YARD ENERGY DEVELOPMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : YARD ENERGY DEVELOPMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 822.303.444

Publication

16/06/2014
ÿþmad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111.11,11.11.141ij11111111

neergcl gcllontvan ertnp

04 JUN1 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vaRreSphandel Brussel

Ondernemingsnr : 0822303444

Benaming (voluit) : KDE ENERGY BELGIUM

(verkort);

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : de Meeüssquare 38/40

1000 Brussel

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig mei tweeduizend veertien, door Meester Tim Carnewal, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KDE ENERGY BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, de Meeûssquare 38/40, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Afschaffing van de Franstalige tekst van statuten.

21 Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op drieëntwintig mei tweeduizend veertien in Yard Energy Development en vervanging van de tweede zin van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst:

"Zij draagt de naam "Yard Energy Development".

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae of Els Bruis, woonstkeuze gedaan hebbende te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, ' desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de; gecoördineerde tekst van statuten).-

" Uitgereikt vgjár registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

17/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergQlegdlantvqrlgon op

o,

ter re

0 5 JUNI 2014 .

griffie van de Nederlandstalige htbank van koophágfàf Brussel

01

u

i

*19117579*

Ondernemingsnr : 0822.303.444

Benaming

(voluit) : KDE Energy Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Square de Meeûs 38-40, 1000 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen - Volmachten

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 19 mei 2014 dat de aandeelhouders

1, BESLOTEN HEBBEN de mandaten van de heren Michel Suzan, Gerben Smit en Jacob Wolters, als bestuurders van de Vennootschap, te beëindigen met ingang vanaf vandaag.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat als bestuurder gedurende het boekjaar afgesloten op 31 december 2013 zal aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering worden voorgelegd. De te verlenen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot aan de datum van de beëindiging, zal aan de gewone algemene vergadering worden voorgelegd, die zal besluiten over de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2014.

2. BESLOTEN HEBBEN om de besloten vennootschap naar Nederlands recht, Yard Energy Development, met maatschappelijke zetel te Tesselschadelaan 15G, 1217 LG Hilversum, Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59469269, vast vertegenwoordigd door de heer Martin Oldenbeuving, wonende te, Schellerbergweg 12, 8017 BN, Zwolle, Nederland, tot bestuurder van de Vennootschap te benoemen met ingang vanaf vandaag.

Haar mandaat als bestuurder van de Vennootschap loopt af onmiddellijk na de beëindiging van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2019. Haar mandaat is onbezoldigd.

3. BESLOTEN HEBBEN om de besloten vennootschap naar Nederlands recht, Yard Energy Group, met maatschappelijke zetel te Zuiderinslag 4d, 3871 MR Hoevelaken, Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32111620, vast vertegenwoordigd door de heer R.J.S. Van den Ende, wonende te, Dr. Abraham Kuyperlaan 25, 3818 JP, Amersfoort, Nederland, tot bestuurder van de Vennootschap te benoemen met ingang vanaf vandaag.

Haar mandaat als bestuurder van de Vennootschap loopt af onmiddellijk na de beëindiging van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2019. Haar mandaat is onbezoldigd.

4, BESLOTEN HEBBEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden per telefoonconferentie op 19 me 2014 dat de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. AKTE HEEFT GENOMEN van het ontslag van de heren Michel Suzan, Gerben Smit en Jacob Wolters, als bestuurders van de Vennootschap met ingang vanaf vandaag,

AKTE HEEFT GENOMEN dat bijgevolg het voorzitterschap van de raad van bestuur van de heer Jacob Wolters eveneens eindigt met ingang vanaf vandaag.

Daarnaast AKTE HEEFT GENOMEN dat het mandaat van gedelegeerd bestuurder van de heren Michel Suzan en Gerben Smit eveneens eindigt met ingang vanaf vandaag en dat bijgevolg hun bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn ingetrokken.

2, BESLOTEN HEEFT om de bevoegdheden van dagelijks bestuur, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur, de Vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, toe te kennen aan:

" de besloten vennootschap naar Nederlands recht, Yard Energy Development, met maatschappelijke zetel te Tesselschadelaan 15G, 1217 LG Hilversum, Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59469269, vast vertegenwoordigd door de heer Martin Oldenbeuving, wonende te, Schellerbergweg 12, 8017 BN, Zwolle, Nederland; en

" de besloten vennootschap naar Nederlands recht, Yard Energy Group, met maatschappelijke zetei te Zuiderinslag 4d, 3871 MR Hoevelaken, Nederland, Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32111620, vast vertegenwoordigd door de heer R.J.S. Van den Ende, wonende te, Dr, Abraham Kuyperlaan 25, 3518 JP, Amersfoort , Nederland.

Zij dragen de titel van "gedelegeerd bestuurder".

De gedelegeerd bestuurders zullen hun bevoegdheden van dagelijks bestuur individueel kunnen uitoefenen,

3 BESLOTEN HEEFT om de territoriale afbakening tussen het Vlaamse, Waalse en Brussel-Hoofdstedelijke Gewest, inzake dagelijks bestuur, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 november 2013, af te schaffen met ingang vanaf vandaag,

4, BESLOTEN HEEFT om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 30.06.2014, DPT 28.08.2014 14528-0109-015
29/11/2013
ÿþMod 2.7

o_'L~"'~;~i Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

Mentionner sur la dernière page du Volet B :

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

*13179 61*



Mo

b

V

NI

I

),9N0V. 2013

Greffe

N° d'entreprise : 0822.303.444

Dénomination

(en entier) : KDE ENERGY BELGIUM

Forme juridique : Societe anonyme

Siège : 1000 Bruxelles, square de Meeûs 38/40

Obiet de l'acte : Renouvellement conseil d'administration

A l'unanimité des voix, le Conseil d'administration est réélu.

Sont renommés comme administrateurs

«Monsieur SUZAN Michel

«Monsieur SMIT Gerwen

Monsieur WOLTERS Jakob Jacobus Klaas

Aussitôt, le Conseil d'administration décide à l'unanimité des voix

«de renommer comme président du Conseil d'administration Monsieur WOLTERS Jakob Jacobus Klaas

'de renommer comme administrateurs-délégués :

Pour la Région flamande : Monsieur SMIT Gerben

Pour la Région wallonne : Monsieur SUZAN Michel

Pour la Région Bruxelles-Capitale : Monsieur SUZAN Michel

Le Conseil d'administration décide à l'unanimité des voix de nommer Monsieur WOLTERS Jakob Jacobus Klaas comme représentant permanent.

Le mandat des administrateurs prend cours 30/6/2012 pour un durée déterminée de deux ans, qui prendra fin à l'assemblée générale ordinaire qui se tiendra en 2014.

L'Administrateur délégué

Michel Suzan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 01.07.2013, DPT 26.08.2013 13478-0273-015
21/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 30.06.2012, DPT 20.08.2012 12416-0095-015
02/01/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 30.06.2011, DPT 23.12.2011 11656-0249-015
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.08.2015 15571-0514-012

Coordonnées
YARD ENERGY DEVELOPMENT

Adresse
SQUARE DE MEEUS 38-40 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale