VASTGOEDFIRMA VAN HOUT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VASTGOEDFIRMA VAN HOUT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.620.441

Publication

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 26.08.2013 13454-0338-012
29/05/2013
ÿþ ~:. Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T iu









r:achtbank van koophandel

17 MEI 2013

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0427.620.441

Benaming

(voluit) : VASTGOEDFIRMA VAN HOUT

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3910 Neerpelt - Hockeylaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging





Neerlegging van de expeditie van de akte van statutenwijziging, zoals verleden voor notaris Wendy Geusens te Hamont-Achel op 11 april 2013 en een exemplaar van de nieuwe gecoördineerde tekst van de; statuten.

Voor de vennootschap.

Notaris Wendy Geusens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

04/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Vo beho aan Belg Staat

*130 2912*

11

RECI-VITM4(1{D,Ai KOOFttAP10EL

21 "12- 202

HASSELT

ri le

Ondernemingsnr : 0427.620.441

Benaming

(voluit) : VASTGOEDFIRMA VAN HOUT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3910 Neerpelt - Hockeylaan 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de vorm van de aandelen - Vervanging van de bestaande

tekst van de statuten en goedkeuring van nieuwe statuten

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op drie december tweeduizend en twaalf, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd acht bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op vijf december tweeduizend en twaalf, boek 548, blad 49 vak 7, ontvangen vijfentwintig euro, (get.) de E.a. Inspecteur ai. L. Hoogstijns", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1.WIJZIGING VAN DE VORM VAN DE AANDELEN

De algemene vergadering neemt akte van de beslissing van de raad van bestuur de dato dertien december tweeduizend en elf waarbij besloten werd tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen en de registratie van deze beslissing op het registratiekantoor te Neerpelt op datum van vijftien december tweeduizend en elf, boek 6184, blad 66 vak 15.

Ingevolge deze beslissing besluit de algemene vergadering vervolgens de bestaande tekst van artikel 5, tweede alinea af te schaffen en te vervangen door de volgende tekst: "De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer. De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap."

2.AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE WET VAN ZEVEN MEI NEGENTIENHONDERD NEGENENNEGENTIG HOUDENDE HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN EN DE WET "CORPORATE GOVERNANCE" VAN TWEE AUGUSTUS TWEEDUIZEND TWEE EN DERHALVE AFSCHAFFING VAN DE BESTAANDE TEKST VAN DE STATUTEN EN GOEDKEURING VAN NIEUWE STATUTEN ZONDER TE RAKEN AAN DE WEZENLIJKE KENMERKEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam: «VASTGOEDFIRMA VAN HOUT».

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3910 Neerpelt, Hockeylaan 9.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft als doel:

Het verwezenlijken voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming van derden, van: 1.Onderneming in onroerende goederen;

2.Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd en tienduizend euro (410.000,00 EUR) en is verdeeld in duizend zeshonderd vijftig (1650) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, wanneer is vastgesteld dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien, In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De duur van de opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Bevoegdheden raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

AI wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend,

De gedelegeerd bestuurder(s) aan wie deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden worden toegekend, wordt door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd. boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit,

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor de termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Reserves - winstverdeling  verdeling vereffeningssaldo

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen ad één/honderdste van de kapitaalwaarde.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moetlmoeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten faste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede donderdag van mei te negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

Voor ontledend uittreksel

(Get.) Notaris Wendy Geusens

Voorbehouden a ;n het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 28.08.2012 12456-0363-012
29/12/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Beigisct Staats bia

lillIJ111111§11111!11

Ondememingsnr : 0427.620.441

Benaming Vastgoedfirma Van Hout

(voluit) :

ÁECH79ANVIAN KOOPHANDEL

~ g B e12e 20U

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Fabriekstraat 34, 3910 Neerpelt, België

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Op 25.10.2011 heeft de Raad van Bestuur beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3910 Neerpelt - Hockeylaan 9.

Deze wijziging gaat in op 01.12.2011

Van Hout Paul

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.05.2011, NGL 20.08.2011 11410-0298-012
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.05.2009, NGL 29.06.2009 09300-0210-012
08/08/2008 : HA064141
16/07/2008 : HA064141
26/07/2007 : HA064141
29/08/2006 : HA064141
26/08/2005 : HA064141
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 10.07.2015 15288-0219-012
17/06/2005 : HA064141
15/06/2004 : HA064141
02/03/2004 : HA064141
01/08/2003 : HA064141
15/06/2002 : HA064141
17/06/2000 : HA064141
24/08/1999 : HA064141
01/01/1993 : HA64141
13/09/1991 : HA64141
01/01/1988 : HA64141
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.05.2016, NGL 29.08.2016 16507-0518-012

Coordonnées
VASTGOEDFIRMA VAN HOUT

Adresse
HOCKEYLAAN 9 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande