DOORME FRANK, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOORME FRANK, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.109.829

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 24.07.2014 14343-0565-012
07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 31.07.2013 13381-0076-012
23/05/2011
ÿþMod 2.1

(tuft S [ H1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r



1 1

" 110, 3.0"

I I I

aEL

M

 % rvt:-~,"  " brFrL_~. :T4!

ISGI-1 ~- P

15-ti--

Neergelegd ter griffie der

itbank v. koophandel te TONGEREN

(J5 -O5- 2011



nA Hoofdgriffier, Griffie



Ondernemingsnr: 0834.109.829

Benaming

(voluit) : Doorme Frank, huisarts

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba

Zetel : 3960 BREE Nieuwstadstraat 13

Onderwerp akte : Neerlegging verslag quasi-inbreng (art. 220 Wb. Venn.)

Neerlegging bijzonder verslag zaakvoerder en verslag dd. 19 april 2011 m.b.t. de quasi-inbreng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

02/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

28-02-2011



Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301494*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :  DOORME FRANK, HUISARTS

0834109829

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Myriam FRANSMAN-DAELEMANS te Bree op 25 februari 2011, blijkt dat :

De heer DOORME Frank Gaston Marie Claire, huisarts, geboren te Zomergem op 5 februari 1947, na-tionaal nummer 470205-035-40, echtgenoot van me-vrouw DAENINCK Kathelijne Emma Marie Joseph, wonende te 3960 Bree, Nieuwstadstraat 13.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Johan DE SAGHER te Evergem op 9 juli 1969, ongewijzigd tot heden, zoals hij verklaart. Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA), die hij heeft opgericht, met als naam  DOORME FRANK, HUISARTS gevestigd te 3960 Bree, Nieuwstadstraat 13 en met een kapitaal van twintigduizend euro (20.000 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aan-delen zonder nominale waarde.

Inschrijving  Inbreng in geld - volstorting

Op de tweehonderd aandelen zonder nominale waarde wordt volledig tegen pari hetzij aan honderd (100) euro per aandeel, mits inbreng in geld, ingeschre-ven door de enige oprichter. Aldus is het kapitaal van de vennootschap, dat twintigduizend euro (20.000 EUR) bedraagt, en verte-genwoordigd wordt door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, volledig onderschreven.

Comparant verklaart ieder door hem onderschreven aandeel volledig te volstorten in geld.

Ondergetekende notaris bevestigt uitdrukkelijk, op voorlegging van een bankattest, afgeleverd door de financiële instelling BNP PARIBAS FORTIS, op 18 februari 2011, dat dit bedrag van twintigduizend euro (20.000 EUR) voorafgaandelijk aan deze oprichting werd gestort op rekening IBAN BE 73 0016 3577 5260 bij de genoemde financiële instelling op naam van de vennootschap in oprichting.

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3960 Bree, Nieuwstadstraat 13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

VASTSTELLING STATUTEN

Comparant verklaart de statuten van de vennoot-schap als volgt

vast te stellen:

HOOFDSTUK I. RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL -

DUUR

TITEL I. - BENAMING - ZETEL - VOORWERP - DUUR.

ARTIKEL 1.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA).

De vennootschap heeft als naam  DOORME FRANK, HUISARTS .

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap werd bij de oprich-ting gevestigd te 3960 Bree, Nieuwstadstraat 13.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van één van de zaakvoerders mits bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad en voorafgaandelijke mededeling aan de Orde der Geneesheren. ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel: De uitoefening van de geneeskunde door de genees-heer-vennoot met inachtname van de regels van de medische plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle onroerende en roerende goederen die haar toebe-horen onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikke-len van welke commerciële activiteit ook.

Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De honoraria betreffende de medische activiteit en prestaties worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap. Aan de geneesheer-vennoot wordt een vergoeding toegekend voor de prestaties die hij voor de rekening van de vennootschap geleverd heeft.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en alle regels inzake deontologie, eigen aan de medici, te respecteren. ARTIKEL 4.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur, te rekenen van haar oprichtingsdatum.

TITEL II. - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN 

DEEL-GENOTEN

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/tweehonderdste deel van het kapitaal. ARTIKEL 6.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn op naam.

Niettegenstaande ieder strijdig beding, kunnen slechts vennoot worden of maatschappelijke rechten uitoefenen, met uitsluiting van ieder ander, art-sen die in het kader van de vennootschap hun vol-ledige praktijk uitoefenen of zullen uitoefenen en die met eenparigheid van stemmen door de bestaande vennoten worden aanvaard en enkel mits zij op de Lijst der Orde der Geneesheren zijn ingeschreven en die voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake de professionele art-senvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

Daarenboven dient het aandelenbezit van de venno-ten zich steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

ARTIKEL 7.

In de zetel van de vennootschap wordt een aande-lenregister gehouden, waarin wordt aangetekend :

1. Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen.

2. De gedane stortingen.

3. De overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de recht-verkrijgenden in geval van overgang wegens over-lijden.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in dit register.

De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum hunner inschrijving in het register der vennoten.

Elke aandeelhouder voor wat betreft hun aandelen en elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register

ARTIKEL 8. - OVERDRACHT VAN AANDELEN.

De aandelen van de vennoot kunnen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder leven-den noch overgaan wegens overlijden, behalve wanneer de overnemer, erfgenaam of legataris een arts is die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals gestipuleerd in artikel 6.

Bij overlijden van de enige zaakvoerder-vennoot zullen de erfgenamen of legatarissen die niet de vereiste hoedanigheid hebben om krachtens deze statuten vennoot te worden, toch de rechten ver-bonden aan de aandelen zelf kunnen uitoefenen, in de mate dat zij die rechten uitoefenen om het doel en de naam van de vennootschap zo te wijzigen dat de vennootschap niet meer tot doel heeft het uit-oefenen van de geneeskunde zodat ze enkel nog activiteiten zal uitoefenen die voor deze vennoten toelaatbaar zijn. De procedure hiertoe dient bin-nen de maand na het overlijden van de enige vennoot aangevat te worden. In afwachting daarvan zal de bedrijvigheid van de vennootschap beperkt blijven tot het beheer en de instandhouding van haar vermogen.

ARTIKEL 9.

De vennootschap erkent maar één eigenaar per aan-deel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien verschillende personen rechten hebben op eenzelfde aandeel, is de uitoefening van de eraan verbonden maatschappelijke rechten geschorst tot één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden ten aanzien van de vennoot-schap als eigenaar van het aandeel is aangewezen.

Splitsing van de eigendom van de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet de blote eigenaar dit vruchtge-bruik afkopen of andersom en de uiteindelijke vennoot moet arts zijn, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Genees-heren, van dezelfde of aanverwante discipline die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van

stemmen is aanvaard. Het aande-lenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

ARTIKEL 10.

De enige vennoot is niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Zijn aanspra-kelijkheid beperkt zich tot de afbetaling van het door hem onderschreven kapitaal.

De enige vennoot-geneesheer is ertoe gehouden de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven.

Hij zal persoonlijk onbeperkt aansprakelijk blij-ven voor alle professionele fouten met betrekking tot het uitoefenen van de geneeskunde.

Ieder arts-vennoot dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten en ook de aansprakelijkheid van de vennootschap dient verzekerd te zijn.

TITEL III. - BESTUUR EN TOEZICHT

ARTIKEL 11

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, geneesheren-vennoten overeenkomstig de regels van de geneeskundige plichtenleer.

Het mandaat van de zaakvoerder is van beperkte duur, te bepalen door de algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt, met een maximum van tien jaar. Herverkiezing is mogelijk. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrich-ten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de alge-mene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de ven-nootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshande-lingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennoot-schapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandig-heden niet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

onkundig kon zijn; de bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoor-digen door een mede-vennoot en voor opdrachten van niet-medische aard door derden. Bovendien moet het mandaat een bijzonder en tijdelijk karakter hebben

ARTIKEL 12

De vennoot, voorwerp van een disciplinaire, cor-rectionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoe-fening, dient de andere vennoten hierover in te lichten. Loopt hij een disciplinaire schorsing op, dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing.

Indien de zaakvoerder-vennoot ingevolge een disci-plinaire sanctie van de orde, hetzij een tucht-straf, hetzij een schorsing wordt opgelegd, kan er, noch door de vennootschap noch door één der vennoten, voor de duur van die tuchtstraf of sanc-tie een vervanger worden aangesteld, onverminderd de verplichting van de geneesheer-vennoot ten aan-zien van de continuïteit van de zorgen conform de medische deontologie. Is de zaakvoerder-vennoot daarentegen ingevolge een tijdelijke fysische ongeschiktheid of afwezig-heid wegens verlof in de onmogelijkheid om zijn ambt uit te oefenen, dan mag er gedurende die periode een vervanger worden aangesteld in het bezit van dezelfde professionele kwalificaties als zaakvoerder.

ARTIKEL 13

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoot of de vennoten zolang de benoeming van een bedrijfsrevisor niet verplicht is

TITEL IV. - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 14.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni van ieder jaar om twintig uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de verga-dering bijeengeroepen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De zaakvoerder(s) moet(en) tevens een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het be-lang van de vennootschap dit vereist of van zodra vennoten die gezamenlijk één/vijfde van het kapi-taal bezitten erom verzoeken.

Al de algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats in de oproeping vermeld.

De bijeenroeping geschiedt bij middel van aangete-kend schrijven of voor ontvangst getekende brief ten minste vijftien dagen aan de vennoten die ten minste acht dagen voordien in het register opgeno-men werden.

Indien alle vennoten in persoon aanwezig en daar-mee akkoord zijn, kan rechtsgeldig vergaderd worden zonder aanduiding van de vervulling van de formaliteiten van bijeenroeping; tevens kan van de agenda worden afgeweken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder en op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Genees-heren worden voorgelegd.

ARTIKEL 15.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een andere persoon die vennoot dient te zijn. Niemand kan drager zijn van meer dan één volmacht.

TITEL V - MAATSCHAPPELIJK JAAR - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 16.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op eenendertig december van elk jaar worden de rekeningen afgesloten, de inventaris en jaarrekening opgemaakt alsook, zelfs indien niet wettelijk vereist, een jaarverslag van de zaakvoerder(s) over zijn bestuur.

ARTIKEL 17.

Voor het opmaken van de jaarrekening en de interne balans en resultatenrekening stukken alsmede voor de bestemming van het resultaat zal de algemene vergadering zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Het resultaat, na boeking van alle kosten, wordt samen met het overgedragen resultaat en de reserves bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

TITEL VI - ONTBINDING-ALGEMENE BEPALING

ARTIKEL 18.

Zijn er geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering dan is de oudste zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar zowel ten aanzien van de vennoten als ten aanzien van derden tenzij de Rechtbank van Koophandel zich hiertegen verzet. Terzake zullen alle wettelijke en deontologische regels nageleefd worden. De vereffenaars zijn be-voegd tot alle verrichtingen tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Inzake benoeming en bevoegdheden zullen alle wettelijke regels nageleefd worden.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking heb-ben op de persoonlijke levenssfeer van de patiën-ten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, zal beroep gedaan worden op een arts.

ARTIKEL 19.

Comparant verklaart dat voor al hetgeen hier niet uitdrukkelijk vermeld staat, uitdrukkelijk verwe-zen wordt naar het wetboek van vennootschappen en de medische deontologie.

Comparant verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van zijn volledige medische activi-teiten in een professionele artsenvennootschap, hij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen wordt tot de jaarver-gadering van 2021 als zaakvoerder benoemd : voornoemde heer DOORME Frank, die deze aanstelling aanvaardt na bevestigd te hebben niet te zijn ge-troffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht. Hij oefent zijn mandaat bezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering later anders beslist.

Krachtens artikel 11 der statuten is aan de zaak-voerder alleen handelend volledige vertegenwoordi-gingsbevoegdheid toegekend om namens de vennoot-schap op te treden in en buiten rechte.

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toe-passing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbin-tenissen aangegaan in de tussenperiode zijn even-eens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te wor-den bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan Fiscopolis bv ovv bvba, vertegenwoordigd door de heer Roel De Vis-scher, erkend boekhouder-fiscalist, met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem Pleispark 53 (0451 662 187) met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispunt-bank voor Ondernemingen al dan niet via de ondernemingsloketten en andere fiscale of sociale in-stanties en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrij-vingen.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Myriam FRANSMAN-DAELEMANS

Iedere wijziging van onderhavige statuten dient

voorafgaandelijk de goedkeuring van de Orde van Geneesheren te verkrijgen.

OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN

Goedkeuring Orde van Geneesheren

Het ontwerp van huidige akte werd voorafgaandelijk ter goedkeuring voorgelegd aan de Orde van Genees-heren en bij brief van 10 februari laatstleden heeft deze dit ontwerp goedgekeurd.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op 1 maart 2011 en eindigt op 31 december 2012. Alle verrichtingen gesteld door de oprichter(s) vanaf 1 maart 2011 zullen boekhoudkundig voor rekening zijn van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni van het jaar 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 23.07.2015 15339-0315-012

Coordonnées
DOORME FRANK, HUISARTS

Adresse
NIEUWSTADSTRAAT 13 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande