TANDARTSENKABINET EMMERS ROBERT UITVOERING

Divers


Dénomination : TANDARTSENKABINET EMMERS ROBERT UITVOERING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 502.487.912

Publication

28/01/2013
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Êethlbáflk van koophandel

15 JAN. 2013

te HAM M'

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ©5 o 4 u .g -.. 4] 4

Benaming

(volulq : TANDARTSENKABINET EMMERS ROBERT UITVOERING

Rechtsvorm : Burgerlijle yennootschap cnder " de vorm van een GCV

Zetel : Driehoek 51, 3920 Lommel

Onderwerp akte : oprichting van de vennootschap

ORICHTINGSAKTE VOOR EEN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

TANDARTSEN KABINET EMMERS ROBERT UITVOERING

3920 LOMMEL

OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden:

1.Emmers Robert, wonende te 3920 Lommel; Driehoek 51, geboren te Lommel op 27 april 1955, verder vernoemd als 'beherend vennoot', enerzijds en

2.Emmers Philip, wonende te 3920 Lommel, Hertog Janplein 15 A, geboren te Lommel op 05 april 1984, verder genoemd als 'stille vennoot', anderzijds

Werd op 1 juli 2012 een Burgerlijke vennootschap onder de voerm van een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de beherende vennoot een inbreng van 2000,00 ¬ en de stille vennoot van 100,00 ¬ , sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een liquiditeit van 2100,00 E.

STATUTEN

Artikel 1 rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Haar naam luidt: TANDARTSENKABINET EMMERS ROBERT UITVOERING

Artikel 2  zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Driehoek 51.

Hij kan worden overgebracht naar een andere plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de beherend vennoot.

Artikel 3  duur

De vennootschap wordt conform het Wetboek Vennootschapsrecht opgericht voor een onbepaalde duur. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa ; Naam en handtekening.

" .ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4  doel

De vennootschap heeft tot doel:

-De beoefening van de tandheelkunde in het algemeen en de aanverwante disciplines, zoals orthodontie;

-Het inrichten van de praktijk voor de beoefening van de tandheelkunde in het algemeen en aanverwante disciplines;

-De aankoop, het huren, invoer en ter beschikking stellen van alle medische apparatuur, benodigdheden en in voer van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de eigen praktijk;

-In de tandheelkundige sector assistentie verlenen op technisch- , sociaal- , administratief- , en personeelsvlak;

-De uitvoering van alle technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties in verband met voorgaande disciplines;

-De mcgelijkheden scheppen om de aandeelhouders (s) tandarts (en) toe te laten zich verder te bekwamen, teneinde in voormelde disciplines aan de spits van de evolutie te blijven;

-Uitsluitend voor eigen rekening het verkrijgen, behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen;

-De vennootschap mag daarbij alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar doel.

-Dit alles in de ruimste zin van het woord.

-De venncotschap zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen (in de ruimste zin van het woord) te verschaffen of de afzet van haar producten (in de ruimste zin van het woord) te vergemakkelijken.

-De vennootschap zal daartoe kunne participeren in andere vennootschappen,

-De vennootschap zal daartoe beheersfuncties in andere vennootschappen kunnen opnemen.

Artikel 5  vennoten

Er zijn twee soorten vennoten; beherende en stille vennoten.

Indien een beherend vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkele persoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen venncot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen. Een stille venncot ontvangt bij wegvallen of uittreding de waarde van zijn aandelen zoals blijkt uit het eerstvolgend jaarverslag zonder dat eet deel van de reserves wordt ultgekeerd. in geen geval mag hem meer worden terugbetaald dan het volstort deel van zijn aandelen en in geen geval mag de terugbetaling een negatief effect hebben op tcereikendheid van-het kapitaal en de geïncorpereerde reserves,

Artikel 5  bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten, zaakvoerder genoemd, die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits zij binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering en kunnen individueel de vennootschap verbinden. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

Artikel 7 -- kapitaal ; inbreng door de vennoten

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 21 aandelen van 100 ¬ per aandeel,

Aan ieder aandeel is 1 stem verbonden bij de algemene vergadering.

Het kapitaal werd op de volgende wijze volstort:

- inbreng in geld :

odoor beherend vennoot sub 1: 2.000 ¬

odoor stille vennoot sub 2: 100 ¬

Het aandelenkapitaal is derhalve als volgt verdeeld:

-aan beherend vennoot sub 1: 20 aandelen

-aan stille vennoot sub 2: 1 aandeel

Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoten enkel prestaties leveren met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering in zoverre dat het externe vertegenwoordiging betreft.

Artikel 8 -- bezoldigingen

De algemene vergadering beslist over de bezoldiging van de beherende vennoot.

De stille vennoten worden niet bezoldigd.

Artikel 9  controle

Overeenkomstig artikelen 165, 166 en 167 van het Wetboek van Vennootschappen oefent iedere vennoot afzonderlijk controlerecht uit.

Artikel 10  algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten.

Haar bevoegdheid wordt door de Wet en deze statuten bepaald. Zij komt ten minste één maal per jaar samen, binnen de zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen als ook binnen de maand op schriftelijke vraag van een van de vennoten aan de beherend vennoot.

De oproeping geschiedt schriftelijk per aangetekend schrijven, deurwaardersexploot of ontvangstbewijs, vijftien dagen voor datum.

Iedere vennoot beschikt over één stem per aandeelbewijs, Betwiste eigendomsrechten hebben geen stemrecht.

Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid. Bij staking van de stemmen beslist de voorzitter van de vergadering.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste beherende vennoot.

Statutenwijzigingen moeten genomen worden met'/. de meerderheid van stemmen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. , Deze vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel.

De gewone algemene vergadering keurt de jaarrekening goed en beslist over de decharge te verlenen aan de beherende vennoten, zaakvoerder (s).

Artikel 11  boekjaar- jaarrekening

Het normale boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar eindigen op 31 december 2013,

De verdeling van de winsten of de omslag van de verliezen onder de vennoten wordt jaarlijks door de algemene vergadering beslist.

De beherende vennoten maken de jaarrekening op volgens de regels van het Wetboek van Vennootschappen. Artikel 12  ontbinding en vereffening

De vennootschap wordt ontbonden hetzij ingevolge gerechtelijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met 3/4 de meerderheid van de stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot sluiting ervan. De vereffening zal geschieden door een vereffenaar aangeduid door de algemene vergadering,

De vennootschap zal bij ontbinding, na bétaling van al haar lasten en kosten, het maatschappelijk kapitaal, op voorwaarde dat er een batig saldo is, eerst terugbetalen aan de stille vennoten voor het bedrag gelijk aan de inbreng, met een maximum van het batig saldo, en het resterend saldo evenredig verdelen onder al haar beherende vennoten, a rato van hun inbreng.

Artikel 13  overgangsbepaling

De vennootschap neemt alle transacties, rechten en verplichtingen over die de heer Emmers Robert heeft gedaan, verworden en / of aangegaan voor rekening van de vennootschap vanaf 1 januari 2012.

De overname hiervan zal bevestigd worden in de eerst volgende algemene vergadering. De beherend vennoot, de heer Emmer Robert wordt benoemd tot zaakvoerder

De beherend vennoot, De stille vennoot,

Zaakvoerder

Emmers Robert Emmers Philip

Gelijktijdig neergelegd: oprichtingsàkte

s lr

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TANDARTSENKABINET EMMERS ROBERT UITVOERING

Adresse
DRIEHOEK 51 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande