VIRTUALIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIRTUALIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.641.102

Publication

10/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0861.641.102

Benaming (voluit) : Virtuelle

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kwakkerstraat 2 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Ontbinding en invereffeningstelling

Uit een akte verleden voor Meester Karl SMEETS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Karl Smeets & Phil Vanhaeren, geassocieerde notarissen", met zetel te Hasselt op 18 september 2014, geregistreerd op het eerste kantoor Registratie Hasselt I op 22 september 2014, zes bladen zonder verzendingen, Register 5 Boek 809 blad 55 vak 06, ontvangen vijftig euro, getekend de ontvanger K. Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE REKENINGEN

De vergadering besluit de rekeningen en de verrichtingen van de vennootschap van het lopende boekjaar tot op 18/09/2014 goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door BV BVBA "BB&B Bedrijfsrevisoren", met zetel te 3020 Herent, Half Daghmael 11 bus 1, en vertegenwoordigd door mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden als volgt:

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIRTUALIA ", verklaart ondergetekende, mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren ", met maatschappelijke zetel te 3020, Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

- de staat van activa en passiva per 30 juni 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 62.566,25 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 37.825,19 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, onder voorbehoud van het niet inboeken van een provisie voor de kosten van de vereffening (kosten notaris, verslaggeving, publicatie Belgisch Staatsblad, ,..), en onder voorbehoud van de waarde van het onroerend goed ten bedrage van 2.000, 00 EUR in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

- Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te

Op de laatste blz. van Luik E vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

IuWi11!1Mi~1uiuNm

920508

bi

E St

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

3 0 OKT, 2014

Griffie

afdeling HASSELT

1 voldoen werden geconsigneerd, Bovendien willen wij erop wijzen dat er geen roerende voorheffing op de liquidatieboni dient betaald te worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge - In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. Eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

- Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels, vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen onder voorbehoud van hetgeen hiervoor werd vermeld

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA "VIRTUALIA" en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw. Herent, 4 september 2014."

DERDE BESLUIT  ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist vervolgens, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 25 april 2014, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

5. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf. De voorzitter verklaart uitdrukkelijk:

1) dat er geen vereffenaar is benoemd;

2) dat uit voormelde staat van actief en passief blijkt dat de vennootschap op datum

van dertig juni tweeduizend veertien nog volgende schulden had ten aanzien van derden:

handelsschulden ten bedrage van vijftien euro zesendertig cent (15,36 EUR.), zijnde een saldo aan openstaande schulden tegenover het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

De aanwezige zaakvoerder verklaart dat voornoemde schulden reeds voor heden vereffend werden.

De kosten naar aanleiding van de vereffening van de vennootschap (kosten accountant, bedrijfsrevisor en notaris) werden eveneens reeds voor heden vereffend volgens verklaring van de aanwezige zaakvoerder.

Thans worden de betalingsbewijzen dienaangaande voorgelegd,

De vennoten verbinden zich er toe, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva.

Na vastgesteld te hebben dat alle bovengemelde schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, waardoor er voor het overige geen maatregelen dienen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. In toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

VIERDE BESLUIT  TOEBEDELING RESTEREND ACTIEF

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de twee (2) vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

De vennoten verklaren dat zij, in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva, en alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Navolgend onroerend goed wordt overgedragen aan de echtgenoten GOMMERS-LENAERTS, voor vijftig/honderdste (50/100Ste) in volle eigendom, en aan de heer MONARD Eric, voor vijftig/honderdste (50/100SYe) in volle eigendom.

De heer en mevrouw GOMMERS-LENAERTS, voornoemd, zijn hier aanwezig en verklaren deze overdracht te aanvaarden voor rekening van hun gemeenschappelijk vermogen, vermits de vermogenswaarde van de aandelen eveneens tot hun gemeenschappelijk vermogen behoorde.

De heer MONARD Eric, is hier tevens aanwezig, en verklaart deze overdracht te aanvaarden.

STAD HASSELT  TWAALFDE AFDELING

KURINGEN  EERSTE AFDELING

Een vijver, bos en bouwland, gelegen ter plaatse genaamd "Grasvenne", gekadastreerd volgens titel en recent kadaster sectie B respectievelijk nummers 575B, 576/C en 576/D, respectievelijk met een oppervlakte van twee hectare zesendertig are dertig centiare (02ha 36a 30ca), negenenveertig are negentig centiare (49a 90ca) en dertien are dertig centiare (13a 30ca).

Geschat op zestigduizend euro (60.000,00 EUR.).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven onroerend goed hoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIRTUALIA" ingevolge inbreng in natura door de echtgenoten Willem Albert Johanna Gommers-Lenaerts Marie Louise Romain Ghislaine blijkens de oprichtingsakte verleden voor ondergetekende notaris op 29 oktober 2003, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 18 december 2003 onder nummer 11987.

De echtgenoten Gommers-Lenaerts, voornoemd, waren er eigenaar van ingevolge akte van aankoop verleden voor notaris Ghislain de Schaetzen te Tongeren op 17 februari 1999, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Hasselt op 25 maart daarna, boek 5413 nummer 20; aankoop van Gravin de Briey Viviane Germaine Charlotte Marie Ghislaine; Gravin de Briey Arlette Renée Louise Mireille; Graaf de Briey Bertrand René Marie Désiré en Graaf de Briey Xavier Désiré Marie Geneviève.

VIJFDE BESLUIT  ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING

De vergadering beslist tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten. De vergadering stelt tevens vast dat ingevolge deze beslissing de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIRTUALIA" definitief heeft opgehouden te bestaan.

ZESDE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING VAN ZAAKVOERDERS Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening, besluit de vergadering uit hun functie van zaakvoerders te ontslaan:

1) De heer GOMMERS Willem, nationaal nummer 58.08.08-289.66, wonende te 3500 Hasselt, Zwartvennestraat 8;

2) Mevrouw MARTENS Inge, nationaal nummer 71.08.02-206.20, wonende te 3500 Hasselt, Boerenkrijgsingel 27.0.01.

De vergadering beslist, voor zover als nodig, gelet op artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, om de zaakvoerders, voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende boekjaar tot op 18/09/2014 volledige kwijting zonder enig voorbehoud noch reserve te verlenen.

ZEVENDE BESLUIT - BESLISSING OM DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP TE BEWAREN GEDURENDE DE DOOR DE WET VOORZIENE TERMIJN

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden te 3500 Hasselt, Kwakkelstraat 2.

ACHTSTE BESLUIT  BENOEMING BIJZONDERE LASTHEBBER

Volmacht wordt verleend aan de heer Romain Piette, accountant, kantoor houdend te 3720 Kortessem, Hasseltsesteenweg 151, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal

t

~

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lui B -" Varvnlo

verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen,

eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, bijzonder verslag van de

zaakvoerders, staat van activa en passiva, verslag van de bedrijfsrevisor.

Geassocieerd Notaris Kari Smeets

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.11.2013, NGL 19.12.2013 13692-0118-010
20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.11.2012, NGL 14.12.2012 12667-0323-010
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.11.2011, NGL 22.12.2011 11647-0438-010
20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.11.2010, NGL 14.12.2010 10631-0551-010
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 23.12.2009 09906-0230-010
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 24.11.2008, NGL 18.12.2008 08860-0307-010
17/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.11.2007, NGL 12.12.2007 07829-0220-010
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 27.11.2006, NGL 27.12.2006 06932-3791-012
20/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 28.11.2005, NGL 13.12.2005 05893-4035-012

Coordonnées
VIRTUALIA

Adresse
KWAKKELSTRAAT 2 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande