SV-BOUWPROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SV-BOUWPROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 511.929.475

Publication

08/08/2013
ÿþ e~41111,',r i Mod 2.7

41111,', 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.~s

u

itou tfill1;11.1

*





Neergelegd ter griffie der

rechtbank y, koophandel te TONGEREN

De Hoofdgriffié riffie

Ondernemingsnr : 0511.929.475

Benaming

(voluit) : SV-Bouwprojects

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herestraat 32, 3721 Kortessem

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 juli 2013.

De zaakvoerder besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen om deze te brengen van 3721 Kortessem, Herestraat 32, naar 3721 Kortessem, hlerestraat 34, en dit met ingang vanaf heden.

Voor éénsluidend uittreksel.

Stefan Vrancken

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/03/2013
ÿþ10

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR EL:J,:: Neergelegd ter elle der

' 

rechtbank y. koophandel ta TONGEREN

BE

De Hoofdgriffier, Grue

G/~~A /

~`~,o/~~|~~~ )~

- .-03-~~ ~Ó~

~~~

2w -02- 2013

nr

_._ `, '. Benaming

(mla) : SV- BOUWPROJECTS

Rechtsvorm Besloten Ven met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : B-3721Kodennenm.HenentnusÓ32

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Simon VREVEN te Hoeselt de dato vijftienfebmmdbmeedubmnddertian.

nog te regintranm, blijkt dat ais volgt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht:

1/Identiteit der oprichters:

- De Heer VRANCKEN Stefan Egidius Ghislain, bediende, geboren te Tongeren op drie oktober

negentienhonderd drieënzestig, echtgenoot van Mevrouw HOFMAN Uoa, huisarts, geboren te Merksem op

zeven december negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2800 Mechelen, Hamerstraat 18.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

- Mevrouw DENONVILLE Marie Joseph Henhette, geboren te Mechelen op achtentwintig februari

negentienhonderd zesenveertig, echtgescheiden, wonende te 2800 Mechelen, Hamerstraat 18.

2/ Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3/ Naam: ^GV'8puwpnojæcts~^

4/ Zetel: 3721 Kortessem, Herestraa 32

5/ Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Het ondernemen van alle openbare en private bouwwerken en ondermeer de grondwerken, de ruwbouw, de

algemene bouwwerkzaamheden, de pleisterwerken, de oh

het schilderen, het coördineren van bouwwerken, de binnenhuisinrichting (interieur en decoratie), interieurarchitectuur en architectuur, de sanitaire installaties, alsmede de uitvoering van alle montage- en constructiewerken, hierbij verstaan zijnde dat de vennootschap zowel kan handelen voor eigen rekening als

voor rekening van derden of bij deelneming zowel mag optreden als bouwheer, als tussenpersoon of als

projectleider.

De vennootschap zal ook werken mogen uitvoerenvoorlopig of tijdelijk, in verband met de vestigingswet, geen toelating bezit indien ze deze werkon, bij opdracht en in haar naam, laat uitvoeren door onderaannemers die wel over de nodige activiteitsattesten beschikken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het verwerven, vemreemdan, beheren, valoriseren, xerkaxelon, prdænæn, huren en verhuren van onroerende goederen evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing en zakelijke rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag alle financiële en bedrijfseconomische adviesverlening en assistentie in de ruimst mogelijke zin verlenen alsmede consultancy en managementactiviteiten.

Zij mag verder alle verrichtingen doen, die met het voo nd verband houden met inbegrip van deelname

aan andere xennwotnchuppan, ondernemingen en particulieren, dit in het binnen- en bu|*an|ond, als hoofdhandelaor, bemiddelaar en commisionaris, als hoofdaannemer dan wel ais onderaannnemer voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden. Zij mag optreden als hwldinÁ, deelnemen in alle andere vennootschappen onder gelijk welke vorm en alle portefeuilles beheren. Zij mag geldplaatsingen doen en roerende zaken en waarden verwerven en verhandelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle uommeruië|æ, indunLhële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn d verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste biz.van Luik 8 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B -- Vervolg

ól Maatschappelijk kapitaal: Het geplaatste kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) en is i verdeeld in veertig (40) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd volledig geplaatst en werd onderschreven als volgt:

- De Heer VRANCKEN Stefan heeft het kapitaal met gemeenschapsgelden onderschreven tot beloop van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) en heeft te dien einde ingeschreven op achtendertig (38) aandelen en gestort het bedrag van negentienduizend euro (¬ 19.000,00).

- Mevrouw DENONVILLE Marie heeft het kapitaal met eigen gelden onderschreven tot beloop van duizend euro (¬ 1.000,00) en heeft te dien einde ingeschreven op twee (2) aandelen en gestort het bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00),

Het kapitaal is bijgevolg volledig volgestort.

Aan de huwelijksgemeenschap Vrancken-Hofman werden bijgevolg de vermogensrechten over achtendertig (38) volledig volgestorte aandelen toegekend. De lidmaatschapsrechten van achtendertig (38) van deze volledig volgestorte aandelen werden evenwel toegekend aan.de Heer Stefan Vrancken.

Aan Mevrouw Marie Denonville werden twee (2) volledig volgestorte aandelen toegekend.

71 Aanvang en duur: onbeperkte tijd, vanaf oprichtingsakte.

81 Bestuur en vertegenwoordiging:

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benceming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn beslissen zij collegiaal. t

Artikel 11

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

9/ Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo:

- vijf ten honderd voor de wettelijke reserve

- aanwending saldo volgens beslissing algemene vergadering

- vereffeningssaldo wordt verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

10/ Maatschappelijk boekjaar: Eén januari  éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar

Eerste boekjaar: vanaf de neerlegging van een afschrift uit de oprichtingsakte alsmede een uittreksel ervan ter griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

11/ Jaarvergadering: Ieder jaar op de eerste maandag van de maand april om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van april tweeduizend vijftien

12/ Benoeming: Werd benoemd tot zaakvoerder en dit voor de duur van de vennootschap:

- de Heer VRANCKEN Stefan Egidius Ghislain, geboren te Tongeren op drie oktober negentienhonderd drieënzestig, wonende te 2800 Mechelen, Hamerstraat 18.

Volmacht werd verleend aan het accountantskantoor De Cock Peeters & Partners, kantoor houdende te 2220 Heist-op-den-Berg, Herentalsesteenweg 7, vertegenwoordigd door de Heer Nick Heremans, accountant, die alleen kan optreden, met de uitdrukkelijke machtiging om in naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-diensten, en de Federale Overheidsdienst Financiën, de ondertekening van alle latere publicaties in het Belgisch Staatsblad, met bevoegdheid tot subdelegatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

L yobr-

lehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor de formaliteit van de registratie met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid.

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie der akte.

Notaris Simon Vreven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterendè notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015
ÿþ*15039 a

BELGISCH STAATS

MONITEUR BEL

0 6 -03- 2015

efie der rechtbank koophannd l An(legd ter wrerpen, afd. Tongeren

2 4 -02- 2015

" grAlr,ift" ie

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0 5 1 1. 9 2 9. 4 7 5

Benaming

(voluit) : SV-Bouwprojects

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herestraat 34 3721 Kortessem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

opgemaakt door

de bestuursorganen

van de vennootschappen

BVBA NaKe

en

BVBA SV-Bouwprojects

in toepassing van art. 719 W. Venn.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te. brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 676 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog: op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende= fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene: vergaderingen.

Uiterlijk op datum van het fusiebesluit zullen alle aandelen BVBA SV-Bouwprojects eigendom zijn van BVBA. NaKe.

Op 16 februari 2015 is overeenkomstig art. 719 W. Venn door de bestuursorganen van de hierna gemelde' vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van geruisloze fusie opgesteld:

1.Coárdinaten van de Vennootschappen

A.De overnemende vennootschap:

Naam: : NaKe

Rechtsvorm: : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel : Hamerstraat 18 2800 Mechelen

Ondernemingsnummer: BE 0837.270.058

Rechtspersonenregister Mechelen

zaakvoerder: Mr. Stefan Vrancken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

JL

f&

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal:Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Aandeelhouders: De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn: Mr. Stefan Vrancken 100 aandelen

Het doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

-Financiële en bedrijfseconomische adviesverlening en assistentie in de ruimst mogelijke zin

-Consultancy en managementactiviteiten in de ruimst mogelijke zin

-Tussenpersoon met betrekking tot handelscontacten.

-Adviesverlening op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

-Overige dienstverlening.

-Het aankopen , verkopen, restaureren, huren, verhuren, dit alles in de ruimste zin, van het roerend en onroerend goed. De vennootschap handelt voor eigen rekening, voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, of van aard de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, splitsing, inschrijving of op welke wijze ook, mogen deelnemen aan ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, welke ook overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen in alle takken van de industrie, handel of dienstverlening. Zij mag zich voor deze bcrg stellen of hun aval verlenen, voorschotten of krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijke doel. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen zowel van burgerlijke als van commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

B.De over te nemen vennootschap :

Naam: : SV-Bouwprojects

Rechtsvorm: : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maatschappelijke zetel: Herestraat 34 3721 Kortessem

Ondernemingsnummer BE  0511.929.475

Rechtspersonenregister Tongeren

Zaakvoerder: Dhr. Stefan Vrancken.

Kapitaal:Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 20.000,00 EUR. Het is verdeeld in 40 aandelen.

Aandeelhouder: BVBA NaKe 40 aandelen

Het doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft voor doel:

Het ondernemen van alle openbare en private bouwwerken en ondermeer de grondwerken, de ruwbouw, de algemene bcuwwerkzaamheden, de voeg- en pleisterwerken, de schrijnwerkerij, het dakbedekken en isoleren,het schilderen, het coördineren van bouwwerken, de binnenhuisinrichting (interieur en decoratie),interieurarchitectuur en archtitectuur, de sanitaire installaties, alsmede de uitvoering van alle montage- en constructiewerken, hierbij verstaan zijnde dat de vennootschap zowel kan handelen voor eigen rekening als voor rekening van derden of deelneming en zowel mag optreden als bouwheer, als tussenpersoon of als projectleider.

De vennootschap zal ook werken mogen uitvoeren waarvoor zij voorlopig of tijdelijk, in verband met de vestigingswet, geen toelating bezit indien ze deze werken, bij opdracht en in haar naam, laat uitvoeren door onderaannemers die wel over de nodige activiteitsattesten beschikken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het verwerven, vervreemden, beheren, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren van onroerende goederen evenals welkdanig onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zijn met inbegrip van onroerende leasing en zakelijke rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle financiele en bedrijfseconomische adviesverlening en assistentie in de ruimst mogelijke zin verlenen alsmede consultancy en managementsactiviteiten.

Zij mag verder alle verrichtingen doen, die met het voorgaande verband houden met inbegrip van deelname aan andere vennootschappen, ondernemingen en particulieren, dit in het binnen- en buitenland, als hoofdhandelaar, bemiddelaar en commisionaris, als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden. Zij mag optreden als holding, deelnemen in alle andere vennootschappen onder gelijke vorm en alle portefeuilles beheren. Zij mag geldplaatsingen doen en roerende zaken en waarden verwerven en verhandelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De fusie zal als volgt worden doorgevoerd:

De vennootschap BVBA NaKe zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de vennootschap BVBA SV-Bouwprojects, die de over te nemen vennootschap is.

De naam van de verkrijgende vennootschap BVBA NaKe zal behouden blijven.

2.De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 16 februari 2015 zullen de handelingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

3.Bijzondere rechten aan aandeelhouders en houders van effecten andere dan aandelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er zijn geen andere effecten, andere dan aandelen.

4.Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

5.Bodemgesteldheid

Het vermogen van de over te nemen vennootschap bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of

andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

6. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap en deover te nemen vennootschap, elk voor de helft,

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

7.Fiscale gevolgen

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren het voornemen te hebben een

belastingneutrale fusie door te voeren. Voor de fusie zal zodoende toepassing gemaakt werden van: -

artikel 211 Wetboek Inkomstenbelastingen

-artikel 117 en 120 Wetboek Registratierechten;

-artikel 11 en 18 §3 Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde waarde.

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de

bestuursorganen alles zuilen doen wat binnen hun macht Ligt opdat de datum van deze goedkeuring voor 15/04/2015 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 16 februari 2015, te Mechelen, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van : Mechelen als in Tongeren overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

r

t Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









BVBA Nake BVBA SV Bouwprojects

Stefan Vrancken Stefan Vrancken

Zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bif het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/04/2015
ÿþ../ '-h f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

H1II1II11UiNiiuuiuu~Nn

+1506205



hlepr,11,-,,Jil i~~r iÎriiii., ;`Inr rf+r'.bi~i~nk

i,l- !ht~:,,..~,, I ,_,Id i,npy~~~t~n

V. k,t,hli.~r~r~ ~

I~v.

i1~1J4- ---4

Griffie

qrit4ier,

~

Ondernemingsnr : 0511.929.475

Benaming (voluit) : SV - Bouwprojects

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herestraat 34

3721 Kortessem

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - geruisloze fusie door opslorping van bvba SV - Bouwprojects door bvba Nake.

Uit een akte verleden voor notaris Filip Huygens te Mechelen op 9 april 2015, nog niet geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van voornoemde vennootschap de volgende besluiten heeft genomen: BESLUIT TOT MET EEN FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING

De algemene vergadering besluit het gehele vermogen van de vennootschap over te dragen aan; haar enige aandeelhouder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NAKE, met: zetel te 2800 Mechelen, Hamerstraat 18. Rechtspersonenregister Mechelen 0836.270.058.

Deze overgang is gelijkgesteld met een fusie en gaat gepaard met de ontbinding zonder vereffening; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SV-BOUWPROJECTS vanaf 9 april''. 2015.

De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 16 februari 2015. Alle verrichtingen vanaf 16 februari 2015 door de overgenomen vennootschap SV-BOUWPROJECTS gedaan, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap NAKE, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.) Filip Huygens

Tegelijk hiermee neergelegd:

. expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.02.2015, NGL 02.06.2015 15144-0046-008
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 09.04.2015, GGK 09.04.2015, NGL 10.12.2015 15687-0297-008

Coordonnées
SV-BOUWPROJECTS

Adresse
HERESTRAAT 34 3721 VLIERMAALROOT

Code postal : 3721
Localité : Vliermaalroot
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande