VITA NOVA FLORA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VITA NOVA FLORA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.301.946

Publication

24/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1t1 It 1 II I 1 I II I II II I

*iaoeiaaz*

Ondernemingsnr : 0 8 4 5 3 +i 3 4 a

Benaming

(voluit) : VITA NOVA FLORA

(verkort)

A

VI

Neerg?teyd ter triiiiie der

rechlbanl} v. koophandel ta TONGEREN

17 -04- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3740 BilzeniMunsterloilzen, Dulgaardstraat 2A,

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Marc JANSEN te Hasselt ter standplaats Kermt op 10 april 2012, blijkt dat''. een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS:

1)De Heer TIMMERMANS Gerbrand Rudolf, geboren te Aalburg (Nederland) op elf juli negentienhonderd drieënzeventig, ongehuwd, wonende te 4264 KG Veen (Nederland), Veensesteeg 2.

2)0e Heer TIMMERMANS Mathijs Cornelis Hendrik, geboren te Eethen (Nederland) op zevenentwintig juli' negentienhonderd éénenzeventig, ongehuwd, wonende te 4264 KG Veen (Nederland), Veensesteeg 2. RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM: VITA NOVA FLORA. -

ZETEL: 3740 Bilzen/Munsterbilzen, met als eerste adres: Dulgaardstraat 2A.

DOEL:

De vennootschap stelt zich tot doel:

1/Groothandel in planten, bloemen, bomen en kwekerijproducten en alles wat daarmee samenhangt.

2/Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

3/ Het verfenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle

bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of

financieel.

4/Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks

of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

5/Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat

1) de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

2) het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, het onderhandelen met leveranciers en klanten;

3) het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

4) het beheer en de marketing.

6/Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties, het verzorgen van public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande.

7/Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, licenties, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vaste activa; alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies.

8/Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheids-'verrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening afs voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennoot-schappen uitoefenen. DUUR EN AANVANG: voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

GEPLAATSTE KAPITAAL: 18.600,00 EUR, verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

P ~ h '

Samenstelling: onderschrijving in geld door de oprichters.

Volstorting: gedeeltelijk t.b.v. 6.200,00 EUR, zodat door de volgende oprichters nog dient volgestort te worden;

-door de Heer TIMMERMANS Gerbrand, een bedrag van 6.200,00 EUR;

-door de NeerTIMMERNIANS Mathijs, een bedrag van 5.200,00 EUR.

JAARVERGADERING: elk jaar op de derde vrijdag van de maand juni om 18 uur, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2012.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf 1 maart 2012 tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

WINSTVERDELING, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de aanwending van het saldo volledig overgelaten worden aan de beslissing van de algemene vergadering.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld warden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien de vennootschap wordt bestuurd door meerdere zaakvoerders, beslist de algemene vergadering of zij al dan niet een college vormen. Indien de algemene vergadering nalaat een beslissing te nemen, vormen zij geen college.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL, VIJFTIEN

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

BENOEMING

1/ Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een onbeperkte duur:

de Heer TIMMERMANS Gerbrand Rudolf, wonende te 4264 KG Veen (Nederland), Veensesteeg 2, die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

2/Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen als aannemer, de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling, met de macht van indeplaatsstelling:

CVBA VAN HAVERMAET GROENWEGHE BV, met maatschappelijk zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, ingeschreven in het RPR te Hasselt en met ondernemingsnummer 0428.179.774, vertegenwoordigd door Mevrouw VRIJSEN Marie-Jeanne, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42, door Mevrouw TERMOTE Ann, wonende te 3511 Hasselt/Kuringen, Gebrandestraat 34, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

AANWIJZING VAN DE COMMISSARISSEN

Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

Voor beknopt ontledend uittreksel, neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel vôôr registratie, met het enige doel om rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

De Notaris, Marc JANSEN,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift;

- bankattest;

- volmacht.

Op de laatste tiiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

07/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VITA NOVA FLORA

Adresse
DULGAARDSTRAAT 2 A 3740 MUNSTERBILZEN

Code postal : 3740
Localité : Munsterbilzen
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande