LECTUUR ACTUEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LECTUUR ACTUEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.636.322

Publication

18/04/2014
ÿþ?Md 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 Ulflh1 I I UI il 11H 1l flhl

*14084939*

Nügteel tor gr11110 der

reohtlarink V.Iwo TMEREN

07 -04. 2014

grIniariffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0821.636.322

Benaming

(voluit) : Lectuur Actueel

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3621 Rekem-Lanaken, Veldstraat 61

Onderwerp akte: UITTREKSEL buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DEULLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13, ondernemingsnummer 131VV BE 0838.588.952, op éénentwintig maart tweeduizend veertien, geregistreerd te Maasmechelen op achtentwintig maart tweeduizend veertien, boek 5/291, bled 27, vak 6, drie bladen, geen verzendingen, ontvangen: vijftig euro (50,00E), de e.a. Inspecteur-adviseur, i.o., getekend, HANOT R. dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lectuur Actueel", niet maatschappelijke zetel te 3621 Rekem-Lanaken, Veldstraat 61, ondernemingsnummer 0821 .626322, RPR Tongeren.

Dat deze vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

A. 1. De vergadering VERWIJST in verband met de voorgenomen kapitaalsverhoging bij wijze van inbreng in GELD naar de notulen van de algemene vergadering der vennoten, gehouden op éénendertig december tweeduizend dertien. Blijkens voomield proces-verbaal van de algemene vergadering werden de volgende beslissingen genomen:

"Bespreking van de drie agendapunten

1) De algemene vergadering besluit een dividend uit te keren van 40.489,02 euro bruto.

2) De algemene vergadering besluit het netto-dividend te gebruiken om een onmiddellijke kapitaalverhoging door te voeren conform artikel 537 WIB 92, waardoor er 10% roerende voorheffing van toepassing is 4.048,90euro) op het uitgekeerde dividend.

3) De algemene vergadering belast de zaakvoerder met het opstellen van de nodige fiscale documenten. Deze besluiten worden aangenomen met een meerderheid van 100 stemmen voor en 0 stemmen tegen."

De vergadering herbevestigt de voornoemde uiteenzetting en beslissingen en verklaart formeel dat de voorgenomen kapitaalsverhoging, zoals uit te werken in de navolgende beslissingen, kadert in de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De vergadering stelt dus vast dat de voormelde algemene vergadering gehouden op éénendertig december tweeduizend dertien, heeft beslist tot de uitkering van een netto-dividend ten berope van ZESENDERTIG DUIZEND VIERHONDERD VEERTIG EURO TWAALF EUROCENT  36.440,12 EUR; dit netto-dividend is onttrokken aan de per "éénendertig december tweeduizend en elf" (31/12/2011) aanwezige beschikbare reserves en welke door de algemene vergadering uiterlijk éénendertig maart tweeduizend dertien (31/03/2013) werden goedgekeurd; van die beschikbare reserves wordt zoals hoger gezegd een bedrag groot VEERTIGDUIZEND VIERHONDERD NEGENENTACHTIG EURO TWEE EUROCENT 40A89,02 EUR aangewend voor uitkering van het bruto-dividend en welke na aftrek van de roerende voorheffing of dus ten bedrage van netto ZESENDERTIG DUIZEND VIERHONDERD VEERTIG EURO TWAALF EUROCENT 36.440,12 EUR onmiddellijk en volledig zal worden aangewend voor de volstorting van de kapitaalverhoging als bepaald in artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering besluit dat, gelet op het voorgaande, wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

2. BESLISSING tot kapitaalsverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng:

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van ZESENDERTIG DUIZEND VIERHONDERD VEERTIG EURO TWAALF EUROCENT  36.440,12 EUR om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO  18.600,00 EUR op VIJFENVIJFTIG DUIZEND VEERTIG EURO TWAALF EUROCENT  55.040,12 EUR, en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in geld.

Op de laatste hlz, van Luik 13 vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rgen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 7 Naam en handtekening

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Is hier tussengekomen, de enige vennoot met name mevrouw BOLLEN Dianne Marie Jeanne Ghislaine, geboren te Neerharen (thans Lanaken) cp vijf november negentienhonderd vijfenvijftig, echtgenote van de heer DREESEN Willy Marie Truclor wonende te 3621 Rekem-Lanaken, Veldstraat 61, die verklaart inbreng te doen, in eigen naam en voor rekening van het gemeenschappelijk vermogen DREESEN-BOLLEN, van de geldsom voortkomende van het voormelde netto-dividend ten bedrage van ZESENDERTIG DUIZEND VIERHONDERD VEERTIG EURO TWAALF EUROCENT-36.440,12 EUR.

De voomoemde inbrenger geeft voor zoveel als nodig te kennen dat de hoger omschreven dividenden voortkomen uit belaste reserves en zoals die uit de jaarrekening per éénendertig december tweeduizend en elf " (31/12/2011) bleken en uiterlijk éénendertig maart tweeduizend dertien (31/03/2013) door de algemene vergadering goedgekeurd.

De voornoemde inbrenger verklaart de voormelde inbreng in de vennootschap te hebben verricht, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten ais van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE33 0017 2261 7946 op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Forfis, te Rekem-Lanaken zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op achttien maart tweeduizend veertien.

Uit de voormelde inbreng blijkt dat het bedrag van de kapitaalsverhoging geheel werd onderschreven en volstort voor in totaal ZESENDERTIG DUIZEND VIERHONDERD VEERTIG EURO TWAALF EUROCENT 36.440,12 EUR. De vergadering beslist om NIET over te gaan tot creatie van nieuwe aandelen doch om de verhoging te vertalen in een verhoging van de waarde van de bestaande aandelen,

3. GOEDKEURING door de algemene vergadering  KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbreng goed te keuren- en te aanvaarden en geeft aan de '

inbrenger volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng.

Zoals gezegd uit de vergoeding voor de inbreng zich in eenyerhoging van de waarde van alle bestaande

aandelen.

4. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALSVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is -iferwezenlijkt en dat dit thans ZESENDERTIG DUIZEND VIERHONDERD VEERTIG EURO TWAALF EUROCENT 36.440,12 EUR bedraagt, Het kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op VIJFENVIJFTIG DUIZEND VEERTIG EURO TWAALF EUROCENT  55.040,12 EUR, vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde doch met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste), pér aandeel.

5. De vergadering beslist als volgt het ARTIKEL 5 van de STATUTEN té WIJZIGEN om deze in . overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverhoging.

De eerste zin van artikel 5 wordt vervangen door de volgende tekst

"Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op VIJFENVIJFTIG DUIZEND VEERTIG EURO TWAALF EUROCENT  55.040,12 EUR, en is vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen, hebbende elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal."

B. De vergadering machtigt de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Activum Boekhouders", te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 197: de nodige machten verleend om aile formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor: de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om aile nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelfing.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie buitengewone algemene vergadering ; gecoördineerde statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lnik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en haridteening

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.09.2014 14598-0347-008
31/07/2014
ÿþMal 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, Ondernemingsnr 0821.636.322

Benaming

(voluit) : LECTUUR ACTUEEL

Rechtsvorm: BVBA

Zetel VELDSTRAAT 61 , 3621 REKEM

Onderwerp akte: ONBEZOLDIGD MANDAAT

, OP DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 31/03/2014 WERD UNANIEM BESLOTEN DAT

HET MANDAAT VAN MEVROUW BOLLEN DIANE MET NATIONAAL NUMMER 55.11.05-286-20 EEN ONBEZOLDIGD MANDAAT BETREFT EN DIT MET INGANG VANAF 31/03/2014. ZIJ GENIET NOCH LOON, NOCH VOORDELEN IN NATURA UIT LECTUUR ACTUEEL BVBA MET ONDERNEMINGSNUMMER 0821.636.322 EN DIT VANAF 31/03/2014.

BOLLEN DIANE

ONBEZOLDIGD ZAAKVOERDER

rr2ç an

y. kooplinndol Antwerpoe,kL Tongeren

II UI





*14147544*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

. . .

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

14/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 09.11.2012 12635-0311-012
21/05/2012
ÿþII11 ltl 1ll IllI 1lI l lll l Il

*12091906*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelega ter grifile dei

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

~ g

-05- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

MM 2.1

Ondernemingsnr : 0821.636.322

Benaming

(voluit) : LECTUUR ACTUEEL

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : VELDSTRAAT 61 , 3621 REKEM

Onderwerp akte : BENOEMING MEEWERKEND VENNOOT

OP DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 24/04/2012 WERD UNANIEM BESLOTEN DE HEER DREESEN WILLY WONENDE TE VELDSTRAAT 61 , 3621 REKEM (NN 52.02.16-305-30) TE BENOEMEN ALS MEEWERKEND VENNOOT VAN DE VENNOOTSCHAP LECTUUR ACTUEEL BVBA (BE 0821.636.322). EN DIT MET INGANG VANAF 2410412012, ZIJN MANDAAT IS ONBEZOLDIGD,

BOLLEN DIANE

ZAAKVOERDER

DREESEN WILLY

INTREDEND MEEWERKEND VENNOOT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 08.12.2011 11631-0540-010

Coordonnées
LECTUUR ACTUEEL

Adresse
VELDSTRAAT 61 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande