YAKO CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YAKO CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.453.061

Publication

24/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De

Ondernerningsnr : BE 0891.453.061

Benaming

(voluit) : YAKO CONSULTANCY

Rechtsvorm '. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3960 Bree, Bremstraat 9

Onderwerp akte: ONTBINDING  AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Georges Hougaerts te Tongeren op 30 september 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid YAKO CONSULTANCY werd gehouden op het kantoor van notaris Georges Hougaerts te Tongeren.

De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

a) De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 15 september 2014.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door IRA NICOLAIJ BVBA,

bedrijfsrevisor, over de samenvattende staten over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

b) De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden,

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering ontslaat de zaakvoerder, te weten TRUIJENS Rudi, voornoemd, en verleent hem kwijting en décharge voor het door hem gevoerde beleid.

VIERDE BESLUIT

De aandeelhouders verklaren dat er geen schulden meer zijn zoals blijkt uit de staat van actief en passief de dato 15 september 2014 en dat de vennootschap vroegtijdig wordt ontbonden met ingang van heden en haar vereffening onmiddellijk wordt voltrokken bil wijze van overdracht van gans haar actief aan de voormelde aandeelhouders.

Tot dit actief behoort tevens een onroerend goed. Na de beschrijving hiervan wordt de vereffening als beëindigd beschouwd en houdt de vennootschap op te bestaan,

BESCHRIJVING VAN HET GOED

STAD BREE - EERSTE AFDELING

In een appartementsgebouw, genaamd "Residentie Vogelsanck", opgericht op een perceel grond, gelegen aan de Nieuwstadstraat, gekadastreerd sectie B, nummer 676/G, voor een oppervlakte van 5a1Oca:

- Het appartement, gemerkt "app. 2", gelegen in het hoofdgebouw rechts (gezien vanaf de

straatkant Nieuwstadstraat), volgens het kadaster gekend als A1/R/APP-2/ en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhall, zithoek met eethoek, keuken, berging, badkamer, toilet, slaapkamer 1, slaapkamer 2, en een balkon aan de voorzijde;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zeshonderd negenenzeventig/tienduizendste

griffier, Griffie

BELGISCH STAAFSC

7 10- 2014

UIII UI II I II III

*14195649*

Yme.....eneav

Neergelegd ler giitlle deritietbank y. koophandel AnIWerpen, Ifd, Tongeren

NITEUR BELG

07 -10- 2014

UI

II

% 1

..-

Luik B - vervolg

(679/10.000ste) deel onverdeeld in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

- De berging 9, gelegen in de ondergrond, volgens kadaster gekend als K.OG/B9/ en

omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de berging zelf met toegangsdeur, aangeduid met nummer 9;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zesenveertig/tienduizendste (46/10.000ste) deel onverdeeld in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

- De autostaanplaats 4, gelegen in de ondergrond, volgens kadaster gekend als S.0G/4/ en gemerkt als "standplaats 4", omvattend:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke autostandplaats, begrensd door verfstrepen op de grond, en aangeduid met nummer 4;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd/tienduizendste (100/10.000) deel onverdeeld in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Zoals deze goederen beschreven en afgebeeld staan in de basisakte verleden voor notaris Bram Vandermeersch te Bree op 10 april 2006, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op 26 augustus 2006 onder nummer 75-T-25/08/03-7783 en de eraan gehechte stukken en plannen.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voormelde goederen zijn eigendom van de vennootschap YAKO CONSULTANCY voornoemd, ingevolge akte van aankoop verleden voor notaris Bart Vandermeersch op 29 mei 2008 te Bree, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op 15 juli 2008 onder nummer 75-T15/07/2008-07602.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Het goed wordt overgedragen aan de aandeelhouders voor vrij, zuiver en niet belast met enige schuld, inschrijving, voorrecht, hypotheek of bezwarende overschrijving in het voordeel van derden, met uitzondering van de inschrijving ten voordele van de NV DELTA Lloyd Bank te Brussel blijkens akte verleden voor notaris Bart Vandermeersch op 29 mei 2008 te Bree, ingeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Tongeren onder nummer 75-1-15/07/2008-07803 tot zekerheid van een verbintenis waarvan aangehecht revisoraal verslag de voldoening bevestigt.

ERFDIENSTBAARHEDEN

Het goed wordt overgedragen aan de aandeelhouders met al zijn gekende en ongekende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, en zakelijke rechten en verplichtingen.

De vennootschap YAKO CONSULTANCY, voornoemd, verwijst dienaangaande naar de hierna aangehaalde basisakte en verklaart zelf geen erfdienstbaarheden te hebben gevestigd in voor- of nadeel van het bij deze verkochte goed, en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden. BODEMTOESTAND

De vennootschap YAKO CONSULTANCY, voornoemd, verklaart dat er in de gemene delen of op de grond van het appartementsgebouw waarvan het hierbij verkochte goed deel uitmaakt, noch in de bij deze verkochte privatieve delen die het voorwerp zijn van onderhavige akte, bij zijn weten geen risicoinrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

2. De vennootschap YAKO CONSULTANCY, voornoemd, legt het bodemattest dat betrekking heeft op

het hierbij verkochte goed en dat werd afgeleverd door OVAM op 17 september 2014, voor.

De inhoud van dit bodemattest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

3. De vennootschap YAKO CONSULTANCY, voornoemd, verklaart met betrekking tot het verkochte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgers of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. Voor zover voorgaande verklaring door de vennootschap YAKO CONSULTANCY, voornoemd, te goeder trouw afgelegd werd, nemen de aandeelhouders de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich. STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Ondergetekende notaris bevestigt dat de betreffende gemeente reeds beschikt over een goedgekeurd vergunningen- en plannenregister. Hij vermeldt en informeert de aandeelhouders, met toepassing van artikel 5.2.1,Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering van:

- de stedenbouwkundige vergunning betreffende het plaatsen van nieuwe ramen (gelijkvloers)

' :4/oor-behouden

aan het

Belgise-

Staatsblad

Luik B - vervolg

voor het vormen van een geheel van beide woningen, afgeleverd op datum van 23 oktober 1968 door de Stad Bree;

- de stedenbouwkundige vergunning betreffende de afbraak van de bestaande gebouwen en het bouwen van appartementen, afgeleverd op datum van 13 oktober 1999 door de Stad Bree;

- de stedenbouwkundige vergunning betreffende het bouwen van 2 handelsruimten, appartementen in het hoofdgebouw en 6 studio's gelegen in de achterbouw aan een binnenpleintje, afgeleverd op datum van 27 januari 2005, door de Stad Bree;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en volgens de brief van de Stad Bree de dato 23 september 2014 is woongebied met cultureel, histroische en/of esthetische waarde;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De vennootschap YAKO CONSULTANCY, voornoemd, verklaart dat hij evenmin beschikt over een, buiten enige overdracht om, gevalideerd as built-attest uitgereikt voor het verkochte goed.

De aandeelhouders verklaren dat zij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato 23 september 2014 heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

BEPALINGEN INZAKE MEDE-EIGENDOM

De aandeelhouders, voornoemd, zullen zich op onherroepelijke wijze moeten onderwerpen aan de bedingen en de voorwaarden van de basisakte, verleden voor notaris Bart Vandermeersch, met standplaats te Bree op 10 april 2006, overgeschreven op het Hypotheekkantoor van Tongeren Tweede Kantoor op 19 mei 2006, onder het formariteitennummer 75-T-19/05/2006-6472, evenals aan de regelmatig genomen of te nemen beslissing van de algemene vergadering van mede-eigenaars. Deze akte waarnaar de partijen uitdrukkelijk verwijzen is naar verklaring voldoende gekend door de verkrijgers. Zij zullen indeplaatsgesteld worden van de vennootschap YAKO CONSULTANCY, voornoemd, betreffende al diens rechten en plichten voortvloeiende uit gezegde basisakte en uit de beslissingen van de algemene vergadering. Zij zullen deze op aile punten moeten naleven en de naleving ervan moeten opleggen aan hun erfgenamen, opvolgers, rechthebbenden, huurders of bewoners ten allen titel. De eventuele schadevergoeding toekomende aan de vennootschap YAKO CONSULTANCY, voortvloeiend uit het voor de rechtbank van eerste aanleg te Tongeren hangende geschil tegen de NV FACLA, zal toekomen aan de verkrijgende aandeelhouders, voornoemd. Aile translatieve of declaratieve akten betreffende eigendom, genot of andere rechten, daarin begrepen huurovereenkomsten, zullen een uitdrukkelijke melding moeten maken van het feit dat de nieuwe belanghebbende een volledige kennis heeft van de gezegde basisakte en dat hij zich verbindt de basisakte en de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering op alle punten na te leven.

A. De vennootschap YAKO CONSULTANCY, voornoemd, verklaart dat voor het gebouw of de groep van gebouwen waarvan de bij deze verkochte kavel deel uitmaakt syndicus is: "LEONDITE ZAKENKANTOOR" BVBA, met zetel te 3600 Genk, Hasseltweg 401A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Tongeren, onder het ondernemingsnummer BTW BE 0463294269.

De aandeelhouders erkennen een kopie te hebben ontvangen van de documenten en inlichtingen, verstrekt door de syndicus middels elektronisch schrijven dd. 22 september 2014 overeenkomstig artikel 577-11 § 1 en §2 van het Burgerlijk Wetboek. De aandeelhouders verklaren váár heden een afdruk van deze mail ontvangen te hebben.

B. De partijen zijn ervan op de hoogte dat, overeenkomstig artikel 577-11 § 2, lid 1 van het Burgerlijk Wetboek, de verkrijgers, ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, slechts gehouden zijn tot het betalen van de volgende kosten:

1° het bedrag van de uitgaven voor behoud, onderhoud, herstelling en vernieuwing waartoe de algemene vergadering of de syndicus vôôr de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

2° een staat van de oproepen tot kapitaalinbreng die door de algemene vergadering van de medeeigenaars zijn goedgekeurd v6x5r de vaste datum van de eigendomsoverdracht, alsook de kostprijs van de dringende werkzaamheden waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

behouden aan het

Belgisch Staatsblad

" k' I kk

C,

'Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

3° een staat van de kosten verbonden aan het verkrijgen van gemeenschappelijke delen, waartoe de algemene vergadering v66r de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

40 een staat van de door de vereniging van mede-eigenaars vaststaande verschuldigde bedragen, ten gevolge van geschillen ontstaan vcicír de vaste datum van de eigendomsoverdracht, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht.

De kosten die de vennootschap YAKO CONSULTANCY, ten aanzien van de vereniging van medeeigenaars, overeenkomstig artikel 577-11 § 2, van het Burgerlijk Wetboek, gehouden is te betalen zijn bij de verkrijgers bekend ingevolge het voorafgaandelijk dezer ontvangen van een kostenstaat opgemaakt door de syndicus.

De partijen hebben dientengevolge besloten van de wettelijke gehoudenheid tot het betalen van die kosten in hun onderlinge verhouding alleszins niet af te wijken.

C. De partijen zijn er bovendien van op de hoogte dat:

- overeenkomstig artikel 577-11 §2 lid 5, van het Burgerlijk Wetboek, de verkrijgers, ten aanzien van

de vereniging van mede-eigenaars, gehouden zijn tot het betalen van de periodieke kosten, vanaf de dag waarop zij gebruik kunnen maken van de gemeenschappelijke delen;

overeenkomstig artikel 577-11 §5 10, van het Burgerlijk Wetboek, de vennootschap YAKO CONSULTANCY, met betrekking tot het werkkapitaal van de vereniging van mede-eigenaars, recht heeft op de terugbetaling van het gedeelte van zijn aandeel daarin overeenstemmend met de periode tijdens dewelke hij juridisch geen gebruik meer kon maken van de gemeenschappelijke gedeelten.

D. De partijen zijn er bovendien van op de hoogte dat overeenkomstig artikel 577-11 §5 2°, van het Burgerlijk Wetboek, het aandeel in het reservekapitaal van de vereniging van mede-eigenaars, wordt beschouwd als bijzaak van de kavel, onafscheidelijk daarmee overgedragen op de verkrijgers, zodat de vennootschap YAKO CONSULTANCY daarop geen enkel recht kan doen gelden, noch ten aanzien van de vereniging van mede-eigenaars, noch ten aanzien van de verkrijgers,

VIJFDE BESLUIT

De boeken en bescheiden van de ontbonden vennootschap YAKO CONSULTANCY zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden door I-1G. Consult BVBA, met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Proenhofstraat 12, en ondernemingsnummer 0871.764.635.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Georges Hougaerts

Notaris met standplaats te Tongeren

Tegelijkertijd neergelegd:

-- een afschrift van de akte;

het verslag van de bedrijfsrevisor met de staat van activa en passive;

het verslag van de zaakvoerder;

-- de formulieren 1 (A+B) en 2 voor publicatie in het Belgisch Staatsblad en het analytisch uittreksel.

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 08.11.2013 13658-0170-011
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.12.2012 12686-0434-011
07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.09.2011 11572-0067-011
13/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 31.08.2010 10537-0262-011
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 31.08.2009 09743-0078-011

Coordonnées
YAKO CONSULTANCY

Adresse
BREMSTRAAT 9 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande