POLESE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POLESE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 415.042.115

Publication

02/06/2014
ÿþIlijlagenUjiiêtireTirsèli-gtaatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ward 11.1

sf

*14110167*

Ondememingsnr : 0415042115

Benaming

(voluit): POLESE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3770 Riemst, Maastrichtersteenweg 224

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria Neven te Riemst/Kanne op 31 maart tweeduizend en veertien, geregistreerd vijf bladen geen verzending(en), te eerste registratiekantoor Tongeren 1 op 10 april

tweeduizend en veertien, Register 5, Boek 577 blad 43 vak 20, Ontvangen de som van vijftig komma nul

nul euro (¬ 50,00), De Ontvanger, E, Hubrechts, (volgt de handtekening), dat volgende beslissingen genomen

werden.

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING

I. voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten verklaren een exemplaar

van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

bet verslag opgesteld door de bedresrew'sor, Michel Wera, met zetel te 3071 Kortenberg,:

Leuvensesteenweg 777, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven:

IV. E3ESLUIT ZONDER VOORBEHOUD

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, verklaar ik, zonder voorbehoud,

dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en duidelijk is,

zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

e' 3. De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen

3. De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen. en voor de bepaling van de vergoeding voor deze inbreng in natura.

4. De huidige verrichting betreft een toepassing van art. 537 W.I.B. 1992, waarbij een deel van d& beschikbare en reeds belaste reserves per 31 december 2011 (¬ 898.301,93) ais dividend werd uitkeerbaar: gesteld bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2013. Hierop dient 10 %; roerende voorheffing (E 89.830,19) te worden gestort, het saldo (¬ 808.471,74) wordt dan geboekt als verschuldigd dividend en de vennoten dienen dan onmiddellijk te beslissen om dit dividend te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap.

5. De zaakvoerder stelt voor om de bijkomende aandelen welke worden uitgegeven naar aanleiding van deze voorgestelde inbreng in natura te waarderen aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen (¬ 26,71). Deze werkwijze houdt geen rekening met de opgebouwde reserves binnen de vennootschap, doch, doordat zij die de inbreng verrichten in dezelfde verhouding vennoten zijn van de BVBA Poiese, is de voorgestelde werkwijze bedrijfseconomisch verantwoord.

6. De als tegenprestatie voor deze inbreng in natura toegekende vergoeding betreft 30.269 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA Polese. Deze aandelen worden komen toe aan:

In voile eigendom In naakte eigendomln vruchtgebruik Huwelijksgemeenschap POLESE  GEUSENS

261 29.965

de Heer Riccardo POLESE 43 14.982

Op de laatste biz. van Luik B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v, koùhaIl Arhorpon, TôtigAren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

de Heer Giovanni POLESE 14.983

7. De door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (30.269) en de fractiewaarde (¬ 26,71 per aandeel) van de toegekende aandelen.

8. De over te dragen activa behoren toe aan:

ode Heer POLESE Riccardo

ode Heer POLESE Giovanni

ode huwelijksgemeenschap POLESE - GEUSENS

9, lk wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 27 maart 2014

Michel Wera,

Bedrijfsrevisor"

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, neergelegd worden ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel,

Il. Kapitaalverhoging

Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met achthonderdenachtduizendvierhonderdéénenzeventig komma vierenzeventig euro (¬ 808.471,74) te verhogen om het kapitaal te brengen van achttienduizendvijfhonderdtweeënnegentig komma nul één euro (¬ 18.592,01) op achthonderdzevenentwintigduizend drieënzestig komma vijfenzeventig euro (¬ 827.063,75) door incorporatie van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de vennoten voornoemd lastens de vennootschap hebben ingevolge tussentijdse dividenduitkeringen, zoals beslist op de bijzondere algemene vergadering van zeventien december tweeduizend dertien, en dit ten belope van achthonderdenachtduizendvierhonderdéénenzeventig homme vierenzeventig euro (¬ 808.471,74),

Ondergetekende notaris Maria Neven, wijst de comparanten erop dat de belaste reserves waarvan sprake in artikel 537 WIB 1992 moeten blijken uit de gcedgekeurde jaarrekening(en) zoals deze ten laatste op éénendertig maart tweeduizend dertien werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering. De comparanten verklaren dat aan deze voorwaarde is voldaan en ontslaan ondergetekende notaris ervan hierop verdere controle Le te voeren.

Inbreng

-De echtgenoten Ales POLESE/GEUSENS Cornelia voornoemd, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van het credit saldo van een rekening-courant die zij aanhouden in de boeken van de vennootschap voor een bedrag van zesduizendnegenhonderdéénenzeventig komma negentien euro (¬ 6.971,19) en een bedrag van tweehonderdzesenvijftigduizendhonderdnegenendertig komma twaalf euro (¬ 256.139,12) ofwel een totaal bedrag van tweehonderddrieënzestigduizendhonderdentien komma eenendertig euro (¬ 263.110,31);

- De heer POLESE Giovanni voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap voor een bedrag van tweehonderdtweeënzeventigduizendhonderdnegentien komma eenentachtig euro (¬ 272.119,81);

- De heer POLESE Riccardo voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap voor een bedrag van duizendhoncierdachtenveertig komma tweeënvijftig euro (¬ 1.148,52) en voor een bedrag van tweehonderdtweeënzeventigduizenden drieënnegentig komma tien euro (¬ 272.093,10) ofwel een totaal bedrag van tweehonderddrieënzeventigduizendtweehonderdéenenveertig komma tweeënzestig euro (¬ 273.241,62).

Elk van de inbrengers verduidelijkt dat voornoemd ingebracht credit saldo van de door hun aangehouden rekening courant tot stand is gekomen op eenendertig december tweeduizend en dertien ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van zeventien december tweeduizend en dertien. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering in het kapitaal opgenomen,

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners en wordt in totaliteit geschat op achthonderd en achtduizend vierhonderd éénenzeventig komma vierenzeventig euro (¬ 808.471,74), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van dertigduizend tweehonderdnegenenzestig (30.269) nieuwe kapitaalaandelen op : naam.

De inbrengers verklaren vervolgens deze aandelen te verdelen en wel als volgt:

- aan de echtgeboten Ales POLESEIGEUSENS Cornelia voornoemd, worden tweehonderd eenenzestig (261) nieuwe aandelen in volle eigendom en negenentwintigduizend negenhonderdvijfenzestig (29.965) nieuwe aandelen in vruchtgebruik toegekend;

-aan de heer POLESE Riccardo voornoemd, worden drieënveertig (43) nieuwe aandelen in volle eigendom , en veertienduizend negenhonderd tweeëntachtig (14.982) nieuwe aandelen in naakte eigendom toegekend:

-aan de heer POLESE Giovanni voornoemd, worden veertienduizendnegenhonderddrieëntachtig (14.983) nieuwe aandelen in naakte eigendom toegekend;

Deze dertigduizend tweehonderdnegenenzestig (30.269) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

i Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zulver en onbelast van enig pend of beslag of welkdanig beletsel ook evenwel rekening houdend met de opsplitsing vruchtgebruik en blote eigendom van bepaalde nieuwe aandelen.

Verklaring

Voormelde inbrengers, aanwezig als gezegd, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige , economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal ; aandelen dat ingevolge de inbreng wordt toegekend.

TVVEEDE BESLUIT- VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achthonderd zevenentwintigduizend drieënzestig komma vijfenzeventig euro (¬ 827.063,75) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door dertigduizend negenhonderdvijfenzestig (30.965) aandelen.

DERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten, beslist de vergadering de statuten als volgt aan te passen:

- de eerste alinea van artikel vijf van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal Is vastgesteld op achthonderdzevenentwintigduizend drieënzestig komma

vijfenzeventig euro (¬ 827.063,75) en is verdeeld in dertigduizend negenhonderdvijfenzestig (30.965) gelijke

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/dertigduizend negenhonderd vijfenzestigste

(1/30965ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent aan notaris Maria Neven alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten ' van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'b" Voor-behquden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2013 : TG045641
03/09/2012 : TG045641
06/09/2011 : TG045641
02/09/2010 : TG045641
29/01/2010 : TG045641
28/08/2009 : TG045641
02/09/2008 : TG045641
10/09/2007 : TG045641
04/09/2006 : TG045641
30/09/2005 : TG045641
06/08/2004 : TG045641
31/03/2004 : TG045641
06/08/2003 : TG045641
01/09/2015 : TG045641
14/10/2002 : TG045641
03/10/2000 : TG045641

Coordonnées
POLESE

Adresse
MAASTRICHTERSTEENWEG 224 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande