VAN DE PERRE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN DE PERRE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 869.585.796

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 01.07.2013 13265-0454-012
04/02/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

Mcd word 17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0869.585.796

Benaming

(voluit) : VAN DE PERRE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Grote Markt 18, 9120 Beveren Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders I verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel van het proces-verbaal van de algemene vergadering van 30 december 2014:

"1. Ontslag bestuurders:

Gelet op de ontvangen ontslagbrief de dato 2911212014, beslist de algemene vergadering bij unanimiteit van de stemmen het ontslag te aanvaarden van volgende bestuurders:

- de heer Michiels Jozef

- de heer Van Acker Roger

- de heer Van de Perre Guido

2. Kwijting bestuurders:

De algemene vergadering verleent bij unanimiteit van de stemmen kwijting aan de bestuurders van wie het

ontslag werd aanvaard, voor de uitoefening van hun mandaat tot op datum van hun ontslag.

Deze kwijting zal bevestigd worden op de eerstvolgende jaarvergadering van de vennootschap.

3. Benoeming bestuurders:

De algemene vergadering beslist bij unanimiteit van de stemmen tot de benoeming van volgende

bestuurders voor een periode van 6 jaar:

- De N.V. ANCIENS ETABL1SSEMENTS RENE WATTEAU, met als permanente vertegenwoordiger de heer

Ilyas Mutlu;

- De B.V.B.A GUNES, met als permanente vertegenwoordiger, de heer Ilyas Mutlu.

Beide bestuurders zijn hier aanwezig en verklaren hun benoeming te aanvaarden." 4, Verplaatsing maatschappelijke zetel:

De algemene vergadering beslist bij unanimiteit van de stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar het adres Vesten 41, 9120 Beveren-Waas. Deze verplaatsing zal effect ressorteren vanaf publicatie in het Belgisch Staatsblad."

De N.V. ANCIENS ETABLISSEMENTS RENE De B.V.B.A. GUNES

WATTEAU, Bestuurder,

Bestuurder, vertegenwoordigd door diens permanente

vertegenwoordigd door diens permanente vertegenwoordiger, de heer ilyas Mutlu vertegenwoordiger, de heer ilyas Multu

-GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

23 Mt 2015

AFDELING DENDERMONDE

Grtffle-` --~--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 26.06.2012 12206-0187-012
16/01/2012
ÿþ4, i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 5 JAN 2012

DEN DeglUit3NDE

111111111111111111811111111111111

" iaoiases*

Ondernemingsnr : 0869.585.796

Benaming

(voluit) : VAN DE PERRE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9120 Beveren-Waas, Grote Markt 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - wijziging van de aard en omzetting van de aandelen - wijziging en aanpassing statuten.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VAN DE PERRE", gevestigd te 9120 Beveren-Waas, Grote Markt 18, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op negenentwintig december tweeduizend en elf, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen :

I. De vergadering besluit de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. Alle aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verzoeken de ondergetekende notaris

uitdrukkelijk te akteren dat zij allen, gebruik makend van het recht voorzien in artikel 462 van het Wetboek van.

Vennootschappen, hun aandelen aan toonder wensen om te zetten in aandelen op naam.

Hiertoe verklaren alle aandeelhouders afgifte te hebben gedaan van hun effecten aan toonder aan het. bestuursorgaan, die wordt gemachtigd om op heden aansluitend op huidige buitengewone algemene vergadering, tot vernietiging van deze aandelen over te gaan, in ruil voor de inschrijving op hun respectieve naam van hun aandelenbezit in het aandelenregister van de vennootschap.

11. De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen door wijziging van artikel 9 en 22 van de statuten, als volgt:

Artikel 9. - Aard van de aandelen:

De aandelen zijn op naam. Zij kunnen omgezet worden in gedematerialiseerde effecten en andersom.

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts een eigenaar per titel. Eigenaars in onverdeeldheid en alle personen die om enige reden in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door één enkele persoon te laten vertegenwoordigen. Zolang aan dit voorschrift niet is voldaan, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen, welk schorsingsrecht uitgeoefend wordt door de voorzitter van de vergadering.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van aandelen in vruchtgebruik en bloot-eigendom, wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Ingeval aandelen in pand zijn gegeven, wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

Een register wordt gehouden voor de aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

Hel gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de. eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Artikel 22. -Algemene vergaderingen -formaliteiten tot bijeenroeping:

De jaarlijkse algemene vergadering wordt rechtens gehouden op de eerste maandag van de maand juni van ieder jaar om vijftien uur op de maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagetrbithet Belgisch Staatstrlad - 16/6í>26í2 = Ánnëxës dü Nlbniteür üelgë

e

Voor-

- behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Binnen vijf werkdagen voor de datum van de vergadering moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen dienen binnen de vijf werkdagen voor de datum van de . voorgenomen vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de "

" onbeschikbaarheid van hun gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt

" vastgesteld.

' De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de

oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De raad van bestuur kan de tekst van de volmachten opmaken en eisen dat deze neergelegd worden op de plaats aangeduid in de oproepingen vijf werkdagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per' aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen waaronder de houders van gedematerialiseerde effecten slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk vijf dagen voor de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift + coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 22.06.2011 11191-0356-012
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 02.07.2010 10266-0017-012
25/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 23.06.2009 09270-0231-012
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 20.06.2008 08265-0166-012
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 20.06.2007 07243-0036-011
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 16.07.2015 15312-0444-027
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16554-0306-018

Coordonnées
VAN DE PERRE

Adresse
RUE DELAUNOY 114 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale