GAC INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GAC INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.544.003

Publication

29/01/2014
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voc

behot aan Belgi

Staat

Ondernemingsnr : 0473.544.003

Benaming

(voluit) : GAC INTERNATIONAL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Herkenrodesingel 13 bus 3.3

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door Reginald Hage Goetsbloets, notaris te Hasselt, op 30 december 2013, neergelegd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GAC INTERNATIONAL", met zetel te 3500 Hasselt, Herkenrodesingel 13 bus 3.3 de volgende besluiten heeft genomen.

Eerste besluit

De vergadering besluit de naam van de vennootschap, te rekenen vanaf heden, te veranderen in. "INSPERIENCE", De tekst van arti-kel 1 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst : "De: vennootschap is een handelsvennotschap. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid onder de naam "INSPERIENCE".

Tweede besluit;

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de Voorzit-ter van de verplichting om lezing te` geven van het verslag van de zaakvoerder de dato 30 december 2013, opgesteld overeenkom-stig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op de hiervoor sub 3 van de agenda vermelde wijziging van het doel van de vennootschap. Bij voormeld verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, afgesloten op 30 september 2013. De leden van de vergadering erkennen kennis te hebben van voormeld verslag en verklaren zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud ervan. Een exemplaar van voormeld ver-slag wordt door de leden van het bureau en door de ondergeteken-de notaris ondertekend en zal samen met een uitgifte van onder-havig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de be-voegde rechtbank van koophandel.

Derde besluit

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te brei-den, Het bestaande doel, zoals thans weergegeven en geformuleerd in artikel 3 van de statuten, wordt vervangen door de tekst hierna opgenomen onder artikel 3 van de nieuwe tekst van de sta-tuten (zie vijfde besluit).

De enige vennoot verklaart zonder voorbehoud in te stemmen met de voorgenomen doelwijziging en, verklaart dat de formaliteiten (verslaggeving) voorzien voorgeschreven bij artikel 287 van het Wetboek van` Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld.

Vierde besluit

De vergadering besluit het boekjaar voortaan af te stuiten op 30 september van ieder jaar (in plaats van op 31 december). De jaarvergadering zal voortaan gehouden worden op de laatste werk-dag van de maand maart om 17 uur.

Het lopende boekjaar dat op 01 januari 2013 begonnen is, wordt, bij wijze van overgangsmaatregel, verlengd tot 30 september 2014.

De eerste zin van het artikel 16 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst. "De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste werkdag van de maand maart om 17 uur"

Artikel 22 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar vangt aan op 01 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar."

Vijfde besluit:

De vergadering besluit de hierna opgenomen tekst aan te nemen als zijnde de volledige en gecoordineerde versie van de tekst van de statuten, aangepast aan de hierboven genomen besluiten, aan een eerder (door de zaakvoerder) genomen besluit tot ver-plaatsing van de zetel en aan de thans geldende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering verklaart uit-drukkelijk dat de wezenlijke bestanddelen van de oorspronkelijke statuten waarover hier niet uitdrukkelijk een beslissing werd gencmen niet gewijzigd worden. De volledige en gecoördineerde versie van de statuten luidt als volgt :

' Hoofdstuk l : Aard van de vennootschap,

Artikel 1 : Aard - Vorm - Naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een handelsvennootschap. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "INSPERIENCE"

Artikel 2 : Zetel.

De zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Herkenrodesingel 13 (bus 3.3). Hij kan bij eenvoudig besluit van een zaakvoerder of, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders, bekendge-maakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden overge-bracht naar om het even welke andere plaats in België. De ven-nootschap kan, bij eenvoudig besluit van een zaakvoerder of, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders, zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels bijhuizen of agentschappen oprichten.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het bui-tenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden het verstrekken van adviezen, het verlenen van diensten en het optreden als consulent en coach inzake aangelegenheden die ver-band houden met organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

1.Bijzondere activiteiten

-Coaching en consulting in de ruimste zin van het woord op het vlak van (self)leadership en management.

-Het inrichten , organiseren en geven van allerhande work-shops, gesprekken, conferenties, seminaries, cursussen, trainingen, voordrachten en opleidingen in de meest ruime zin. Het stellen en uitvoeren van daarmee, rechtstreeks of onrechtstreeks gepaard gaande activiteiten met inbegrip van het voeren van alle publicitaire en promotionele activitei-ten.

I1.Algemene activiteiten

-het waarnemen van alle managementfuncties, bestuursopdrach-ten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van op-drachten en functies;

-het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschap-pen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwik-keling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa

het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commer-cialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van techno-logie en hun toepassingen

III.Beheer van en eigen roerend en onroerend vermogen

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waar-den, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, be-staande of nog op te richten rechtspersonen en ondememin-gen,

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zo-als ondermeer de huurfinanciering aan derden, erfpacht- en opstalrechten, het aankopen en verkopen zowel in volle ei-gendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, (ver)bouwen, onderhouden, (ver)huren, ter beschikking stel-len, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, (ver)huur van roerende goede-ren betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of on-rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van ver-bintenissen door derde personen aangegaan die het genot zou-den hebben van deze onroerende goederen.

Artikel 4 : Duur.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Hoofdstuk Il : Kapitaal en aandelen.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op twintigduizend (20.000) euro. Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn voorzien van een volgnummer van '1 tot en met

200.

Artikel 6 ; Aandelen.

De aandelen zijn op naam, Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen

op naam, waar elke vennoot inzage van mag nemen.

Artikel 7 : Voorkeurrecht.

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, binnen een

termijn van tenminste vijf-tien dagen, te rekenen vanaf de openstelling van de inschrij-ving, eerst aangeboden

worden aan de bestaande vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen

vertegenwoordigd.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend worden aangekondigd

in een bericht dat per aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de ven-noten.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in het vorige lid, kan slechts door derden

worden ingeschreven bin-nen de perken voorzien bij artikel 9 van deze statuten.

Artikel 8 : Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap,

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de

eraan verbonden rechten schorsen, totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennoot-schap aangewezen

is als eigenaar van het aandeel.

4 t I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval van overlijden van de enige vennoot, worden de rechten verbonden aan de aandelen echter uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of le-gatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalaten-schap, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Bij afwijking van het vorige lid, oefent hij die het vruchtge-bruik erft van de aandelen van de enige vennoot, de rechten uit die verbonden zijn aan deze aandelen.

Artikel 9 Overdracht en overgang van aandelen.

Indien de vennootschap slechts een vennoot telt, mag deze laats-te zijn aandelen zonder beperking overdragen.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aande-len, op straffe van nietigheid, slechts overgedragen worden on-der levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie vier-den van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht voorgenomen wordt.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan de echtge-noot en aan bloedverwanten in opgaande of neergaande lijn van een vennoot.

De regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon,

Hoofdstuk IIl : Bestuur en Controle.

Artikel 10 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoer-ders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht,

Artikel 10 bis : Vacature.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder, dient de alge-mene vergadering in deze vacature te voorzien, behoudens indien in onderhavige statuten een andere regeling voorzien is ingeval van overlijden van een statutaire zaakvoerder,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het bestuur van de vennootschap, ingeval van overlijden van een zaakvoerder, voor-lopig waargenomen worden door de andere nog in leven zijnde zaakvoerder(s): de algemene vergadering dient in dit geval, ter gelegenheid van haar eerstvolgende bijeenkomst, over te gaan tot de benoeming van een plaatsvervangende zaakvoerder, tenzij de vergadering alsdan beslist geen plaatsvervanger aan te stellen.

Artikel 11 : (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, ledere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 12 : Vergoedingen.

De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uit-drukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 13 : Strijdig belang,

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de desbetref-fende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegen-strijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neerge-legd. Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als te-genover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

Artikel 14 ; (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid,

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens der-den en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat,

Artikel 15 : Controle.

De controle van de vennootschap wordt door de vennoten uitgeoe-fend, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wet-boek van Vennootschappen, of, indien het wetboek het vereist, of nog, indien de algemene vergadering daartoe besluit, door een commissaris aangesteld door de algemene vergadering.

Hoofdstuk IV : Algemene vergadering.

Artikel 16 : Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste werkdag van de maand maart om 17 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

~ S f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennoot-schap het vereist of telkens vennoten die een vijfde van het ka-pitaal bezitten erom vragen.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden ge-houden op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 17 : Oproeping,

De algemene vergaderingen worden door één zaakvoerder opgeroepen, De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen,

Zij worden 15 dagen voor de vergadering meegedeeld aan de venno-ten, houders van certificaten die met medewerking van de ven-nootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissa-rissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een af-schrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos ge-zonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 18 : Vertegenwoordiging.

ledere vennoot mag zich op een algemene vergadering door een lasthebber, al dan niet vennoot, laten vertegenwoordigen.

De zaakvoerder mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hem aangewezen plaats, tenminste drie volle dagen voor de vergadering neergelegd worden.

Indien de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen, De besluiten van de enige vennoot, die optreedt als algemene vergadering, worden overeenkomstig ar-tikel 21 van onderhavige statuten in een register vermeld.

Artikel 19 : Bureau,

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoer-der, of bij diens afwezigheid, door de oudste vennoot.

De voorzitter duidt de secretaris aan. De vergadering duidt twee stemopnemers aan ; aan deze laatste verplichting moet niet vol-daan zijn, indien de aanduiding van stemopnemers onmogelijk is, rekening houdende met het (geringe) aantal op de vergadering aanwezige vennoten.

Artikel 20 Á Beraadslaging - Stemrecht.

De vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, onge-acht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor, krachtens de wet of de statu-ten, een aanwezigheidsquorum vereist is.

De besluiten van de algemene vergadering worden bij gewone meer-derheid van stemmen genomen, behoudens in de gevallen waarvoor, krachtens de wet of de statuten, een bijzondere meerderheid ver-eist is. Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

Artikel 21 : Notulen.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom vragen, en worden in een bijzonder daartoe aangelegd register opgetekend of bijgehouden.

De afschriften of uittreksels die in rechte of elders dienen voorgelegd te worden, worden ondertekend door één zaakvoerder.

Hoofdstuk V : Jaarrekening - Winstverdeling.

Artikel 22 : Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op 01 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

Artikel 23 : Jaarrekening - Verslagen.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de zaakvoerder of maken de zaakvoerders een inventaris, alsook de jaarrekening op. De jaar-rekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toe-lichting en vormt een geheel.

De eventuele commissaris(sen) stellen met het oog op de jaar vergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "Controle-verslag" genoemd.

Artikel 24 : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt,

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene eergade-ring die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Hoofdstuk VI : Ontbinding - Vereffening.

Artikel 25 : Vereniging van alle aandelen in een hand.

De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot ge-volg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbon-den wordt.

Zo de enige vennoot echter een rechtspersoon is en indien geen nieuwe vennoot opgenomen wordt in de vennootschap of indien de vennootschap niet ontbonden wordt binnen één jaar, wordt de eni-ge vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbinte-nissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in één hand en tot de opneming van een nieuwe vennoot in de vennootschap of de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 26 ; Ontbinding.

Behoudens ingeval van gerechtelijke ontbinding, geschiedt de vereffening van de vennootschap, ingeval van ontbinding om welke reden en op welk ogenblik ook, door één of meerdere vereffe-naars, daartoe aangesteld door de algemene vergadering of, bij gebreke aan zulk danige benoeming, door de zaakvoerder(s).

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste be-voegdheden, verleend overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In voorkomend geval, bepaalt de algemene vergadering de vergoe-ding van de vereffenaars,

Artikel 27 : Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de ver-effening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijko-mende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate vol-gestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen ver-deeld.

Hoofdstuk VII : Algemene bepalingen.

Artikel 28 : Keuze van woonplaats.

Elke vennoot die in het buitenland woont, iedere zaakvoerder of vereffenaar, doet voor de uitvoering van de statuten, keuze van woonplaats op de zetel van de vennootschap, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kun-nen worden gedaan.

Artikel 29 : Gemeen recht.

De partijen verklaren zich volledig te richten naar de bepalin-gen en voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Bljgevotg worden de bepalingen van dit wetboek, waarvan niet geldig afgeweken is, geacht deel uit te maken van deze statuten en worden de bepalingen die ingaan tegen de dwingende bepalingen van dit wetboek voor niet geschreven gehouden.

Laatste besluit : Bevoegdheden - Diversen.

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de raad van be-stuur met het oog op de uitvoering van de hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Ven-nootschappen, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandeLVOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Reginald Hage Goetsbloets

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

- verslag zaakvoerder;

- staat van actief en passief;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsklad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 30.09.2013 13618-0408-013
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 28.07.2011 11351-0268-009
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 30.08.2010 10499-0068-011
19/02/2010 : HAA018336
07/07/2009 : HAA018336
07/07/2008 : HAA018336
07/05/2008 : HAA018336
12/09/2007 : HAA018336
20/10/2005 : HAA018336
20/10/2005 : HAA018336
20/10/2005 : HAA018336
13/11/2001 : HAA018336
11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 04.04.2017 17088-0429-016

Coordonnées
GAC INTERNATIONAL

Adresse
HERKENRODESINGEL 13, BUS 3.3 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande