FABULOUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FABULOUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.888.270

Publication

19/04/2013
ÿþ L. Motl Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I O AVR. 2013

BUsL

Griffie

*1306 383*

ius

Op de laatste blz. van Luik 0 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1070 Brussel, Kapitein Fossoullaan,41.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING DOOR SPLITSING.Benoeming zaakvoerders en/of commissarissen

Blijkens akte, verleden voor notaris Hans Vereeken te Halle op 29 maart 2013, ter registratie, werd ingevolge splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEGA met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht Intemationalelaan 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondememingsnummer 0448.380.817, opgericht:

De handelsvennootschap opgericht in de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de maatschappelijke naam FABULOUS

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Anderlecht, Kapitein Fossoullaan,41.

Het initiaal maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro euro;het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig deelbewijzen zonder nominale waarde.Alle deelbewijzen zijn volstort door inbreng in natura van bepaalde goederen,toebehorend aan de gesplitste vennootschap, volgens de boekhoudkundige toestand van de gesplitste vennootschap op datum van dertig september laatstleden.

I. Totale activa; 150.957,26 euro, omvattend:

.-materiële vaste activa,gewaardeerd volgens boekwaarde.

- Vlottende activa,omvattend handelsvorderingen - overige vorderingen  geldbeleggingen- liquide middelen en overlopende rekeningen

Il Totale passiva omvattend; Eigen vermogen-schulden op ten hoogste één jaar en voorzieningen en uitgestelde belastingen

De conclusies van het bedrijfsrevisoraal verslag luiden als volgt;

"De door ons uitgevoerde controles, in het kader van de partiële splitsing van de BVBA Abbeloos en de oprichting van de BVBA Fabulous door inbreng in natura van het afgesplitst vermogen, zowel activa- als passivabestanddelen, van de BVBA Abbeloos , zijn in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen, en van inbreng in natura en quasi- inbrengen.

Gebaseerd op onze werkzaamheden, gerealiseerd onder de toepassing van de artikelen 746 en 219 van het Wetboek van Vennootschappen,kunnen wij het volgende besluiten:

Inzake de splitsingsvoorstellen opgesteld door het bestuursorganen van de betrokken vennootschappen:

-dat de inlichtingen opgenomen in het partiële splitsingsvoorstel en in de bijzondere verslagen van de bestuursorganen beantwoorden aan de normale vereisten inzake nauwkeurigheid en duidelijkheid en voldoende zijn om de algemene vergadering toe te laten om de beslissing met volkomen kennis van zaken te nemen,

-dat de ruilverhouding, zoals voorgesteld door de bestuursorganen, werd vastgesteld op basis van een waarderingsmethode waar de boekwaarde werd weerhouden. De weerhouden waarderingsmethode is ons inziens gepast in de gegeven situatie,

-dat de uitreiking van 750 nieuwe aandelen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap naar aanleiding van de partiële splitsing van haar vermogen redelijk is.

Inzake de inbrengen in natura bij oprichting van de BVBA Fabulous:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o5-42s 8DP ;910

Ondernemingsar : Benaming

(volgit) : FABULOUS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

e. à íh -de gehanteerde waarderingsmethoden verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit van toepassing op onderhavige verrichting en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De vergoeding van de inbrengen in natura van 130.661,19 EUR behelst 750 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de op te richten BVBA Fabulous.

Overeenkomstig onze controlenormen, herinneren wij eraan dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA Fabulous en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gent, 22 maart 2013. MAZARS BEDRIJFSREVISOREN CVBA Vertegenwoordigd door Alain De Quick, bedrijfsrevisor.

De kosten, ten laste van de vennootschap,ingevolge deze oprichting,kunnen geraamd worden op duizend euro, btw exclusief

Uit de statuten blijkt verder wat volgt

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van fotograaf in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap exploiteert de handelsbenaming "lsosport" zijnde een internationaal foto-persbureau, waarbij fotografen, al dan niet free lancers of bedienden, sport en andere evenementen met actuele waarde fotograferen en deze foto's aanbieden aan uitgevers via het internet, onder de handelsbenaming lsosport'."

Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng,inschrijving,opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden, voorschotten en krediet toestaan en zich voor derden borg stellen of aval verlenen in het algemeen.

Zij mag het bestuur voeren over andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap zal In het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders,al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoot,

De zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Het mandaat van de zaakvoerders is al dan niet bezoldigd.

Duur van de vennootschap. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden in de zetel van de vennootschap,tenzij de oproepingsbrief een andere plaats aanduidt,op de tweede dinsdag van de maand juni om 10 uur,00k al is die dag een wettelijke feestdag.

Dienstjaar. Elk maatschappelijk dienstjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december nadien.

Winstverdeling.

Het batig saldo van de balans,na aftrek van de Iasten,algemene kosten en afschrijvingen,vormt de netto winst van de vennootschap. Jaarlijks moet vijf procent van de winst vooraf genomen worden voor het aanleggen van een wettelijke reserve,tot deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist jaarlijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van het overschot van de winst.

Ontbinding. Vereffening.

Bij de ontbinding zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden,tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt met bepaling van hun bevoegdheden,de wijze van vereffening en de hen toekomende vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat hun benoeming is bevestigd/gehomologeerd door de bevoegde rechtbank van koophandel (op eenzijdig verzoekschrift - )

De vereffenaars hebben,tenzij de algemene vergadering hun bevoegdheid beperkt,de meest uitgebreide bevoegdheden,overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap,zal het netto aktief gelijkmatig uitgekeerd worden onder de aandeelhouders, in verhouding tot de aandelen die elk van hen bezit, en rekening houdend met de graad van volstorting der aandelen.

Bij het bestaan van aandelen zonder stemrecht dient rekening te worden gehouden met de bijzondere rechten welke wettelijke of statutair aan deze aandelen toegekend werden

OVERGANGSBEPALINGEN.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

º%

Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting en zal eindigen op 31.12.2013.

De gewone algemene vergadering zal voor het eerst gehouden worden in 2014.

Werd aangesteld als niet statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

BROCCOLI BVBA te Anderlecht K. Fossoullaan 41, O.N.0473.837.872,vast vertegenwoordigd door de heer

Frank Abbeloos te Groot Bijgaarden, Brusselstraat,330/1.

Hij treedt in functie op het ogenblik dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

REALISATIE SPLITS1NG.RETRO-ACTIVITEIT.

Gezien het splitsingsvoorstel en de voorafgaande beslissingen integraal werden goedgekeurd door de

buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap ABBELOOS bvba ,gehouden voor hem,

vandaag, onmiddellijk voorafgaand.

Gezien de overnemende vennootschap,bvba FABULOUS definitief is opgericht.

Bestatigt deze vergadering dat de partiële splitsing van de vennootschap ABBELOOS bvba en overname

door de vennootschap FABULOUS definitief gerealiseerd is.

Deze splitsing werkt retroactief terug tot een oktober laatstleden;alle verrichtingen,gedaan door de gesplitste

vennootschap,met betrekking tot de vermo-gensbestanddelen,ingebracht in de vennootschap FABULOUS

bvba,zijn geacht gedaan te zijn voor rekening van deze overnemende ven-+nootschap vanaf 1 oktober

laatstleden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd: eensluidende uitgifte met verslag bedrijfsrevisor

verslag oprichters.

Hans Vereeken

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16331-0095-011

Coordonnées
FABULOUS

Adresse
KAPITEIN FOSSOULLAAN 41 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale