@DECCOSERVICES INTERIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : @DECCOSERVICES INTERIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.439.926

Publication

02/01/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ICI i IIIIIIIIIIIIII II

*19001809

Maerpelegd fer Pdïffie von de notent van doop ie:,' 2 Antwerpse, op

19 DEC, 2013

Griffie

,

Ondernemingsnr: flS4.% " ~ ~

; Benaming (voluit) : @Deccoservices Interim

,

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gounodstraat 2A

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

; Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Benoit Meert te Antwerpen op 17 december 2013, ;; neergelegd voor registratie , dat:

:: 1: De Heer FOGEL Hephtsiël Eliyahou Yosseph Yitshak Chlomiël, ongehuwd, geboren te Brussel op twaalf ;; februari negentienhonderdvierentachtig (rijksregister nummer 84.02.12-217.37), wonend te 2018 Antwerpen,I Gounodstraat 2 A.

.: 2.-een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming ;: "@DECCOSERVICES INTERIM",

3.-De werkelijke zetel is gevestigd in België. De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2018; :; Antwerpen, 2A Gounodstraat.

:; De zetel mag eiders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. ;

De vennootschap mag in België af in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of: ;; agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4.-De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als; ii tussenpersoon of als vertegenwoordiger, alle verrichtingen, zowel in België als in het buiteland die rechtstreeks: ;: of onrechtstreeks betrekking hebben op:

II -selectie en terbeschikkingstelling van personeel

r.

i; -personeelsselectie en plaatsing

-zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker :; formulering van taakomschrijvingen; op geschiktheid, testen van sollicitanten; natrekken van referenties;;

:: enzovoort :

;; -het zoeken en plaatsen van directieleden(headhunters). :

-het plaatsen voor rekening van bedrijven van personeelsleden die werkloos zijn geworden ten gevolge van:

;: een reorganisatie (outplacement) '

-interimkantoren en tijdelijk tewerkstelling t

:! -het aantrekken van eigen personeel om uit te lenen : het, in de regel tijdelijk, aan derden uitlenen van;

personeel dat in dienst is van en betaald wordt door het bureau : uitzendbureaus, interimkantoren, enzovoort ;

-agentschappen voor fotomodellen, mannequins, hostessen en dergelijke

-public relations-bureau :

-arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers :

-adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie,; ;; informatie en management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen,; :; particulieren, en vennootschappen, zowel inzake juridische, financiële, operationele en sociale; ii aangelegenheden als inzake algemene strategie, public relations, en communicatie, met uitsluiting van; ::vermogensbeheer -de bemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle; mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds,; :; inclusief de functie van tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, zelfstandige ;; handelsvertegenwoordiger, agent en commissionair, ter uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van; ii vastgoed makelaar.

ii -functies van oprichter, bestuurder en vereffenaar van anderen ondernemingen, verenigingen en; : vennootschappen uitoefenen en het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen,; ;; gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen vans Qneertlerningeoe v_ennoRtschappen  ____ ....... _________________ ___ ________________ _ ___ _ ____ _____ ____ _ ____ - ____.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-voor eigen rekening, de verwerving, valorisatie, vervreemding en verhuring van alle roerende goederen, effecten, rechten en waarden

-zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, verwerving, vervreemding, verkoop, exploitatie, verhuur, in huur nemen, leasing, beheer, onderhoud, verdeling, verkaveling, bouwen, verbouwen, renoveren, beplanten, bebossen, en valoriseren van aire onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar_

-het beheer van onroerende goederen;

-het schatten van onroerende goederen en toebehoren;

-het opstellen van staten van bevindingen en/of van weder bevinding inzake onroerende goederen;

-het verstrekken van advies betreffende het technisch beheer van onroerende goederen en het beheer van

onroerende goederen;

-het opstellen van bestekken;

-het reinigen in en van gebouwen en installaties;

-de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer, de doorvoer, de verhuring, de vertegenwoordiging in werktuigen, materialen, machines, gereedschappen, laad- en lostoestellen voor ondernemers.

-aenkopen, bouwen, verbouwen, decoreren en verkopen van onroerende goederen, zowel in eigen beheer als door tussenkomst van derden;

-tussenpersoon in de handel van onroerende en roerende goederen;

Uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geinterpreteerd te worden,

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doen, zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

0fl dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met dergelijke vennootschappen, in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

De vennootschap kan optreden als vereffenaar en mag bestuursfuncties uitoefenen in andere vennootschappen.

5.- De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

6... Maatschapneliik kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO - 18.600,- Euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde. De aandelen werden in speciën onderschreven ais volgt:

-door De Heer FOGEL Hephtsiël Eliyahou Yosseph etshak Chlomiël voomoemd,namelijk voor 18.600 euro, waarvoor hem 100 aandelen worden toegekend

- ieder aandeel werd volstort tot beloop van 12.400 euro. De inbreng van 12.400 euro werd gestort op een bijzondere bankrekening bij de ING Bank

7..Samenstelling Raad van Zaakvoerders. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering der vennoten benoemd.

8. - Bevoegdheid van de zaakvoerders. Iedere zaakvoerder, alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doei van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder of de zaakvoerders gezamenlijk optredend, zijn er toe bevoegd hetzij het dagelijks bestuur over to dragen, hetzij het bestuur der maatschappelijke zaken aan een bestuurder medevennoot of niet, over te dragen, hetzij enkel bepaalde bijzondere machten aan een mandataris over te dragen.

9. - Toezicht.

Behoudens hetgeen hierna bepaald wordt in geval de vennootschap slechts één vennoot telt gelden de hierna volgende regels.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap voldoet aan de bepalingen van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschap, zal er geen commissaris benoemd worden; iedere vennoot heeft dan de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, en kan zich, op zijn kosten, daarvoor laten bijstaan door een accountant.

Zelfs als de vennootschap voldoet aan de bepalingen van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, behoudt de algemene vergadering het recht om bij gewone meerderheid van stemmen toch een commissaris te benoemen, onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren.

10 - Algemene vergadering. Een gewone algemene vergadering zef jaarlijks gehouden worden, op de werkelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, op eerste maandag van de maand november om 19 uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van t.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"4

mod 11.1

Indien deze dag een wettelijke feestdag, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering kan anderzijds bijeengeroepen worden door de zaakvoerder telkens de maatschappelijke belangen zulks eisen.

De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken, afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

11. - Maatschappelijk boekjaar. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend vijftien,

De beschikkingen aangaande de inventarissen en jaarrekeningen komen overeen met de regelen voorzien bij artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen,

12. - Winstverdeling. Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uit te keren aan de vennoten, De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

13.Aantal zaakvoerders, benoeming en duur van hun mandaat.

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één en wordt benoemd tot onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur, de Heer FOGEL Hephtsiël Eliyahou Yosseph Yitshak Chiomiël voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding ervan verzet,

De benoeming van de zaakvoerder heeft uitwerking vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid der vennootschap.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht, met macht om in de plaats te stellen en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan de Heer FOGEL Hephtsiël Eliyahou Yosseph Yitshak Chiomiël, ongehuwd, geboren te Brussel op twaalf februari negentienhonderdvierentachtig, wonend te 2018 Antwerpen, Gounodstraat 2 A, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het oridememingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten,

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

geassocieerd notaris Benoît MEERT

Samen neergelegd

afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden r

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



09/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
@DECCOSERVICES INTERIM

Adresse
BOULEVARD DE FRANCE 9 1420 BRAINE-L'ALLEUD

Code postal : 1420
Localité : BRAINE-L'ALLEUD
Commune : BRAINE-L'ALLEUD
Province : Brabant wallon
Région : Région wallonne