IMMO 1102

NV


Dénomination : IMMO 1102
Forme juridique : NV
N° entreprise : 418.012.293

Publication

11/06/2014
ÿþr mod 11,1

Onderriemingsnr : 0418.012.293

Benaming (voluit) : IMMO 1102

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Herent 219

3910 Neerpelt

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 21 mei 2014 voor; Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor! registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel; neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, blijkt

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "!MMO 1102", met! : maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, Herent 219, volgende beslissingen genomen heeft Eerste besluit: Kapitaalvermindering

a) De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van! drieënzeventigduizend achtenvijftig euro achttien cent (¬ 73,058,18), teneinde het te brengen van! tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) op honderdzesentwintigduizend negenhonderdeenenveertig; euro tweeëntachtig cent (¬ 126.941,82) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort; ij kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met deï huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in! evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit,

i De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde! kapitaalvermindering van drieënzeventigduizend achtenvijftig euro achttien cent (¬ 73.058,18)! daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdzesentwintigduizend negenhonderdeenenveertig euro tweeëntachtig cent (¬ 126.941,82).

De vergadering beslist tot terugbetaling van de onbeschikbare reserve ten bedrage van duizend! negenhonderdeenenveertig euro tweeëntachtig cent (¬ 1.941,82) dewelke werd gevormd bij dei

i oprichting van de vennootschap.

ii De vergadering beslist vervolgens dat deze terugbetaling in speciën zal gebeuren van een bedrag gelijk; aan het bedrag van de onbeschikbare reserve aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig, aandelenbezit

Toelichting van de instrumenterende notaris

!i De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de! artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering! voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Blagen bij het; Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben omi binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de; aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste! kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van! twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

b) In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald in het negende besluit.

Op de laatste blz. van L ik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

3 0 MEI 2014

Griffie

~

mod 11.1

Tweede besluit: aanpassing statuten aan zetelverplaatsing

De vergadering stelt vast dat bij besluit van de raad van bestuur de dato 22 september 2008, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad de dato 19 november 2008 onder nummer 08180905 de zetel werd verplaatst naar 3910 Neerpelt, Herent 219 en dienovereenkomst artikel 2 van de statuten aan te passen zoals hierna bepaald in het negende besluit,

Derde besluit: aandelen aan toonder

De vergadering stelt vast dat alle aandeelhouders hun aandelen aan toonder hebben omgezet in aandelen op naam.

Deze omzetting werd door de raad van bestuur vastgesteld op 12 december 2011.

De bestaande aandelen aan toonder werden vernietigd en werden vervangen door een inschrijving op naam in het aandeelhoudersregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

Voormelde notulen van de raad van bestuur van 12 december 2011 werden ter registratie aangeboden aan het registratiekantoor te Neerpelt op 15 december 2011 (boek 6/94 blad 65, vak 24),

Dientengevolge beslist de vergadering de statuten aan te passen door alle verwijzingen naar aandelen aan toonder in de statuten, met name in de artikelen 6 en 18, te schrappen zoals hierna bepaald in het negende besluit,

Vierde besluit: Aanpassing artikel 2 van de statuten aan de taalwetgeving

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten aan te passen aan de taalwetgeving, zoals hierna uiteengezet in het negende besluit.

Vijfde besluit: Aanpassing artikel 10 van de statuten

Ingevolge de invoering van artikel 61§2 en artikel 518§1 van het wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering artikel 10 van de statuten aan te passen als hierna bepaald in het negende besluit Zesde besluit: Mogelijkheid van een directiecomité  invoeging artikel 14bis in de statuten In uitvoering van artikel 524bis van het wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering een nieuw artikel 14bis aan de statuten toe te voegen, zoals hierna bepaald in het negende besluit, teneinde in de mogelijkheid van een directiecomité te voorzien.

Zevende besluit: Mogelijkheid schrifteliike besluitvorming  toevoeging artikel 21bis in de statuten

Vervolgens beslist de vergadering de procedure van schriftelijke besluitvorming te voorzien overeenkomstig artikel 536, vierde lid van het wetboek van vennootschappen en dientengevolge een nieuw artikel 21 bis toe te voegen, zoals hierna bepaald in het negende besluit.

Achtste besluit: Mogelijkheid ontbinding en vereffening in één akte  aanpassing artikel 25 van de statuten

De vergadering beslist artikel 25 van de statuten aan te passen aan de nieuwe wetgeving waarbij het mogelijk is om te ontbinden en vereffenen in één akte zonder benoeming van een vereffenaar, zoals hierna bepaald in het negende besluit.

Negende besluit: aanpassing statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hoger genomen besluiten als volgt

- artikel 2 luidt voortaan als volgt

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3910 Neerpelt, Herent 219.

Hij kan zonder statutenwijziging door een beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur mag ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels."

- artikel 5 luidt voortaan als volgt

"Het gehele geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzesentwintigduizend negenhonderdeenenveertig euro tweeëntachtig cent (¬ 126.941,82), vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde."

- artikel 6 luidt voortaan als volgt:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

- artikel 10 luidt voortaan als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

u mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Behalve bij herverkiezing mogen de opdrachten van bestuurders de termijn van zes jaar niet overschrijden.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de aandeelhouders. Iedere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap ; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissaris(sen), benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering,"

- nieuw artikel 14bis dat luidt als volgt:

"Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur,

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité,

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van dat comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen." - artikel 18 luidt voortaan als volgt:

"Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen,

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen dienen, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van hun gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

- nieuw artikel 21 bis dat luidt als volgt:

"Met uitzondering van de beslissingen, die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn,"

- artikel 25 luidt voortaan als volgt

"De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

é mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering, tenzij toepassing wordt gemaakt van artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen (ontbinding en vereffening in één akte).

Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité. De vereffenaars kunnen slechts in hun functie treden na de homologatie van hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel."

Tiende" bésluit: Ontslag bestuurder

De algemene vergadering besluit huidige bestuurder, mevrouw Melotte Maria Elisabeth, met ingang vanaf heden te ontslaan.

Over de kwijting van het door haar gevoerde beleid zal gestemd worden op de eerstvolgende jaarvergadering, na goedkeuring van de desbetreffende jaarrekening.

Elfde besluit: Toekenning bevoegdheden aan raad van bestuur

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

Twaalfde besluit: Coördinatie statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Dertiende besluit: Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de Burg. Venn. ovv NV Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48), met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-volledige uitgifte,

- gecoördineerde tekst der statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.02.2014, NGL 25.06.2014 14213-0181-012
09/09/2013
ÿþOndernemingsnr : 0418.012.293

Benaming

(voluit) : IMMO 1102

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Herent 219 te 3910 Neerpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bestuurders en gedelegeerd-bestuurder

Uittreksel uit de algemene vergadering van 26 juni 2013

Herbenoeming bestuurders

Mevrouw Jeanne de Chantal Déplechin, Boseind 149 te 3910 Neerpelt.

Mevrouw Maria Elisabeth Melotte, Herent 219 te 3910 Neerpelt.

De heer Jacques Déplechin, Herent 219 te 3910 Neerpelt.

De mandaten lopen tot de jaarvergadering van 2019.

Uittreksel uit de raad van bestuur van 26 juni 2013

Herbenoeming gedelegeerdd-bestuurders

Mevrouw Jeanne de Chantai Déplechin, Boseind 149 te 3910 Neerpelt.

Het mandaat loopt tot de jaarvergadering van 2019.

Jeanne de Chantal Déplechin

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wond 11.1

: "ù1k4R.G

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIIIIIVNGIII

*13137893*

is

Rechtbank van koophandel

2 9 AN. 2013

HA~~e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 29.07.2013 13384-0233-013
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 03.07.2012 12241-0386-013
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 19.07.2011 11310-0473-013
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.07.2010 10327-0220-013
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 02.07.2009 09348-0162-013
19/11/2008 : HA095203
24/07/2008 : HA095203
11/09/2007 : HA095203
28/08/2007 : HA095203
31/07/2006 : HA095203
26/07/2005 : HA095203
28/07/2004 : HA095203
24/07/2003 : HA095203
18/07/2002 : HA095203
30/06/2001 : HA095203
14/03/1997 : HA95203
11/07/1996 : AN210962
09/08/1989 : AN210962
08/08/1987 : AN210962
25/04/1986 : AN210962
07/09/1985 : AN210962

Coordonnées
IMMO 1102

Adresse
HERENT 219 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande