KIM MAESSEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KIM MAESSEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.620.820

Publication

03/04/2014
ÿþMod Word 1t.1

1 II In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelagatt r íir SIC rechtbank v . koophaftdol te irQMOEREN

2 W03- 2014

De Hoofdgriffier ,Griffie

*19

i alii07 iuu379 liai0* ii

Gndernemingsnr : 0472 620 820

Benaming

(voluit) : Kim Maessen

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk Klokstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontslag en benoeming bestuurders

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 6 januari 2014 blijkt ;

- het ontslag als bestuurder van de bvba Drieskens Michaël per 01 januari 2014 - de benoeming tot bestuurder van mevrouw Lenz Monique per 01 januari 2014

Tegelijk hiermee neergelegd: een origineel verslag van de bijzondere algemene vergadering

Kim Maessen

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 25.08.2014, NGL 12.09.2014 14586-0088-018
12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.08.2013, NGL 05.09.2013 13576-0407-018
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 27.08.2012, NGL 30.08.2012 12519-0354-018
18/01/2012
ÿþNPOA~FT

d]IR~c

V V l ii in ui I I NI IV

*12016808*

Mod 2.0

4_ '''.'" " Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel to TONGEREN

2a.'

4-00-201 J

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0472.620.820

Benaming

(voluit) : Kim Maessen

4

bel aa BE Sta

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Klokstraat 16

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 28 december 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen :

BEKRACHTIGING HANDELINGEN BESTUURDERS.

De vergadering der aandeelhouders beslist alle handelingen gesteld door de huidige bestuurders na het verstrijken van hun ambtstermijn te bekrachtigen.

BE(HER)BENOEMING BESTUURDERS.

De vergadering der aandeelhouders beslist te herbenoemen als bestuudrers voor een termijn van zes jaar ingaande op heden: - mevrouw MAESSEN KiM, wonende te Genk, Mosserlerlaan 135 bus 13.

De vergadering der aandeelhouders beslist te benoemen tot nieuwe bestuurder voor een termijn van zes jaar ingaande op heden: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DRIESKENS MICHAËL", met zetel te Genk, Mosselerlaan 135 bus 13 - BE 0870.214.516 RPR Tongeren, die op haar beurt vertegenwoordigd is door haar vaste vertegenwoordiger: de ' heer DRIESKENS Michaël Nicole Paul, wonende te 3600 Genk, Mosserlerlaan 135 bus 13, die alhier mede ' is verschenen en in gemelde hoedanigheid werd benoemd bij beslissing van de zaakvoerder, welke notulen bewaard blijven door mij notaris in het dossier, en één exemplaar wordt samen met een expeditie van onderhavige akte mee neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Zij verklaren ieder afzonderlijk dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering der aandeelhouders beslist de bestaande aandelen die aan toonder luiden, doch thans niet gedrukt zijn, om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting is een persoonlijk recht van elke aandeelhouder. Elke aandeelhouder verklaart zich

uitdrukkelijk akkoord om zijn aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Staande de vergadering wordt in het register van aandelen vermeld dat de aandelen op naam zijn. AANPASSING VAN ARTIKEL 13 VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders beslist artikel 13 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De aandelen zijn op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van gehouden van aandelen op naam.

Elke aandeelhouder kan er inzage van nemen.

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een overdrachtverklaring in dat register in te schrijven, te dateren en te ondertekenen door de overdrager en de overnemer of een lasthebber. Een overdracht kan '' tevens geschieden volgens de bepalingen betreffende de overdracht van schuldvorderingen of op iedere andere wijze die door de wet is toegestaan.

Er kan tevens een register van aandelen in elektronische vorm aangehouden worden."

AANPASSING VAN ARTIKEL 13 BIS VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders, beslist, rekeninghoudende met de beslissing tot omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam, artikel 13bis van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen zijn alle overdrachten van aandelen onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de bestaande aandeelhouder. Deze melding dient te gebeuren door middel van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur van de vennootschap. Deze melding geldt voor onbepaalde termijn, zolang de betrokkene de hoedanigheid van aandeelhouder behoudt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Met aandelenoverdracht in de zin van het vorig lid, wordt naast een eigendomsoverdracht ten bezwarende of ten kosteloze titel ook de vestiging van een zakelijk recht, zoals vruchtgebruik of pand bedoeld.

De aandelenoverdrachten die met miskenning van huidig voorkooprecht tot stand komen, zijn volstrekt nietig.

De uitoefening van het voorkooprecht wordt als volgt georganiseerd:

1/ De aandeelhouder, die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen in omstandigheden waarin het hierboven bedongen voorkooprecht geldt, brengt hiervan bij aangetekend schrijven de raad van bestuur op de hoogte, met vermelding van het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, de voorgestelde prijs, desgevallend de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de kandidaat-ovememer, als ook alle andere relevante voorwaarden.

Dit schrijven geldt gedurende de hierna beschreven procedure als onherroepelijke verbintenis tot verkoop. 2/ Binnen de vijftien dagen na ontvangst van deze kennisgeving, geeft de raad van bestuur hiervan kennis, eveneens bij aangetekend schrijven, aan de overige aandeelhouders als degene waarvan de overdracht wordt voorgesteld. De begunstigde aandeelhouders genieten een voorkooprecht betreffende de betrokken aandelen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij bezitten in de vennootschap.

3/ De begunstigde aandeelhouders beschikken over een termijn van één maand vanaf de datum van verzending van het aangetekend schrijven vermeld onder punt 1, om de raad van bestuur bij aangetekend schrijven mede te delen op hoeveel aandelen zij hun voorkooprecht wensen uit te oefenen.

De uitoefening van het voorkooprecht dient noodzakelijkerwijze betrekking ie hebben op het geheel van de aangeboden aandelen. Evenwel kunnen meerdere aandeelhouders daartoe gezamenlijk optreden. Bij gebreke aan ontvangst van deze mededeling binnen de gestelde termijn, worden de aandeelhouders geacht te verzaken aan het hierboven beschreven voorkooprecht.

4/ Na het verstrijken van de gestelde termijn, worden de aandeelhouders geacht te verzaken aan het hierboven beschreven voorkooprecht.

5/ De raad van bestuur brengt onmiddellijk na het verstrijken van de gestelde termijnen de aanbieder bij aangetekend schrijven op de hoogte van het stilzwijgend of uitdrukkelijk verzaken aan het hierboven beschreven voorkooprecht, waarna de aanbieder de betrokken aandelen vrij kan overdragen gedurende één jaar te rekenen van de tweede aanboddatum.

6/ Indien na het verstrijken van de in punt 4 gestelde termijn, blijkt dat hei voorkooprecht betreffende de betrokken aandelen niet uitgeoefend wordt precies op de totaliteit van het aantal aangeboden aandelen, dan deelt de raad van bestuur dit onverwijld mede bij aangetekend schrijven aan de betrokken aandeelhouders met opgave van de identiteit van de kandidaat-ovememers en het aantal aandelen dat ieder van hen wenst te verwerven.

De betrokken aandeelhouders beschikken over een termijn van twee weken vanaf de datum van verzending van deze mededeling om, in onderling overleg, te bepalen in welke verhouding zij de totaliteit van de aangeboden aandelen onder elkaar zullen verdelen en om hiervan bij aangetekend schrijven kennis te geven aan de raad van bestuur. Bij gebrek aan kennisgeving worden de aandeelhouders, kandidaat-ovememers, geacht aan hun voorkooprecht te verzaken, indien dit uitgeoefend wordt op minder dan de totaliteit van de aangeboden aandelen. Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op meer dan de totaliteit van de aangeboden aandelen, dan worden de begunstigde aandeelhouders geacht hun voorkooprecht uit te oefenen in verhouding tot hun alsdan bewezen participatie in het kapitaal.

8/ Na het verstrijken van de termijn van twee weken, voormeld onder punt 6, brengt de raad van bestuur onverwijld de aanbieder bij aangetekend schrijven op de hoogte van de verhouding waarin de aandeelhouders, kandidaat-ovememers, de aandelen verwerven. Daardoor ontstaat er een verkoopovereenkomst tussen partijen op datum van ontvangst door de aanbieder van voormeld schrijven. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk één maand na het totstandkomen van deze verkoopovereenkomst".

WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN EN AANPASSING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN. De vergadering der aandeelhouders beslist het huidig aantal aandelen te wijzigen van duizend vijfhonderd (1.500) naar dertigduizend (30.000) aandelen, zodat het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd wordt door dertigduizend (30.000) aandelen.

De wijziging van het aantal aandelen wordt ingeschreven in het register van aandelen.

De vergadering der aandeelhouders beslist de tweede zin van artikel 5 van de statuten als volgt aan te passen: "Het is verdeeld in dertigduizend (30.000) aandelen zonder nominale waarde."

AANPASSING VAN ARTIKEL 26 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders, beslist, rekeninghoudende met de beslissing tot omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam, artikel 26 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De algemene vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden ten maatschappelijke zetel of op een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsberichten voor deze vergaderingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders zowel de gewone als bijzondere als buitengewone mag worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de commissaris(sen).

Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt aangevraagd door aandeelhouders die een vijfde deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behot cI n aan het Belgisch

Staatsblad

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissingen met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergaderingen van aandeelhouders moeten geschieden overeenkomstig de wet.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris, worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Zij bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij de wet bepaalde stukken.

Nochtans kan de algemene vergadering van aandeelhouders steeds geldig vergaderen indien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zelfs zonder voorafgaande bijeenroeping." SCHRAPPING VAN ARTIKEL 30 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders, beslist artikel 30 van de statuten (depotclausule) te schrappen. AANPASSING VAN ARTIKEL 39 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist rekeninghoudende met de wetswijziging van 2 juni 2006 op het Wetboek van Vennootschappen, artikel 39 van de statuten als volgt te wijzigingen:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van de benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

MACHTIGING.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de raad van bestuur de nodige machten om de genomen beslissing uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- notulen zaakvoerder bv ovv bvba Drieskens Michaël, inhoudende de aanstelling van een vaste

vertegenwoordiger;

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 29.08.2011, NGL 06.09.2011 11539-0215-018
18/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.08.2010, NGL 14.10.2010 10576-0545-015
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 31.08.2009, NGL 27.10.2009 09824-0394-016
04/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 25.08.2008, NGL 25.11.2008 08833-0184-013
14/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 27.08.2007, NGL 10.09.2007 07718-0296-013
20/11/2006 : TG088785
05/09/2006 : TG088785
04/10/2005 : TG088785
04/10/2005 : TG088785
07/10/2004 : TG088785
27/05/2004 : TG088785
09/10/2003 : TG088785
06/10/2003 : TG088785
08/11/2002 : TG088785
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.08.2015, NGL 02.09.2015 15576-0100-016
21/04/2001 : TG088785

Coordonnées
KIM MAESSEN

Adresse
KLOKSTRAAT 16 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande