I.H.V.

Divers


Dénomination : I.H.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 436.409.829

Publication

07/01/2014
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

Ondernemingsnr : 0436.409.829

Benaming

(voluit) : 1.H.V.

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap Zetel : 3960 Bree, Pater Neyenslaan 8

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  AANDELEN OP NAAM - KAPITAALVERHOGING - INBRENG IN NATURA

Uit een akte verleden voor notaris Myriam Fransman-Daelemans te Bree op 16 december 2013, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten eenparig de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  AANDELEN OP NAAM.

De vergadering bekrachtigt de beslissing van de raad van bestuur van 20 juli 2010, op verzoek van de aandeelhouders, tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, waarvan de notulen werden geregistreerd te Bree op 15 december 2011, boek 6/79, blad 25, vak 22, vier bladen, geen verzendingen, Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), (getekend) de ea inspecteur i.o. Bart Leyssen. De vergadering bevestigt voor zoveel als nodig de daadwerkelijke vernietiging van de aandelen aan toonder en de inschrijving van de aandelen op naam in het aandelenregister.

De vergadering beslist dat zowel de bestaande als de toekomstige nog uit te geven aandelen, voortaan op naam zullen zijn of gedematerialiseerd, en bijgehouden zullen worden in het aandelenregister overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zodat de statuten hieraan zullen worden aangepast, zoals bepaald in het derde besluit.

TWEEDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING.

a) Goedkeuring verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag van de raad van bestuur, alsook van de Lezing van het hierna gemelde verslag van de bedrijfsrevisor, betreffende de beschrijving van de ingebrachte goederen en de toegepaste waarderingsmethoden, opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de kapitaalverhoging door inbreng in natura in onderhavige vennootschap. De comparanten erkennen kennis te hebben genomen van deze verslagen.

VERSLAGEN VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

1- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Hubert Vencken", kantoorhoudende te 3960 Bree, Bruglaan 31, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, aangesteld door de raad van bestuur, heeft het verslag opgesteld, zoals voorgeschreven in artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verstag luidt als volgt:

"BESLUIT

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in LH.V. NV bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend, voor een totaal bedrag van ¬ 237.600,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is; voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2. onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 16 december 2013 die zal; beslissen over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de in te brengen schuldvordering op grond: van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 237.600,00, de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Mn II

3Q-12-2L13

_CISCH STAAïSSLW

~I

Neergelegd ter griffie der rechtbank y, kaonhendel te TONGEREN

1 -12- 2013

Griffie

De Hoofdgnfier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 16.000 reeds bestaande aandelen van I.H.V. NV, elk met een bedrag van ¬ 14,85; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van ¬ 26.400,00;

4, deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 WIB92;

5. deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrengers, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Gedaan te Bree, 16 december 2013, (getekend) Hubert Vencken, Bedrijfsrevisor, BVBA Hubert Vencken." 2- De raad van bestuur heeft op 2 december 2013 het bijzonder verslag opgesteld, voorgeschreven door het derde lid van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte wàrden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren,

b) Beslissing tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met TWEEHONDERD ZEVENENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 237.600,00) te verhogen, om het van HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00) op DRIEHONDERD ZEVENENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 337.600,00) te brengen. De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng van een dividendvordering voor een bedrag van tweehonderd zevenendertigduizend zeshonderd euro (¬ 237.600,00) door al de vennoten in verhouding tot het huidige aandelenbezit en zal geschieden zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

c) Verwezenlijking van de kapitaalsverhoging door inbreng in natura -- vergelding door waardevermeerdering bestaand aandelenbezit

Al de vennoten verklaren in te brengen, de voile eigendom van de dividendvordering die zij samen hebben op de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "I.H.V.", voor een bedrag van tweehonderd zevenendertigduizend zeshonderd euro (¬ 237.600,00) zoals beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, Deze vordering komt hen allen toe in verhouding tot het huidige aandelenbezit, te weten:

- aan de heer VRANCKEN Henricus voor tweehonderd zevenendertigduizend vierhonderd eenenvijftig euro vijftig cent (¬ 237,451,50);

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "V.A.C.", voor honderd achtenveertig euro vijftig cent (¬ 148,50).

Deze dividendvordering is ontstaan door uitkering van tweehonderd vierenzestigduizend euro (¬ 264.000,00) belaste reserves bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2013. Na inhouding van de verplichte 10 procent roerende voorheffing bedraagt deze dividendvordering tweehonderd zevenendertigduizend zeshonderd euro (¬ 237.600,00) netto.

Aangezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, is de vergelding van onderhavige inbreng gelegen in de waardevermeerdering van de aandelen der vennoten, gelet op de verhoging van de fractiewaarde vari de 16.000 reeds bestaande aandelen, elk met een bedrag van veertien euro vijfentachtig cent (¬ 14,85), zoals tevens blijkt uit voornoemd verslag van de bedrijfsrevisor.

d) Verklaring inzake de (gewijzigde) waarde van de aandelen

Voor zoveel als nodig verklaren de aandeelhouders zich ieder individueel akkoord met de werkwijze

gehanteerd bij onderhavige kapitaalverhoging, waarbij:

- de kapitaalverhoging is verwezenlijkt zonder de uitgifte van nieuwe aandelen;

- er dientengevolge ook geen uitgiftepremie kan worden vastgesteld;

Aangezien onderhavige kapitaalverhoging geschiedt door een inbreng van een dividendenvordering die de

bestaande vennoten toebehoort in verhouding tot ieders aandelenbezit, zal de waardevermeerdering der

aandelen proportioneel zijn aan ieders inbreng, zodat deze werkwijze verantwoord is, naar verklaring van de

vennoten.

De aandeelhouders verklaren afstand te doen van iedere vordering of aanspraak ter zake.

e) Vaststelling dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is

De vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging effectief gerealiseerd is, zodat het kapitaal ge-

bracht is op DRIEHONDERD ZEVENENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 337.600,00)

vertegenwoordigd door zestienduizend (16.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die

ieder één/zestienduizendste (1/16.000) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT-AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSINGEN.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen, als volgt:

1. Artikel 5 van de statuten wordt volledig vervangen en zal voortaan luiden:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op DRIEHONDERD ZEVENENDERTIGDUIZEND

ZESHONDERD EURO (¬ 337.600,00). Het is verdeeld in zestienduizend gelijke aandelen zonder vermelding

van nominale waarde, die ieder éénlzestienduizendste (1116.000) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

2. Artikel 5 bis van de statuten wordt aangepast, zodanig dat in fine één bijkomend lid wordt toegevoegd, als volgt:

"Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 16 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal vermeerderd met tweehonderd zevenendertigduizend zeshonderd euro (¬ 237.600,00) om het te brengen op driehonderd zevenendertigduizend zeshonderd euro (¬ 337.600,00)."

3. Artikel 8 van de statuten wordt volledig vervangen en zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 8.- Aandelen.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam

dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn

kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de

eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

4. Artikel 23 van de statuten wordt volledig vervangen en zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 23.- Voorwaarden voor toelating.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de

bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten

inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij

vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend."

VIERDE BESLUIT - COORDINATIE STATUTEN.

De vergadering geeft ondergetekende notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd

werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van

Koophandel.

STEMMING:

11 Oe voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een

beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

2/ De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om elf uur (11,00u).

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Myriam Fransman-Daelemans

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor en

gecodrdineerde statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2013 : TGT000142
04/07/2012 : TGT000142
29/11/2011 : TGT000142
22/07/2011 : TGT000142
05/05/2011 : TGT000142
27/07/2010 : TGT000142
05/10/2009 : TGT000142
25/09/2009 : TGT000142
25/07/2008 : TGT000142
12/07/2007 : TGT000142
31/07/2006 : TGT000142
03/07/2015
ÿþZetel : Pater Neyenslaan 8, 3960 Bree, België

(volledig adres)

' Onderwerp(en) akte :Ontslagen en benoemingen

Tekst :

Op de algemene vergadering der aandeelhouders van 18 juni 2015 wordt de BVBA V.A.C.,

vertegenwoordigd door Vrancken Henri, ontslagen ais bestuurder. Er wordt kwijting verleend voor het gevoerde beleid tot op heden.

De heer Vrancken Henricus wordt herbenoemd als bestuurder voor een periode van 6 jaar. De BVBA V,C,S. Invest, vertegenwoordigd door Vrancken Henri, wordt benoemd voor een periode van 6 jaar.

Alle bovenstaand genoemden aanvaarden deze onbezoldigde mandaten die zullen lopen tot de algemene vergadering van 2021.

Dadelijk na afsluiten van de algemene vergadering van 18 juni 2015 is de raad van bestuur in voltallige vergadering bijeengekomen.

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur te benoemen tot afgevaardigd bestuurder, bevoegd om alleen op te treden : Henricus Vrancken, die verklaart te aanvaarden, Dit mandaat welke onbezoldigd zal zijn, zal lopen tot de algemene vergadering van 2021.

~e BVBA V.C.S. Invest heeft overeenkomstig artikel 61 § 2 een vaste vertegenwoordiger

aangeduid die het mandaat van bestuurder zal uitvoeren in naam en voor rekening van I.H.V. BV NV, te weten Vrancken Henricus, wonende te Opitter, Pater Neyenslaan 8.

Vrancken Henricus

Afgevaardigd bestuurder

1 q

~ k

(LIG\

,d.

Mod PDF 11.1

Ï~IrJí,

el In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NeergeÎégd tor çjrlffla dor rechtbankv, koophandel p,nitivorpon, ald,1'ongeren

2 4 -06~ 2015

De griffierGriffie

' Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm :

0436.409.829

I.H.V.

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lik B, vermelden : Recto : Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/07/2005 : TGT000142
19/07/2004 : TGT000142
19/01/2004 : TGT000142
02/07/2003 : TGT000142
24/06/2003 : TGT000142
25/03/2003 : TGT000142
16/01/2003 : TGT000142
27/09/2000 : TGT000142
07/09/1999 : TGT000142
21/11/1997 : TGT142
23/09/1994 : TGT142
23/05/1990 : TGT142
27/01/1989 : TGT142
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 24.08.2016 16465-0087-014

Coordonnées
I.H.V.

Adresse
PATER NEYENSLAAN 8 3960 OPITTER

Code postal : 3960
Localité : Opitter
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande