FOREVER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOREVER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.915.685

Publication

26/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304267*

Neergelegd

24-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536915685

Benaming (voluit): Forever

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 444

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Rik ROOSENS, met standplaats te Diegem, Corneel De Ceusterstraat, nummer 4 A, op 24 juli 2013 blijkt dat:

De heer TANGHE Willy Robert, geboren te Schaarbeek op 17 mei 1958, wonende te 1831 Diegem Vander Aastraat 98 en mevrouw YINGYONG Waritsara, geboren te Chai Nat op 20 oktober 1977, wonende te 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 444.

1. Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam Forever, met zetel te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 444, en met als doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna vermelde activiteiten niet

onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of

reglementeringen :

Het uitbaten van zalen voor lichaamsoefeningen, massage en schooheidssalons,hostessenbureau en huwelijkbureaus, het voeren van een praktijk der lichaamsverzorging voor dames en heren, waaronder, en niet beperkend, pedicure, manicure, gelaatsverzorging, algemene massages en sportmassages, haarverzorging, modeshows, alsmede alle verwante of ermee

verband staande financiële, nijverheids en

handelsverrichtingen. Alles wat te maken heeft met de exploitatie van cafés en bars, bodega s, meeneemrestaurants, snakbars met of zonder schouwspel, karaoke, alsmede alle hiermede verwante of ermee in verband staande financiële , nijverheids of handelsverrichtingen. De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren, zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypotheceren voor verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van haar onroerende goederen of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit.

Deze formulering omvat eveneens al wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk is of zou worden. Deze formulering is niet limitatief. Alle industriële, commerciële, financiële, verrichtingen zowel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtsteeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag bovendien op, gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze de verwezenlijking van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

2. waarvan het geplaatst kapitaal 18.600,00 euro bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam zonder nominale waarde. Het kapitaal is volstort tot beloop van 6.300,00 euro.

3.De vennootschap wordt in en buiten de rechte g eldig vertegenwoordigd door haar niet-statutaire zaakvoerder, voornoemde heer Tanghe Willy, die aanvaardt, en dit voor onbepaalde duur.

4. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand mei van elk jaar om 18.00 uur. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

5. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvend saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

WAARVAN UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0536.915.685

Benaming

(voluit) : Forever

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kuringersteenweg 444 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 01/02/2015, blijkt volgende:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het ontslag als zaakvoerder van de heer Tanghe Willy met ingang vanaf 31/01/2015 te aanvaarden. Kwijting wordt hem verleend voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

In zijn vervanging wordt voorzien door mevrouw Yingyong Waritsara te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf 01/02/2015, die bij deze haar mandaat aanvaardt.

Aldus opgesteld te Hasselt op 01102/2015.

Yingyong Waritsara

zaakvoerder

por,

Mod Word 11.i

b.

E St

1IU

IIA

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN

17 APR, 2015

afdelinn}4ffie4T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FOREVER

Adresse
KURINGERSTEENWEG 444 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande