THIJS ERIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THIJS ERIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.685.876

Publication

22/07/2014
ÿþOndernemingsnr :0469.685.876

Benaming (voluit) :THIJS ERIC

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 3730 Hoeselt, Industrielaan 20

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Aandelen  Kapitaal - Statuten

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Xavier Voets te Bilzen op achtentwintig juni tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THIJS ERIC", ondermeer volgende beslissingen bij eenparigheid van stemmen heeft genomen :

a) het kapitaal wordt, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, verhoogd met een bedrag van tweehonderdeenendertigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (E 231.407,99) en gebracht op tweehonderdvijftigduizend vierhonderd en zeven euro negennegentig cent (E 250.407,99), zonder creatie van nieuwe aandelen, door inbreng van geldspeciën, dewelke werden gestort op een bijzondere rekening bij de naamloze vennootschap Belfius Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering dat door voornoemde bank werd afgeleverd op vijfentwintig juni tweeduizend veertien.

b) er worden volledig nieuwe statuten aangenomen, dit in overeenstemming met de genomen

beslissingen, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping of vervanging van alle

inmiddels of onjuist geworden bepalingen en/of verwijzingen naar achterhaalde wetgeving,

evenwel zonder wezenlijke wijziging van de determinerende statutaire bepalingen, die voortaan

luiden als volgt :

(uittreksel)

Artikel .I :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam "THIJS ERIC".

Artikel 2 :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3730 Hoeselt, Industrielaan 20,

Artikel 3 :

De vennootschap heeft tot doel :

-onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom;

-onderneming voor het installeren van sanitaire installaties, lood-en zinkwerk voor het

plaatsen van waterverzachters;

-kleinhandel in sanitaire artikelen en artikelen voor centrale verwarming,`

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan

stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot verwezenlijking van haar maatschappelijk

doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland,

op alle !zen en manieren die het best g_eschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rectó : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

! ra

Voor-

behoudE aan hel Belgtsc

Staatsbh

IIIME§1111

Mod 71.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'ó ~~ t ~Ind ter 9~r~nriffie~ ~

v. ka;ha Teetèff

grllietriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor- Luik B - vervolg

behouden Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

(aart het4 r-in-lgiFai E Staatsblad De zaakvoerders zijn bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Artikel 4 :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur

Artikel 5 :

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdvijftigduizend vierhonderd en zeven euro negennegentig cent (6 250.407,99) en is vertegenwoordigd door zevenhonderdzestig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10 :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 11 :

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 12 :

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder, die individueel optreedt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 14 :

De jaarvergadering wordt gehouden jaarlijks op de laatste zaterdag van de maand november om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 15 :

De algemene vergaderingen zullen gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten.

Artikel 16 :

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per email volmacht geven, aan een al dan niet





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 17 :

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 25 :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Artikel 27 :

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijfprocent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Artikel 28 :

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de algemene vergadering aangeduid. Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging en/of homologatie van hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel,

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

c) er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de BVBA AP Fisco te 3600 Genk, Weg naar As, 38, alsmede aan haar bedienden, vertegenwoordigers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd véér registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van 28 juni 2014 en de gecoördineerde statuten.

(get.) Notaris X. Voets te Bilzen

Voor-

behouden

JaaVrhetº%

e gist

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/02/2014 : TG087705
07/02/2013 : TG087705
24/02/2012 : TG087705
18/02/2011 : TG087705
19/02/2010 : TG087705
05/02/2009 : TG087705
13/02/2008 : TG087705
02/02/2007 : TG087705
23/01/2006 : TG087705
31/01/2005 : TG087705
03/03/2004 : TG087705
16/04/2003 : TG087705
07/03/2003 : TG087705
25/01/2000 : TGA010593
03/02/2016 : TG087705

Coordonnées
THIJS ERIC

Adresse
INDUSTRIELAAN 20 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande