VAN HOVEN AGRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN HOVEN AGRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.375.885

Publication

22/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

~.w

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

05 r11- 2013

Griffie

*13175527

J1111111 ,

Vo bobo aart Belg Staan

Ondernemingsnr : 0834.375.885

Benaming: VAN HOVEN EXPLOITATION AGRICOLE

1 4 -11- )013 ~ISCH

ONITEU; 13ELC: Nuarpt;lnpd tar prlffip der

-rechtbank v, koophanda! tg TONGEREN

De Hootdyiffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Springstraat 9

3600 Genk

Onderwerp(en) akte : BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 31 oktober 2013, aangeboden ter registratie.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN HOVEN EXPLOITATION AGRICOLE", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Springstraat 9 en met ondernemingsnummer BTW BE0834.375.885, en op welke buitengewone algemene vergadering alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te wijzigen van "VAN HOVEN EXPLOITATION AGRICOLE" in "VAN HOVEN. AGRO".

Artikel één van de statuten dat thans luidt:

"De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "VAN HOVEN EXPLOITATION AGRICOLEE'.

Zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' opgericht onder de naam "VAN HOVEN AGRO"".

TWEEDE BESLUIT

A) De algemene vergadering beslist tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met TWEEHONDERD EENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 281.400,00) om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op DRIEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 300.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal gepaard gaan met de uitgifte van duizend vierhonderd (1.400) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze duizend vierhonderd (1.400) nieuwe kapitaalaandelen zal in geld warden, ingeschreven tegen de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

B) En onmiddellijk hierna hebben de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof Management", alhier vertegenwoordigd door haar bestuurder de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof', op zich vertegenwoordigd door haar, bestuurder, de heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine, als de heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

 7 4 voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge C) Vervolgens hebben de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof Management", alhier vertegenwoordigd door haar bestuurder de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof', op zich vertegenwoordigd door haar bestuurder, de heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine, als de heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN HOVEN EXPLOITATION AGRICOLE".

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof Management" alhier vertegenwoordigd door haar bestuurder de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof', op zich vertegenwoordigd door haar bestuurder, de heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine, volstort haar negenennegentig (99) aandelen.

De heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine volstort ook zijn één (1) aandeel. Vervolgens zijn de aandeelhouders, de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof Management" alhier vertegenwoordigd door haar bestuurder de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof', op zich vertegenwoordigd door haar bestuurder, de heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine, als de heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine, overeengekomen om de aandelen op te waarderen naar tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel.

Vervolgens stort de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof Management" alhier vertegenwoordigd door haar bestuurder de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof", op zich vertegenwoordigd door haar bestuurder, de heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine, duizend driehonderd zesentachtig euro (¬ 1.386,00) bij. De heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine stort veertien euro (¬ 14,00) bij.

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof Management" bezit aldus negenennegentig (99) aandelen dewelke volledig volstort zijn en een waarde hebben tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel

De heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine bezit één (1) aandeel hetwelk volledig volstort is en een waarde heeft van tweehonderd euro (¬ 200,00).

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof Management" alhier vertegenwoordigd door haar bestuurder de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof', op zich vertegenwoordigd door haar bestuurder, de heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine, schrijft hierna in op duizend vierhonderd (1.400) nieuwe kapitaalaandelen van de vennootschap, tegen de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is in kapitaal ten belope van honderd procent (100%), zijnde in totaal tweehonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 281.400,00).

De kapitaalsverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van tweehonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 281.400,00).

De inbreng in geld werd door ieder van de aandeelhouders als volgt gestort in sreciën; -door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof Management", voornoemd, voor een totaal bedrag van tweehonderd eenentachtigduizend driehonderd zesentachtig euro (¬ 281.386,00);

-door de heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine, voornoemd, voor een totaal bedrag van veertien euro (¬ 14,00).

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE59 7350 3416 7226 bij de naamloze vennootschap KBC Bank op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN HOVEN EXPLOITATION AGRICOLE", met het oog op deze kapitaalsverhoging. Het bewijs van deponering werd door de naamloze vennootschap KBC Bank afgeleverd op achtentwintig oktober tweeduizend dertien.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van tweehonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 281.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

gebracht werd op DRIEHONDERD DUIZEND EURO (¬ 300.000,00), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1,500) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste (11200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging door inbreng in geld mits creatie van nieuwe aandelen, verwezenlijkt is. Dientengevolge bedraagt het maatschappelijk kapitaal vanaf heden DRIEHONDERD DUIZEND EURO (¬ 300.000,00) en wordt het vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

D) Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel viif van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 300.000,00).

Het is verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/tweehonderdste (9/200ste) ieder."

DERDE BESLUIT

A) Ontslag van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "VAN HOVEN TRADING", met statutaire zetel en adres te 6267 NS Cadier en Keer (Nederland), Einderweg 17, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Zuid-Limburg onder nummer 14079400, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de voornoemde heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine, als gewone zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden.

De vergadering verleent haar kwijting voor het tot op heden gevoerde beleid.

B) Benoeming van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof Management" met statutaire zetel en adres te 6267 NS Cadier en Keer (Nederland), Einderweg 17, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel voor Limburg onder nummer 58262512, voornoemd, tot gewone zaakvoerder met ingang vanaf heden voor een onbeperkte duur, dewelke deze akte mede ondertekent en die verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Tramhof Management" heeft besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid van zaakvoerder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, de heer VAN HOVEN Rogier, voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist. VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coordineren,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERENIGDE ACCOUNTANTS" met zetel te 3960 Bree, Kloosterpoort 14, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Aangezien de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

_S

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 3111012013;

coördinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 10.07.2013 13290-0164-009
22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.08.2012 12420-0142-009
11/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301717*

Neergelegd

09-03-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Van Hoven Exploitation Agricole

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3600 Genk, Springstraat 9

Onderwerp akte: Oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op vier maart tweeduizend elf, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming  Van Hoven Exploitation Agricole .

1) Vennoten-oprichters

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht  VAN HOVEN TRADING B.V. met maatschappelijke zetel te 6267 NS Cadier en Keer (Nederland), Einderweg 17, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Zuid-Limburg onder het nummer 14079400.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Wolfs Robbie Petrus Elisa te Meerssen (Nederland) op veertien januari tweeduizend en vier, op het ontwerp van welke akte de verklaring van geen bezwaar van het Ministerie van Justitie werd verkregen bij beschikking van negentien december tweeduizend en drie onder het nummer B.V.1264222.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door de heer VAN HOVEN Rogier hierna vermeld, in zijn hoedanigheid van alleen en zelfstandig vertegenwoordigingsbevoegd bestuurder.

2. De heer VAN HOVEN Rogier Guillaume Germaine, geboren te Heerlen (Nederland) op tweeëntwintig juni negentienhonderd negenenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, (documentnummer NK5416155  persoonsnummer: 159584656), ongehuwd, wonende te 6267 NS Cadier en Keer (Nederland), Einderweg 17.

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

opgericht onder de naam  Van Hoven Exploitation Agricole .

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3600 Genk en met als eerste adres Springstraat 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte

van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

Land-, tuin- en akkerbouwactiviteiten in de ruimste zin van het woord.

Opzet van teelten in de ruimste zin van het woord voor eigen rekening of voor rekening

van derden.

Land- en tuinbouwwerken voor derden of eigen rekening.

Handel, opslag en verwerking van land-, tuin- en akkerbouwproducten.

Het beheren, administreren, exploiteren, huren, verhuren, aankopen en vervreemden

van effecten, onroerende goederen en alle andere vermogenswaarden, alsmede het

verrichten van beleggingen van allerlei aard.

Het deelnemen in en/of voeren van de directie over andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens:

0834375885

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

In het algemeen mag de vennootschap alleen of in participatie, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor zichzelf of voor rekening van derden, alle welk danige roerende,

onroerende, commerciële of industriële verhandelingen of verrichtingen doen die verband houden met de bovenvermelde doelstellingen of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen.

De bedrijvigheid van de vennootschap mag zowel in België als in het buitenland worden uitgeoefend.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvatten onder meer:

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het kosten en het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar. Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante activa.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassing.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

Kraanverhuur; handel in bouwmaterialen; transport voor derden; verhuur of leasing van personenauto's, auto's dubbel gebruik, minibussen en lichte bestelwagens (met of zonder bestuurder); verhuur of leasing van vrachtwagens (met of zonder bestuurder); verhuur of leasing van schepen en pleziervaartuigen; verhuur of leasing van overige transportmiddelen voor vervoer te land, ter zee en in de lucht; verhuur of leasing van machines en werktuigen voor landbouw, veeteelt, bosbouw; verhuur of leasing van machines en installaties voor de bouwnijverheid; verhuur of leasing van steigers en werkplatforms; verhuur of leasing van kantoormachines en computers; verhuur of leasing van overige machines, voertuigen en werktuigen; verhuur of leasing van alle overige roerende goederen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel zesenveertig, ten achtste en ten negende van de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen. Dit alles in de meest ruime zin.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde

van één/honderdste (1/100ste) ieder.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters ingetekend voor honderd (100) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), als volgt: - door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht  VAN HOVEN TRADING B.V. , voornoemd, voor negenennegentig (99) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND VIERHONDERD VEERTIEN EURO (18.414,00 EUR);

- door de heer VAN HOVEN Rogier, voornoemd, voor één (1) aandeel, hetzij voor HONDERD ZESENTACHTIG EURO (186,00 EUR).

TOTAAL: honderd (100) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR).

2. Op de aandelen werd door ieder van hen als volgt gestort in speciën:

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht  VAN HOVEN TRADING B.V. , voornoemd, voor een totaal bedrag van TWAALFDUIZEND TWEEHONDERD ZESENZEVENTIG EURO (12.276,00 EUR);

- door de heer VAN HOVEN Rogier, voornoemd, voor een totaal bedrag van HONDERD VIERENTWINTIG EURO (124,00 EUR).

Zodat er thans een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR) ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer BE15 7350 2793 0530 geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op veertien februari tweeduizend en elf.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum

van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht  VAN HOVEN TRADING B.V. , die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht  VAN HOVEN TRADING B.V. heeft besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid van zaakvoerder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, de heer VAN HOVEN Rogier voornoemd die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op

de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en twaalf om twintig uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot en met éénendertig december tweeduizend en elf.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

elf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 04/03/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 18.07.2016 16333-0379-010

Coordonnées
VAN HOVEN AGRO

Adresse
SPRINGSTRAAT 9 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande