IMPERIAL GEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPERIAL GEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.879.119

Publication

06/06/2014
ÿþ [(i.l~.Ff I~~~ ModWartli1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 7 MEI 2014

Griffie



RCCHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

1111(1,!Ipell

Vo, beho

aan

Belg Staaf;

Ondernemingsnr : 0821.879.119

Benaming

(voluit) : FRAEYMAN INSURANCE CONSULT

(verkort) ; FIC

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kwadamstraat 481A, 9910 Knesselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 14 mei 2014:

Na beraadslaging neemt de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen, van toepassing met onmiddellijke ingang:

1. Aanvaarding van het ontslag van de volgende zaakvoerder:

- Aanvaarding van het ontslag van mevrouw Fraeyman Noëlla, met woonplaats te B-9910, Knesselare, Kwadamstraat 48 als zaakvoerder van de Vennootschap.

2. Benoeming van de volgende zaakvoerders:

- Benoeming van de heer Alexander Otto de Windisch-Graetz, met woonplaats te 1040 Brussel, 84 Avenue Victor Jacobs, als zaakvoerder van de Vennootschap,

- Benoeming van mevrouw Ann-Charlotte de Chezelles, met woonplaats te 1040 Brussel, 84 Avenue Victor Jacobs, als zaakvoerder van de Vennootschap.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden. Hun mandaat zal een einde nemen na de algemene jaarvergadering van 2020 en is onbezoldigd,

3. Toekenning van een bijzondere volmacht aan de heer Kurt Faes, met woonplaats te B-2540 Hove, Leliestraat 84, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nodige inschrijvingen, wijzigingen en eventuele doorhaling in het Rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie te verrichten en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitoefenen van huidig mandaat en eventuele voorgaande mandaten.

Voor eensluidend uittreksel,

Kurt FAES effi-v,g.asizoi

Bijzonder gevolmachtigde



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 12.12.2013 13685-0488-008
03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 26.12.2012 12682-0221-008
27/01/2015
ÿþnood wad 117

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d akte

i 5 _tn-

.R.E,CK1~., KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

11111,11

*15014234*

Ondernemingsnr : 0821.879.119

Benaming

(vara) : Fraeyman Insurance Consult

(verkort) : FIC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kwadamstraat nummer 48 A te 9910 Knesselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING-VERPLAATSING

r r VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL-WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL-WIJZIGING EN VERTALING VAN DE STATUTEN

1.. e

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRAEYMAN INSURANCE CONSULT', afgekort "FIC", met maatschappelijke zetel te 9910 Knesselare, Kwadamstraat 48 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0821,879.119 opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Grnssocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAXENCOUR", op een december tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3 op elf december daaropvolgend, boek 10 blad 46 vak 13 ontvangen vijftig euro (50 EUR), geind door de Adviseur a.i. Wim. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing Wijziging van de maatschappelijke benaming

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "Imperial Gems".

De comparanten erkennen te weten dat de benaming van de vennootschap verschillend dient te zijn van deze van elke andere vennootschap, en verklaren kennis te hebben genomen van de voorschriften van artikel 65 van het Wetboek van vennootschappen in dit verband.

Tweede beslissing--

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Etterbeek (1040 Brussel), Victor

Jacobslaan 84.

Derde beslissing

Wijziging van het maatschappelijk doel

Verslag

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de motivering van de wijziging van het maatschappelijk dcel van de vennootschap. Aan dit rapport wordt een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2014.

Wijziging van het doe[

De vergadering beslist de tekst van het maatschappelijk dcel integraal te vervangen door een nieuwe tekst, teneinde het aan te passen aan de heroriëntatie van de activiteiten van de vennootschap, zoals volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of met medewerking van derden:

-De internethandel en handel, onder al haar vormen, en meer bepaald de invoer, uitvoer, aankoop en verkoop, in groot- of kleinhandel, vertegenwoordiging en beheer, alsook de fabricatie, transformatie en het vervoer, van alle goederen en producten, in de meest ruime zin van het woord, waaronder parels, stenen en alle andere bijkomende artikelen die worden gebruikt in de juwelensector.

L.

Op de laatste blz. van Lek B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0

~

e

Voorli 'gehouden

aan het Belgisch Staatsblad

-De marketing op internet van alle hierboven vermelde producten, de verkoop, de publicatie in catalogussen, affiches, met gebruik van alle mogelijke communicatiemiddelen. -Alle activiteiten in verband met de sociale media, In de meest ruime zin.

4. -La commercialisation sur internet de tous produits annexes, la vente, la publication de tous catalogues, .affiches, l'exploitation de tous moyens de communication.

Deze opsomming geldt ten titel van voorbeeld en is geenszins beperkend.

Ingeval de uitvoering van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden wat betreft van toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar handelingen, met betrekking tot de betreffende prestaties, uitstellen tot op het ogenblik van voldoening van de nodige voorwaarden.

De vennootschap kan elk mandaat van beheer of bestuur aanvaarden in om het even welke vennootschap cf vereniging, en zich borg stellen voor anderen.

Zij kan, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan op alle mcgelijke wijzen interesse nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

Alleen de algemene vergadering van vennoten is bevoegd om het doel van de vennootschap te interpreteren."

Vierde beslissing

Wijziging en vertaling van de statuten

De vergadering beslist om de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige situatie van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen, zoals -volgt, zonder fundamentele wijzigingen "aan statutaire bepalingen, zoals bedoeld in artikel 69 van het Wetboek van vennootschappen, aan te brengen en vrij te vertalen naar het Frans.

Vijfde beslissing

De algemene vergadering benoemt voor onbeperkte duur ten kosteloze titel als zaakvoerder de Heer de WINDISCH-GRAETZ Alexander, wonende te Etterbeek (1040 Brussel), Victor Jacobslaan, 84 en Mevrouw LE SELLIER de CHEZELLES Anne-Charlotte, wonende te Etterbeek (1040 Brussel), Victor Jacobslaan, 84.

Zesde beslissing

Bevoegdheidsdelegatie

De comparanten verklaren als bijzonder mandataris van de vennootschap aan te stellen, met macht van substitutie : de zaakvoerders om over te gaan lot de eventuele wijziging van de inschrijving van de huidige vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en eventueel bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Ten dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 20.12.2011 11644-0334-008
26/01/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2015, APP 27.11.2015, DPT 21.01.2016 16024-0297-010

Coordonnées
IMPERIAL GEMS

Adresse
VICTOR JACOBSLAAN 84 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale