MEVIMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEVIMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.857.361

Publication

06/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ {

Voc behot

aan

Belg Staat

MONITEUF

30-07 IELGISCH S

2014

FAATSB

; BELGE:Neergelegd

ter grlfflo dor ronhtbank

v, koophandel Antwerpen, midi Tongeren

An 2 3 -07- 2014

De gritfi~iffie

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0431.857.361

Benaming

(voluit) : MEVIMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3621 Rekem, Pater Verboislaan 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  DOELSWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING  OMZETTING NV NAAR BVBA -- BENOEMING ZAAKVOERDER  ONTSLAG BESTUURDERS  COORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden op 17 juli tweeduizend en veertien om vijftien uur, voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, dat de buitengewone algemene vergadering van boven vernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT; ONTSLAG VOORLEZING VERSLAG.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014.

De aandeelhouder erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva

afgesloten per 30 juni 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur alsmede de staat van activa en passiva, worden samen met

onderhavige akte neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT: DOELSWIJZIGING.

De vergadering beslist om het doel uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 3 van

de statuten;

"De vennootschap heeft tot doel;

A. Het uitoefenen van holdingactiviteiten. Hieronder wordt, in de meest ruime zin, zowel in België als in het buitenland, verstaan:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische " of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-" publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van' bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden; ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de'. secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de', beleggingsadviseurs.

B. Het voeren van een consultancy- of managementvennootschap. Hieronder wordt verstaan, in de meest ruime zin, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere° wijze verband houden met:

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van organisatie, planning, administratieve,.

financiële en logistieke opvolging en projectmanagement; "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0

fi

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

C. consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

(:. Het voeren van een patrimoniumvennootschap. Hieronder wordt verstaan, in de meest ruime zin, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam;

'I. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

C. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

O. Voor eigen rekening of voor rekening van der-eden of voor gemeenschappelijke rekening met derden: de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, gra-'fisch materiaal, zowel hardware als software, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings- en con-'trolepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

0e vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huron en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

. Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

F. Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op zowel voornoemde gebieden als in ruimere zin;

G. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van

bedrijven die op zowel voornoemde als op andere domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden

als commercieel tussenpersoon.

ii De vennootschap heeft verder nog tot doel

«Ondernemingen ondersteunen in voeren van hun administratie en de administratie uitvoeren voor

ondernemingen. Het organiseren en op punt stellen van de administratie van ondernemingen,

«Het verstrekken van administratieve en financiële adviezen,

«Advies en begeleiding bij overname en overgave van een handelszaak of onderneming.

" Consulting en het ter beschikking stellen van kennis, met als doel bedrijven op te starten, informatie te verschaffen over startersmodaliteiten, bedrijfsbeheer, management en informatica alsook ondernemingen ondersteunen in hun groeiproces.

«Het organiseren van seminaries voor eigen gebruik, maar ook voor derden. Het geven van cursussen, trainingen en teambuildings,

«Het verstrekken van alle advies, management en raadgevingen in commerciële, administratieve, technische, industriële en financiële aangelegenheden, evenals het verstrekken van interim-management aan bedrijven.

«De exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, organisatie, administratie, marketing, public relations en communicatie, consultancy, personeelsaangelegenheden en product(ie)-innovaties.

«Het verlenen van financiële, administratieve, commerciëler juridische, fiscale, sociale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen.

" Het verlenen van advies en ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management van ondernemingen, particulieren en overheidsinstellingen.

«Het verlenen van adviezen, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm dan ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan,

«Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en seminaries.

«Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie,

de administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het

uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit alles zonder enige beperking.

" Het ontwikkelen en onderhouden van websites waar werkgerelateerde topics en interessante links worden aangeboden en waar een database van profielen kan worden uitgebouwd.

" De ontwikkeling, het onderhoud en de hosting van websites;

-De ontwikkeling en de verkoop van software;

" De verkoop en het onderhoud van hardware;

" De verkoop, assemblage en herstelling van computers, toebehoren en kantoorbenodigdheden.

" Aan- en verkoop, zowel in klein- als in groothandel, en verhuur van PC's en alle benodigdheden voor PC en randapparatuur, hardware, software en computeronderdelen in de meest ruime zin van het woord,

" Aan- en verkoop van personal computers, telecommunicatiemiddelen en diensten.

-Het ontwikkelen en verkopen van multimedia-applicaties, software, cd-roms, zowel educatief als spellen,

websites, internet- en intranettoepassingen, netwerken onder diverse besturingssystemen.

-Het verstrekken van alle adviezen en het uitvoeren van alle consultancy, management en public-relations opdrachten, het aanbieden van IT diensten.

-De organisatie en de inrichting van alle studie- en adviesverlening inzake telecommunicatie, datacommunicatie, fotografie en informaticaprojecten alsook de organisatie van allerhande evenementen, beurzen en tentoonstellingen hieromtrent.

" Het verkopen, aankopen en verhandelen van alle internetdiensten in het bijzonder webhosting, domeinnaamregistraties, e-mail en internetsoft- en handware.

" Het ontwikkelen, programmeren en ontwerpen van websites, webapplicaties, webdesign, intemetsoftware, multimedia en internetapplicaties, computerprogramma's.

" De groot- en kleinhandel, aankopen en verkopen, importeren en exporteren, huren en verhuren, productie en de ontwikkeling, de installatie, onderhoud en de herstelling van informaticamateriaal en dit zowel hardware, ais software en alle aanverwante apparatuur, hieronder ook begrepen alle audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten.

" Het verstrekken van adviezen en diensten over hardware, software en het geven van seminaries en andere

opleidingen.

-Computeradviesbureau, verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en

toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van

gebruikers en het aanbieden van oplossingen;

-De ontwikkeling van 1T projecten en webapplicaties;

-De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen: uitgeverij van programmatuur;

" Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing;

" Activiteiten van systeemintegrators;

-Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief

systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie

over standaard- of speciale programmatuur;

-Het verlenen van advies met betrekking tot info rmaticaprogramma's;

" Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

" Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant : invoeren van gegevens en volledige verwerking van gegevens;

" Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden;

-De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande geg avens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden,

-De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat;

" Terbeschikkingstelling van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enzovoort;

" Marketing, onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten.

I. De vennootschap kan, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen en mag haar middelen investeren.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breidenm.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel."

DERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,-) door inbreng in speciën om het kapitaal te brengen van tweeënzestig dui7pnd euro (¬ 62.000ry) op zevenentachtig duizend euro (¬ 87.000,-) zonder creatie van nieuwe aandelen, maar waardoor de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

VIERDE BESLUIT: VOORKEURRECHT.

Aangezien er geen nieuwe kapitaalaandelen gecreëerd worden, dient er geen stelling genomen te worden aangaande het voorkeurrecht tot inschrijving op nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT; ONDERSCHRIJVING VAN DE KAPITAALVERHOGING - VERGOEDING.

Vervolgens is hier tussengekomen voormelde aandeelhouder, in persoonlijke naam, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële situatie van de vennootschap en hij verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,-).

De voorzitter, tevens aandeelhouder, verklaart dat hij erkent dat hij de som van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,-) gestort heeft. De kapitaalverhoging is bijgevolg totaal volgestort ten belope van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,- EUR),

Genoemd bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC Bank,

Gemeld attest werd door gemelde instelling afgeleverd op 10 juli 2014,

Dit bewijs van deponering wand afgegeven door voornoemde insteliing en zal door ondergetekende notaris bewaard worden in zijn dossier,

ZESDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig is ingeschreven en dat het geplaatst maatschappelijk kapitaal is verhoogd met vijfentwintig duizend euro (E 25.000,-) zonder creatie van nieuwe kapitaalaandelen.

ZEVENDE BESLUIT: WIJZIGING EN VERLENGING BOEKJAAR

De vergadering beslist om het huidig lopend boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 oktober 2013 te verlengen en af te sluiten op 31 december 2014.

Vervolgens beslist de vergadering om het boekjaar steeds te laten lopen van 1 januari tot en met 31 december.

ACHTSTE BESLUIT: WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

Ingevolge voormelde beslissing beslist de vergadering de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op 10 juni om 20:00 uur,

Gezien de verlenging van het boekjaar zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden op 10 juni 2015 om 20.00u.

NEGENDE BESLUIT: VERSLAGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN DE BEDRIJFSREVISOR MET BETREKKING TOT DE OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN BVBA

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een BVBA belicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, zijnde FoedererDKF Bedrijfsrevisoren, 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 10, vertegenwoordigd door de heer Tom QUITTELIER, bedrijfsrevisor, zoals voormeld, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 JUNI 2014,

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014 en het verslag van de bedrijfsrevisor, zullen met de uitgifte van onderhavige proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde rechtbank van koophandel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 4juli 2014 luiden als volgt:

"BESLUIT.

Ondergetekende, de BV o.v.v.e. CVBA FoedererDFK Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 10, vertegenwoordigd door de heer Tom Quittelier, Bedrijfsrevisor, verklaart op grond van de uitgevoerde controles overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en de gedane vaststehlingen in verband met de omzetting van de Naamloze Vennootschap MEVIMA in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid dat:

-onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad;

-op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

-het netto-actief van de vennootschap op 30 juni 2014, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva, 17.437,79 ¬ bedraagt, en 44.562,21 ¬ kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van 62,000,00 E.

-het netto-actief van de vennootschap op 30 juni 2014, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva, 17.437,79 ¬ bedraagt, en 1.112,21 ¬ kleiner is dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de bestuurders conform artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap zich bevindt in een situatie zoals bepaald door artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen en de procedure van dit artikel gevolgd heeft in een bijzondere algemene vergadering van 4 oktober 2013.

We merken op dat dit verslag enkel mag gebruikt worden ten behoeve van de omzetting van de vennootschap Mevima van een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en niet voor andere doeleinden mag aangewend worden.

Hasselt, 4 juli 2014"

TIENDE BESLUIT: OMZETTING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het BTW-nummer BE 0431.857.361 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap, werd verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschapschappelijke rekening betreft.

ELFDE BESLUIT: AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist een volledige nieuwe tekst van de statuten van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel één - NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "MEVIMA".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer,

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te "3621 Rekem, Pater Verboislaan 16".

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Vlaams Gewest of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Contacten leggen of bevorderen tussen producenten, consultenten en consumenten met inbegrip van alle tussen personen via alle mogelijke technische organisatorische middelen in het bijzonder docht niet uitsluitend door audiovisuele technieken. Dit houdt ondermeer in de verkoop en verhuring van video-apparatuur en haar dragers alsook van medische en paramedisch materieel en alle aanverwante activiteiten.

Het doel kan gewijzigd worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering, beslissend overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commeroiële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, .te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn inzake, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap heeft tot doel:

A. Het uitoefenen van holdingactiviteiten. Hieronder wordt, in de meest ruime zin, zowel in België als in het buitenland, verstaan:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publie krechterlijk statuut;

2, het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

B. Het voeren van een consultancy- of managementvennootschap, Hieronder wordt verstaan, in de meest ruime zin, zowel in België ais in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging en projectmanagement;

2. consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

3, het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

C. Het voeren van een patrimoniumvennootschap. Hieronder wordt verstaan, in de meest ruime zin, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

D. Voor eigen rekening of voor rekening van der-den of voor gemeenschappelijke rekening met derden: de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, gra-'fisch materiaal, zowel hardware als software, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (I) personal computers, bedienings- en con-'trolepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle corn-putersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

E. Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

F. Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op zowel voornoemde gebieden als in ruimere zin;

G. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op zowel voornoemde als op andere domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon.

H, De vennootschap heeft verder nog tot doel :

" Ondernemingen ondersteunen in voeren van hun administratie en de administratie uitvoeren voor ondernemingen. Het organiseren en op punt stellen van de administratie van ondernemingen,

" Het verstrekken van administratieve en financiële adviezen.

.Advies en begeleiding bij overname en overgave van een handelszaak of onderneming.

" Consulting en het ter beschikking stellen van kennis, met als doel bedrijven op te starten, informatie te verschaffen over startersmodaliteiten, bedrijfsbeheer, management en informatica alsook ondernemingen ondersteunen in hun groeiproces.

" Het organiseren van seminaries voor eigen gebruik, maar ook voor derden. Het geven van cursussen, trainingen en teambuildings.

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge " Het verstrekken van aile advies, management en raadgevingen in commerciële, administratieve, technische, industriële en financiële aangelegenheden, evenals het verstrekken van interim-management aan bedrijven.

" De exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, organisatie, administratie, marketing, public relations en communicatie, consultancy, personeelsaangelegenheden en product(ie)-innovaties,

" Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen.

" Het verlenen van advies en ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management van ondernemingen, particulieren en overheidsinstellingen.

" Het verlenen van adviezen, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm dan ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan.

" Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en seminaries.

" Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit alles zonder enige beperking.

" Het ontwikkelen en onderhouden van websites waar werkgerelateerde topics en interessante links worden

aangeboden en waar een database van profielen kan worden uitgebouwd.

'De ontwikkeling, het onderhoud en de hosting van websites;

'De ontwikkeling en de verkoop van software;

'De verkoop en het onderhoud van hardware;

'De verkoop, assemblage en herstelling van computers, toebehoren en kantoorbenodigdheden.

" Aan- en verkoop, zowel in klein- als in groothandel, en verhuur van PC's en aile benodigdheden voor PC en randapparatuur, hardware, software en computeronderdelen in de meest ruime zin van het woord.

" Aan- en verkoop van personal computers, telecommunicatiemiddelen en diensten.

" Het ontwikkelen en verkopen van multimedia-applicaties, software, cd-roms, zowel educatief als spellen, websites, internet- en intranettoepassingen, netwerken onder diverse besturingssystemen.

" Het verstrekken van alle adviezen en het uitvoeren van alle consultancy, management en public-relations opdrachten, het aanbieden van IT diensten.

'De organisatie en de inrichting van alle studie- en adviesverlening inzake telecommunicatie, datacommunicatie, fotografie en informaticaprojecten alsook de organisatie van allerhande evenementen, beurzen en tentoonstellingen hieromtrent.

" Het verkopen, aankopen en verhandelen van alle internetdiensten in het bijzonder webhosting, domeinnaamregistraties, e-mail en internetsoft- en handware.

" Het ontwikkelen, programmeren en ontwerpen van websites, webapplicaties, webdesign, internetsoftware, multimedia en intemetapplicaties, computerprogramma's.

'De groot- en kleinhandel, aankopen en verkopen, importeren en exporteren, huren en verhuren, productie en de ontwikkeling, de installatie, onderhoud en de herstelling van informaticamateriaal en dit zowel hardware, ais software en alle aanverwante apparatuur, hieronder ook begrepen alle audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten.

" Het verstrekken van adviezen en diensten over hardware, software en het geven van seminaries en andere opleidingen

" Computeradviesbureau, verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van oplossingen;

" De ontwikkeling van IT projecten en webapplicaties;

" De realisatie van programma's en gebruiksklare systemen: uitgeverij van programmatuur;

" Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing;

" Activiteiten van systeemintegrators;

" Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie; ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur;

" Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's;

" Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

" Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant : invoeren van gegevens en volledige verwerking van gegevens;

" Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden, ...);

" De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat

" Terbeschikkingstelling van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-fine of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde g roep gebruikers door middel van listings, enzovoort;

" Marketing, onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de

bekendheid van producten en koopgewoonten met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van

nieuwe producten.

I. De vennootschap kan, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen en mag haar

middelen investeren.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige

handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te

breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie,

inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken,

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel

nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan aile roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van haar doel

Artikel vier - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL.

Artikel vijf - KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt zevenentachtig duizend euro (¬ 87,000,-).

Het is vertegenwoordigd docr duizend vijfhonderd (4.500) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/duizend vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een (eventueel elektronisch) register van vennoten, gehouden in de zetel en die de

nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem

toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan

verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit

aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de

vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT.

a) De overdracht onder levenden.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbcnden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen,

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming;

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan

drielvierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt

voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan

een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt

verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE..

Artikel negen - BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing genomen door de

algemene vergadering.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennoctschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op 10 juni om 20:00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde,

worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de

vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de

commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen

moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet

vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris

kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken

zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen,

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen ais zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van

de vennootschap.

Artikel vijftien - NOTULEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING.

Artikel zestien - BOEKJAAR,

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvaerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die

volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift

van art. 320 W. Venn,

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel achttien - ONTBINDING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende W. Venn.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel negentien - GEMEEN RECHT,

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

TWAALFDE BESLUIT: ONTSLAG GEDELEGEERD-BESTUURDER EN BESTUURDERS EN DECHARGE

OVER HUN BELEID

De vergadering aanvaardt het ontslag van de gedelegeerd-bestuurder van de naamloze vennootschap, te

weten:

-De heer ENGELEN Jean-Pierre, voornoemd;

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders alsook van de vaste vertegenwoordiger van de

naamloze vennootschap, te weten;

-De heer ENGELEN Jean-Pierre, voornoemd;

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEVIPRO", voornoemd, vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger, de heer ENGELEN Jean-Pierre, voornoemd.

De vergadering beslist vervolgens décharge verlenen voor het gevoerde beleid en dit vanaf hun benoeming

tot op heden, zowel aan de gedelegeerd-bestuurder als aan de bestuurders.

DERTIENDE BESLUIT: BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist te benoemen ais zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid:

-De heer ENGELEN Jean-Pierre, voornoemd;

die hierbij aanwezig is en verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door een maatregel

die zich tegen zijn benoeming verzet.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering en de vaste vertegenwoordiger.

VEERTIENDE BESLUIT:, VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS TOM COLSON

i Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Voor eensluidend afschrift

-Verslag raad van bestuur houdende activa/passiva (doelswijziging)

-Verslag raad van bestuur (omvorming)

-Verslag bedrijfsrevisor (omvorming)

-Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.02.2014, NGL 20.03.2014 14069-0182-010
22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.02.2013, NGL 15.04.2013 13090-0126-011
12/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.02.2012, NGL 08.03.2012 12056-0388-011
27/10/2011
ÿþ Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IW 111191, Il

Ondernerningsnr : 0431.857.361 B®rüamiPtc MEVIMA

(votuit) :

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v, koophsneBi te T4NG¬ MN

17-10-2011 k-p)

De Hoofdgrfl~ét~e ~

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Pater Verboislaan 16, 3621 Rekem, België

Cne°minner Uittreksel uit akte ambtsbeëindiging bestuurder

Besloten bij bijzondere algemene vergadering van 30 september 2011

De bijzondere algemene vergadering wenst het ontslag van bestuurder Kristel Engel en te aanvaarden met ingang op 30 september 2011

Engelen Jean-Pierre

Gedelegeerd bestuurder

Vaar- bohoudon sen Bc!c:seh staeshicci [

04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 01.02.2011, NGL 03.03.2011 11049-0482-011
25/11/2010 : HA100338
08/03/2010 : HA100338
18/02/2009 : HA100338
04/03/2008 : HA100338
02/03/2007 : HA100338
08/03/2006 : HA100338
07/03/2005 : HA100338
08/10/2004 : HA100338
10/03/2004 : HA100338
28/02/2003 : HA100338
15/03/2002 : HA100338
12/07/2001 : HA100338
10/03/2001 : HA100338
01/10/1999 : HA100338
29/12/1998 : BL495476
01/01/1997 : BL495476
13/01/1993 : BL495476
01/01/1993 : BL495476
01/01/1992 : BL495476
09/01/1990 : BL495476
01/01/1989 : BL495476
20/05/1988 : BL495476
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 30.08.2016 16525-0323-013

Coordonnées
MEVIMA

Adresse
PATER VERBOISLAAN 16 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande