HAMBIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAMBIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.976.492

Publication

17/02/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

- Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd. Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen.

- Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport  en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector:

a)uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b)te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating

c)te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen en buitenland.

- Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanden van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo s zwembaden, kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enzovoort, eveneens de rioleringswerken.

- Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water  en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels. - Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. - Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer.

Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

- Het transporteren van alle vast, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw  en installatie materialen. Groot -en kleinhandel van bouwmaterialen.

- Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen.

- Het op trekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

- Algemene bouw werkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen. - Schoorsteen  en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soort gelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten.

- Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen.

- Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer  cementeer en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips  en staffwerken en ornamenten.

- Het leggen industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren, Het leggen van vloer beschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolisctisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur  of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen.

- Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout.

- Het plaatsen van aanbouwkeuken en badkamers.

- Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non ferro  metalen.

- Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt  of met koolwaterstof houdende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen.

- Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt. Thermische  en geluidsisolatie. - Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren.

- Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen vanonder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand en plafondschilderingen, fresco

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

s, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen historische gecoupeerd stucwerk, historisch schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water  en wind molenmechanismen.

- Arduin  en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. - Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen. - Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken.

- Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van rooster, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

- Het plaatsen van alle soorten dakgoten het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

- Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

- Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk.

- Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. - Metaalconstructies, montage  en demontagewerken buis  en andere soortgelijke constructies. - Het plaatsen van woon-units.

- Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties.

- Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. - Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood  en zinkwerk, installatie van waterverzachters, het bedekken van daken in non  ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling  en onderhoudswerken.

- Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders  brandertechnicus.

- Alle elektriciteitswerken zowel in privé  gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen rivieren, zee  en luchtwegen.

- Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties enzovoort.

- De aan- en verkoop van grondstoffen en materialen en van uitrustingsgoederen in verband met voorgaande activiteiten.

- De aan- en verkoop van textiel, algemene voeding, en alle andere goederen (voorbeeld: tabak, nightshop - meubelen- elektro benodigdheden).

- De handel in en de plaatsing van keukens en aanverwante meubelen en toestellen, zowel industriële als huishoudelijke.

- De handel in bruingoed, zoals onder meer televisies, computers cd spelers, dvd spelers, radio s en aanverwante producten.

- De handel in witgoed, zoals elektrisch huishoudelijke toestellen, onder meer mixers, broodroosters, afwasmachines, wasmachines, droogkasten en aanverwante producten.

- De aan- en verkoop, import en export van sanitaire toestellen en onderdelen, radiatoren en toebehoren, kranen, doe-het-zelf toestellen, wc s, badkamers, badkamerinrichting, badkamermeubelen, tegels, bouwmaterialen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal geplaatst is en dat alle aandelen onderschreven worden in geld als volgt:

1. De heer CENIK Ceylan, oprichter voornoemd sub 1., schrijft in op vijftig (50) aandelen, voor een bedrag van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00);

2. De heer KARATAS Ibrahim, oprichter voornoemd sub2., schrijft in op vijftig (50) aandelen, voor een bedrag van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00);

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat de aandelen volgestort zijn ten belope van één/derde per aandeel hetzij van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING Bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door voornoemde bankinstelling op 12 februari 2015.

Het openstaand saldo van het maatschappelijk kapitaal dat nog niet volstort is door de vennoten bedraagt in hoofde van:

1. De heer CENIK Ceylan, oprichter voornoemd sub 1., een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00);

2. De heer KARATAS Ibrahim, oprichter voornoemd sub2., een bedrag van ZESDUIZEND

TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00);

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden op hetzelfde uur.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de

zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming winst en liquidatiesaldo

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft binnen de wettelijke grenzen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Benoemingen

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: de heer KARATAS Ibrahim, oprichter voornoemd sub 2., en de heer TASPINAR Serkan, geboren te Beringen op 15 maart 1982, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Guido Gezellestraat 68,

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden totdat de algemene vergadering hierin wijziging brengt.

e. geen commissaris te benoemen.

Eerste boekjaar en jaarvergadering - overname verbintenissen  volmacht

Het eerste boekjaar neemt aanvang vanaf het bekomen door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel zestig van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 5 februari 2015. De overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel zestig van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De oprichters verlenen uitdrukkelijk volmacht aan Accountancy C&S BVBA, Hasseltsesteenweg 90 te 3580 Beringen, met recht van indeplaatsstelling, om namens de vennootschap alle administratieve verplichtingen inzake aanvraag BTW-identificatienummer en ondernemingsnummer, en alle formaliteiten inzake het ondernemingsloket, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en de registratie als aannemer te vervullen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Fabienne HENDRICKX.

Tegelijkertijd neergelegd: expeditie oprichtingsakte

29/04/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Walti 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i 1111

b

1111111

E s

*1506198

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK van KOOPHANDEL teANTN ERPEN, afdeling HASSELT

17 APR. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0597.976.492 Benaming

(voluit) : HAMBIL (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DIESTERSTEENWEG 120 BUS 1 - 3970 LEOPOLDSBURG (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK ZETEL

De bijzondere algemene vergadering van 1 maart 2015 besliste om vanaf 14 februari 2015:

- De maatschappelijk zetel te verplaatsen naar: Hasseltsesteenweg 90 - 3580 BERINGEN

Karatas Ibrahim Zaakvoerder

Coordonnées
HAMBIL

Adresse
DIESTERSTEENWEG 120, BUS 1 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande