WOOW

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WOOW
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 563.498.437

Publication

10/10/2014
ÿþ~ a

mod 111

rr ~ ro ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i



I--

Ondernemingsnr : tics~"

Benaming (voluit) : WOOW

n IIII

<19185019*

neergelegdlorltvarigali op

0 1 OKT. 20111

ter griffie vandilwri Nederlandstalige Iiyt'Qan;c van koophandel Brussel

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Léon Lepagestraat 7

1000 Brussel

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 23 september 2014, dat tussen:

1. "HooME", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Villersstraat 22 B1, ondernemingsnummer 0518.908.824 RPR Brussel, vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend, namelijk:

 "Real Estate Development and lnvestment Consuiting", afgekort "Red + i Consult", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Auguste Reyerslaan 80, ondernemingsnummer 0812.390.440 RPR Brussel, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Vereycken, Hans Marie Jan, geboren te Leuven op 17 december 1977 (rijksregisternummer 77.12.17-283.35), wonende te 3140 Keerbergen, Bloemenbosdreef 5.

 "Steve Nysten", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Alkerstraat 15, ondernemingsnummer 0889.744.178 RPR Tongeren, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Nysten, Steve Leo Paul, geboren te Herk-de-Stad op 2 maart 1979 (rijksregisternummer 79.03.02-303.56), wonende te 1000 Brussel, Villersstraat 22 b001.

2 "Living in Funky Environments", afgekort "L.I.F.E.", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 64 bus 401, ondernemingsnummer 0404.837.814 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, "Laneet", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 64 bus 401, ondernemingsnummer 0461.878.267 RPR Antwerpen, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hannecart, Serge Frédéric Jean-Louis François, geboren te Wilrijk op 15 juli 1965 (rijksregisternummer 65.07.15-373.09), wonende te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 15 bus 71.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van naamloze vennootschap werd opgericht. Haar naam luidt "WOOW'.

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Léon Lepagestraat 7.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België: de aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en gebouwde onroerende goederen van alle aard en voor aile bestemmingen, het nemen of vestigen van onroerende zakelijke rechten zoals recht van opstal, erfpacht, vruchtgebruik, onroerende leasing op dergelijke onroerende goederen; het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onroerende goederen, het in optie nemen en geven van onroerende goederen.

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en gebouwde onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen alsmede aile handelingen en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel in ' verband staan, erbij aansluiten of er de uitvoering van kunnen bevorderen.

Het in bewaring nemen van onroerende goederen. Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle

participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen, het beheren van eigen onroerende goederen.

De studie, financiering en ontwikkeling van roerende en onroerende projecten. De bemiddeling van financieringen, kredieten, leningen, hypotheken, verkopingen en verzekeringen,

Het aannemen en uitvoeren van alle bouwwerken in de meest uitgebreide zin of het laten uitvoeren van dergelijke bouwwerken door aannemers, onderaannemers of nevenaannemers, aan- en verkoop van bouwmaterialen.

Het aannemen en uitvoeren van alle wegenbouwwerken in de meest uitgebreide zin.

Opmaken van bestekken en uitgeven van alle betreffende werken.

Krachtens beslissingen van de raad van bestuur kan zij ook deelnemen in alle ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Deze opsomming is niet beperkend.

Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten, het uitvoeren van alle

onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven in verband met de bouwnijverheid en aanverwante.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen, door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft,

Het verlenen van adviezen, diensten en bijstand van financiële, technische, commerciële of administratieve aard en dit in de meest ruime zin.

Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan' de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap niet toegelaten.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar bezittingen, samen met ontleende middelen, beleggen en dit in het voor haar beste beleggingsmiddel.

De vennootschap zal de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen in, en advies verschaffen aan alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

HONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 120.000,00); hetwordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING België.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel ' van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om 13.00 uur,

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming -- Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder,

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2, Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste gevat moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal, De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig_ artikel 524bis van. het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden . Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

F

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het

directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

Benoemingen.

Het aantal bestuurders werd bepaald op drie en tot bestuurders werden benoemd voor een periode van zes jaar tot aan de jaarvergadering van het jaar 2020:

 "Real Estate Development and Investment Consulting", afgekort "Red + i Consult", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Auguste Reyerslaan 80, ondernemingsnummer 0812.390.440 RPR Brussel; haar bestuursorgaan heeft de heer Vereycken, Hans Marie Jan, geboren te Leuven op 17 december 1977 (rijksregisternummer 77.12.17-283.35), wonende te 3140 Keerbergen, Bloemenbosdreef 5, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

 "Steve Nysten", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Alkerstraat 15, ondernemingsnummer 0889.744.178 RPR Tongeren; haar bestuursorgaan heeft de heer Nysten, Steve Leo Paul, geboren te Herk-de-Stad op 2 maart 1979 (rijksregisternummer 79.03.02-303.56), wonende te 1000 Brussel, Villersstraat 22 b001, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

 "Laneet", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 64 bus 401, ondernemingsnummer 0461.878.267 RPR Antwerpen; haar bestuursorgaan heeft de heer Hannecart, Serge Frédéric Jean-Louis François, geboren te Wilrijk op 15 juli 1965 (rijksregisternummer 65.07.15-373.09), wonende te 2000 Antwerpen,

Cockerillkaai 15 bus 71, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

De aldus benoemde bestuurders en vaste vertegenwoordigers, hebben uitdrukkelijk verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Vervolgens hebben de aldus benoemde bestuurders beslist dat :

de vennootschap "Real Estate Development and lnvestment Consulting", voormeld wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur;

-- de vennootschap "Real Estate Development and Investment Consulting", de vennootschap "Steve Nysten" en de vennootschap "Laneet", allen voormeld, worden benoemd tot gedelegeerd bestuurders;

tot commissaris wordt benoemd voor een termijn gelijk aan drie (3) boekjaren met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", ondernemingsnummer 0446.334.711 RPR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Brussel, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, die in deze functie zal worden vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Joe Englishstraat 52.

De bezoldiging van de commissaris zal voor de ganse duur van het mandaat worden vastgelegd in een afzonderlijke overeenkomst.

Volmacht.

De vennootschap "Laneet" voormeld, vertegenwoordigd als gezegd, handelend in haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffe van de Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "Wouters Business Advisers", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 306, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen o P

12 MI 2i:115

v

Ondernemingsnr : 0563498437 Benaming

(voluk) : WOOW (verkort) :

ter rrriu van de Nederlandstalige recnibantt van koophandel Brugsol

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Léon Lepagestraat 7, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de Raad van bestuur d.d.30 mei 2015 blijkt dat vanaf 01/06/15

de zetel verplaatst wordt van 1000 Brussel, Léon Lepagestraat 7 naar

1000 Brussel, Populierstraat 9 bus 4B.

Voor eensluidend uittreksel

Steve Nysten BVBA

vertegenwoordigd door dhr. Steve Nysten

O:,

1251p:: ï til:P tÁk" efflkf53,,erïe ril5tt[eeejtMil (§EP vs'averni

4:. ..n.a ~.........n....J: w....

teeteY..eav01'l' %let}' )+i)&9111M11311iGriefellitit9 t~ 6~ re}kti~1 ía teâ3MeVtu

cJx luL

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 09.06.2016 16171-0556-023

Coordonnées
WOOW

Adresse
POPULIERSTRAAT 9, BUS 4B 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale