DATAMASTERS.BE, AFGEKORT : DATAMASTERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DATAMASTERS.BE, AFGEKORT : DATAMASTERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 536.421.678

Publication

15/07/2013
ÿþ4:

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1l1e~~u~au~m~~ou

31 550*

0 4 MiL, 2081

B~t~~~~ r~ft~~~~

Ondernemingsnr : 536. 6-M

Benaming (voluit) DataMasters.be

(verkort): DataMasters

Rechtsvorm : Naamloze Vennotoschap

Zetel :Edmond Machtenslaan 83/1

1080 Brussel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor meester Vincent Talion, geassocieerde notaris in de besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid Eric Talion en Vincent Tallon, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12, op één juli tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat :

1."Federatie van Belgische Drankenhandelaars" in 't kort "FeBeD" Vereniging Zonder Winstoogmerk, gevestigd te 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 83 bus 1 ondernemingsnummer BTW BE 0409.571.612,

Hier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht hier aangehecht en voor zover nodig door sterkmaking door De heer Cresens Rene, geboren te Budingen op tweeëntwintig oktober negentienhonderd drieënveertig, nationaal nummer 43.10.22 217-96, wonende te 3450 Geetbets, Borgloonstraat 80. 2."eMailMasters.com" in 't kort eMailMasters, Naamloze Vennootschap, opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op twintig juni tweeduizend, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes juli daarna onder nummer 20000706-38; en waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd zijn. Hier vertegenwoordigd door IMVG bvba, Kloosterstraat 60, 3900 Overpelt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van Gestel Marc Guido Mathilda, geboren te Geel op zeven oktober negentienhonderd achtenvijfig, nationaal nummer 58.10.07 117.88, wonende te 3900 Overpelt, Kloosterstraat 60 en de heer Jan Juliaan Van Gestel, nationaal nummer 51.03.27 083-05, wonende te 2440 Geel, Winkelom 74, bestuurders ingevolge de statuten.

De "Federatie van Belgische Drankenhandelaars" Vereniging Winstoogmerk, voormeld treedt op als gewone inschrijver.

"eMailMasters.com" Naamloze Vennootschap, voormeld, treedt op als oprichter.

een vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap onder de naam "DataMasters.be" met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 83/1 en waarvan het geplaatste kapitaal éénenzestigduizend vijfhonderd achtenzeventig euro bedraagt verdeeld in negenennegentig aandelen met elk een fractie waarde van één/negenennegentigste deel van het kapitaal en dat het volledig gestort is. Inbreng in geld:

a."Febed" vzw, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van eenenveertig duizend tweeënvijftig euro (¬ 41.052), volledig volstort, waarvoor haar zesenzestig aandelen (66) toegekend worden.

Op de laatste blz. van Luik BB versnelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

r]."eMailMasters.com" nv, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van twintig duizend vijfhonderd zesentwintig euro (E 20.526), volledig volstort, waarvoor haar drie en dertig (33) aandelen toegekend worden.

2.De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING onder nummer 363-1218870-08 geopend ten name van de naamloze vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 28/6/2013 dat mij is overhandigd. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld. Ondergetekende notaris bevestigt de storting.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf vijftien februari tweeduizend en dertien onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van een oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Brussel.

II.STATUTEN.

TITEL EEN-NAAM--DUUR-ZETEL-DOEL.

ARTIKEL EEN-NAAM.

De vennootschap is opgericht onder vorm van een naamloze vennootschap onder de naam "DataMasters.be" in 't kort "DataMasters".

ARTIKEL TWEE-MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 83/1.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Belgie bij besluit van de raad van bestuur.

ARTIKEL DRIE-DOEL.

De vennootschap heeft als doel:

a. De organisatie en beheer van een databank, voor het verzamelen, verwerken en verkopen van rapporten met de verkoopresultaten van de Belgische drankenhandelaars aan alle mogelijk geïnteresseerde derden.

b. Al hetgeen dat met de activiteiten vermeld onder punt a in de ruimste zin van het woord verband houdt, (o.a. de verkoopresultaten van de drankencentrales betreffende de kassaverkoop), of daartoe bevorderlijk kan hzijn, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van het maatschappelijk doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken. De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, of een bestuursmandaat bekleden in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, daden kan stellen, behalve deze verboden door de

zodat de vennootschap alle

wetgeving inzake.

ARTIKEL VIER--DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de

verkrijging van de rechtspersoonlijkheid.

[TITEL TWEE-MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL-AANDELEN EN ANDERE STUKKEN UITGEGEVEN DOOR DE VENNOOTSCHAP. ARTIKEL VIJF--KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestig duizend vijfhonderd achtenzeventig euro.

Het is vertegenwoordigd in negenenengentig (99) aandelen die elk een fractiewaarde heeft van één/negenennegentigste deel van het kapitaal.

ARTIKEL ZES-WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Onder voorbehoud van de toepassing van deze statuten in verband met het toegestaan kapitaal, kan tot verhoging van het kapitaal slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris, en met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur, Ivoorzien in artikelen 592 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen

Voor-

behouden

aan het

 FeTgTscF"

Staatsblad

Voorbehouden aan het e7gis-Fi

taatsbtad

Luik B - vervolg

toe aan de blote eigenaar,tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen.

ARTIKEL ZEVEN.- OPROEPING TOT BIJSTORTING.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een beursvennootschap, In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

ARTIKEL ACHT-AANDELEN.

De aandelen zijn op naam.

De afstand onder de levenden van aandelen is onderworpen, ten eerste, aan het voorkooprecht van de andere aandeelhouders, en ten tweede, indien het voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding van de afstandhouder door de raad van bestuur.

In de gevallen bedoeld in de voorgaande alinea, kan een aandeelhouder aldus zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medeaandeelhouder of aan een derde, na alle andere aandeelhouders vooraf de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandelen in de vennootschap over te nemen, tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord of, bij gebrek aan akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Indien meerdere aandeelhouders de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen van de aandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn (inkooprecht, kan de aandeelhouder zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de raad van bestuur.

Indien de afstandhouder niet aanvaard wordt door de raad van bestuur, mag de raad van bestuur zelf een afstandhouder in de plaats stellen van degene die door de afstanddoener werd voorgesteld.

De toepassing van voormelde voorkoop- en goedkeuringsclausules moet betrekking hebben op alle aandelen die de afstanddoener wenst over te dragen en mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen verlengd wordt met meer dan zes maanden te rekenen van de datum van uitnodiging om het recht van voorkoop of het verzoek om goedkeuring uit te oefenen.

Wordt aan de vereisten gesteld in voorgaande alinea niet voldaan, dan is de aandeelhouder-afstanddoener vrij, zonder enig voorkooprecht noch verplichting tot goedkeuring, in de loop van het jaar volgend op het verstrijken van gezegde zes maanden, zijn aandelen over te dragen onder dezelfde voorwaarden aan de persoon of personen van zijn keuze.

TITEL DRIE-BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL NEGEN-BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit vier leden, door de algemene vergadering van de aandeelhouders benoemd voor ten hoogste zes jaar. De algemene vergadering benoemt de vier bestuurders op voordracht van de aandeelhouders als volgt;

De algemeenheid of de meerderheid van de houders van de aandelen genummerd 1 tot 66 (genoemd A aandelen) hebben het recht aan de algemene vergadering kandidaten voor te draden waaronder de algemene vergadering gehouden is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

twee van de vier bestuurders te benoemen. Hetzelfde geldt voor de houders van de aandelen genummerd : 67 tot 99, (genoemd B aandelen) die hebben eveneens het recht aan de algemene vergadering kandidaten voor te dragen waaronder de algemene vergadering gehouden is twee van de vier bestuurders te benoemen.

Het mandaat van bestuurder is steeds herroepbaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders.

In geval van beëindiging van het mandaat van een door een bepaalde aandeelhouder voorgedragen bestuurder, zal dezelfde aandeelhouder groep het recht hebben nieuwe kandidaten voor te dragen, waaronder de algemene vergadering gehouden is een nieuwe bestuurder te benoemen om in de vervanging te voorzien. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders, in afwijking van artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen niet het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. ARTIKEL TIEN--VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het vragen en dit na bijeengeroepen te zijn door en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindernis, de bestuurder die daartoe door zijn collega's werd aangeduid. De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief te versturen ten minste vijf dagen op voorhand, behoudens hoogdringendheid.

ARTIKEL ELF-BESLUITVORMING.

Behalve in geval van overmacht, oorlog, onlusten en rampen, in welk geval de raad van bestuur geldig kan beraadslagen zo twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen, indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Bij staking van stemmen heeft geen enkele bestuurder een beslissende stem. Elke bestuurder mag bij eenvoudige brief, e-mail of fax volmacht geven aan een andere bestuurder om hem te vervangen tot achtenveertig uur voor aanvang van de Raad van Bestuur.

Een wachthouder mag echter niet meer dan een bestuurder vertegenwoordigen. De tegenwoordigheid van een bestuurder hetzij in persoon hetzij door een mandataris, geldt als erkenning van de regelmatigheid zowel van de bijeenroeping als van het verloop van de vergadering behoudens uitdrukkelijk protest tijdens de vergadering.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen genomen bij schriftelijk akkoord onder de voorwaarden zoals voorzien in artikel 521 van het Wetboek van Vennootschappen

ARTIKEL TWAALF-SALARIS-TANTIEMES.

Het mandaat van de bestuurders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL DERTIEN-TEGENSTRIJDIG BELANG.

Wanneer een bestuurder bij een verrichting die de goedkeuring van de raad van bestuur behoeft, een rechtstreeks of onrechtstreeks tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard heeft met de vennootschap, is hij verplicht vooraf de raad op de hoogte te brengen en zijn verklaringen doen opnemen in de notulen van de vergadering, overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL VEERTIEN-INTERN BESTUUR-BEPERKINGEN.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurszaken onder elkaar

Voorbehouden aan het

Belgisch

Staatsblad

15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het e glec verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Staatsblad De raad van bestuur kan inzonderheid aan 2 bestuurders, gedelegeerd-bestuurders genoemd, waarvan één (1)bestuurder benoemd na voorstelling van de A aandeelhouders en één (1)bestuurder benoemd na voorstelling van de B aandeelhouders, het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Deze gedelegeerd-bestuurders kunnen ieder afzonderlijk optreden voor wat de handelingen betreft van het dagelijks bestuur.

ARTIKEL V1JETIEN-EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, waarvan één (l)bestuurder benoemd na voorstelling van de A aandeelhouders en één (1)bestuurder benoemd na voorstelling van de B aandeelhouders.

De bestuurder, bevoegd voor het dagelijks bestuur, verbindt de vennootschap voor wat het dagelijks bestuur betreft.

ARTIKEL ZESTIEN-BEKENDMAKING VAN BENOEMING OF AMBTSBEEINDIGING VAN BESTUURDERS.

De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeeindiging wordt openbaargemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

ARTIKEL ZEVENTIEN-BIJZONDERE VOLMACHTEN.

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmachten. ARTIKEL ACHTTIEN-VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE BESTUURDERS.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennootschap en tegenover derden zijn de bestuurders verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taken en aansprakelijkheid voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben, overeenkomstig de voorschriften van de artikelen 527 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VIER-TOEZICHT.

ARTIKEL NEGENTIEN.

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

Indien de vennootschap niet meer aan deze criteria voldoet, zal het toezicht dienen toevertrouwd te worden aan een commissaris die benoemd zal worden door de algemene vergadering der aandeelhouders.

TITEL VIJF-ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL TWINTIG.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eertse vrijdag van de maand juni om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt die vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

ARTIKEL EENENTWINTIG.

De algemene vergaderingen warden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de



Voor

behouden

aan hat

Staatsblad

Luik B - vervolg

vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. T,

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

de benoeming en het ontslag van de bestuurders en eventuele commissarissen, de vaststelling van het salaris van de bestuurders en van de vergoeding voor commissarissen mits naleving van de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,het instellen van de vennootschapsvordering tegen de bestuurders en de commissarissen, het verlenen van décharge, het vaststellen van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De algemene vergadering is bovendien bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van andere organen behoren, wanneer die organen in de onmogelijkheid verkeren om tot een besluit te komen.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot vervroegde ontbinding van de vennootschap of verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgifte van converteerbare obligaties of obligaties met voorkeurrecht, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met andere rechtsvorm.

Alle beslissingen moeten genomen worden met meer dan 50% van de stemmen, waarbij minstens 25% van de aandelen, afkomstig uit de aandelengroep A en 25% van de aandelen, afkomstig uit de aandelengroep B, behoudens strengere bepalingen in de wet of in de statuten.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG.

De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen zowel een algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meerdere aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal het vragen. Indien de vennootschap slechts twee aandeelhouders kent, moet een algemene vergadering bijeengeroepen worden indien tenminste één aandeelhouder hierom verzoekt.

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG.

De oproepingen gebeuren volgens wet.

ARTIKEL VIERENTWINTIG-VERTEGENWOORDIGING VAN AANDEELHOUDERS.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG-VERDAGING VAN DE VERGADERING.

De raad van bestuur heeft het recht elke algemene vergadering één enkele maal drie weken te verdagen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meerdere aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten of op verzoek van één aandeelhouder indien de vennootschap slechts twee aandeelhouders kent.

ARTIKEL ZESENTWINTIG-STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud 'van de wettelijke beperkingen,

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG-SCHORSING VAN HET STEMRECHT.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn gedaan, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG-AANDELEN IN ONVERDEELDHEID-VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN. Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door

Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het 13ëÏçisch Staatsblad

alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het laan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, !behoudens wat betreft de uitoefening van het voorkeurrecht.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG-BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING- STATUTENWIJZIGING. Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de ;agenda, behoudens indien alle aandeelhouders aanwezig zijn.

;Behoudens in de gevallen voorzien door de wet, worden de beslissingen genomen !met meerderheid van stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde effecten weze op de vergadering, rekening houdende met wat bepaald in artikel 21 namelijk:

Alle beslissingen moeten genomen worden met meer dan 50% van de stemmen, waarbij minstens 25% van de aandelen, afkomstig uit de aandelengroep A en

125% van de aandelen, afkomstig uit de aandelengroep B, behoudens strengere bepalingen in de wet of in de statuten.

;Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van !hun effecten voorkomen, wordt door ieder van hen of hun lasthebber ;ondertekend voor zij ter zitting binnenkomen. F.INVENTARIS-JAARREKENING-RESERVE-WINSTVERDELING.

!ARTIKEL DERTIG-BOEKJAAR-JAARREKENING.

'Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op !!eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van !België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig =ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

Î Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op Iovereenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De #bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden !gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EENENDERTIG-BESTEMMING VAN DE WINST-RESERVE.







15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere

Lwinst van de vennootschap uit. 1Van deze winst wordt ten minste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal

1lbedraagt.

liHet saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding

(Ivan ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

;Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan

1 Izal worden gereserveerd.

'ARTIKEL TWEEENDERTIG.

#De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar

~ een interimdividend uit te keren. Eventuele dividenden en interimdividenden

;!wordt uitbetaald op de tijdstippen en plaatsen die de raad van bestuur

! #bepaalt.

LG.ONTBINDING--VEREFFENING.

BIARTIKEL DRIE EN DERTIG.

IiDe vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege

1?door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering

[;plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de

I Isluiting ervan.

!=ARTIKEL VIERENDERTIG.

LiMochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders die op het



L

"



Voor- Luik B - vervolg

behouden aan heteTc`iscFi tijdti

Staatsblad sp van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. jDe algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en =bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, behoudens strengere bepalingen in de wet of in de statuten. (ARTIKEL VIJFENDERTIG.

jDe vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikelen 186 den 187 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering (bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, behoudens strengere !bepalingen in de wet of in de statuten.

IH.KEUZE VAN WOONPLAATS.

=ARTIKEL ZESENDERTIG.

De obligatiehouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht hun woonplaats te kiezen lin de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en Ikennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. OVERGANGSBEPALINGEN.

1.1.Jaarlijkse algemene vergaderingen:

Ide eerste jaarlijkse vergadering gaat door in het jaar tweeduizend vijftien.

I2.Eerste boekjaar. =het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend iiveertien.

1III.BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De aandeelhouders samengekomen in vergadering hebben daarenboven volgende beslissingen genomen:

1.Bestuurders:

'a)het aantal bestuurders is vastgesteld op vier.

ib)Worden geroepen tot deze functie en aanvaard (behalve Françoise Normand die !heden niet aanwezig) :

'Walter Herrebosch (Hasselt, 06/01/1955 - rijksregisternummer 55010617531), Berkenlaan 10, 2970 `s Gravenwezel

'Françoise Normand (Charleroi, 12/09/1960 - rijksregisternummer 160091210879), rue d'Horrues 74, 7090 Braine-le-Comte

!Jan Van Gestel (Geel, 27/03/1951, rijksregisternummer 51032708305), 1Winkelom 74, 2440 Geel

;Marc Van Gestel (Geel 07/10/1958 - rijksregisternummer 58100711788), ltçloosterstraat 60, 3600 Overpelt

ic) het mandaat der bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarlijkse !algemene vergadering van tweeduizend negentien.

id)het mandaat van bestuurder wordt uitgeoefend ten kosteloze titel.

12.Er werd beslist geen commissaris te benoemen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

RAAD VAN BESTUUR.

De nieuw benoemde bestuurders (met uitzondering van mevrouw Françoise Normand) hebben met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen: lis geroepen tot de functie van voorzitter van de raad, de heer Marc Van !Gestel en gedelegeerde bestuurders: de heer Marc Van Gestel en de heer Walter IHerrebosch.

'dewelke gelast is met de bevoegdheid van dagelijks bestuur en 'vertegenwoordiging van het dagelijks bestuur, zoals voorzien door artikel 14 den 15.

BIJZONDERE VOLMACHT.

!Bij besluit van de raad van bestuur wordt aan de de heer Marc Van Gestel en Ide heer Walter Herrebosch, die ieder afzonderlijk kunnen optreden, met recht Ivan indeplaatsstelling een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te 'vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", =alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel lalsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle =verrichtingen te doen, aansluiting sociale verzekeringskas, bekomen van het =beheersattest, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en !neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de !inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de











Annexes du Moniteur belge

15/07/2013







Luik B - vervolg

Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR GELIJKVOREMMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Vincent Talion

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte.

Voorbehouden aan het h~igiscTi Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 03.07.2015 15283-0230-009

Coordonnées
DATAMASTERS.BE, AFGEKORT : DATAMASTERS

Adresse
EDMOND MACHTENSLAAN 83, BUS 1 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale