HUIS VAN LOON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HUIS VAN LOON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 507.654.448

Publication

24/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-12-2014

Griffie

*14313164*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507654448

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Huis Van Loon

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Baudouin VERELST, geassocieerd notaris te Halen, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Verelst & Lenaerts, geassocieerde notarissen met zetel te 3545 Halen, Raubrandplein 3 op 18 december 2014 dat:

1. De heer VANGROOTLOON Hugo Martine Etienne, geboren te Sint-Truiden op twee november negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.11.02-039.19, wonende te 3800 Sint-Truiden, Dekkenstraat 49.

2. De heer VANGROOTLOON Joseph Palmyre Leon, geboren te Sint-Truiden op zesentwintig september negentienhonderd zestig, nationaal nummer 60.09.26-027.31, wonende te 3800 Sint-Truiden, Kerkveldstraat 40.

3. De heer VANGROOTLOON Peter Frank Filip, geboren te Sint-Truiden op eenentwintig november negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.11.21-033.03, wonende te 3803 Sint-Truiden, Wilderenlaan 45.

een Naamloze Vennootschap hebben opgericht als volgt:

NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam  Huis Van Loon .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 1014.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm, alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën,

Onderwerp akte :

Industriezone Schurhovenveld 1014 3800 Sint-Truiden

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

OPRICHTERS - INBRENG

Inbreng in natura

Verslag bedrijfsrevisor

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BB&B BEDRIJFSREVISOREN , met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Frank Bloemen, kantoorhoudende te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, hiertoe aangesteld door de voornoemde oprichters, heeft het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag, gedateerd twaalf december tweeduizend veertien, luiden letterlijk als volgt:

 Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de naamloze vennootschap «HUIS VAN LOON» bestaat uit 747 aandelen van de naamloze vennootschap «BAKKERIJ VANGROOTLOON», 5.997 aandelen van de naamloze vennootschap «VANGROOTLOON T EN O» en 747 aandelen van de naamloze vennootschap «IMMOLOON».

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren» met maatschappelijke zetel te BE-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de elke inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen elke inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. Wat betreft de informatie over de toekomstperspectieven, ligt het voor de hand dat wij ons onmogelijk borg kunnen stellen voor hun daadwerkelijke verwezenlijking en evenmin voor de hypothesen waarop zij steunen. Wel kunnen wij bevestigen dat zij op redelijke wijze werden opgesteld en dat zij geen enkele kennelijke tegenstrijdigheid bevatten met de informatie waarvan wij kennis hebben en met de redelijkerwijze voorspelbare algemene evolutie.

De vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van 9.823.200,00 EUR bestaat uit 49.116 nieuwe kapitaalaandelen van de NV «HUIS VAN LOON », aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 200,00 EUR, waarvan 16.372 aandelen categorie A worden toegekend aan de heer Hugo VANGROOTLOON, 16.372 aandelen categorie B aan de heer Joseph VANGROOTLOON en 16.372 aandelen categorie C aan de heer Peter VANGROOTLOON.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ( no fairness opinion ).

Dit verslag is bestemd voor de Algemene Vergadering die zal beslissen over de voorgenomen

oprichting door inbreng in natura en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 12 december 2014

BB&B Bedrfijsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN

Voorwerp van de inbreng

1. De heer VANGROOTLOON Hugo, oprichter sub 1, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten:

- duizend negenhonderdnegenennegentig (1.999) aandelen van de naamloze venootschap  VANGROOTLOON T EN O , met zetel te 3800 Sint-Truiden, Diestersteenweg 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt onder nummer 0438.290.045 en gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE-0438.290.045;

- tweehonderdnegenenveertig (249) aandelen van de naamloze vennootschap  BAKKERIJ VANGROOTLOON , met zetel te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 1014, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt onder nummer 0877.175.750 en gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE-0877.175.750;

- tweehonderdnegenenveertig (249) aandelen van de naamloze vennootschap  IMMOLOON , met zetel te 3800 Sint-Truiden, Schurhovenveld 1016, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt onder nummer 0819.525.680 en gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE-0819.525.680.

2. De heer VANGROOTLOON Joseph, oprichter sub 2, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten:

- duizend negenhonderdnegenennegentig (1.999) aandelen van de naamloze venootschap  VANGROOTLOON T EN O , voornoemd;

- tweehonderdnegenenveertig (249) aandelen van de naamloze vennootschap  BAKKERIJ VANGROOTLOON , voornoemd;

- tweehonderdnegenenveertig (249) aandelen van de naamloze vennootschap  IMMOLOON , voornoemd.

3. De heer VANGROOTLOON Peter, oprichter sub 3, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten:

- duizend negenhonderdnegenennegentig (1.999) aandelen van de naamloze venootschap  VANGROOTLOON T EN O , voornoemd;

- tweehonderdnegenenveertig (249) aandelen van de naamloze vennootschap  BAKKERIJ VANGROOTLOON , voornoemd;

tweehonderdnegenenveertig (249) aandelen van de naamloze vennootschap  IMMOLOON , voornoemd.

Vergoeding - aanvaarding

1/ De aandelen ingebracht door de heer Vangrootloon Hugo, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van drie miljoen tweehonderdvierenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 3.274.400,00).

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de heer Vangrootloon Hugo, die aanvaardt, zestienduizend driehonderdtweeënzeventig (16.372) volgestorte aandelen categorie A zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, genummerd van één (1) tot en met zestienduizend driehonderdtweeënzeventig (16.372).

2/ De aandelen ingebracht door de heer Vangrootloon Joseph, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van drie miljoen tweehonderdvierenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 3.274.400,00).

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de heer Vangrootloon Joseph, die aanvaardt, zestienduizend driehonderdtweeënzeventig (16.372) volgestorte aandelen categorie B zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, genummerd van zestienduizend vierhonderd en één (16.401) tot en met tweeëndertigduizend zevenhonderdtweeënzeventig (32.772).

De heer Vangrootloon Joseph, voornoemd, verklaart bovendien zijn hiervoor beschreven inbrengen te doen ter wederbelegging van zijn eigen middelen, zodat de als vergoeding voor deze inbrengen verkregen aandelen tot zijn eigen vermogen behoren en onderworpen zijn aan zijn uitsluitend beheer.

3/ De aandelen ingebracht door de heer Vangrootloon Peter, voornoemd, vertegenwoordigen een globale waarde van drie miljoen tweehonderdvierenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 3.274.400,00).

Als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de heer Vangrootloon Peter, die aanvaardt,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

zestienduizend driehonderdtweeënzeventig (16.372) volgestorte aandelen categorie C zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, genummerd van tweeëndertigduizend achthonderd en één (32.801) tot en met negenenveertigduizend honderdtweeënzeventig (49.172).

Inbreng in geld

Op de overige vierentachtig (84) aandelen wordt in geld ingeschreven aan de inschrijvingsprijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel en dit als volgt:

1/ De heer VANGROOTLOON Hugo, voornoemd, schrijft in op achtentwintig (28) aandelen categorie A, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vijfduizendzeshonderd euro (¬ 5.600,00).

2/ De heer VANGROOTLOON Joseph, voornoemd, schrijft in op achtentwintig (28) aandelen categorie B, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vijfduizendzeshonderd euro (¬ 5.600,00).

3/ De heer VANGROOTLOON Peter, voornoemd, schrijft in op achtentwintig (28) aandelen categorie

C, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vijfduizendzeshonderd euro (¬ 5.600,00).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven

aandelen een globaal bedrag van zestienduizend achthonderd euro (¬ 16.800,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE79 3631 4233 7133, op naam van de vennootschap in oprichting, bij ING Bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van zestienduizend achthonderd euro (¬ 16.800,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

1/ aan de heer Vangrootloon Hugo, voornoemd, die aanvaardt, achtentwintig (28) aandelen categorie

A, genummerd van zestienduizend driehonderddrieënzeventig (16.373) tot en met zestienduizend vierhonderd (16.400).

2/ aan de heer Vangrootloon Joseph, die aanvaardt, achtentwintig (28) aandelen categorie B, genummerd van tweeëndertigduizend zevenhonderddrieënzeventig (32.773) tot en met tweeëndertigduizend achthonderd (32.800).

3/ aan de heer Vangrootloon Peter, die aanvaardt, achtentwintig (28) aandelen categorie C, genummerd van negenenveertigduizend honderddrieënzeventig (49.173) tot en met negenenveertigduizend tweehonderd (49.200).

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negen miljoen achthonderdveertigduizend euro (¬ 9.840.000,00) en is verdeeld in negenenveertigduizend tweehonderd (49.200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen, te weten zestienduizend vierhonderd (16.400) aandelen categorie A, genummerd van één (1) tot en met zestienduizend vierhonderd (16.400), zestienduizend vierhonderd (16.400) aandelen categorie

B, genummerd van zestienduizend vierhonderd en één (16.401) tot en met tweeëndertigduizend achthonderd (32.800) en zestienduizend vierhonderd (16.400) aandelen categorie C, genummerd van tweeëndertigduizend achthonderd en één (32.801) tot en met negenveertigduizend tweehonderd (49.200).

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden of een veelvoud daarvan, al dan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur zal steeds samengesteld zijn uit een gelijk aantal bestuurders voorgesteld door de meerderheid van de houders van de aandelen categorie A, de meerderheid van de houders van de aandelen categorie B en de meerderheid van de houders van de aandelen categorie C.

Er dienen steeds minimum twee kandidaten per mandaat voorgedragen te worden.

Bij gebrek aan voordracht van kandidaten voor een bepaalde groep voor de hem toebehorende mandaten, zal de benoeming vrij door de algemene vergadering gedaan worden, met dien verstande dat de benoemde bestuurders zullen geacht worden de bedoelde groep te vertegenwoordigen. De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, met uitzondering van de volgende besluiten die dienen genomen te worden met unanimiteit van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders:

- het oprichten van nieuwe vennootschappen, het verwerven of vervreemden van vennootschappen of van deelnemingen in andere (dochter)vennootschappen;

- het aanduiden van de bestuurders in de onderliggende vennootschappen; in geval van ongemotiveerde weigering van aanduiding van bestuurders, zal een 2de vergadering hierover kunnen besluiten met gewone meerderheid van stemmen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de aan- en verkoop van vastgoed door de vennootschap zelf en door haar

dochtervennootschappen; aan- en verkoop van participaties;

- investeringen boven een bedrag van 100.000,00 euro;

- het verlenen van leningen, kredieten of voorschotten met andere partijen dan dochtervennootschappen;

- het aangaan van leningen, kredieten of voorschotten met andere partijen dan dochtervennootschappen, alsook het stellen van enigerlei zekerheden, telkens buiten het goedgekeurde budget.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n) (gedelegeerd-bestuurders), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING - BOEKJAAR

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand juni om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in juni tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten. VERDELING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de

jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN

Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt bepaald op drie (3).

Tot bestuurders worden benoemd:

A/ op voordracht van de houders van de aandelen categorie A:

De heer Vangrootloon Hugo, voornoemd.

B/ op voordracht van de houders van de aandelen categorie B:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer Vangrootloon Joseph, voornoemd.

C/ op voordracht van de houders van de aandelen categorie C:

De heer Vangrootloon Peter, voornoemd.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat. De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1/ De heer Vangrootloon Hugo, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt;

2/ De heer Vangrootloon Joseph, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt;

3/ De heer Vangrootloon Peter, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt:

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk .

Dagelijks bestuur

De gedelegeerd bestuurder wordt hierbij tevens aangesteld tot het dagelijks bestuur en zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag. Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend.

Naar banken en bedrijven toe, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken; op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag. De gedelegeerd bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkster mejuffrouw Edine DIRKX van Deloitte Fiduciaire die woonstkeuze doet op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd notaris te Halen.

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16559-0338-013

Coordonnées
HUIS VAN LOON

Adresse
INDUSTRIEZONE SCHURHOVENVELD 1014 3800 KERKOM-SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande