LUMOLUCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUMOLUCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.255.585

Publication

27/06/2012
ÿþLuik B

"

.'411 ,

MM\

ffl.à

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan h Belgis Staatst IME~II~I~~~q~I~IIINI

*12113631*

pr: ic dor

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

18 -06- 2012

Do Ek ofdgriltier, Griffie

Ondernemingsnr : BE 0806.255.585

Benaming

(voluit) : LUMOLUCE

Rechtsvorrn : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Neremweg 110

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - GERUISLOZE FUSIE



Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Georges Hougaerts te Tongeren op één juni tweeduizend en

twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid LUMOLUCE werd gehouden op het kantoor van notaris Georges Hougaerts te Tongeren.

i De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen :

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME VAN DOCUMENTEN EN VERSLAGEN

I I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige vennoot, BVBA LUMOTRONIC verklaart dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 16 maart 2012, door de zaakvoerders van de BVBA LUMOTRONIC en van ¬ i de BVBA LUMOLUCE in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren op 12 april 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 april 2012 onder nummers 12078874 en 112078875.

f TWEEDE BESLISSING: VERRICHTING GELIJKGESTELD MET FUSIE DOOR OPSLORPING - ONTBINDING I ZONDER VEREFFENING  OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

I i. Fusie door overneming van de BVBA LUMOLUCE en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 16 maart 2012, door de zaakvoerders van de BVBA LUMOTRONIC en van de BVBA LUMOLUCE en dat werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren op 12 april 2012 en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 april 2012 onder nummers 12078874 en 12078875. De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de BVBA LUMOTRONIC, hierna genoemd «de ovememende vennootschap», de BVBA LUMOLUCE, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt. i Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de I algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

i

II. De enige vennoot bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand ivoor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in i toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze I i algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

f 1° de fusievoorstellen; i

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is; j

i 3° de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren. 1

i

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen i

en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. I

"

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

rsrblad

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht boekhoudkundig

verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen. 1

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders

' Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

1 De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid. Het over te nemen vermogen omvat tevens:

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat

i ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;  alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen

vennootschap partij is als huurder of verhuurder; j

 alle intellectuele rechten omvattende ondermeer: aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken,

Iwaarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.



 Bi~lâgen b-g7iét BélgischStáksblad - 27/06/2012 =nnéxés cTu Moniteur beTgë

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft 1 aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere I formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de BVBA LUMOLUCE geen eigenaar is van onroerendé goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht I is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

1 De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat Ivoor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Aile eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak voor zover die er zin, bidven onverkort behouden.











L_



Voor-

behouden

aan het

--BÏigisch Staatsblad

Luik B - vervolg

I7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van dertig januari tweeduizendeneen), geboekt zullen warden

in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLISSING: ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

In overeenstemming met wat voorafgaat, stelt de vergadering vast dat, de fusie van rechtswege en gelijktijdig de volgende gevolgen heeft :

1. de ontbinding zonder vereffening van de BVBA LUMOLUCE, waarbij deze vennootschap ophoudt te bestaan;

2. het volledige vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap wordt overgedragen aan de overnemende vennootschap. VIERDE BESLISSING: ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen en dit ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening } ontslag te verlenen van het mandaat van statutair zaakvoerder, mandaat uitgeoefend door de Heer Johan BOETS, voornoemd, hier aanwezig, dewelke verklaart te aanvaarden.

VIJFDE BESLISSING: UITVOERINGSBEVOEGDHEDEN De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen belsissingen. Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerders van de overnemende i vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

ZESDE BESLISSING: MACHTEN

De vergadering verleent eenparig de machtiging aan de zaakvoerders om het nodige te doen voor de uitvoering van de beslissingen die heden werden genomen en geeft opdracht aan notaris Georges HOUGAERTS te Tongeren om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en over te gaan tot de codrdinatie ervan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Georges Hougaerts

4 Notaris met standplaats te Tongeren

Tegelijkertijd neergelegd :

-- een afschrift van de akte;

-- de formulieren 1 (A+B) en 2 voor publicatie in het Belgisch Staatsblad / het analytisch uittreksel.

24/04/2012
ÿþ ~04 jJIOd UVon111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad MhII" ia IIIIIo~aIIIIa~sIIIIIIA

>







Neergelegd ter griffie der rechtbank V. koophandel te TONGEREN

z -04- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0806255585

LUMOLUCE

BVBA

Neremweg 110, B - 3700 TONGEREN

Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL Opgemaakt door

de zaakvoerder van BVBA"LUMOTRONIC", Neremweg 110, B-3700 Tongeren en

de zaakvoerder van BVBA "LUMOLUCE", Neremweg 110, B-3700 Tongeren

Ondergetekende, de Heer Johan Boets, zaakvoerder van de BVBA "LUMOTRONIC" met maatschappelijke zetel te B-3700 Tongeren, Neremweg 110, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer BE 0451.412.264, en eveneens zaakvoerder van de BVBA "LUMOLUCE" met maatschappelijke zetel te B-3700 Tongeren, Neremweg 110, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0806.255.585, stelt voor om het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de huidige vennootschap BVBA "LUMOLUCE" te laten overnemen door de huidige vennootschap BVBA "LUMOTRONIC" waardoor de overgenomen vennootschappen ontbonden worden zonder vereffening en vermeldt hierna de gegevens voorgeschreven door de wet terzake.

I. IDENTITEIT VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN 1) Overnemende vennootschap

Naam : BVBA "LUMOTRONIC"

Zetel : B-3700 Tongeren, Neremweg 110

Opgericht : Op 14 december 1993 voor Notaris de Schaetzen te Tongeren

Doel :

- Aankoop en verkoop van elektronische en elektromechanische onderdelen

zowel in België aIs in het buitenland

Productie van elektronische en elektromechanische toestellen en producten in

de ruimste zin van het woord

KBO : 0451.412.264

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

I

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

2) Over te nemen vennootschap

Naam : BVBA "LUMOLUCE"

Zetel : B-3700 Tongeren, Neremweg 110

Opgericht : Op 10 september 2008 voor Notaris Hougaerts te Tongeren

Doel :

aan- en verkoop van elektronische en elektromechanische onderdelen zowel in België als in het buitenland

productie van elektronische en elektromechanische toestellen en producten, in de ruimste zin van het woord

computeradviesbureaus

realisatie van programma's en gebruiksklare systemen

gegevensverwerking

databanken

het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing

van bijhorende programmatuur (software), analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing

het analyseren, ontwerpen en programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data- identificatie: ontwikkeling, productie, leveren / samenstelling van documentatie over standaard of speciale " programmatuur

het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's en het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's

het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur en alle overige activiteiten in verband met computers

het verhuur van programmatuur en van computerapparatuur

de kleinhandel in computers en standaardprogrammatuur, alsmede de groothandel in computers en randapparatuur

de ontwikkeling, installatie, verkoop en onderhoud van internettoepassingen en computernetwerken

het ter beschikkingstellen van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde

het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort

de uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoorts.

het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden Internetservices en - consulting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

Managementactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijkkapitaal en andere managementactiviteiten..

Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren ...

Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatie-werken

Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen

Projectontwikkeling voor kantoorbouw

Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van : commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra enz...

Projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken

Grondverkavelingen

Ruilverkavelingen

De handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond

De verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname)

De verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen

De verhuur van appartementen in hotels

Projectontwikkeling met het oog op de verhuur van woningen door huisvestingsmaatschappijen en maatschappijen voor goedkope woningen

De verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten, enz.

De verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen van auto's

De verhuur van handelszaken (in een stelsel van vrije geranten)

Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed

KBO : 0806.255.585

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

II. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 16 maart 2012 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 179 Wetboek van Vennootschappen).

III. DATUM VANAF WELKE DE AANDELEN RECHT GEVEN IN DE WINST

De aandelen toegekend naar aanleiding van de fusieverrichting zullen ingevolge de retro - activiteit van de fusie naar 01 januari 2012 deelnemen in de winst vanaf 01 januari 2012,

IV. RECHTEN TOEGEKEND AAN AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN

Er zullen geen bijzondere rechten toegekend worden aan de aandeelhouders of vennoten van de uit de fusie ontstane vennootschap noch aan de aandeelhouders of vennoten van de overgenomen vennootschap,

V. DATUM VAN OVERNAME VAN HANDELINGEN

De handelingen van de BVBA "LUMOLUCE" vanaf 01 janíiari 2012 zullen verondersteld worden boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

VI. BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE ZAAKVOERDER

Aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

VIII. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN ELK VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Balans 31.12.2011 Balans 31.12.2011 BVBA "LUMOLUCE" Totaal fusiebalans

BVBA "LUMOTRONIC"

I. Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

II. Immateriële vaste activa (fusiegoodwill) 0,00 0,00 0,00

III. Materiële vaste activa 206.198,04 20.330,17 226.528,21

IV.Financiële vaste activa 5.521,26 00,00 5.521,26

V. Vorderingen lange termijn 0,00 0,00 0,00

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 21.112,18 58.792,48 79.904,66

VII.Vorderingen korte termijn 166.681,49 194.491,78 361.173,27

VIII. Geldbeleggingen 30.352,35 70.753,49 101.105,84

IX, Liquide middelen 329.294,71 100.409,16 429.703,87

X. Overlopende rekeningen 1.897,02 3337,78 5.234,80

Totaal aktiva 761.057,05 448.114,86 1.209.171,91

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I.Kapitaal 18.600,00 6.200,00 24.800,00

II. Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

III. Herwaarderingsmeerwaarde 0,00 0,00 0,00

IVF Reserves 379.165,66 182.357,97 561.523,63

V. Overgedragen resultaat 0,00 0,00 0,00

Minderheidsbelang 0,00 0,00 0,00

VI. Kapitaalsubsidies 0,00 0,00 0,00

VIL Voorz, risico's en kosten 75.000,00 0,00 75.000,00

VIII. Schulden lange termijn 184.678,66 0,00 184.678,66

IX. Schulden korte termijn 103.612,73 259.556,89 363.169,62

X. Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0

Totaal passiva 761.057,05 448A 14,86 1.209.171,91

Netto-actief 0,00 0,00 0

Opgesteld te Tongeren op 16 maart 2012,

Voor BVBA "LUMOTRONIC", Voor BVBA "LUMOLUCE"

Johan Boets, Johan Boets,

Zaakvoerder Zaakvoerder

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.04.2012, NGL 16.04.2012 12087-0521-012
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 14.07.2011 11302-0132-011
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.06.2010, NGL 10.06.2010 10168-0098-009

Coordonnées
LUMOLUCE

Adresse
NEREMWEG 110 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : Nerem
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande