WESTECH EUROPE

Divers


Dénomination : WESTECH EUROPE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 501.732.597

Publication

26/04/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr 0501.732.597

Benaming (voluit) : WESTECH EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm ; Europese vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 120, bus B3

1150 Brussel

Onderwerp akte : INBRENG VAN EEN ALGEMEENHEID  ALGEMENE VERGADERING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTCHAP  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA -- WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bertrand Nerincx, Geassocieerd Notaris te Brussel op 20 maart f; 2013, dat Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Europese vennootschap "WESTECH EUROPE", met zetel te 1150 Brussel, Tervurenlaan 120, bus 83. Volgende, beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: LEZING, ONDERZOEK EN GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

A) Voorstel inbreng van een algemeenheid en verslag van de raad van bestuur

B) Verslag_ van de bedrijfsrevisor

" CONCLUSIE

11, De inbreng in natura hij Westech Europe SE bestaat uit de inbreng van de nettoboekwaarde van aile activa en? passiva van Expert Manufacturer of Leisurewear BVBA.

Vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt zullen de verrichtingen, betreffende de ingebrachte' vermogensbestanddelen, worden geacht voor rekening van Westech Europe SE gedaan te zijn vanaf 1 oktober, 2012.

In overeenstemming mef artikel 80 en 80bis van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen de ingebrachte vermogensbestanddelen worden geboekt tegen boekwaarde, zoals ze door Expert Manufacturer of Leisurewear, BVBA op de datum van de overdracht geboekt zijn. De netto-boekwaarde van de ingebrachte: vermogensbestanddelen zal EUR 2.117.596,97 bedragen.

De voorgenomen verrichting van de inbreng van een algemeenheid van goederen geeft aanleiding tot het toekennen van 2.117 aandelen van de verkrijgende vennootschap Westech Europe SE aan de inbrengende vennootschap Expert Manufacturer of Leisurewear BVBA.

Het kapitaal van Westech Europe SE zal verhogen van EUR 120.000,00 vertegenwoordigd door 120 aandelen tot EUR 2.237.596,97, vertegenwoordigd door 2.237 aandelen.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures, die wij hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, luidt ons oordeel ais volgt:

1. de verrichting is onderzocht in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de :; Bedrijfsrevisoren die op inbrengen in natura van toepassing zijn, waarbij het bestuursorgaan evenweit verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen evenals voor de bepaling van biet aantal van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

112. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is? van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden voldoen aan de toepasselijke: wetgeving en reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 80 van het Koninklijk: Besluit van 30 januari 2001. De netto-boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen ad EUR;

:12.117.596,97 komt dus overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van de aandelen, die als;

11 tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgegeven.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de: beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en de: billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 602 van het Wetboek van _x_ennontschapiaen_UI_het_1cade.C!larf,_ _knor enotten..ka_pitealve.Choÿingdanc_Inbreng. in_ natuCâ_3i}.Westech.:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik '

*130654 9*

mad 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSE13 p

~ 7 APP 2013

Griffi'e

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

4/ Europe SE onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de inbreng van een algemeenheid van' goederen van Expert Manufacturer of Leisurewear BVBA; het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Perk, 8 maart 2013

Nielandt, Franken & C* Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor" Het origineel van het verslag van de bedrijfsrevisor, getekend door de Voorzitter van het bureau en de Notaris, zal worden neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, met een uitgifte van deze akte.

TWEEDE BESLUIT: INBRENG VAN ALGEMEENHEID

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het voorstel van de inbreng van een algemeenheid en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de inbreng van de algemeenheid van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXPERT MANUFACTURER OF LEISUREWEAR", met maatschappelijke zetel te 1950 Kraainem, Mechelsesteenweg 362, 0882.760.079 RPR Brussel, inbrengende vennootschap.

De inbreng van de algemeenheid bestaat uit het geheel van de activa en passiva van de BVBA "EXPERT MANUFACTURER OF LEISUREWEAR", zoals deze blijken uit haar boekhoudkundige staat van de BVBA EXPERT MANUFACTURER OF LEISUREWEAR, afgesloten per 30 september 2012.

De nettowaarde van de inbreng bedraagt twee miljoen honderdzeventienduizend vijfhonderdzesennegentig euro zevenennegentig cent (¬ 2.117.596,97).

Vanaf 1 oktober 2012 worden alle handelingen, gesteld door de inbrengende vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

Ten gevolge van de overgang van de algemeenheid van de inbrengende vennootschap zal het kapitaal van de verkrijgende vennootschap, verhoogd worden met twee miljoen honderdzeventienduizend vijfhonderdzesennegentig euro zevenennegentig cent (¬ 2.117.596,97), om het te brengen van honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00) op twee miljoen tweehonderdzevenendertigduizend vijfhonderdzesennegentig euro zevenennegentig cent (¬ 2.237,596,97).

Als vergoeding voor deze inbreng van algemeenheid worden tweeduizend honderdzeventien (2.117) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde uitgegeven ten gunste van de inbrengende vennootschap, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf 1 oktober 2012.

Er zal geen opleg in geld worden betaald.

De vergadering aanvaardt de voorgestelde vergoeding in aandelen van de verkrijgende vennootschap.

Voor een gedetailleerde berekening van de waardering van de inbreng van de algemeenheid sluit de vergadering zich aan bij het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen en waarvan sprake hierboven,

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen aan de inbrengende vennootschap zal geschieden door inschrijving onder haar naam van het haar toekomende aantal aandelen en de datum van het besluit van inbreng in het aandeelhoudersregister van de verkrijgende vennootschap en dit onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de inbrengende vennootschap. Deze inschrijving zal getekend worden door de zaakvoerder van de inbrengende vennootschap en door één bestuurder van de verkrijgende vennootschap. DERDE BESLUIT: PLAATSING - VOLSTORTTNG

Is hier tussenbeide gekomen: de BVBA X M L Holding, voornoemd, hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Basile BOELS, voornoemd.

Die, na de voorlezing te hebben aanhoord van al het voorgaande, verklaart dat de BVBA EXPERT MANUFACTURER OF LEISUREWEAR volledig op de hoogte is van de financiële toestand en de statuten van de verkrijgende vennootschap, en verklaart qualité qua de algemeenheid van de BVBA EXPERT MANUFACTURER OF LEISUREWEAR, voornoemd in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan aile aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden tweeduizend honderdzeventien (2.117) nieuwe volledig volgestorte aandelen verstrekt, zonder aanduiding van rtominale waarde en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen. De BVBA EXPERT MANUFACTURER OF LEISUREWEAR, qualité qua, vertegenwoordigd zoals gezegd, aanvaardt deze vergoeding in aandelen.

VIERDE BESLUIT: BESCHRIJVING VAN HET OVERGEGANE VERMOGEN

1. Algemene beschrilvinq

De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris te notuleren dat de algemeenheid van de inbrengende vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, overgaat de verkrijgende vennootschap gebaseerd op de staat van activa en passiva, opgemaakt op 30 september 2012, Voor een gedetailleerde beschrijving verwijst de vergadering zich naar de voormelde staat van activa en passiva.

2. Onroerende rechten - Verklaring

De vergadering verklaart en verzoekt de ondergetekende Notaris te notuleren dat de inbrengende

vennootschap heeft verklaard dat er zich in het overgedragen actief geen onroerende goederen bevinden.

3. Hvoothecaire toestand van het handelsfonds

De vergadering van de inbrengende vennootschap heeft verklaard dat het handelsfonds van de inbrengende

vennootschap vrij is van inschrijvingen.

4. Voorwaarden

A. Algemeen

1° De activa en passiva elementen, gaan over zoals zij bestonden op datum van 30 september 2012.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

2° De verkrijgende vennootschap zat de inbrengende vennootschap vrijwaren tegen alle daden met betrekking tot de overgedragen elementen.

3° De verkrijgende vennootschap wordt in de plaats gesteld van aile rechten en verplichtingen van de inbrengende vennootschap, en meer bepaald:

a) de verkrijgende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de inbrengende vennootschap zou kunnen afgesloten hebben niet leveranciers, klanten en alle derden, en ook nog alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de inbrengende vennootschap gehouden is uit welke hoofde ook met betrekking tot de overgegane goederen, zodat de inbrengende vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

b) de verkrijgende vennootschap moet aile overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de inbrengende vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de inbrengende vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

B. Lasten van de overgang

Deze overgang wordt aanvaard door de verkrijgende vennootschap, die tevens aanvaardt al de schulden van de inbrengende vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering.

Alle kosten, lasten en belastingen van welke aard met betrekking tot de inbreng van de algemeenheid zullen worden gedragen en betalen door zowel de inbrengende vennootschap als de verkrijgende vennootschap, elk voor de helft.

VIJFDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat ingevolge de voormelde kapitaalverhoging het kapitaal werd gebracht op twee miljoen tweehonderdzevenendertigduizend vijfhonderdzesennegentig euro zevenennegentig cent (¬ 2.237.596,97), verdeeld over tweeduizend tweehonderdzevenendertig (2.237) aandelen, zonder nominale waarde.

ZESDE BESLUIT: WIJZIGING AAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hoger vermelde besluiten, als volgt:

Artikel 5: de tekst van dit artikel vervangen door de volgende tekst: in het Nederlands:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twee miljoen tweehonderdzevenendertigduizend vijfhonderdzesennegentig euro zevenennegentig cent (¬ 2237.596,97). Het is verdeeld in tweeduizend tweehonderdzevenendertig (2.237) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elke één tweeduizend tweehonderdzevenendertigste (112.237ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen," Artikel 6: de volgende tekst in dit artikel In te voegen : in het Nederlands:

"Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 20 maart 2013, werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd door een inbreng in geld met twee miljoen honderdzeventienduizend vijfhonderdzesennegentig euro zevenennegentig cent (¬ 2.117.596,97), om het te brengen op twee miljoen tweehonderdzevenendertigduizend vijfhonderdzesennegentig euro zevenennegentig cent (¬ 2.237.596,97) met uitgifte van tweeduizend honderdzeventien (2.117) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde." ZEVENDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG VAN ALGEMEENHEID

De algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap stelt vast en verzoekt de Notaris akte te nemen van hetgeen volgt:

De buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de inbrengende en de verkrijgende vennootschap hebben overeenstemmende beslissingen genomen. De inbreng van de algemeenheid is verwezenlijkt overeenkomstig het voormeld vaarstel van inbreng.

ACHTSTE BESLUIT: BESLISSING CONFORM ARTIKEL 764 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist conform artikel 764 van het Wetboek van vennootschappen dat enig gedeelte van de activafpassiva van het ingebrachte vermogen dat niet uitdrukkelijk in het inbrengvoorstel werd toegekend, geacht zal worden toegekend te zijn aan de verkrijgende vennootschap.

NEGENDE BESLUIT: VOLMACHT

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de raad van bestuur met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen en aan ondergetekende notaris met het oog op de coordinatie van de statuten.

De vergadering erkent dat de statuten opgesteld zijn in de Franse taal en in de Nederlandse taal.

TIENDE BESLUIT: MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de vennootschap Adminco, met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, Alsembergstesteenweg 999, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij aile administraties.

Op de laatste biz. van Duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

"

Arad 91.1

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Bertrand Nerincx, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.,

-1 verslag van de raad van bestuur

-1 volmacht

-1 verzaking

- 1 verslag van een bedrijfsrevisor,

-1 Coördinatie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/04/2013
ÿþ~

Réservé

au

Moniteur

belge

Volet B

Mod 11.1

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1 7 APP 2013

seue LES

Greffe

0111111

*13065490*

`BijrágenT'iij TièTBéTgisch Staats6Td _2bl0-471013 - Annexes dü1VIóniteur belge

N° d'entreprise : 0501.732.597

11

Dénomination (en entier) : WESTECH EUROPE

(en abrégé):

Forme juridique :Société Européenne

;; Siège :Tervurenlaan 120 bus 3

1150 Bruxelles

Objet de l'acte : Modification aux statuts suite à un a apport d'universalité

Correction d'une erreur de traduction, dans la version française de l'extrait publiant la constitution ladite société aux annexes du Moniteur belge du 13 décembre 2012 sous le numéro 2012-12-13/0200746, i1 y a lieu de lire' « Royaume Uni » et non pas « Etats Unis » dans l'adresse.

D'un acte reçu par Maître Bertrand Nerincx, Notaire associé à Bruxelles, te 20 mars 2013, il résulte que s'est réunie l'assemblée générale extraordinaire de la société Européenne « WESTECH EUROPE », ayant sont siège à 1150 Bruxelles, Tervurenlaan, 120, boite B3. Laquelle valablement constituée et apte à délibérer sur les objets figurants à l'ordre du jour, a pris les résolutions suivantes

"Article 5 :

« Le capital social est fixé à deux millions deux cent trente-sept mille cinq cent nonante-six euros nonante-sept'', cents (¬ 2.237.596,97). il est divisé en deux mille deux cent trente-sept (2.237) actions sans mention de valeur nominale, représentant chacune un/deux mille deux cent trente-septième (1/2.23Teme) de l'avoir social. »

" Article 6

« Par décision de l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires du 20 mars 2013, te capital de la société a été augmenté par apport en nature à concurrence de deux millions cent dix-sept mille cinq cent nonante-six euros nonante-sept cents (¬ 2.117.596,97) et a été porté à deux millions deux cent trente-sept mille cinq cent. nonante-six euros nonante-sept cents (¬ 2.237.596,97) avec émission de deux raille cent dix-sept (2.117). nouvelles actions sans désignation de valeur nominale.»

ll

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Maître Bertrand Nerincx, Notaire associé à Bruxelles,

Déposés en même temps;,

-1 expédition de t'acte

-1 extrait analytique

-1 rapport du conseil d'administration

-1 procuration

-1 renonciation

- 1 rapport du reviseur d'entreprise

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire Instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

12/02/2013
ÿþWord 11.1

Ii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ICI 111

sRuse

e 9 JAN 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0501.732.597

Benaming

tvoluït} : WESTECH EUROPE

(verkort)

Rechtsvorm : Europese vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 120, bus B3 te 1150 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot inbreng van een algemeenheid

Op 18 december 2012 is door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Expert Manufacturer of Leisurewear en de Europese vennootschap Westech Europe het onderhavig voorstel van inbreng van een algemeenheid opgesteld, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 678 en 760 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 760 1° W. Venn.)

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXPERT MANUFACTURER OF LEISUREWEAR", waarvan de zetel gevestigd is te 1950 Kraainem, Mechelsesteenweg 362, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0882.760.079, en ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Brussel.

De vennootschap werd opgericht ingevolge een onderhandse akte ondertekend door de heren Basile Boels en Philippe Boels, te Kraainem op 28 juni 2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch staatsblad van 7 augustus 2006 onder het nummer 2006-08-07/0127938.

De statuten werden gewijzigd ingevolge een onderhandse akte ondertekend door de heren Basile Boels en Philippe Boels, te Kraainenl op 29 mei 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch staatsblad van 7 augustus 2007 onder het nummer 2007-08-07/0117565.

De statuten werden gewijzigd, waarbij de omzetting gebeurde van de vennootschapsvorm naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij authentieke akte verleden voor meester Bertrand Nerinekx, notaris te Brussel, op 28 november 2012, op heden nog niet bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch staatsblad.

De statuten werden nadien niet meer gewijzigd.

Het geplaatst en volgestorte kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 400.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten heeft de vennootschap tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

" De invoer, uitvoer en verkoop van alle voorwerpen of producten zo natuurlijk mogelijk vervaardigd en meer bijzonder de invoering, uitvoering, verkoop, distributie van aile textiel producten.

" De invoer uitvoer en verkoop op commissie, het optreden als agent voor buitenlandse fabrikanten in textielware en aanverwante artikelen, verpakkingsartikelen en "general trading".

" Optreden als handelsagent voor alle roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blé. van 1 uik Fi vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. het/ij van de perso(o}n(en) bovorgd de rechtspersoon ton aanzien van dorden te vertegerwoordïgen

Verso : Naam cri handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur beige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het besttiur en de leiding van alle ondernemingen en vennootschappen; het beheer en laten renderen van kennis en intellectuele vaardigheden; de handel in al zijn vormen, van alle consumptie- en investeringsgoederen; de selectie van personeel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen en herstructureringen andere vennootschappen advies geven in de ruimste zin van het woord;

" Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels- en sociale opleiding en inzake aangelegenheden van marketing, public relations en management.

" Het invoer, uitvoer en verkoop van informatica produkten hardware en software.

" De maatschappij heeft als voorwerp, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden en in deelname met derden.

" De maatschappij heeft als voorwerp, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden en in deelname met derden, aanvaarding van alle taken in verband met het ontwerp, de productie en de uitgave van muzikale, literaire en artistieke werken in de ruime zin van het beleid van een opnamestudio alsmede aan de begeleiding van de artiesten, auteurs, componisten, zangers, musici, vertolkers met inbegrip van de taken van artistiek agent.

" Zij kan in het kader van haar sociaal voorwerp eveneens gebruik maken van alle bekende of nog onbekende ondersteuningen zoals grafisme, Internet, informatica, CD, clips video of anderen, waarmee zij de last van het direct of indirect commercialiseren kan dragen.

" De maatschappij zal eveneens direct of indirect kunnen handelen, alleen of in samenwerking met derden, in hoofdzaak of bijkomstig met de organisatie van het avond-evenement het spektakel of elk evenement van dezelfde aard.

" De maatschappij kan alle industriële, commercieel, roerend en onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met zijn voorwerp doen.

" Zij kan zich via alle middelen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen interesseren die een gelijksoortig of samenhangend analoog voorwerp hebben die van nature uit de ontwikkeling van zijn onderneming kunnen bevorderen.

" De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in binnen- en buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijnde verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met de hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg te stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

" Het ontwerpen van schilderijen, beeldhouwwerken, en andere kunstvoorwerpen. Het houden van tentoonstellingen ter promotie van de verkoop van schilderijen en andere artistieke werken."

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De jaarvergadering wordt gehouden om veertien uur op de vijftiende van de maand juni van elk jaar.

De Heer Basile Julien Boels, geboren te Elsene op 16 juni 1983, wonende te Vic-tor Allardstraat 58,1180

Ukkel, is de enige zaakvoerder van de vennootschap.

Verder genoemd de inbrengende vennootschap.

De Europese vennootschap "Westech Europe", waarvan de zetel gevestigd is te 1150 Brussel, Tervurenlaan 120, bus 133, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0501.732.597, en ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Brussel.

Deze vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Bertrand Nerinckx, te Brussel, op 28 november 2012, op heden nog niet bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 120.000,00, het is volledig volstort, en wordt vertegenwoordigd door 120 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde met elk een fractiewaarde van 11120ste van het kapitaal.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten heeft de vennootschap tot doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

voor eigen rekening of voor rekening van derden en samen met derden: de centralisatie, het beheer en

de ontwikkeling van de groot- en detailhandel alsook via E-commerce van:

o Computerproducten, zowel hardware als software;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

o Textiel en schoeisel in het algemeen en in het bijzonder heren-, da-mes- en kinderkleding;

o Confectieaccessoires zoals lederwaren, juwelen, horloges en allerlei soorten gadgets;

o Verpakkingsproducten in het algemeen;

o Voedingsmiddelen;

o Producten van metaal;

o De aan- en verkoop van onroerende goederen;

zij kan voor eigen rekening of voor rekening van derden muziek- of cinema-tografische werken

produceren en verdelen.-

voor eigen rekening of voor rekening van derden, het vervoer per vracht-wagen, schip, luchttransport

of intermodaal;

zij kan voor eigen rekening of voor rekening van derden optreden als een commissionair of handelsagent;

zij kan voor eigen rekening of voor rekening van derden nationale en internationale transportactiviteiten en import- en exportactiviteiten organiseren en verrichten;

- zij kan voor eigen rekening of voor rekening voor derden optreden als fis-caal vertegenwoordiger;

voor eigen rekening of voor rekening van derden en samen met derden: de voorbereiding van enige studie, de organisatie, het verstrekken van advies en het verstrekken van diensten in technische, commerciële, economische, financiële en fiduciaire domeinen in de ruimste zin;

voor eigen rekening; aan- en verkopen; het ter beschikking stellen of de verhuur van alle middelen in verband met het voorgaande;

voor eigen rekening of voor rekening van derden; de oprichting en de ontwikkeling van een onroerend vermogen, zowel in onroerende goederen als in onroerende zakelijke rechten, meer bepaald de aankoop, de verkoop, de ruil, de onderhandeling, de transactie, het beheer, de leasing, de al dan niet gemeubelde verhuur of huur, de verkaveling, de expertise, de wederverkoop, de makelarij, de promotie, met betrekking tot alle onroerende goederen en in het algemeen van welke aard ook, in België of in het buitenland;

uitsluitend voor eigen rekening: de aankoop, de verkoop of de ruil van elk onroerend recht en van elk effect, onder meer met inbegrip van de vorming en het beheer van een effectenportefeuille.

De vennootschap kan ook

- aile leningen, kredieten en voorschotten toestaan, in welke vorm dan ook en voor welke duur dan ook, aan alle gelieerde ondernemingen of waarin de vennoot-schap een participatie heeft;

- in welke vorm dan ook en voor welke duur dan ook alle Ieningen, kredieten en voorschotten toegekend krijgen door enige natuurlijke of rechtspersoon in het kader van haar activiteiten;

- borg, waarborg of enigerlei garantie verstrekken, van welke aard ook, zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen, inclusief haar handelsfonds, in hypotheek of pand te geven;

Zij kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doei of die van de aard zijn dat ze de ver-wezenlijking ervan bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, participatie, fusie, financiële tussenkomst of anderszins een belang nemen in enigerlei vennootschap-pen, verenigingen of bedrijven, zowel in België en als in het buitenland.

Zij kan ook alle functies als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere Belgi-sche of buitenlandse ondernemingen aanvaarden."

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege samen op vijftien juni van elk jaar 's middags. Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden de volgende werkdag die geen zaterdag is.

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld uit volgende personen:

De heer Basile Julien Boels, geboren te Elsene op 16 juni 1983, wonende te Victor Allardstraat 58,

1180 Ukkel, gekend bij het rijksregister onder nummer 83.06.16-377.55;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

de vennootschap naar recht van de Verenigd Koninkrijk "EURO LIFESTYLE LIMITED", met zetel te 555, White Hart Lane, London, N17 7RP, Verenigd Koninkrijk, ingeschreven in het "Companies House" met ondernemingsnummer 7899594. De comparanten nemen kennis van het feit dat voormelde bestuurder-rechtspersoon, voor wat de uitoefening van haar bestuurdersmandaat betreft, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer Philippe Ferdinand Liliane Boels, geboren te Lokeren op 15 augustus 1960, wonende te Kimberley 26, 25de verdieping, unit "F", 2171 HONG KONG, gekend bij het rijksregister onder nummer 60.08.15-195.89, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger;

- Mevrouw Julie Tonia Maria Balducchi, geboren te Sint-Lambrechts-Woluwe op 27 december 1980, wonende te 1150 Brussel, Vinkenlaan, 14, gekend bij het rijksregister onder nummer 80.12.27-226.49.

Verder genoemd de verkrijgende vennootschap.

2. Datum van deelname in de winst (art. 760 2° W. Venn.)

De nieuwe uitgegeven aandelen in de verkrijgende vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 oktober 2012.

3. Boekhoudkundige datum (art. 760 3° W. Venn.)

De inbreng zal worden verricht op basis van een boekhoudkundige staat van Expert Manufacturer of Leisurewear BVBA, afgesloten per 30 september 2012. Alle verrichtingen van de inbrengende vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 oktober 2012.

4, Bijzondere voordelen (art. 760 4° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan het bestuursorgaan van de inbrengende vennootschap noch aan het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap.

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een Europese vennootschap Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verzocht om het verslag op te stellen inzake de inbreng in natura bij kapitaalverhoging bij Westech Europe SE, zoals vereist in artikel 602 W.Venn. De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt vastgesteld op in totaal EUR 4.000,00.

5. Bijkomende vermeldingen

S.I. kosten van de verrichting

In de aanname dat onderhavig voorstel van inbreng van een algemeenheid zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de inbreng van een algemeenheid worden gedragen door zowel de inbrengende vennootschap als de verkrijgende vennootschap, elk voor de helft.

5.2. verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de inbreng van een algemeenheid te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris,

.,ª% ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

53. algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de betrokken vennootschappen, ten minste zes weken na de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, voorzien bij artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 31 maart 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 18 december 2012 te Brussel, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, overeenkomstig artikel 760 §3 van het Wetboek van vennootschappen.

Basile Boels

Zaakvoerder Expert Manufacturer of Leisurewear BVBA

Bestuurder Westech Europe SE

Philip Boels

Bestuurder Westech Europe SE

Julie Balducchi

Bestuurder Westech Europe SE

Op de laatste blz. van Luik B ,.ermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de inslrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntcn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handrekening

13/12/2012
ÿþMod 11.1

Vó1etIB Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



1111111111111111111011 0 4 CEC. 201Z BRUXELU.0

Greffe

N° d'entreprise : 501.73&.59

Dénomination (en entier) : WESTECH EUROPE

(en abrégé):

Forme juridique :SOCIETE EUROPEENNE

Siège :AVENUE DE TERVUEREN 120/3

1150 Bruxelles

Objet de l'acte : Constitution

D'un acte reçu par Maître Bertrand NERINCX, Notaire associé à Bruxelles, le 28 novembre 2012, il résulte qu'ont comparu :

1ia société privée à responsabilité limitée "Expert Manufacturer of Leisurewear", en abrégé "X M L", ayant son siège social à 1950 Kraainem, Mechelsesteenweg 362.

2.1a société de droit anglais "EURO WESTECH LIMITED", ayant son siège social à 107 Stirling Road, Stirling House, Etats-Unis;

STATUTS

DENOMINATION.

La société est une société européenne. Elle est dénommée "WESTECH EUROPE".

Dans tous documents écrits émanant de la société, la dénomination sociale doit être précédée ou suivie

immédiatement de la mention "société européenne",

SIEGE.

Le siège statutaire est établi en Belgique, à 1150 Bruxelles, avenue de Tervueren, 120, boîte 3.

Il ne pourra être transféré que moyennant le respect des dispositions prévues aux articles 931 à 937 du

Code des sociétés.

OBJET

La société a pour objet tant en Belgique qu'à l'étranger :

- pour compte propre ou pour compte de tiers et en participation avec des tiers : la centralisation, la

gestion et le développement de la vente en gros et au détail ainsi que par l'E-commerce de :

o Produit informatique aussi bien hardware que software ;

o Textiles et chaussures en général et plus particulièrement de vêtements pour hommes dames et enfants ;

o Accessoires de confection tels que maroquinerie, bijoux, montres et gadgets de toutes sortes ;

o Produits d'emballage en général ;

o Produits Alimentaires ;

o Produits métalliques ;

o L'achat et la vente de biens immobiliers ;

- pour compte propre ou pour compte de tiers, elle peut produire et distribuer des oeuvres musicales ou

cinématographiques.

pour compte propre ou pour compte de tiers, le transport par camion, bateau, air ou intermodal ;

pour compte propre ou pour compte de tiers, elle peut agir comme commissionnaire ou agent

commercial ;

- pour compte propre ou pour compte de tiers, elle peut effectuer et organiser des opérations de transport national et international ainsi que des opérations d'importation et d'exportation ; pour compte propre ou pour compte de tiers, elle peut également agir comme représentant fiscal ; pour compte propre ou pour compte de tiers et en participation avec des tiers : la préparation de toute étude, l'organisation, Ça fourniture d'avis et la prestation de services dans les domaines techniques, commerciaux, économiques, financiers et fiduciaires au sens le plus large ;

Réservé

au

Moniteur

belge

 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso ; Nom et signature

1 ijtagen bij 1iëtRelgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

servé au

Moniteur belge

Mod 11.1

pour compte propre : l'acquisition et la cession ; la mise à disposition ou la location de tous moyens en rapport avec ce qui précède ;

pour compte propre ou pour le compte de tiers : la constitution et la valorisation d'un patrimoine immobilier, tant en immeubles qu'en droits réels immobiliers, notamment l'achat, la vente, l'échange, la négociation, la transaction, ia gestion, le leasing, la location meublée ou non tant en qualité de bailleur que de locataire, le lotissement, l'expertise, la revente, le courtage, la promotion, de tous biens immobiliers et en général de quelque nature, situés en Belgique ou à l'étranger ; pour compte propre uniquement : l'acquisition, la vente ou l'échange de tout droit mobilier et de toute valeur mobilière, en ce compris notamment la constitution et la gestion d'un portefeuille de valeurs mobilières.

La société pourra également,

- consentir fous prêts, crédits et avances sous quelque forme que ce soit et pour quelque durée que ce soit, à toutes entreprises affiliées ou dans laquelle la société possède une participation ;

- se voir octroyer, sous quelque forme que ce soit et pour quelque durée que ce soit, tous prêts, crédits et avances par toute personne physique ou morale dans le cadre de ses activités ;

- donner caution, aval ou toutes garanties généralement quelconques, tant pour ses propres engagements que pour les engagements de tiers, entre autres en donnant ses biens en hypothèque ou en gage, y compris son fonds de commerce.

Elle peut réaliser toutes opérations généralement quelconques, commerciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières, ayant un rapport direct ou indirect avec son objet social ou de nature à en favoriser la réalisation et le développement.

La société peut s'intéresser par voie d'apport, de souscription, de cession, de participation, de fusion, d'intervention financière ou autrement dans toutes sociétés, associations et entreprises tant en Belgique qu'à l'étranger.

Elle peut également accepter tout mandat et exercer les fonctions d'administrateur, de gérant ou de liquidateur dans d'autres sociétés belges ou étrangères.

CAPITAL.

Le capital social est fixé à cent vingt mille (120.000) euros. ii est divisé en cent vingt (120) actions sans

mention de valeur nominale, représentant chacune un/cent vingtième (111201 m0) de l'avoir social.

COMPOSITION DU CONSEIL D'ADMINISTRATION,

La société est administrée par un conseil composé de trois membres au moins, personnes physiques ou morales, actionnaires ou non, nommés pour six ans au plus par l'assemblée générale et en tout temps révocables par elle. Les administrateurs sortants sont rééligibles.

Toutefois, lorsque la société est constituée par deux fondateurs ou lorsque, à une assemblée générale de la société, il est constaté que celle-ci ne comporte plus que deux actionnaires, le conseil d'administration peut être limité à deux membres. Cette limitation à deux administrateurs pourra subsister jusqu'à l'assemblée générale ordinaire qui suivra la constatation, par toute voie de droit, de l'existence de plus de deux actionnaires.

Lorsqu'une personne morale est nommée administrateur, celle-ci est tenue de désigner parmi ses associés, gérants, administrateurs ou membres du personnel, un représentant permanent, chargé de l'exécution de cette mission au nom et pour le compte de la personne morale. La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumises aux mêmes règles de publicité que s'il exerçait cette mission en nom et pour compte propre.

Le mandat des administrateurs sortants non réélus cesse immédiatement après l'assemblée générale qui a procédé aux nominations.

Sauf décision contraire de l'assemblée générale, le mandat d'administrateur est gratuit. Toutefois, le conseil d'administration est autorisé à accorder aux administrateurs chargés de fonctions ou missions spéciales une rémunération particulière à imputer sur les frais généraux.

DÉLIBÉRATIONS DU CONSEIL D'ADMINISTRATION.

A) Le conseil peut délibérer et statuer valablement si la moitié au moins de ses membres est présente ou représentée.

Tout administrateur peut donner à un de ses collègues, par écrit ou tout autre moyen de (télé)communication ayant un support matériel, mandat pour le représenter à une réunion déterminée du conseil et y voter en ses lieu et place.

B/ Dans les cas exceptionnels dûment justifiés par l'urgence et l'intérêt social, les décisions du conseil d'administration peuvent être prises par consentement unanime des administrateurs, exprimé par écrit. Il ne pourra cependant pas être recouru à cette procédure pour l'arrêt des comptes annuels ni l'utilisation du capital autorisé.

Cf Les décisions du conseil d'administration sont prises à la majorité simple des voix, sans tenir compte des abstentions, En cas de partage, la voix de celui qui préside la réunion est prépondérante. Toutefois, si le conseil se trouvait composé de deux administrateurs, la voix de celui qui préside cesse d'être prépondérante,

D/ Sauf les cas d'exception visés par le Code des sociétés, un administrateur qui a, directement ou indirectement, un intérêt opposé de nature patrimoniale à une décision ou à une opération relevant du conseil d'administration, doit le communiquer aux autres administrateurs avant la délibération du

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod 11.1

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

conseil d'administration; le conseil d'administration et la société doivent s'en référer aux prescriptions de l'article 523 du Code des sociétés.

POUVOIRS DU CONSEIL - GESTION JOURNALIERE

Le conseil d'administration a le pouvoir d'accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de

l'objet social, à l'exception de ceux que la loi ou les statuts réservent à l'assemblée générale.

Le conseil d'administration peut conférer la gestion journalière de la société ainsi que la représentation de la

société dans le cadre de cette gestion, et confier la gestion d'une ou plusieurs affaires de la société

- soit à un ou plusieurs de ses membres qui portent le titre d'administrateur-délégué;

- soit à un ou plusieurs directeurs ou fondés de pouvoirs.

En outre, le conseil ainsi que les délégués à la gestion journalière, dans le cadre de cette gestion, peuvent également conférer des pouvoirs spéciaux à une ou plusieurs personnes de leur choix.

En cas de coexistence de plusieurs délégations générales de pouvoirs, le conseil d'administration fixe les attributions respectives.

Le conseil peut révoquer en tout temps les personnes mentionnées aux alinéas qui précèdent par une décision prise suivant les modalités visées par l'article 19 des statuts, soit lorsque la moitié au moins de ses membres sera présente ou représentée, et à la majorité simple des voix sans tenir compte des abstentions.

REPRESENTATION - ACTES ET ACTIONS JUDICIAIRES.

La société est représentée, y compris dans les actes et en justice par un administrateur seul.

Ces signataires n'ont pas à justifier vis-à-vis des tiers d'une décision préalable du conseil d'administration.

En outre, la société est valablement engagée par des mandataires spéciaux dans les limites de leur mandat.

CONTRÔLE.

Le contrôle de la situation financière, des comptes annuels et de la régularité des opérations à constater dans les comptes annuels, doit être confié à un ou plusieurs commissaires, membres de l'Institut des Réviseurs d'Entreprises, nommés par l'assemblée générale pour une durée de trois ans renouvelable.

COMPOSITION ET POUVOIRS.

L'assemblée générale se compose de tous les propriétaires d'actions qui ont le droit de voter par eux-mêmes ou par mandataires, moyennant observation des prescriptions du règlement (CE) n° 2157/2001 ainsi que des prescriptions du Code des sociétés et des présents statuts.

Les décisions régulièrement prises par l'assemblée sont obligatoires pour tous les actionnaires, même pour les absents ou pour les dissidents.

L'assemblée générale décide dans les matières pour lesquelles une compétence spécifique lui est conférée par le règlement (CE) n° 215712001, les dispositions légales et les présents statuts.

RÉUNION.

L'assemblée générale annuelle se réunit de plein droit le quinze juin de chaque année à midi. Si ce jour est

un jour férié légal, l'assemblée a lieu le jour ouvrable suivant, autre qu'un samedi.

L'assemblée générale des actionnaires peut être convoquée extraordinairement chaque fois que l'intérêt de

la société l'exige.

Les assemblées générales des actionnaires peuvent être convoquées par le conseil d'administration ou par

les commissaires s'il y en a.

Elles doivent l'être à la demande d'actionnaires représentant ensemble un dixième au moins du capital

social. La demande de convocation doit préciser les points à faire figurer à l'ordre du jour.

CONVOCATIONS.

Les assemblées générales se tiennent au siège statutaire de la société ou en tout autre endroit indiqué dans la convocation, ou autrement.

Les convocations pour toute assemblée générale contiennent l'ordre du jour qui comprend l'indication des sujets traités et elles sont faites conformément à la loi.

Toute personne peut renoncer à cette convocation et, en tout cas, sera considérée comme ayant été régulièrement convoquée si elle est présente ou représentée à l'assemblée.

Si, à la suite de la demande formulée selon le quatrième alinéa de l'article 28 des présents statuts, l'assemblée générale n'est pas tenue en temps utile et en tous cas dans un délai maximum de deux mois, le président du tribunal du commerce du siège statutaire, statuant comme en référé, peut ordonner la convocation dans un délai déterminé ou donner l'autorisation de la convoquer, soit aux actionnaires qui en ont formulé la demande, soit à un mandataire de ceux-ci,

Un ou plusieurs actionnaires disposant ensemble de dix pour cent au moins du capital social peuvent demander l'inscription d'un ou plusieurs nouveaux points à l'ordre du jour de toute assemblée générale selon les modalités et les conditions prévues à l'article 923 du Code des sociétés.

Le conseil d'administration peut arrêter la formule des procurations et exiger que celles-ci soient déposées au lieu indiqué par lui dans un délai qu'il fixe.

Les copropriétaires ainsi que les créanciers et débiteurs gagistes doivent se faire représenter par une seule et même personne.

Annexes du 1oniteur belge

IZ serve

au

Moniteur

beige

Mod 11.1

ADMISSION A L'ASSEMBLEE.

Le conseil d'administration peut exiger que les actionnaires l'informent, par écrit (lettre ou procuration), dans un délai de cinq jours précédant l'assemblée, de leur intention d'assister à l'assemblée et indiquent le nombre de titres pour lesquels ils entendent prendre part au vote.

Les obligataires peuvent assister à l'assemblée, mais avec voix consultative seulement, s'ils ont effectué les formalités prescrites à l'alinéa qui précède.

REPRESENTATION.

Tout propriétaire de titres peut se faire représenter à l'assemblée générale par un mandataire.

Le conseil d'administration peut arrêter la formule des procurations et exiger que celles-ci soient déposées

au lieu indiqué par lui dans un délai qu'il fixe.

Les copropriétaires ainsi que les créanciers et débiteurs gagistes doivent se faire représenter par une seule

et même personne.

PROROGATION DE L'ASSEMBLEE,

Toute assemblée générale annuelle, peut être séance tenante prorogée à trois semaines au plus par le conseil d'administration pour la décision relative à l'approbation des comptes annuels. Cette prorogation n'annule pas les autres décisions prises, sauf si l'assemblée générale en décide autrement.

Les formalités accomplies pour assister à la première assemblée, ainsi que les procurations, restent valables pour la seconde, sans préjudice du droit d'accomplir ces formalités pour la seconde séance dans l'hypothèse où elles ne l'ont pas été pour la première.

La seconde assemblée a le droit d'arrêter définitivement les comptes annuels. La seconde assemblée générale délibère sur le même ordre du jour et statuera définitivement.

DROIT DE VOTE,

Chaque action donne droit à une voix

DÉLIBÉRATIONS DE L'ASSEMBLÉE GENERALE.

Sauf dans les cas prévus par la loi, les décisions sont prises, quel que soit le nombre de titres représentés à l'assemblée, à la majorité qualifiée des voix valablement exprimées, quel que soit le nombre de titres représentés, sans tenir compte des abstentions.

En cas de nomination, si aucun candidat ne réunit la majorité qualifiée des voix, il est procédé à un scrutin de ballottage entre les candidats qui ont obtenu le plus de voix. En cas de parité de voix au scrutin de ballottage, le candidat le plus âgé est élu.

Les votes se font par main levée ou par appel nominal, à moins que l'assemblée générale n'en décide autrement à la majorité des voix.

Une liste de présence indiquant le nom des actionnaires et le nombre de leurs titres est signée par chacun d'eux ou par leurs mandataires avant d'entrer en séance.

MAJORITE SPÉCIALE.

Lorsque l'assemblée doit décider d'une augmentation ou d'une diminution du capital social, de la fusion ou de la scission de la société avec d'autres organismes, de la dissolution ou de toute autre modification aux statuts, elle ne peut délibérer que si l'objet des modifications proposées est spécialement indiqué dans les convocations et si ceux qui assistent à l'assemblée représentent la moitié au moins du capital social.

Si cette dernière condition n'est pas remplie, une nouvelle convocation est nécessaire et la seconde assemblée délibère valablement quelle que soit la portion du capital représentée.

Aucune modification n'est admise si elle ne réunit pas les trois quarts des voix.

Toutefois, lorsque la délibération porte sur la modification de l'objet social, sur la modification des droits respectifs de catégories de titres, sur la dissolution de la société du chef de réduction de l'actif net à un montant inférieur à la moitié ou au quart du capital, sur la transformation de la société, ou sur une fusion, une scission, un apport d'universalité ou de branche d'activité, l'assemblée n'est valablement constituée et ne peut statuer que dans les conditions de présence et de majorité requises par la loi.

RAPPORTS ANNUELS.

Le rapport de gestion visé par les articles 95 et 96 du Code des sociétés est établi par le conseil

d'administration.

Ce rapport est déposé en même temps que les comptes annuels dans le respect des dispositions relatives

aux formalités de publicité prévues aux articles 98 et suivants du Code des sociétés,

ECRITURES SOCIALES.

L'exercice social commence le premier janvier de chaque année et se clôture le trente et un décembre de la

même année.

DISTRIBUTION,

Iservé

" au

Moniteur

belge

 .,

Annexes dü 1VYóniteur beïgë

1~`i~tágën bij- hét$élgisc7ï «Stádtsblhd-=13i1Z/21i1Z

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod 11.1

Le bénéfice est déterminé conformément à la loi. Sur ce bénéfice, il est prélevé cinq pour cent pour la formation de la réserve légale. Ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque ce fonds de réserve atteint un dixième du capital social. Il doit être repris si cette réserve légale vient à être entamée.

Le solde reçoit l'affectation que lui donne l'assemblée générale statuant sur proposition du conseil d'administration dans le respect de la loi.

PAIEMENT DE DIVIDENDES.

Le paiement éventuel de dividendes se fait annuellement, aux époque et lieu indiqués par le conseil d'administration, en une ou plusieurs fois.

Le conseil d'administration peut, sous sa responsabilité, décider le paiement d'acomptes sur dividendes par prélèvement sur le bénéfice de l'exercice en cours, Il fixe le montant de ces acomptes et la date de leur paiement.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Maître Bertrand NERINCX, Notaire associé à Bruxelles,

Déposés en même temps

- 1 expédition de l'acte

- 1 extrait analytique

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

i~4fservé

'

au

Moniteur

belge

13/12/2012
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

?Luik B .; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iii II 1111111111111111111111111111111 1111111

~12200,4,~

O 4 DEC. 2012

BRU -

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

11 Ondernemingsnr : 501. 73 2_5 9 r")-

Benaming (voluit) : WESTECH EUROPE

ii

(verkort) :

Rechtsvorm : EUROPESE VENNOOTSCHAP"

; :

,

Zetel : TERVURENLAAN 120 bus B3

A SO Brussel I

;; Onderwerp akte :Oprichting ?

Uit een akte verleden voor Meester Bertrand NERINCX, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 28 november!

2012, blijkt dat i

ZiJN VERSCHENEN

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Expert Manufacturer of Leisurewear",;

afgekort "X M L", met zetel te 1950 Kraainem, Mechelsesteenweg 362.

2.de vennootschap naar recht van de Verenigd Koninkrijk "EURO WESTECH LIMiTED", met zetel te 107;

Stirling Road, Stirling House, Verenigd Koninkrijk;

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verzoeken mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de europese vennootschap "WESTECH EUROPE", met zetel te 1150 Brussel,; Tervurenlaan 120, bus 3. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD TWINTIG DUIZEND EURO (¬

120.000,00). ;

:,

STATUTEN

DOEL. ;

,

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland: i

- voor eigen rekening of voor rekening van derden en samen met derden: de centralisatie, het beheer en

de ontwikkeling van de groot- en detailhandel alsook via E-commerce van:

o Computerproducten, zowel hardware als software; ;

o Textiel en schoeisel in het algemeen en in het bijzonder heren-, dames- en kinderkleding;

o Confectieaccessoires zoals lederwaren, juwelen, horloges en allerlei soorten gadgets;

o Verpakkingsproducten in het algemeen;

o Voedingsmiddelen;

o Producten van metaal;

1.

o De aan- en verkoop van onroerende goederen; 1

- zij kan voor eigen rekening of voor rekening van derden muziek- of cinematografische werken!

produceren en verdelen, ;

- voor eigen rekening of voor rekening van derden, het vervoer per vrachtwagen, schip, luchttransport of;

intermodaal; ,

- zij kan voor eigen rekening of voor rekening van derden optreden als een commissionnair of; handelsagent;

zij kan voor eigen rekening of voor rekening van derden nationale en internationals transportactiviteiten; en import- en exportactiviteiten organiseren en verrichten;

- zij kan voor eigen rekening of voor rekening voor derden optreden als fiscaal vertegenwoordiger;

- voor eigen rekening of voor rekening van derden en samen met derden: de voorbereiding van enige;

Il studie, de organisatie, het verstrekken van advies en het verstrekken van diensten in technische,!

commerciële, economische, financiële en fiduciaire domeinen in de ruimste zin;

voor eigen rekening: aan- en verkopen; het ter beschikking stellen of de verhuur van alle middelen ini verband met het voorgaande;

voor eigen rekening of voor rekening van derden: de oprichting en de ontwikkeling van een onroerend; vermogen, zowel in onroerende goederen als in onroerende zakelijke rechten, meer bepaald de; aankoop, de verkoop, de ruil, de onderhandeling, de transactie, het beheer, de leasing, de al dan niet;

mid 11.1

gemeubelde verhuur of huur, de verkaveling, de expertise, de wederverkoop, de makelarij, de' promotie, met betrekking tot alle onroerende goederen en in het algemeen van welke aard ook, in België of in het buitenland;

uitsluitend voor eigen rekening; de aankoop, de verkoop of de ruil van elk onroerend recht en van elk effect, onder meer niet inbegrip van de vorming en het beheer van een effectenportefeuille.

De vennootschap kan ook

- alle leningen, kredieten en voorschotten toestaan, in welke vorm dan ook en voor welke duur dan ook, aan alle gelieerde ondernemingen of waarin de vennootschap een participatie heeft;

- in welke vorm dan ook en voor welke duur dan ook alle leningen, kredieten en voorschotten toegekend krijgen door enige natuurlijke of rechtspersoon in het kader van haar activiteiten;

- borg, waarborg of enigerlei garantie verstrekken, van welke aard ook, zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen, inclusief haar handelsfonds, in hypotheek of pand te geven;

Zij kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van de aard zijn dat zede verwezenlijking ervan bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, participatie, fusie, financiële tussenkomst of anderszins een belang nemen in enigerlei vennootschappen, verenigingen of bedrijven, zowel in België en als in het buitenland.

Zij kan ook alle functies als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere Belgische of buitenlandse ondernemingen aanvaarden.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, die voor ten hoogste zes jaar worden verkozen door de algemene vergadering en die te allen tijde door deze kunnen worden ontslagen. De uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar.

Wanneer de vennootschap echter opgericht wordt door twee stichters of wanneer er, op een algemene vergadering van de vennootschap vastgesteld wordt, dat deze niet meer dan twee aandeelhouders telt, dan kan de raad van bestuur beperkt worden tot twee leden. Deze beperking tot twee bestuurders kan blijven bestaan tot de gewone algemene vergadering na de vaststelling, door alle wettelijke middelen, van het bestaan van meer dan twee aandeelhouders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de aanstelling en de opdrachtbeëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde bekendmakingsregels als wanneer hij die opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van de niet herbenoemde uittredende bestuurders wordt onmiddellijk beëindigd na de algemene vergadering die is overgaan tot de benoemingen.

Tenzij anders besloten door de algemene vergadering is het mandaat van bestuurder gratis. De raad van bestuur kan echter aan de bestuurders die belast zijn met bijzondere functies of opdrachten een bijzondere bezoldiging toekennen ten laste van de algemene kosten.

BERAADSLAGINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

A) De raad van bestuur kan geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft

van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan aan één van zijn collega's, schriftelijk of via elk ander middel van (tele)communicatie met een materiële drager, volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de raad en er in zijn plaats te stemmen.

BI In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van

de maatschappij zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij schriftelijke eenparige instemming van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De beslissingen van de raad van bestuur worden bij eenvoudige meerderheid van de stemmen genomen, zonder rekening te houden met onthoudingen. In geval van staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit beslissend. Ais de raad echter samengesteld zou zijn uit twee bestuurders, dan is de stem van degene die voorzit niet langer doorslaggevend.

D/ Behoudens de gevallen vastgesteld in het Wetboek van vennootschappen geldt dat indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, hij dit moet mededelen aan de andere bestuurders vôôr de raad van bestuur een besluit neemt; de raad van bestuur en de vennootschap moeten zich schikken naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD - DAGELIJKS BESTUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vo'br-behouden aan het Belgisch Staatsblad

e Vobr-

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de' verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van deze die de wet of de statuten voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap in het kader van dit bestuur, en het beheer van één of meer zaken van de vennootschap toevertrouwen:

- of aan een of meer van haar leden, die de titel van gedelegeerd bestuurder hebben;

- of aan een of meer directeurs of volmachthouders.

Daarnaast kunnen de raad en de personen belast met het dagelijks bestuur, in het kader van dit bestuur, eveneens bijzondere bevoegdheden toekennen aan één of meer personen van hun keuze.

Indien er verschillende algemene delegaties van bevoegdheid naast elkaar bestaan, dan bepaalt de raad van bestuur de respectieve bevoegdheden.

De raad kan te allen tijde de in de vorige alinea's vermelde personen ontslaan bij een beslissing genomen volgens de bepalingen van artikel 19 van de statuten, dit is wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en bij eenvoudige meerderheid van de stemmen zonder rekening te houden met onthoudingen.

VERTEGENWOORDIGING - HANDELINGEN EN RECHTVORDERINGEN.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd, waaronder in de handelingen en in rechte door één bestuurder

individueel handelend.

Deze ondertekenaars moeten zich niet verantwoorden tegenover derden voor een voorafgaande beslissing

van de raad.

De vennootschap wordt bovendien, binnen de grenzen van hun mandaat geldig gebonden door bijzondere

lasthebbers.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, moet toevertrouwd worden aan één of meer commissarissen, leden van het Instituut van bedrijfsrevisoren, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar, die hernieuwbaar is.

SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEDEN.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die stemrecht hebben, hetzij zelf, hetzij via een gemachtigde, middels naleving van de voorschriften van verordening (EG) nr. 2157/2001 en de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten.

De door de vergadering regelmatig genomen beslissingen zijn bindend jegens alle aandeelhouders, zelfs jegens degenen die afwezig zijn of die daar niet mee instemmen.

De algemene vergadering beslist over aangelegenheden waarvoor haar een specifieke bevoegdheid werd toegekend door verordening (EG) nr. 2157/2001, de wettelijke bepalingen en deze statuten.

VERGADERING.

De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege samen op vijftien juni van elk jaar 's middags. Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden de volgende werkdag die geen zaterdag is.

De algemene vergadering van aandeelhouders kan buitengewoon worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Algemene vergaderingen van aandeelhouders kunnen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur.of door de commissarissen indien deze er zijn.

Zij moeten bijeengeroepen worden op verzoek van aandeelhouders die samen minstens één tiende van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In het verzoek tot bijeenroeping moeten de punten worden vermeld welke op de agenda zullen worden geplaatst.

OPROEPINGEN.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats medegedeeld in de oproepingsbrief, of anderszins.

De oproepingen voor iedere algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en ze worden opgesteld in overeenstemming met de wet.

ledere persoon kan deze oproeping afwijzen en zal, in ieder geval, beschouwd worden ais regelmatig opgeroepen indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien, ingevolge het verzoek geformuleerd volgens lid vier van artikel 28 van deze statuten, de algemene vergadering niet tijdig en in ieder geval niet binnen een termijn van twee maanden plaatsvindt, dan kan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de statutaire zetel, die uitspraak doet in kort geding, de bijeenroeping gelasten binnen een vastgestelde termijn of de toestemming geven om deze samen te roepen, ofwel aan de aandeelhouders die hiertoe het verzoek geformuleerd hebben, ofwel aan een gevolmachtigde van deze aandeelhouders.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.t

Een of meer aandeelhouders die gezamenlijk ten minste tien % van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, kan of kunnen verzoeken om één of meer nieuwe punten op de agenda van een algemene Vergadering te plaatsen volgens de bepalingen van artikel 923 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur mag de formule van de volmachten vaststellen en vereisen dat die binnen een door hem vastgestelde termijn worden neergelegd op de door hem aangeduide plaats.

De mede-eigenaars en de pandhoudende schuldeisers en schuldenaars moeten zich laten vertegenwoordigden door één en dezelfde persoon.

TOELATING TOT DE VERGADERING.

De raad van bestuur kan eisen dat de aandeelhouders hem schriftelijk (brief of volmacht) binnen een termijn van vijf dagen voor de vergadering hun voornemen meedelen om de vergadering bij te wonen en het aantal effecten vermelden waarvoor zij aan de stemming willen deelnemen.

Obligatiehouders kunnen de vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem, als ze de formaliteiten vervuld hebben voorgeschreven in de vorige alinea.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke eigenaar van effecten kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigden door een

gevolmachtigde.

De raad van bestuur mag de formule van de volmachten vaststellen en vereisen dat die binnen een door

hem vastgestelde termijn worden neergelegd op de door hem aangeduide plaats.

De mede-eigenaars en de pandhoudende schuldeisers en schuldenaars moeten zich laten

vertegenwoordigden door één en dezelfde persoon.

VERDAGING VAN DE VERGADERING.

De raad van bestuur kan, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening hoogstens drie weken uitstellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De formaliteiten vervuld om de eerste vergadering bij te wonen, alsook de volmachten, blijven geldig voor de tweede, onverminderd het recht om deze formaliteiten voor de tweede vergadering te vervullen indien zij nog niet vervuld werden voor de eerste.

De tweede vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. De tweede algemene vergadering beraadslaagt over dezelfde agenda en beslist definitief.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BERAADSLAGINGEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

Behalve de gevallen waarin de wet voorziet, worden de beslissingen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde effecten, genomen bij gekwalificeerde meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

Als in geval van benoeming geen enkele kandidaat de gekwalificeerde meerderheid behaalt, moet herstemd worden met de kandidaten die het grootste aantal stemmen hebben behaald. Bij staking van stemmen tijdens de herstemming wordt de oudste kandidaat verkozen.

Stemmen gebeurt bij handopsteking of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering het anders beslist, bij meerderheid van stemmen.

Een aanwezigheidslijst met cie naam van de aandeelhouders en het aantal van hun effecten wordt door elk van hen of door hun gemachtigden ondertekend alvorens zitting te nemen.

BIJZONDERE MEERDERHEID.

Wanneer de vergadering moet beslissen over een verhoging of een verlaging van het maatschappelijk kapitaal, over de fusie of de splitsing van de vennootschap met andere organen, over de ontbinding van de vennootschap of over iedere andere wijzigingen van de statuten, kan zij slechts geldig beraadslagen indien het voorwerp van de voorgestelde wijzigingen speciaal vermeld wordt in de bijeenroepingen en indien degenen die de vergadering bijwonen minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Indien deze laatste voorwaarde niet vervuld is, zal een nieuwe oproeping nodig zijn en de tweede algemene vergadering zal rechtsgeldig beraadslagen ongeacht het vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierden van de stemmen heeft verkregen.

Wanneer de beraadslaging echter betrekking heeft op de wijziging van het maatschappelijk doel, op de wijziging van de respectieve rechten van categorieën van effecten, op de ontbinding van de vennootschap wegens de vermindering van het nettoactief tot een bedrag lager dan de helft of een vierde van het kapitaal, over de omvorming van de vennootschap of op een fusie, een splitsing, een inbreng van een algemeenheid of van een bedrijfstak, dan is de vergadering slechts geldig samengesteld en kan zij slechts beraadslagen onder de door de wet gestelde aanwezigheids- en meerderheidsvoorwaarden.

JAARLIJKSE VERSLAGEN.

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A Vobr-`behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het in artikelen 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde beheersverslag wordt opgesteld door de raad van bestuur.

Dit verslag wordt tegelijk met de jaarrekening ingediend met inachtneming van de bepalingen betreffende de bekendmakingsformaliteiten vastgesteld in artikelen 98 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van

hetzelfde jaar.

UITKERING.

De winst wordt vastgesteld conform de wet. Op deze winst wordt vijf procent afgehouden voor de vorming van de wettelijke reserve, Die afneming is niet langer verplicht wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Ze moet worden hernomen indien de wettelijke reserve werd aangesproken.

Het saldo zal bestemd worden zoals bepaald door de algemene vergadering die beslist op voorstel van de raad van bestuur met inachtneming van de wet.

BETALING VAN DIVIDENDEN.

De dividenden worden jaarlijks betaald op de door de raad van bestuur aangewezen tijdstippen en plaatsen, in één of meer keren.

De raad van bestuur kan, op zijn verantwoordelijkheid, beslissen interimdividenden te betalen door afneming op de winst van het lopende boekjaar. Hij stelt het bedrag van deze interimdividenden en de datum van hun betaling vast.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

VOORAFGAANDE MACHTIGINGEN

De notaris heeft de aandacht van de comparanten gevestigd op het feit dat het mogelijk is dat de

vennootschap, bij de uitoefening van haar maatschappelijk doel, wegens de geldende administratieve regels,

voorafgaande machtigingen of vergunningen moet krijgen.

ONTBREKEN VAN OVEREENKOMST

Artikel 5 e.v. van het Koninklijk besluit van 22 december twee duizend vier tot omzetting van deel 3 van de bijlage bij richtlijn 2001186/EG van de Raad van acht oktober tweeduizend één tot aanvulling van het statuut van de Europese vennootschap met betrekking de rol van de werknemers, bepalingen bedoeld in artikel 45 van de statuten van de vennootschap, zijn in het onderhavige geval niet van toepassing, aangezien voor geen enkele van de vennootschappen die deelneemt aan de oprichting van de onderhavige vennootschap, v66r de inschrijving van deze laatste, medezeggenschapsregels gelden.

Zodra de vennootschap echter werknemers heeft aangenomen zullen de bepalingen van delen 1 en 2 bij de genoemde richtlijn en de in de Belgische rechtsorde omgezette eruit voortvloeiende bepalingen van toepassing zijn.

Geen van de twee deelnemende vennootschappen heeft, op de dag van de oprichting van deze vennootschap, personeel aangeworven zodat er geen akkoord afgesloten dient te worden zoals bedoeld door richtlijn 2001/86/EG en artikel 12.2 van verordening EG 2157/2001 is niet van toepassing met betrekking tot de vennootschap.

OVERGANGS - SLOTBEPALINGEN

I.Benoeminq bestuurders

De comparanten verklaren om

a. het aantal bestuurders vast te stellen op drie en benoemen als bestuurders voor de langst

door de wet toegelaten tentrijn, met name zes (6) jaar, automatisch eindigend ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar tweeduizend achttien gehouden zal worden

-de Heer Basile Julien BOELS, geboren te Elsene op 16 juni 1983, wonende te Victor Allardstraat 58, 1180 Ukkel;

-de vennootschap naar recht van de Verenigd Koninkrijk "EURO LIFESTYLE LIMITED", met zetel te 555, White Hart Lane, London, N17 7RP, Verenigd Koninkrijk, De comparanten nemen kennis van het feit dat voormelde bestuurder-rechtspersoon, voor wat de uitoefening van haar bestuurdersmandaat betreft, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen, de heer Philippe Ferdinand Liliane BOELS, geboren te Lokeren op 15 augustus 1960, wonende te Kimberley 26, 25de verdieping, unit "F", 2171 HONG KONG, gekend bij het rijksregister onder nummer 60.08.15-195.89, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger;

-Mevrouw Julie Tonie Maria BALDUCCHI, geboren te Sint-Lambrechts-Woluwe op 27 december 1980, wonende te 1150 Brussel, Vinkenlaan, 14, gekend bij het rijksregister onder nummer 80.12.27-226.49.

Il. Eerste boeklaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op eenendertig december twee duizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar twee duizend veertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vobr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

III Bekrachtiging verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht met bevoegdheid om individueel te handelen en met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de BVBA KREANOVE, met zetel te 1030 Brussel, Distelstraat 46, 0479.092.007 RPR Brussel, om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen alle fiscale administraties (met inbegrip van de BTW-administratie).

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Bertrand NERINCX, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzeifdertijd neergelegd;

q afschrift;

1 gelijkvorming uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij lia élgiscfi Stáatsbl d -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

n Voór-

4behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
WESTECH EUROPE

Adresse
AVENUE DE TERVUEREN 120, BTE 3 1150 WOLUWE-SAINT-PIERRE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale