VERHULST AGENTUREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHULST AGENTUREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.850.719

Publication

17/12/2013
ÿþ

anop 4YOit194.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111

*13188513*

0 5DEC 1013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernerningsnr : 0540.850.719

Benaming

(voluit) ; Verhuist Agenturen BVBA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Schaarbeek, Paleizenstraat 44.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van BVBA Verhuist Agenturen gehouden op 26 November 2013 blijkt dat het adres van de vennootschap gewijzigd wordt. Het nieuwe adres wordt Twin Squares .. Building Vendôme. Cuiliganlaan 18,1831 Diegem.

Verhuist Jaap

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: Verslag Aig Verg. dd. 26 November 2013.









r~





Op de laatste bfz. van Luik B vermeiden Recto y: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

17/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306070*

Neergelegd

15-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540850719

Benaming (voluit): Verhulst Agenturen BVBA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Schaarbeek, Paleizenstraat 44

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vóór notaris Anne-Marie Schoorman, te Gent, op vijftien oktober tweeduizend dertien, houdende de oprichting van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verhulst Agenturen BVBA", te 1030 SchaarbeekPaleizenstraat, 44, dat :

De Heer VERHULST JACOBUS JAN (nationaal nummer 584920-143-42) (paspoort nummer NNH7J8519), geboren te Axel (Nederland) op twintig september duizend negenhonderdachtenvijftig, ongehuwd, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 4505PT ZUIDZANDE (Nederland), AKKERPUT, 7.

Mij notaris verzocht heeft de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij verklaart op te richten onder de naam "Verhulst Agenturen BVBA", met maatschappelijke zetel te 1030 Schaarbeek, Paleizenstraat, 44.

De verschijner verklaart en erkent dat het volledig maatschappelijk kapitaal door hem onderschreven en volgestort werd ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), waarvan hem als vergoeding voor deze inbreng honderd (100) volgestorte aandelen worden toegekend en die hij verklaart te aanvaarden.

Het genoemde bedrag, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), werd vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting.

STATUTEN.

Artikel 1. Vorm - naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij neemt als maatschappelijke naam "Verhulst Agenturen BVBA".

Artikel 2. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1030 Schaarbeek, Paleizenstraat, 44.

Artikel 3. Maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft als doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden,

zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

* Het tegen een vergoeding, in binnen- en buitenland, bemiddelen bij het tot stand komen van koop- en verkoopovereenkomsten tussen een principaal en zijn cliënt. Deze overeenkomsten hebben betrekking op de handel in alle producten gerelateerd aan de woning- en projectinrichtingsbranche alsmede de woondecoratie-branche, alles voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

* Het tegen een vergoeding, in binnen- en buitenland, bemiddelen bij het tot stand komen van overeenkomsten tussen een principaal en zijn cliënt met betrekking tot het uitvoeren van alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van woning- en projectinrichting alsmede woondecoratie, zowel binnen- als buitenshuis.

* Het ontwerpen, produceren en verkopen van: meubelen, raambekledingsproducten, binnen- en buitenzonweringen, raamdecoratieprodukten, woningdecoratieprodukten.

* Kleinhandel in meubelen, raambekledingsprodukten, raamdecoratieprodukten en woningdecoratieprodukten, alles voor particulier- en projectmatig gebruik, binnenshuis en buitenshuis.

* De aan-en/of verkoop van onroerende goederen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

* Het huren en verhuren van onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of een erfpacht.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11. Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: De Heer VERHULST JACOBUS JAN, wonende te 4505PT ZUIDZANDE (Nederland), AKKERPUT, 7.

Artikel 12. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

aan de algemene vergadering voorbehouden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder, die nochtans tegenover derden niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering over te leggen.

In geval er meerdere zaakvoerders zijn, moeten alle akten die de vennootschap verbinden door twee zaakvoerders ondertekend worden.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

Artikel 15. Zitting en bijeenroeping.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste maandag van de maand juni, om negentien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Artikel 19. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het hetzelfde jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst - réserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste maandag van de maand juni tweeduizend vijftien, om negentien uur.

Volmacht.

De verschijner geeft hierbij volmacht aan de Heer De Deyne Gino, boekhouder, te 9980 Sint-Laureins, Leemweg, 31/A, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in zijn naam alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving in de Kruispuntbank voor ondernemingen (KBO) en de aanvraag van een "BTW"-nummer.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Luik B - Vervolg

Anne-Marie Schoorman, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VERHULST AGENTUREN

Adresse
PALEIZENSTRAAT 44 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale