ADVOCATENKANTOOR CHRISTOPHE DU JARDIN, AFGEKORT : CHRISTOPHE DU JARDIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR CHRISTOPHE DU JARDIN, AFGEKORT : CHRISTOPHE DU JARDIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.419.616

Publication

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 01.08.2012 12376-0202-012
17/11/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





IIII

*11172881*

rioaraIDPerd fer griffie van de r;arlfbt7nk von ffeophnndei te Antwerpen, op

0 4 Nou, 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Ondememingsnr : 0890.419.616

Benaming : Bureau Du Jardin

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Speeltuinlaan 29

2640 Mortsel

Ij

Onderwerp akte : Bvba-omvorming

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Julie De Herdt, notaris te Hove, ten kantore, vervangende:; haar ambtsgenoot Kris Ducatteeuw, geassocieerd notaris te Edegem, op 24 oktober 2011 dat is bijeengekomen, ;; de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van "BUREAU DU JARDIN" besloten vennootschap;; met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel, Speeltuinlaan 29,: rechtspersonenregister Antwerpen ondernemingsnummer 0890.419.616, BTW BE 890.419.616.

Gans het kapitaal was vertegenwoordigd. l;

Met eenparigheid van stemmen zijn volgende beslissingen genomen:

1. Naamswijziging

De algemene vergadering beslist om de huidige benaming van de vennootschap te wijzigen

"ADVOCATENKANTOOR CHRISTOPHE DU JARDIN ", afgekort "CHRISTOPHE DU JARDIN".

2. Vervanging van het doel van de vennootschap.

;t a. Verslag van de zaakvoerder

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder van 11 oktober 2011 met; uiteenzetting van de gedetail-leerde motivatie voor de voorgestelde vervanging van het maatschappelijk bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd die is afgesloten op 30 september 2011.

= b. Vervanging van het doel van de vennootschap

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het doel van de vennootschap te vervangen door: "De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en'. ;; voor eigen rekening:

De uitoefening van het beroep van advocaat, al dan niet in associatieverband, middels haar vennoten, die ,:zijn ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van de balie van Brussel, op de lijst van de;! stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut: van de advocaat, waaronder doch niet beperkt tot het optreden als scheidsrechter in arbitrageschillen,;; gerechtelijk mandataris, deskundige, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke;; opdrachten in de meest ruime zin van het woord, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren; van artikels en boeken die verband houden met het recht, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij' onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële:; verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met:; al wat de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap kan bevorderen of vergemakkelijken, waaronder doch niet beperkt tot de aankoop, bouw, verbouwing, afbraak of verhuring van onroerende goederen alsook hete; aangaan van andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties,: diners en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties; ;, van de vennootschap.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit' verband alle daden van beheer en beschikking stellen, doch zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep;; van advocaat, zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap zal in het bijzonder alle verplichtingen opgelegd krachtens de reglementen van de Orde;: van Advocaten bij de Balie te Brussel dienen na te leven."

3. Volstorting kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

In het kader van voormelde doelswijziging waaruit volgt dat de vennootschap een ebvba wordt, beslist de algemene vergadering eenparig om de het kapitaal te volstorten met een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het volstort kapitaal wordt derhalve gebracht van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00) naar twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

4. Vaststelling en coördinatie van de nieuwe statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Met eenparigheid van stemmen werden de nieuwe statuten vastgesteld. Hieruit volgend uittreksel.

"Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-'schap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " ADVOCATENKANTOOR CHRISTOPHE DU JARDIN ", afgekort "CHRISTOPHE DU JARDIN".

Zolang de vennootschap een éénpersoonsvennootschap is, zal de maatschappelijke benaming slechts de naam van de vennoot vermelden zonder enige andere toevoeging dan 'advocaat' of `advocatenkantoor'.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2640 Mortsel, Speeltuinlaan 29.

De maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3 :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De uitoefening van het beroep van advocaat, al dan niet in associatieverband, middels haar vennoten, die zijn ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van de balie van Brussel, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van de advocaat, waaronder doch niet beperkt tot het optreden als scheidsrechter in arbitrageschillen, gerechtelijk mandataris, deskundige, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten in de meest ruime zin van het woord, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken die verband houden met het recht, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met al wat de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap kan bevorderen of vergemakkelijken, waaronder doch niet beperkt tot de aankoop, bouw, verbouwing, afbraak of verhuring van onroerende goederen alsook het aangaan van andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties, diners en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties van de vennootschap.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, doch zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap zal in het bijzonder alle verplichtingen opgelegd krachtens de reglementen van de Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel dienen na te leven.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij bezit de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénfhonderdste (1/186ste) van het kapitaal vertegen-+woordi 'gen.

Boven het bedrag waartoe de vennoot zich door onderschrijving van aandelen verbonden heeft, is deze vennoot niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op zeventien juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is of een zondag, heeft de jaanverigadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief vermeldt de agenda.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod 2.1

aan het, Belgisch Staatsblad



De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennoot-'schap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. -De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbre-.ken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-'voerders, al dan niet vennoten, die advocaat

moeten zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar

vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij geza-'men-~lijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun

bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is

verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het

gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeen-komstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerleg-ging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1) van het Wetboek van vennootschap-pen.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wet-telijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algeme-ne vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Artikel 30.- OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERF-GERECHTIGDEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen

toegepast.

Artikel 31.- OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERF-GERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van

aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het Wetboek van Vennootschappen of in deze statuten niet van

toepassing.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge



































Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod 2.1

aan het, Belgisch Staatsblad



Indien zich onder de erfgenamen of legatarissen een advocaat/advocaten bevindt/bevinden, dan heeft/hebben deze het recht doch niet de verplichting om de aandelen van de vennootschap over te nemen van de overige erfgenamen die niet voldoen aan de voorwaarden van de Orde der Advocaten om vennoot te zijn. De afkoopprijs wordt bepaald overeenkomstig de bepalingen van artikel 9 paragraaf 2.

Indien zich onder de erfgenamen of legatarissen geen advocaat bevindt, kunnen de erfgenamen ofwel, mits unaniem akkoord van alle erfgenamen, de door hen geërfde aandelen overdragen aan een derde die de hoedanigheid van advocaat bezit ofwel, met naleving van de wettelijk vereiste meerderheden de aard en het doel van de vennootschap wijzigen. Indien in dit laatste geval de vereiste meerderheden voor statuten- en doelswijziging niet worden bereikt is de vennootschap van rechtswege ontbonden en worden de bepalingen inzake vereffening van het Wetboek van Vennootschappen toegepast. In voorkomend geval dient een regeling getroffen te worden voor het bestaande cliënteel en de dossiers, rekening houdend met de vrije keuze van de cliënten en voldoende waarborgen voor de eerbiediging van het beroepsgeheim.

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, gelden eveneens de bepalingen van artikel 7."

Tot zover het uittreksel uit de statuten.

BIJZONDERE VOLMACHT.







VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (getekend Julie De Herdt)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 30.08.2011 11500-0114-011
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 29.09.2010 10559-0445-010
06/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 30.10.2009 09840-0279-009
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 31.08.2008 08705-0293-009

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR CHRISTOPHE DU JARDIN, AFGEK…

Adresse
SPEELTUINLAAN 29 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande