THUISVERPLEGING VAES

Divers


Dénomination : THUISVERPLEGING VAES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 502.402.491

Publication

23/01/2013
ÿþ4 t Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,--......,

Nt)[,rqnIuu[i ti;( viÉïiky L3i r

rochflaurk v. f:~Çnhd,~d,~rl t0 ~`ONOEAIMN

0 9 -01- 2013

rtffie

i,e Hnnfrinriffier

IIA N







13 138 0"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING VAES

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Lindestraat 36 , 3570 Alken

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting -- benoeming zaakvoerder

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Alken op 7/1/2013 dat er een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht met volgende statuten: Comparanten:

1. VAES Jeroen, Lindestraat 36, 3570 Alken  gecommanditeerd vennoot

2. CELIS Barbara, Hulzenstraat 4, 3570 Alken  commanditair vennoot

Naam: THUISVERPLEGING VAES

Maatschappelijke zetel: Lindestraat 36, 3570 Alken

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het gehele maatschappelijke kapitaal bedraagt bij de oprichting 2.500 EURO (tweeduizend vijfhonderd EURO) en is verdeeld in 100 aandelen met een nominale waarde van 25,00 EURO. Dit minimum aantal aandelen moet te allen tijde gehandhaafd blijven. VAES Jeroen onderschrijft 90 aandelen en CELIS Barbara 10 aandelen.

Maatschappelijk doel:

1. De uitoefening door de verpleegkundige-vennoot van zijn volledige activiteit als verpleger in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de geldende normen. De verpleegkunde wordt uitgeoefend onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de verpleegkundige-vennoot en onder de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijke uitgeoefende beroepsactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de activiteiten voortvloeiende uitgaven.

2, Het inrichten van verpleegkundige diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met Inbegrip van een secretariaat.

3. De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

4. De mogelijkheden scheppen om de verpleegkundige-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn disciplines bij te blijven.

5. Met het oog op een optimale professionele samenwerking, het afsluiten van overeenkomsten met verpleegkundigen, en het aangaan van (kosten)associaties. Het optimale beheer van de reserves als een goed huisvader. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om de reserves rechtstreeks of onrechtstreeks veilig te stellen, te verwerven of uit te bouwen, zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap in het gedrang te brengen. De vennootschap mag alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De vennootschap kan als bijkomstig doel beleggen in roerende en onroerende goederen alsook alle handelingen dienaangaande stellen, volgens de modaliteiten van investeringsbeleid bepaald door de vennoten, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een commercieel karakter heeft.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Aansprakelijkheid: De gecommanditeerde vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden. De commanditairen zijn enkel aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden ter grootte van de volstorting van hun inbreng.

Dagelijks bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders - gekozen binnen of bulten de beherende vennoten. De stille vennoot mag in geen geval een daad van bestuur verrichten, ook niet door middel van een volmacht. De oprichters besluiten voor een eerste maal VAES Jeroen aan te stellen als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 C Yj

{

e Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar start op heden en eindigt op 31/12/2013. Aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf 1/10/2012 worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. Algemene Vergadering: Zij komt tenminste éénmaal per jaar samen binnen de 6 maanden volgend op het ' afsluiten van de rekeningen.

VAES Jeroen, zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

Volledige uitgifte oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING VAES

Adresse
LINDESTRAAT 36 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande