Steven Vandersnickt, geassocieerd notaris in de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Caroline

Heiremans & Steven Vandersnickt, geassoci-eerde notarissen" met zetel te Zele op zestien juli tweeduizend

vijftien, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgelijke vennoot-schap onder

de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-held starter "Advocatenkantoor Serkan

Alhan", met zetel te 2610 Antwerpen, Prins Boudewijnlaan 164/7.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Caroline Heiremans, te Zele, op drieën-twintig april tweeduizend

dertien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig mei tweeduizend dertien

onder nummer 80992.

BTW BE 0534.574.621 RPR Antwerpen.

II. BESLISSINGEN

Na uiteenzetting van de reden welke tot deze buitengewone algemene vergadering aanleiding gegeven

hebben legt de voorzitter de punten ter stemming en na be-spreking worden volgende beslissingen genomen.

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zestien-duizend vijfhonderd vijftig

euro (¬ 16.550) door inbreng in speciën zodat het ka-pitaal gebracht wordt van tweeduizend euro (¬ 2.000) naar

achttienduizend vijf-honderd vijftig euro (¬ 18.550) en waarvoor geen nieuwe aandelen worden gecre-eerd.

Er zal volstort worden voor een bedrag van tienduizend vierhonderd euro (¬ 10.400).

TWEEDE BESLISSING

Vervolgens hebben de aandeelhouders, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten

en de financiële toestand van voormelde bvba.

De kapitaalverhoging wordt onderschreven door de heer Alhan Serkan voor een bedrag van ¬ 16.550,

volstort voor een bedrag van ¬ 10.400.

De hierboven aangehaalde gelden werden overeenkomstig de wet gedeponeerd op een bijzondere rekening

BE48 3631 5029 0527 op naam van de vennootschap bij ING.

Het bewijs van deponering blijft bewaard in het dossier van ondergetekende nota-ris.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van zestienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 16.550), volstort voor achtduizend vierhonderd

euro (¬ 8.400), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op

achttienduizend vijfhonderd vijftig (¬ 18.550), volstort voor in totaal tienduizend vierhonderd euro (¬ 10.400),

vertegenwoordigd door 100 kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550) vertegenwoordigd door 100

gelijke aandelen zonder nominale waarde."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat door deze kapitaalverhoging de bvba haar statuut als "starter" verliest. Een

coördinatie van de statutan is bijgevolg veriest.

De vergadering beslist:

- in artikel 1 het woord "starter" en de tweede, derde en vierde zin te schrappen

- in artikel 3 de tweede zin te schrappen

Op le laatste blz, tan r-aik88 vermelden Recto Naam en hoedanigheid Jan de instrumenterende notans, het: van de perso{o,nt vn

bevoegd de rechtspersoon ten ganzen van derden te vertegentfoordrgen

Verso Naam an Handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- - in artikel 7 punt c en de laatste drie zinnen te schrappen

behouden - in artikel 8 de eerste zin te schrappen

aan het - in artikel 11 de woorden "doch zolang de vennootschap het statuut van "starter" heeft kan de vennootschap enkel bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen" te schrappen

Belgisch - in artikel 28 de tweede, derde en vierde zin te vervangen door: "De vennoot-schap zal jaarlijks ten minste één/twin-+tigste voorafnemen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éenitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt."

Staatsblad De vergadering verleent maçhtiging om de statuten te coördineren waarvoor op-dracht wordt gegeven aan ondergetekende notaris.

Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- coordinering van de statuten









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Getekend

Steven Vandersnickt

Geassocieerd notaris











Cp de laatste blz. var ! ue( B vermelden Recto \raam en hoedan:gheid san de ,nstrumenterende notaris, hetz+l van de persoto;n1en bevoegd de rechtspersoon ten aanzsen van derden te vertegenuooro:gen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR SERKAN ALHAN

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 164, BUS 7 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande