LAMBERT BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMBERT BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.849.121

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 22.08.2013 13442-0068-010
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 24.08.2012 12445-0500-009
31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.10.2011, NGL 26.10.2011 11588-0364-008
28/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II] lID lUl U Il I lU IIl III

*11164166*

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN



De Hoofdgriffier, Griff1e

Ondernemingsnr : 0811.849.121

Benaming

(voluit) : Lambert Beheer

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel: Stationstraat 3 bus 6 te 3620 LANAKEN Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het proces verbaal van de zaakvoerder van 14 oktober 2011 blijkt:

- de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van Stationstraat 3/6, te 3620 Lanaken, naar Oude God 27, te 3621 Rekem.

Voor eensluitend verklaard afschrift,

Rekem, 14 oktober 2011

van Avesaath Bert,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ilipagei bij li«t BeIgisreli-Staatsblat =`28110/2011= Anneres du`Mcitriteurbeige

25/03/2015
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neerqke,yi ter qriff~e Qr rerte2nk

v. 1+ooMmiel afd. Tongeren

1 3 .03a M5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

De yrlf+l~ajriffie

Ondernemingsnr: 0811,849.121

Benaming: LAMBERT BEHEER

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3621 Lanaken (Rekem), Oude God 27

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING  DOELUITBREIDING  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op vijf maart tweeduizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAMBERT BEHEER", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierhonderd negenennegentig duizend negenhonderd achtenzestig euro (¬ 499.968,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op VIJFHONDERD ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG EURO (¬ 518.568,00),

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tweeduizend zeshonderd achtentachtig (2.688) nieuwe kapitaalaandelen die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Verzaking voorkeurrecht

En onmiddellijk heeft de vennoot verklaard zijn voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen uit te oefenen.

Inschriivinq

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de heer van AVESAATH Bert, voornoemd,

TWEED BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voorgaande kapitaalverhoging van vierhonderd negenennegentig duizend negenhonderd achtenzestig euro (¬ 499.968,00) effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans VIJFHONDERD ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG EURO (¬ 518.568,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd achtentachtig (2.788) aandelen.

DERDE BESLUIT  DOELUITBREIDING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doeluitbreiding en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden en te herformuleren en dit door aanvulling van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst zoals vermeld hierna.

VIERDE BESLUIT  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerder van 14 oktober 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 oktober daarna onder nummer 11164146 om met ingang van zelfde datum de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3620 Lanaken, Stationsstraat 3 bus 6, naar 3621 Lanaken (Rekem), Oude God 27,

E i IIIH111o4dn auu~nLi

r

K

4? T Voorbehouden aan het Luik B - vervolg



Belgisch Staatsblad VIJFDE BESLUIT - AANPASSING STATUTEN

1-----*F De vergadering besluit om, ingevolge voormelde besluiten, de statuten te wijzigen zoals hierna nader

bepaald.

- De tekst van artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt VIJFHONDERD ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD ACHTENZESTIG EURO (¬ 518.568, 00).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd achtentachtig (2.788) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ tweeduizend zevenhonderd achtentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

-13e tekst van artikel 3 wordt aangevuld met volgende tekst:

"- Onderneming in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitzondering van de activiteiten welke voorbehouden zijn voor erkende vastgoedmakelaars; de aankoop, verkoop en verhuring van roerende en onroerende goederen, alsmede alle andere activiteiten van een immobiliënvennootschap.

- de vorming en het beheer in de ruimste zin van het woord van een patrimonium van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur en de verhuur, onderhuur, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de herstelling, de verbetering, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het onderhoud, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie, de aankoop, projectontwikkeling, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen; het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen.

- de aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard; het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen; - Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen.

- het stimuleren, ondersteunen en het optreden als sectorvertegenwoordiger van de Vlaamse industrie in het conceptualiseren, bouwen, produceren en ondersteunen van bedrijfstoepassingen op basis van onbemande luchtvaartsystemen en diensten of op basis van autonome robotica.

- het fungeren als brug tussen bedrijven, overheden op diverse niveaus en kenniscentra in binnen- en buitenland om nieuwe toepassingen van onbemande luchtvaartsystemen te faciliteren. Ze zal acties ondernemen om waar nodig de juiste partijen met elkaar in contact te brengen.

- evenementen zoals vergaderingen, contactdagen, seminaries, congressen, studiedagen, vormings-en bijscholingscursussen organiseren, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- de aan- en verkoop, import en export van afstandsbestuurde vliegtuigsystemen van het type "RPAS" (remotely-piioted aircraft system, professionele hexacoptors en octocoptors), van autonome vliegtuigen (autonomous aircraft) of van gecombineerde vliegtuigen bestemd.

- voor het leveren van media diensten door het maken van luchtopnamen en -beelden in ultra HD (high definition) kwaliteit onder meer bestemd voor het uitvoeren van bewakingsopdrachten, voor luchtfotografie, voor het maken van luchtvideo-opnames, voor het uitvoeren van technische inspecties, thermospectie en spectometrie;

- voor het uitvoeren van alle andere mogelijke opdrachten en taken waarvoor voormelde vliegtuigsystemen thans of in de toekomst dienstig zouden kunnen zijn, met inbegrip van het vervoer van goederen en/of personen;

- de aan- en verkoop, het onderhoud en de herstelling van voormelde viiegtuigsystemen (RPAS, autonome vliegtuigen en gecombineerde vliegtuigen);

- het bouwen van voormelde vliegtuigsystemen en hun onderdelen en dit op alle mogelijke manieren met inbegrip van 3D-printing;

- de verhuur van voormelde vliegtuigsystemen, hun onderdelen en alle diensten eraan verbonden."

- De tekst van artikel 2 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De zetel is gevestigd te 3621 Lanaken (Rekem), Oude God 27.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad."

ZESDE BESLUIT - OPDRACHT COORDINATIE - VOLMACHTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan de medewerkers

van SBB Lanaken, kantoorhoudende te 3620 Lanaken, Europaplein 43 bus 1, aan wie de macht

verleend_ wordt_om de nodige_ formaliteiten te vervutlen_voor de _wijziging__van_ Inschrljvine_van_ de j





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het

ondernemingsloket, dit voor nu, het verleden alsook voor de toekomst

ZEVENDE BESLUIT  MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- gecoördineerde statuten

- verslag van de zaakvoerderlstaat actief en passief

Voot-behouden

_a~2. n het Se

fif

Staetsb[ad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 29.07.2016 16369-0238-012

Coordonnées
LAMBERT BEHEER

Adresse
OUDE GOD 27 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande