ADVOKATENKANTOOR VANDE MAELE JEAN PIERRE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOKATENKANTOOR VANDE MAELE JEAN PIERRE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.504.917

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 11.02.2014 14032-0429-013
12/02/2013
ÿþ [Luik B Mod Voord 11.1

L ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

(trver'\

Ondernemingsnr 0461.504.917

Benaming Advocatenkantoor Jean Pierre Vande Maele

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Leopold 11-laan 241 -1081 Koekelberg

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

1111111311611

5536

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verseden door notaris Henk DEKiERE te Oostrozebeke op 28 december 2012, geregistreerd te Izegem op 4 januari 2013 blijkt dat op de gezamenlijk gehouden buitengewone algemene vergaderingen van

-de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR JEAN PIERRE VANDE MAELE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1081 Koekelberg, Leopold 11-laan 241, rechtspersonenregister Brussel, ondernemingsnummer 0461.504.917, overnemende vennootschap

-de naamloze vennootschap "YERKARAN" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1081 Koekelberg, Leopold 11-laan 241, rechtspersonenregister Brussel, ondernemingsnummer BTW BE 0465.809.242, overgenomen vennootschap

volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT : kennisname van het fusievoorstel

Kennisname en bespreking van het fusievoorstel. Het fusievoorstel werd opgesteld op 17 september 2012 door de bestuursorganen van de over te nemen en overnemende vennootschappen, in toepassing van artikel, 719 van het Wetboek van vennootschappen, werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 28 september 2012, en is bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 oktober 2012 onder de nummers:

-12166205, wat betreft ADVOKATENKANTOOR JEAN PIERRE VANDE MAELE;

-12166204, wat betreft YERKARAN.

Vaststelling vervulling formaliteiten artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT : met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - ontbinding zonder vereffening - overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Goedkeuring van het fusievoorstel zoals opgemaakt door de respectievelijke bestuursorganen van de overgenomen vennootschap en van de overnemende vennootschap, en neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel zoals voormeld.

Bijgevolg instemming met de verrichting waarbij de overnemende vennootschap de overgenomen vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Besluit tot ontbinding van de over te nemen vennootschap zonder vereffening, met het oog op voorgenoemde fusie en zonder toekenning van aandelen,

Besluit door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot overneming van het vermogen van de overgenomen vennootschap. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van de boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap per 30 juni 2012. De aandelen van de overgenomen vennootschap die in het bezit zijn van de overnemende vennootschap worden vernietigd. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap sedert 1 juli 2012 tot op vandaag worden geacht voor rekening te zijn van de overnemende vennootschap.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum

Besluit dat alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 juli 2012 geacht worden

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Vaststelling dat er in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Vaststelling dat geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen.

5. Eigendomsovergang - elementen van het overgedragen vermogen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap - akteverlening van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge De overgang van het geheel van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende 'Vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast alle activa en passivabestanddelen tevens hun

" activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, hun cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan hun onderneming en verbonden met die algemeenheid.

Aldus gaan op de ovememende vennootschap de volgende immateriële vermogensbestanddelen over: hun cliënteel, het voordeel van hun bedrijfsorganisatie, hun boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan hun onderneming en verbonden met hun handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens hun eigen organen en aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

In overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomsten nummer 32bis en volgende van 7 juni 1985, verbindt de overnemende vennootschap er zich uitdrukkelijk toe de eventuele personeelsleden van de overgenomen vennootschap, die op datum van de ondertekening van onderhavige akte gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overgenomen vennootschap, of op die datum in gelijkaardige voorwaarden als deze eigen aan de arbeidsovereenkomst tewerkgesteld zijn, onverminderd over te nemen en te werk te stellen vanaf heden, onder dezelfde voorwaarden als voorzien in hun huidige contract.

Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op de zetel van de vennootschap bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in alle rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan hun handelszaak. De handelszaken zijn vrij en onbezwaard van eender welke Hypothecaire inschrijving.

6. Verwerking van de vermogensovergang ln de boekhouding van de overnemende vennootschap,

Vaststelling dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de ovememende vennootschap.

7. Vaststelling door de algemene vergaderingen dat:

enerzijds de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de overgenomen vennootschap door de overnemende vennootschap werd verwezenlijkt;

anderzijds de overgenomen vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

DERDE BESLUIT: vaststelling beëindiging van het mandaat van bestuurders in de overgenomen vennootschap  kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap  goedkeuring rekeningen

Ingevolge de ontbinding zonder vereffening van de Naamloze Vennootschap YERKARAN, vervallen de mandaten van zijn respectievelijke bestuurders op heden.

Besluit kwijting te verlenen aan de leden van het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap en dit voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

Overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen za! de algemene vergadering van de enige vennoot van de overnemende vennootschap te gepasten tijde de jaarrekening van de overgenomen vennootschap met betrekking tot het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar en 30 juni 2012 goedkeuren. De zaakvoerders van de ovememende vennootschap zullen instaan voor de neerlegging van deze jaarrekening.

VIERDE BESLUIT

Besluit tot aanpassing van de bestaande statuten van de vennootschap 'ADVOCATENKANTOOR JEAN PIERRE VANDE MAELE' aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

Machtiging van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en/of de instrumenterende notaris om:

-de formaliteiten van de openbaarmaking van de met fusie gelijkgestelde verrichting met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap, die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan.

-een gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen van de overnemende vennootschap en deze neer te

[eggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

-tot uitvoering van de genomen besluiten over te gaan.

-alle voorgaande beslissingen zijn genomen met eenparigheid van stemmen binnen de bevoegde Algemene Vergadering.

Bijzondere volmachtverlening aan DKF FIDUCIAIRE nv, met zetel te 8500 KORTRIJK, Kasteelstraat 29 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten tengevolge van de fusie te vervullen.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Varvnln

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEKIERS,

Notaris te Oostrozebeke

Tegelijk neergelegd: afschrift fusieakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/12/2012 : BLT000924
09/10/2012 : BLT000924
21/12/2011 : BLT000924
01/03/2011 : BLT000924
04/02/2010 : BLT000924
20/02/2009 : BLT000924
19/02/2008 : BLT000924
07/02/2007 : BLT000924
27/01/2006 : BLT000924
27/12/2004 : KOT000924
29/01/2004 : KOT000924
13/01/2004 : KOT000924
31/01/2003 : KOT000924
05/02/2002 : KOA016161
11/01/2001 : KOA016161
22/02/2000 : KOA016161

Coordonnées
ADVOKATENKANTOOR VANDE MAELE JEAN PIERRE

Adresse
LEOPOLD II LAAN 241 1081 BRUSSEL

Code postal : 1081
Localité : KOEKELBERG
Commune : KOEKELBERG
Région : Région de Bruxelles-Capitale