UILENSPIEGEL

Association sans but lucratif


Dénomination : UILENSPIEGEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 461.760.283

Publication

30/05/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



IIIIIIIIIJII1J1,11,11,11111[11111111

eergelegd/ontvangcrt op

Zn Vf 20111

ter griffie van de Nederiandstalige

riffie

rechtbank van koG opnandel BrusËel

Ondememingsnr : 0461.760.283

Benaming

(voluit): UilenSpiegel

(verkort) :

Rechtsvorm vzw

Zetel: Hovenierstrast 45 te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek)

Onderwerp akte bestuurssamenstelling

Uittreksel uit de notulen van de samenkomst van de Algemene Vergadering dd 9 mei 2014

De Algemene Vergadering van vzw UllenSpiegel, rechtsgeldig samengekomen te Sint-Jans-Molenbeek (Brussel) op 9 mei 2014, heeft overeenkomstig de statutaire bepalingen ter zake en de wet van 27 juni 1921, gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002, het ontslag van de hierna volgende persoon aanvaard en dit met onmiddellijke ingang:

-ROSSE EL Tony, geboren te Gent op dertig augustus negentienhonderd zevenenveertig, en wonende te ' 9940 Sleidinge (Evergem), Weegse 12

De Raad van Bestuur is vanaf heden aldus samengesteld:

Voorzitter.DELVAUX Jan, wonende te 9000 Gent, Gustaaf Eylenboschplein 20 Ondervoorzitter: JONGENEELEN Ingrid, wonende te 3071 Erps-Kwerps, VVeebroekweg 8a bus 19 Penningmeester VAN ISTERDAEL Geert, wonende te 1760 Roosdaal, Orner de Vidtsiaan 9 Secretaris:VAN DE VLOET Ann, wonende te 2670 Duffel, Wouwendonkstraat 33 bus 2 Bestuurder:MAHJOUB Nadia, wonende te 1030 Brussel, Huart Hamoirlaan 1 bus 22

; De voormelde bestuurders hebben de bevoegdheden zoals omschreven in de artikelen 6 tot en met 8 van de statuten en oefenen deze uit ais college.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Gedaan te Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) op 19 mei 2014

Geert Van Isterdael Ann Van de Vloet

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ers) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/01/2014
ÿþMOd 2.2

e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

5.1. Effectieve leden

Effectieve leden zijn fysieke en rechtspersonen die door de Algemene Vergadering zijn aangenomen en die; op grond van hun kennis en kunde een nuttige bijdrage kunnen leveren tot de verwezenlijking van het:

maatschappelijk doel van de vereniging. Zij beschikken over alle rechten die de wet hen toekent, inzonderheid?

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

1111111,111,1111eilill

° 6 914

BRUS1, ,riffie

Ondernemingsnr: 461.760.283

Benaming

(voluit) : v,z.w. UilenSpiegel Patiëntenvertegenwoordiging Geestelijke Gezondheidszorg

(verkort) : v.z.w. UilenSpiegel

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Hovenierstraat 45 te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek)

Onderwerp akte : wijziging statuten en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de samenkomst van de Algemene Vergadering dd 12 december 2013

1.De Algemene Vergadering van vzw Uilenspiegel, rechtsgeldig samengekomen te Leuven op 12 december 2013, heeft, beslist de statuten vanaf heden als volgt te bepalen:

"Artikel 1. Benaming

De naam van de vereniging luidt: UilenSpiegel.

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd in 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Hovenierstraat 45, gerechtelijk;

arrondissement Brussel.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vereniging heeft als doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk en middels inzet van vrijwilligers, de belangen van mensen met een psychische kwetsbaarheid op alle niveaus te behartigen, hun rechten als mens te verdedigen, hun discriminatie en eventueel racistische bejegening te bestrijden en alle mogelijke activiteiten te organiseren en te ondersteunen die er op gericht zijn om hun welzijn en herstel te bevorderen.

De vereniging tracht het in lid '1 van dit artikel omschreven doel onder meer te bereiken door patiëntenvertegenwoordiging, het organiseren van lotgenotencontact, het geven van informatie, het stimuleren van ervaringsdeskundigheid, sensibilisering, rechtsbescherming, verbetering van de rechtspositie en het bevorderen van participatie en destigmatisering.

De vereniging kan alle middelen aanwenden om het doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken . De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, onder meer alle eigendommen of zakelijke: rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die bijdragen tot haar doel.

Artikel 4. Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5, Leden

De vereniging telt effectieve en toegetreden leden.

i M00 2,2

het stemrecht in de Algemene Vergadering. Een kandidaat-lid meldt zich schriftelijk bij de Raad van Bestuur, die zijn kandidatuur voordraagt op de eerstvolgende samenkomst van de Algemene Vergadering, waar met een gewone meerderheid over de al dan niet aanvaarding wordt beslist, nadat het kandidaat-lid zijn kandidatuur heeft toegelicht.

De vereniging telt ten minste vijf effectieve leden.

De hoogte van de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van de effectieve leden is gelijk aan de lidmaatschapsbijdrage van de toegetreden leden. Het bedrag wordt jaarlijks voorgesteld door de Raad van Bestuur, en vastgelegd door de Algemene Vergadering, zonder evenwel 250 euro te overschrijden. Een effectief lid dat zijn lidmaatschapsbijdrage niet binnen de jaarlijks gestelde termijn betaalt, wordt, behalve in geval van aangetoonde overmacht, geacht automatisch ontslagnemend te zijn.

Elk effectief lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet per gewone brief ter kennis worden gebracht aan de Raad van Bestuur; het treedt onmiddellijk in werking.

Alleen de Algemene Vergadering kan met een meerderheid van twee derde van de uitgebrachte stemmen een effectief lid uitsluiten; het betrokken effectief lid wordt op zijn verzoek door de Algemene Vergadering gehoord. De stemming is geheim. De Algemene Vergadering dient haar besluit niet te motiveren.

52. Tcegetreden tedere;

Toegetreden leden zijn fysieke en rechtspersonen, die geen stemrecht hebben in de Algemene Vergadering. Zij onderschrijven en steunen de doelstellingen van de vereniging als sympathisanten, ereleden, donateurs of anderszins.

Zij worden aanvaard en ontslagen door de Raad van Bestuur. Ze betalen een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage die de Raad vaststelt.

Artikel 6, Algemene Vergadering

6.1. De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden. Ze wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of in geval van diens belet door de ondervoorzitter. In geval ook die belet is, wordt er een bestuurder als voorzitter aangeduid door de Algemene Vergadering.

Elk effectief lid kan zich bij schriftelijke volmacht door een ander effectief lid laten vertegenwoordigen op samenkomsten van de Algemene Vergadering.

Elk effectief lid beschikt in de Algemene Vergadering over één eigen stem en kan bij schriftelijke volmacht slechts namens één ander effectief lid een tweede stem uitbrengen.

6,2. De Algemene Vergadering is exclusief bevoegd voor;

" De wijziging van de statuten

" De benoeming en afzetting van de bestuurders

" De kwijting aan de bestuurders

" De goedkeuring van de jaarrekening en de begroting

" De aanvaarding en uitsluiting van een effectief lid

" De ontbinding van de vereniging

6.3. De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur minimaal één maat per jaar bijeengeroepen binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar, met als verplichte agendapunten de voorstelling van het werkingsverslag, de goedkeuring van de jaarrekening over het afgelopen jaar, de goedkeuring van de begroting van het volgende jaar, de kwijting van de bestuurders en de vaststelling van de lijst van de effectieve leden.

De Raad van Bestuur kan daarnaast de Algemene Vergadering bijeenroepen telKens als het belang van de vereniging dit vereist.

Op schriftelijk verzoek van minimaal één vijfde van de effectieve leden is de Raad van Bestuur verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen. De bijeenroeping dient te gebeuren binnen de 21 kalenderdagen na de ontvangst van het verzoek. De algemene vergadering vindt plaats binnen de 40 kalenderdagen na de ontvangst van het verzoek.

De oproepingsbrief wordt namens de Raad van Bestuur ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders en bevat de agenda en de bijbehorende documenten. Deze brief moet minimaal twee weken v66r de vergadering aan de effectieve leden worden bezorgd. Minimaal één twintigste van de effectieve leden kunnen tot acht dagen vôôr de vergadering op schriftelijk verzoek een punt aan de agenda laten toevoegen.

6.4. De besluiten van de Algemene Vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde effectieve leden. In geval van een wijziging van de statuten, uitsluiting van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

een effectief lid, wijziging van het maatschappelijk doel en vrijwillige ontbinding gelden echter de wettelijke gekwalificeerde meerderheden.

Over een statuutwijziging kan alleen op geldige wijze beraadslaagd en besloten worden wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derden van de leden op de

" vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer een wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met twee derden van de stemmen voor een wijziging van de statuten en vier vijfden voor een wijziging van het doel, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Tot vrijwillige ontbinding van de vereniging kan door de Algemene Vergadering worden besloten wanneer twee derden van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen. In geval op de eerste vergadering minder dan twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger doorslaggevend.

DL

De besluiten van de Algemene Vergadering, waarvan aile effectieve leden een afschrift ontvangen, worden

ondertekend door de voorzitter en een bestuurder en opgenomen in een daartoe bestemd register, dat wordt

e bijgehouden op de maatschappelijke zetel . Bovendien ligt het afschrift aldaar ter inzage van alle effectieve leden. Derden kunnen op schriftelijk verzoek eveneens kennis nemen van het register voor zover ze een belang laten blijken.

e Artikel 7. Raad van Bestuur

7.1. De Raad van Bestuur telt minimaal vier bestuurders die worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een termijn van vier jaar. De bestuurders zijn herkiesbaar. Ze zijn te Mien tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering. Zowel effectieve leden, als toegetreden leden, kunnen tot bestuurders worden

Q , benoemd met dien verstande dat steeds een meerderheid van de bestuurders effectieve leden moeten zijn.

óDe Raad van Bestuur legt jaarlijks binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar verantwoording af aan de Algemene Vergadering; hij stelt een werkingsverslag en de jaarrekening van het afgelopen jaar op, en

0

bereidt de begroting voor het volgende jaar voor.

ere

7.2. De Raad van Bestuur wijst in zijn schoot een voorzitter en een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester of enig andere functionaris aan. De bevoegdheden van deze bestuurders worden desgevallend

et vastgelegd in het huishoudelijk reglement. De bestuurders voeren hun mandaat principieel kosteloos uit; indien echter een bestuurder een bijkomende of speciale opdracht uitvoert, kan de raad beslissen om hem daarvoor te vergoeden.

De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig indien meer dan de helft van de bestuurders aanwezig is.

Wanneer de voorzitter verhinderd Is wordt hij vervangen door de ondervoorzitter. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger doorslaggevend,

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder en opgenomen in een daartoe bestemd register dat op de maatschappelijke zetel wordt bijgehouden en ter inzage ligt van de bestuurders en de effectieve leden. Op hun verzoek wordt hen tevens een afschrift bezorgd.

De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheden uit ais college. De bestuurders kunnen de taken onderling verdelen, zonder dat deze verdeling aan derden kan worden tegengeworpen, zelfs indien ze bekend gemaakt is.

e

Ce 7.3. De Raad van Bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden om de vereniging te besturen

:r. en te vertegenwoordigen in en buiten rechte, behalve in aangelegenheden die in de wet of in deze statuten

uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De Raad van Bestuur kan beperkte en bijzondere bestuursbevoegdheden, inzonderheid het dagelijks bestuur, mandateren aan gevolmachtigden, al dan niet bestuurders. De gevolmachtigden verbinden de vereniging binnen de perken van de hun verleende machtiging, ook ten aanzien van derden. De machtiging kan te allen tijde zonder enige motivering door de Raad van Bestuur worden ingetrokken. Wanneer verscheidene

ª% personen voor dezelfde bevoegdheid worden gemachtigd, oefenen ze die bestuursbevoegdheid gezamenlijk uit.

ª% Hun aanstelling en de hun gemachtigde bevoegdheden, evenals elke wijziging, moeten worden

bekendgemaakt

De Raad van Bestuur kan zich bij het uittekenen van zijn beleid laten bijstaan door advies- en werkgroepen,

Artikel 8. Huishoudelijk reglement

De Raad van Bestuur kan een huishoudelijk reglement opstellen, waarin de organisatie en de praktische

werking van de vereniging worden geregeld.

Artikel 9. Ontbinding

Tot vrijwillige ontbinding van de vereniging kan door de Algemene Vergadering worden besloten wanneer twee derden van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen. In geval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten met vier vijfden van de stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebrek daaraan, de rechtbank, één of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden,

In geval van ontbinding worden de activa na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig doel nastreeft. De Algemene Vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Artikel 10. Werkingsjaar

Het werkings- en boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Artikel 11. Slotbepaling

Voor alles waarin niet uitdrukkelijk in deze statuten is voorzien, geldt de basiswet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstgevend doel, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk inclusief de latere wijzigingen."

2.De Algemene Vergadering van vzw UilenSpiegel, rechtsgeldig samengekomen te Leuven op 12 december 2013, heeft overeenkomstig de statutaire bepalingen ter zake en de wet van 27 juni 1921, gewijzigd bij de wet

van 2 mei 2002, de hierna volgende persoon benoemd tot bestuurder en dit met onmiddellijke ingang:

-MAHJOUB Nadia, geboren te Etterbeek op 21 december 1972, en wonende te 1030 Brussel, Huart Hamoirlaan 1 bus 22

De Raad van Bestuur is vanaf heden aldus samengesteld:

Voorzitter:DELVAUX Jan, wonende te 9000 Gent, Gustaaf Eylenboschplein 20 Ondervoorzitter: JONGENEELEN Ingrid, wonende te 3071 Erps-Kwerps, Weebroekweg 8a bus 19 Penningmeester: VAN ISTERDAEL Geert, wonende te 1760 Roosdaal, Omer de Vidtslaan 9 Secretaris:VAN DE VLOET Ann, wonende te 2570 Duffel, Wouwendonkstraat 33 bus 2 Bestuurder:ROSSEEL Tony, wonende te 9940 Sleidinge (Evergem), Weegse 12 Bestuurder:MAHJOUB Nadia, wonende te 1030 Brussel, Huart Hamoirlaan 1 bus 22

De voormelde bestuurders hebben de bevoegdheden zoals omschreven in de artikelen 6 tot en met 8 van de statuten en oefenen deze uit ais college.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Gedaan te Brussel op 30 december 2013

Jan Delvaux Ingrid Jongeneelen

Voorzitter Ondervoorzitter

19/08/2013
ÿþ MOD 2.2



i~ ` I sn de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie



! 1,11 tll! !

i N

A U G 2013

Griffie

Voor. behoud aan hk Belgist Staatsb

I I

I I

Ondernemingsnr ; 0461.760.283

Benaming

(voluit) : UilenSpiegel - Patiëntenvertegenwoordiging Geestelijke Gezondheidszorg

(verkort) : UilenSpiegel

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Hovenierstraat 45 te 1080 Brussel

Onderwerp akte : ontslag en benoemingen bestuurders

De Algemene Vergadering van vzw UilenSpiegel, rechtsgeldig samengekomen te Brussel op 3 juli 2013,,

heeft, overeenkomstig de statutaire bepalingen ter zake en de wet van 27 juni 1921, gewijzigd bij de wet van 2<

mei 2002, het ontslag aanvaard van de bestuurders:

-DECANTERE Christine, wonende 26 avenue Reine Astrid te 7700 Mouscron

-DE GEEST Stéphane, wonende Camuselstraat 25 te 1000 Brussel

-SEMPELS Freddy, wonende Wilderbos 5 te 3010 Kessel-Lo (Leuven)

Ingevolge de artikelen 8 tot en met 10 van de statuten heeft ze de hierna volgende personen benoemd tot bestuurders en dit met onmiddellijke ingang:

-VAN DE VLOET Ann, geboren te Lier op 7 april 1972 en wonende te 2570 Duffel, Wouwendonkstraat 33 bus 2

-VAN ISTERDAEL Geert, geboren te Ninove op 28 oktober 1966 en wonende te 1760 Roosdaal, Omer de Vidtslaan 9

De Raad van Bestuur is vanaf heden aldus samengesteld;

Voorzitter:DELVAUX Jan, wonende te 9000 Gent, Gustaaf Eylenboschplein 20

Ondervoorzitter: JONGENEELEN Ingrid, wonende te 3071 Erps-Kwerps, Weebroekweg 8a bus 19 Penningmeester: VAN 1STERDAEL Geert, wonende te 1760 Roosdaal, Omer de Vidtsiaan 9

Secretaris:VAN DE VLOET Ann, wonende te 2570 Duffel, Wouwendonkstraat 33 bus 2 Bestuurder:ROSSEEL Tony, wonende te 9940 Sleidinge (Evergem), Weegse 12

De voormelde bestuurders hebben de bevoegdheden zoals omschreven In de artikelen 6 tot en met 8 van de statuten en oefenen deze uit als college.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Gedaan te Brussel op 11 juli 2013

Jan Delvaux Ingrid Jongeneelen

Voorzitter Ondervoorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2012
ÿþ M0D22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

`!.t iWG 2Ü'2

Griffie

Ondernemingsar " 0461.760.283

Benaming

(votetft) : UilenSpiegel - Patiëntenvertegenwoordiging Geestelijke

Gezondheidzorg

tverF=.r UilenSpiegel

Rechtsvorm vzw

Zetel Hovenierstraat 45, 1080 Brussel

Onderwerp atle Ontslag & benoeming bestuurders

1. Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van de effectieve leden dd.3 juli 2012

De raad van bestuur stelt aan de vergadering voor bestuurder te benoemen, met onmiddellijke ingang:

" Dhr. Jan DELVAUX, wonende Gustaaf Eyelenbosplein 20 te 9000 Gent.

Vermelde persoon, hier aanwezig, verklaart dit mandaat te aanvaarden.

2. Uittreksel uit het proces-verbaal van die algemene vergadering:

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt de benoeming van de nieuwe bestuurder.

Bijzonder gemachtigd wordt de heer Stéphane DE GEEST, bestuurder, met woonplaats Camuselstraat 25

te 1050 Brussel, verder alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de vereniging

te verbinden en ten aanzien van derden te vertegenwoordigen.

De gevolmachtigde bestuurder,

Stéphane DE GEEST

c etste blz. van Le< L Pe ty ^ ,} r:oedanlgheü de: ns.qui »;tc,..ence't0tarrs. 11etGr( van de perso(o)ntenf

" p=e°t+q¬ ng, st¬ chtrntr " )s,rtzren van derden te vertegenwoorctlgen

:;n lanUtekenEng

'" *12150260*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2011
ÿþ-~

Voo behou

aan t

aalgi; Staatsl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1 8 JUL 2011

Ondernemingsnr : 0461.760.283

IBeEroaTeing

(voluit) : UilenSpiegel - Patiëntenvertegenwoordiging Geestelijke Gezondheidzorg

(verkort) : UilenSpiegel

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Hovenierstraat 45, 1080 Brussel

Ondert erc aLtte : Ontslag & benoeming bestuurders

1. (Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van de effectieve leden dd. 28 juni 2011)

De vergadering aanvaardt het ontslag van volgende personen als bestuurder en dit met ingang op 28 juni 2011:

" Mevr. BOSSUYT Marie-Thérèse, wonende LlilenSpiegelstraat 5 te 8670 Koksijde;

" Dhr. DAEM Rafael, wonende Camuselstraat 25 te 1050 Brussel;

" Dhr. VERELST Johny, wonende Jan van Rijswijckstraat 272 te 2020 Antwerpen;

" Dhr. DE GEEST Stéphane, wonende Camuselstraat 25 te 1050 Brussel;

Verder beslist de vergadering volgende personen te benoemen als bestuurder en dit met onmiddellijke ingang:

" Mevr. JONGENEELEN Ingrid, wonende Weebroekweg 8 bus A019 te 3071 Kortenberg;

" Mevr. DECANTERE Christine, wonende 26 avenue Reine Astrid te 7700 Mouscron;

" Dhr. DE GEEST Stéphane, wonende Camuselstraat 25 te 1050 Brussel;

" Dhr. ROSSEEL Gaston, wonende Weegse 12 te 9940 Sleidinge (Evergem);

" Dhr. SEMPELS Freddy, wonende Wilderbos 5 te 3010 Kessel-Lo (Leuven);

Bovenvermelde personen, hier aanwezig, verklaren dit mandaat te aanvaarden.

2. (Uittreksel uit het proces-verbaal van de vergadering van de Raad van Bestuur dd. 28 juni 2011)

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag en de benoeming van de nieuwe bestuurders.

Bijzonder gemachtigd wordt de heer Freddy SEMPELS, bestuurder, met woonplaats Wilderbos 5 te 3010 Kessel-Lo (Leuven), verder alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de vereniging te verbinden en ten aanzien van derden te vertegenwoordigen.

De gevolmachtigde bestuurder,

Freddy Sempels

"11117594*

111

Op de laatste blz. van Ls17 B ve rne:den : Recto : Naam en hoedan.g .t var dz t .Lnernerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stettr.1 cf c:gan!sn e ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekeetï .

03/07/2015
ÿþ iN00 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0461.760.283 Benaming

(voluit) : UilenSpiegel fer r~riifir..~ 0'c ~-,

, W..._.

rechtbank van koophandel Srucwei

11

i

Voor--

behoudét aan het Belgisch

Staatsblad

tZeE,-21c-2; c ft+.'e°a7?o.Rn op

2 21115

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) "

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Hovenierstraat 45 te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek)

Onderwerp akte : bestuurssarnenstelling

Uittreksel uit de notulen van de samenkomst van de Algemene Vergadering dd 5 juni 2015

De Algemene Vergadering van vzw UilenSpiegel, rechtsgeldig samengekomen te Sint-Jans-Molenbeek (Brussel) op 5 juni 2015, heeft overeenkomstig de statutaire bepalingen ter zake en de wet van 27 juni 1921,' gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002, en ingevolge artikel 7 van de statuten de hierna volgende personen: benoemd als bestuurders en dit met onmiddellijke ingang:

-JONGENEELEN Ingrid, geboren te Breda op dertien maart negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3071 Erps-Kwerps, Weebroekweg 8a bus 19

-DRAECK Els, geboren te Vilvoorde op negen september negentienhonderd zevenenzestig en wonende te 2900 Schoten, Verbertstraat 202

De Raad van Bestuur is vanaf heden aldus samengesteld:

Voorzitter:DELVAUX Jan, wonende te 9000 Gent, Gustaaf Eytenboschplein 20

Ondervoorzitter: JONGENEELEN Ingrid, wonende te 3071 Erps-Kwerps, Weebroekweg 8a bus 19 Penningmeester: VAN ISTERDAEL Geert, wonende te 1760 Roosdaal, Omer de Vidtslaan 9

Secretaris:VAN DE VLOET Ann, wonende te 2570 Duffel, Gasstraat 13 bus 1 Bestuurder:MAHJOUB Nadia, wonende te 1030 Brussel, Huart Hamoirlaan 1 bus 22 Bestuurder:DRAECK Els, wonende te 2900 Schoten, Verbertstraat 202

De voormelde bestuurders hebben de bevoegdheden zoals omschreven in artikel 7 van de statuten en oefenen deze uit als college.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Gedaan te Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) op 17 juni 2015

Ingrid Jongeneelen Ann Van de Vloet

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
UILENSPIEGEL

Adresse
HOVENIERSTRAAT 45 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale