DRION GLIJBOUW

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DRION GLIJBOUW
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.053.589

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 14.08.2014, NGL 11.09.2014 14584-0561-026
03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 08.08.2013, NGL 30.09.2013 13607-0172-027
25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 09.08.2012, NGL 14.09.2012 12568-0064-033
16/04/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.9

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

*12074156*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pèrso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

a 3 -044 2012

Grlffle

De Hoofdgriffier,

Ondernemingsnr : 0448.053.589

Benaming

(voluit): Drion Glijbouw

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kieleberg 8 - 3740 Bilzen

Voorwerp akte ; doeiswijziging  statutenwijziging  omzetting aandelen - benoemingen

1) Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op zesentwintig maart tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing

Bespreking van het Verslag van de raad van bestuur met uiteenzetting van omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en van de aangehechte staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

Tweede beslissing

De algemene vergadering beslist in artikel 3 der statuten de zin "wegeniswerken en bouwen van niet-, metalen kunstwerken" te vervangen door volgende tekst:

"algemene aannemingen van wegenbouwkundige werken en het bouwen van niet-metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanen, van niet-metalen kunstwerken en rioleringswerken. Het vervaardigen, plaatsen en onderhouden van alle soorten verkeerssignalisatie langs verbindingswegen, wegmarkeringen, niet-elektrische verkeerstekens, niet-elektrische veiligheidsinrichtingen, afsluitingen en schermen."

Derde beslissing

De vergadering neemt kennis van het proces verbaal van de raad van bestuur van twintig december

tweeduizend en elf; waarbij beslist werd tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, op verzoek van de aandeelhouders.

De raad van bestuur heeft op die datum alle gedrukte aandelen van alle aandeelhouders in ontvangst genomen en aansluitend een aandelenregister aangelegd waarin alle aandeelhouders werden vermeld met het aantal aandelen overeenkomstig de afgeleverde aandelen aan toonder en is nadien, overgegaan tot het ongeldig maken en vernietigen van de ingeleverde aandelen.

Artikel 6 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder ondermeer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

overdrachten overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun

gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen.

Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten de omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam.

Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen. "

Vierde beslissing

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris de statuten te coördineren, ze aan te passen aan de diverse wetswijzigingen en om ingevolge de codificatie van de vennootschapsrechtelijke bepalingen de verwijzingen naar specifieke artikels uit de Vennootschappenwet te schrappen en dienovereenkomstig de volledige tekst van de statuten te wijzigen als volgt:

Naam en rechtsvorm

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze

vennootschap.

Zij draagt de naam Drion Glijbouw.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3474 Bilzen, Kieleberg 8.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in

deelneming van anderen:

Algemene aannemingen van wegenbouwkundige werken en het bouwen van niet-metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanen, van niet-metalen kunstwerken en rioleringswerken. Het vervaardigen, plaatsen en onderhouden van alle soorten verkeerssignalisatie langs verbindingswegen, wegmarkeringen, niet-elektrische verkeerstekens, niet-elektrische veiligheidsinrichtingen, afsluitingen en schermen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag alle roerende of onroerende, handel-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in het buitenland op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal van de vennootschap

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentachtigduizend vijftig (85.050,00 E) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door duizendhonderdvierendertig (1.134) aandelen, zonder aanduiding

van de nominale waarde.

Bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het

dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Vertegenwoordieg van de vennootschap

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders, gezamenlijk optredend of door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen handelen.

3. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité.

4. Hij-zij moet(en) tegenover derden geen bewijs leveren van zijn-haar-hun machten.

5. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijksgehouden op de tweede donderdag van de maand

augustus om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Teneinde aan de algemene vergadëring te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op naam ten minste vijf werkdagen véér de datum van de algemene vergadering, de raad van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestuur schriftelijk in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen dienen, ten minste vijf werkdagen vddr de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van hun gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag (niet) beschouwd als een werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het

daarop volgende jaar.

Bestemming van de winst

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt. De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen.

Wijze van vereffening

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist te herbenoemen tot bestuurders:

De Heer Demey Walter Eli Michel, wonende te 3590 Diepenbeek, Kempenstraat 180.

Mevrouw Minten Regina Maria Jozefa, wonende te 3590 Diepenbeek, Kerapenstraat 180.

De BVBA Wedera, met zetel te 3590 Diepenbeek, Kempenstraat 180; BTW BE 0432.559.721 RPR

Hasselt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de Heer Demey Walter, voornoemd.

Die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Beslissing raad van bestuur

De hiervoor benoemde raad van bestuur beslist te herbenoemen tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurdér: de Heer Demey Walter, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

2) uit een proces-verbaal van de zaakvoerder van de BVBA Wedem, voornoemd de dato zesentwintig maart tweeduizend en twaalf blijkt dat benoemd werd tot vaste vertegenwoordiger van de BVBA Wedera teneinde het mandaat van bestuurder waar te nemen in de NV Drion Glijbouw: de Heer Walter Denaey, voornoemd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Luik B - Vervnlo

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, PV benoeming vaste vertegenwoordiger, verslag raad van bestuur met staat van activa en passiva

(get.) Notaris Vanhelmont.

L" `

Voor behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 09.08.2011, NGL 04.10.2011 11574-0123-033
20/06/2011 : TG072065
03/09/2010 : TG072065
30/08/2010 : TG072065
09/07/2009 : TG072065
21/10/2008 : TG072065
04/10/2007 : TG072065
22/09/2006 : TG072065
04/10/2005 : TG072065
27/12/2004 : TG072065
20/09/2004 : TG072065
16/09/2004 : TG072065
20/11/2003 : TG072065
12/09/2003 : TG072065
27/09/2002 : TG072065
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 13.08.2015, NGL 28.09.2015 15607-0512-026
12/01/2002 : TG072065
01/09/1999 : TG072065
06/01/1998 : TG72065
05/10/1996 : TG72065
14/03/1995 : TG72065

Coordonnées
DRION GLIJBOUW

Adresse
KIELBERG 8 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande