PERDUTO

NV


Dénomination : PERDUTO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 453.852.607

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 02.07.2014 14247-0312-015
03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 02.07.2013 13243-0042-015
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 04.07.2012 12248-0565-013
02/04/2012
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0453.852.607

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 1 -03- 2012

-Griffie

De l-ioofdgriffier,

*iaoss~s¢*

Benaming : PERDUTO (voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dorperberg 30

3680 Maaseik (Opoeteren)

Onderwerp akte :NV: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrich-tersteenweg 85, op twintig maart tweeduizend en twaalf, aangeboden ter registratie.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "PERDUTO", met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik (Opoeteren), Dorperberg 30, en met ondernemingsnummer 0453.852.607, en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel twee, eerste zin van de statuten aan de zetelverplaatsing waartoe voor heden werd besloten door de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op twee januari tweeduizend en zes en die werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig januari daarna onder het nummer 06024355.

Artikel twee, eerste zin van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3680 Maaseik (Opoeteren), Dorperberg 30". TWEEDE BESLUIT

A) De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de Raad van Bestuur met het oog op de hierna vermelde doelswij-ziging. Aan dit bijzonder verslag van de Raad van Bestuur is een staat van actief en passief, van éénendertig december tweeduizend en elf gehecht.

Het verslag van de Raad van Bestuur en de bijgevoegde staat van actief en passief worden aan onderhavige akte gehecht en zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,

De algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben van bedoelde stukken.

B) De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te vullen (uit te breiden) met de volgende tekst:

"" Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service).

" Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

" Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort.

" Verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel ín combi-, natie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, bierhallen, enzovoort.

" Restaurant van het traditionele type.

" Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische

eethuizen, enzovoort _

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Sblatsblac

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3 Voor- mod2.1

. à behouden aan het Belgisch

Staatsblad



" Restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum e ten behoeve van het eigen cliënteel.

" Café-restaurants (tavernen)'.

Htierdoor (utidt anti çe( drle van de statuten voortaan a(s ' oe

"Het doel van de vennootschap, te verwezenlijken hetzij voor eigen rekening, hetzij voor re-

kening van derden, is:

" Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service).

" Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

" Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort.

" Verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, bierhallen, enzovoort.

" Restaurant van het traditionele type.

" Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enzovoort.

" Restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van het eigen cliënteel.

" Café-restaurants (tavernen).

" De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van: kinderkleding, kinderconfectie, dameskleding, damesconfectie, herenkleding, kinderuitzet, kinderartikelen, speelgoed, schoeisel, meubelen, meubileringsartikelen, sanitaire artikelen, huishoud- en tafellinnen, radio-elektrisch materieel, schoonheidsprodukten, toiletartikelen, fantasiejuwelen, papierwaren, boeken, suikergoed, snoep, snuisterijen en Fantasieartikelen.

" Groothandel, kleinhandel, in- en uitvoer van nieuwe en gebruikte auto- en motorvoertuigen en ander rollend of statisch materieel.

" Aan- en verkoop van alle onderdelen, brandstoffen, oliën en smeerstoffen bestemd voor autovoertuigen of ander rollend of statisch materieel.

" Het verhuren van rollend materieel van gelijk welke aard.

" Technische- en automobielexpertises doen in opdracht van derden.

" Fabricatie, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van aanhangwagens, trailers en soortgelijk materieel.

" Studie-, Organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, commerciële, sociale en economische aangelegenheden.

" Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen zowel in België als in het buitenland.

" Consulting op het gebied van beheer, management en marketing.

" Tussenpersoon in de handel.

" Onderneming in onroerende goederen, hetgeen ondermeer omvat:

- Verwerving, vervreemding, beheer, uitbating, valorisatie, verkaveling, ordening, huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende verhandelingen in de meest ruime zin, met inbegrip van leasing;

- De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van haar onroerende goederen, of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit.

" Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

" De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alle commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met een of ander aspect van haar



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 2.1



doel of die er de verwezenlijking van kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschaving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins deel hebben in of samenwerken met aile in België of in het buitenland, bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met eenzelfde of gelijksoortig doel, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijke verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden."

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de bestaande aandelen die aan toonder luiden, en thans gedrukt zijn, om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting is een persoonlijk recht van elke aandeelhouder. Elke aandeelhouder verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om zijn aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting gebeurt staande de vergadering, meer bepaald worden de huidige aandelen aan toonder voorgelegd aan de vergadering, welke lichamelijke effecten vernietigd worden door perforering. Er wordt tevens staande de vergadering een register van aandelen aangelegd waarin het aandelenbezit van elke aandeelhouder wordt ingeschreven en ondertekend door de betreffende aandeelhouders.

- Artikel zeven van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van één/tweehonderd vijftigste (1/250ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Al deze aandelen zijn op naam."

- Artikel drieëntwintig van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Om te worden toegelaten tot de vergadering moeten de aandeelhouders bij brief uiterlijk vijf dagen voor de vergadering aangetekend verzonden het bestuur inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering.

De Raad van Bestuur of het bureau van de algemene vergadering, kunnen evenwel bij bijzondere meerderheid van drie/vierde der stemmen vrijstelling verlenen van de termijn van de volmachten en van de aanmeldingen."

- Artikel vierentwintig van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Aan de aandeelhouders wordt bij gewone brief vijftien dagen voor de vergadering een uitnodiging gezonden."

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten aan de wet "Corporate Governance" door:

lnvoering van de mogelijkheid tot benoeming van een vennootschap als bestuurder van de vennootschap, waarbij in zulk geval het systeem van de vaste vertegenwoordiger dient georganiseerd te worden.

Aan artikel twaalf wordt een laatste alinea toegevoegd, die luidt als volgt:

"Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijke persoon te zijn.

Wanneer de rechtspersoon een mandaat uitoefent bij een andere vennootschap, zoals bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, dient deze rechtspersoon een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger te benoemen.

Voor-

t ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mal 2.1

4 " Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Deze vaste veº%tegenwoordiger dient gekozen te worden onder de vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers van de rechtspersoon. De vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van het mandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon, en draagt dezelfde burgerrechtelijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid als de rechtspersoon zelf.

indien een vennootschap een voormeld mandaat uitoefent in een andere rechtspersoon, dient hij de identiteit van zijn vaste vertegenwoordiger door te geven aan deze rechtspersoon, welke laatste dient te zorgen voor de bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad."

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist artikel drieëndertig van de statuten aan te passen aan de wet tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren van twee juni tweeduizend en zes.

Artikel drieëndertig van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng."

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van mevrouw MARTENS Gemma Maria Henriëtte Francisca, voornoemd, als bestuurder van onderhavige vennootschap en verleent haar kwijting voor het tot op heden gevoerde beleid.

ZEVENDE BESLUIT

Met éénparigheid van stemmen worden ais bestuurders herbenoemd voor een termijn van zes jaar te rekenen vanaf heden:

- de heer JETTEN Paulus Maria Petrus, voornoemd, en;

- mevrouw THAENS Peggy Audrey Robert,voornoemd,

die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Onmiddellijk hierna zijn voornoemde bestuurders in raad van bestuur bijeengekomen en nemen met eenparigheid van stemmen volgend besluit:

Met éénparigheid van stemmen worden als gedelegeerde bestuurders herbenoemd: de heer JETTEN Paulus Maria Petrus en mevrouw THAENS Peggy Audrey Robert, beiden voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de heer JETTEN Paulus Maria Petrus, voornoemd, is bezoldigd en het mandaat van mevrouw THAENS Peggy Audrey Robert, voornoemd, is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering machtigt de raad van bestuur om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de iaatste blz. van Luik 8 vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

I ,. ,

M

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

+.1 '

mod2.1

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 2010312012;

- coirdinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 22.09.2011 11551-0227-012
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 29.09.2010 10559-0386-013
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 31.08.2009 09711-0101-016
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 19.08.2008 08581-0394-015
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 21.08.2007 07585-0316-015
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 28.08.2006 06696-1646-015
31/01/2006 : TG077206
29/09/2005 : TG077206
16/08/2004 : TG077206
16/09/2003 : TG077206
22/10/2002 : TG077206
26/09/2001 : TG077206
17/06/2000 : TG077206
05/06/1999 : TG077206
24/09/1997 : TG77206
12/04/1996 : TG77206
14/12/1994 : TGA6521

Coordonnées
PERDUTO

Adresse
DORPERBERG 30 3680 OPOETEREN

Code postal : 3680
Localité : Opoeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande