EXECUTIVE SEARCH BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EXECUTIVE SEARCH BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 833.083.411

Publication

15/03/2013
ÿþerM Mad Ward 11.1

i i,_ s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voor behou+

aan h

Beigir Staatst

o 6 ~... .~ "13E1RUSSEL

Griffie

*isoa ioe"

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833.083.411

Benaming

(voluit) : Executive Search Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Koloniënstraat 11 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Op 10 februari 2013 zijn de aandeelhouders, die erkennen op regelmatige wijze te zijn opgeroepen, in een bijzondere algemene vergadering samengekomen onder het voorzitterschap van Dhr. Vereecken Marc, vaste vertegenwoordiger van Marc Vereecken bvba, zaakvoerder.

De vergadering wordt geopend om 20 uur. De voorzitter stelt vast dat de aanwezige aandeelhouders 100% van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Alle voornoemde aanwezigen beschouwen zich als regelmatig opgeroepen en verklaren hierbij uitdrukkelijk:

-te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

-te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De bijzondere algemene vergadering is dus geldig samengesteld en kan derhalve geldig beraadslagen.

Na beraadslaging wordt éénparig beslist:

" de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Koloniënstraat 11, 1000 Brussel naar Toulousestraat 30, 1040 Brussel en dit vanaf 13 februari 2013.

Voor éénsluidend verklaard,

Brussel 10/02/2013

Voor Marc Vereecken bvba, zaakvoerder

Dhr. Marc Vereecken,

vaste vertegenwoordiger

_.._ _ ---- --- --.________ -- - - - _

Op de laatste b lz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

1

oCUOU

Griffie

1111

*12173640*

beh aa

Be Sta

-------------

Ondernemingsnr : 0833.083.411

Benaming

(voluit) : Executive Search Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Koloniënstraat 11 -1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerders - benoeming nieuwe zaakvoerder

Op 1 augustus 2012 zijn de aandeelhouders, die erkennen op regelmatige wijze te zijn opgeroepen, in een bijzondere algemene vergadering samengekomen onder het voorzitterschap van Dhr. Vereecken Marc, bestuurder.

De vergadering wordt geopend om 20 uur. De voorzitter stelt vast dat de aanwezige aandeelhouders 100% van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Alle voornoemde aanwezigen beschouwen zich als regelmatig opgeroepen en verklaren hierbij uitdrukkelijk:

-te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en termijnen evenals een het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

-te ver-zaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

17e bijzondere algemene vergadering is dus geldig samengesteld en kan derhalve geldig beraadslagen.

Na beraadslaging wordt éénpang beslist:

" het ontslag van de heer Marc Vereecken als bestuurder te aanvaarden, en dit vanaf heden

" het ontslag van mevr. Elisabeth Widmaier als bestuurder te aanvaarden, en dit vanaf heden

" Marc Vereecken BVBA, gevestigd te Stevinstraat 97 1000 Brussel en vertegenwoordigd door de heer Marc Vereecken te benoemen tot zaakvoerder en dit vanaf heden

Voor éénsluidend verklaard,

Brussel 01/08/2012

Vereecken Marc,

Bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/01/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300645*

Neergelegd

24-01-2011



Griffie

0833083411

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 1000 Brussel, Koloniënstraat 11

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 24 januari 2011 vóór registratie, dat door :

1) De Heer VEREECKEN Marc, van Belgische nationaliteit, geboren te Gand, op veertien maart duizend negenhonderdzeventig, wonende te 1540, Herne, Leenstraat(HN), 31.

2) Mevrouw WIDMAIER Elisabeth, van Oostenrijkse nationaliteit, geboren te Autriche, op vijftien januari duizend negenhonderdzeventig, wonende te 1540, Herne, Leenstraat(HN), 31.

een naamloze vennootschap werd opgericht, met onder meer de volgende bepalingen:

Naam : Executive Search Belgium

Zetel : Koloniënstraat, 11, 1000 Brussel

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR), vertegenwoordigd door 615 aandelen, met nominale waarde van 100 ¬ , volgestort ten belope van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR), in geld, waarop volledig werd ingeschreven door de voornoemde oprichters, volledig volgestort.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste twee leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Executive Search Belgium

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland :

- het exploiteren van een bureau voor private arbeidsbemiddeling en in het bijzonder het werven en selecteren van personen in de ruimste zin ten behoeve van ondernemingen, verenigingen, overheden en private personen, zowel voor tijdelijke als permanente opdrachten,

- het organiseren, begeleiden en adviseren, al dan niet in samenwerking met derden, van ondernemingen, overheden en private personen, met betrekking tot bedrijfsorganisatorische aangelegenheden, met inbegrip van personeelszaken, en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de opleiding van het personeel,

- het verstrekken van bedrijfsadvies op het vlak van personeelsbeleid, management, financieel beheer, informaticatechnologie in de ruimste zin, alsmede het verlenen van elke mogelijke vorm van bijstand op dit domein,

- het organiseren van seminaries en bijeenkomsten in het kader van voorschreven activiteiten alsmede het ter beschikking stelen van alle bijhorende uitrusting en faciliteiten.

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen, welke dienstbaar of nuttig kunen zijn voor het maatschappelijk doel.

De vennootschappen kan alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel en welke van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te bevorderen. Zij kan ondermeer elke samenwerkingsovereenkomst afsluiten die verenigbaar is met haar doel.

De vennootschap kan bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelname, financiële tussenkomst of anderszins, belangen hebben of nemen in iedere bestaande of op te richten vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog of verwant is met het hare of nuttig is ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zoals het hierboven omschreven wordt. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op 15 juni om negen uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, zoals aangeduid in de oproepingen.

Overgangsbepalingen

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten in 2012.

2. De eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2013.

3. Benoeming bestuurders

Zijn benoemd tot bestuurders voor een termijn van 6 jaar:

De Heer VEREECKEN Marc, voornoemd en Mevrouw WIDMAIER Elisabeth, voornoemd.

Het mandaat is onbezoldigd.

4. Benoeming commissaris.

Gezien er uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen van de criteria, opgesomd in artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, is besloten om geen commissaris te benoemen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: de uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EXECUTIVE SEARCH BELGIUM

Adresse
KOLONIENSTRAAT 11 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale