DOKTERSPRAKTIJK DE BRUYN LEEN

Divers


Dénomination : DOKTERSPRAKTIJK DE BRUYN LEEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.290.682

Publication

09/05/2011
ÿþ" MU 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II IIVIIU1111AYV

X110V69765*

Vr behc aar Bel! 5taa

AI

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

De Hooklgriftler, Griffie

Ondernemingsnr : 0832290682

Benaming

(voluit) : DOKTERSPRAKTIJK DE BRUYN LEEN

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP OW EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Bretheistraat 102, 3600 Genk

Onderwerp akte : Aanpassing statuten

Uit de notulen van een buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 7/02/2010 werden volgende besluiten unaniem genomen : Naar aanleiding van de bespreking van de statuten door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren van Limburg past de vergadering haar statuten als volgt aan:

" Puntje 6 van Artikel 1 van het maatschappelijk doel wordt aangevuld met: "... in het gedrang te brengen en zonder dat deze activiteit een commercieel karakter heeft. Tussen de vennoten dient een voorafgaandelijk akkoord over de investeringsmodaliteiten met tenminste een 213de meerderheid schriftelijk te worden vastgelegd."

" In artikel 7 wordt in de eerste zin de woorden "al dan niet" geschrapt. Op het einde van het artikel wordt volgende tekst toegevoegd: "De duur van het mandaat van zaakvoerder is beperkt tot 6 jaar,

hernieuwbaar."

" Aan artikel 10 dient volgende tekst toegevoegd te worden: "De geneesheer-vennoot, evenals de vennootschap, dienen zich tegen medische fouten en de beroepsmatige aansprakelijkheid te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij."

" Aan artikel 13 dient volgende tekst toegevoegd te worden: "Geschillen van deontologische aard behoren tot

de exclusieve bevoegdheid van de Orde der Geneesheren."

De Bruyn Leen

Zaakvoerder

Tegelijkertijd hierbij neergelegd: gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

b

,u.~.. II~Y~~I~IN¢'I~~ININ~

+11006283*

Ondernemingsar :

Benaming 0832. 290. 692

(voluit) : DOKTERSPRAKTIJK DE BRUYN LEEN

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Bretheistraat 102, 3600 Genk

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING ZAAKVOERDER

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Genk op 3/11/2010 dat er een Burgerlijke Vennootschap

onder vorm van een Vennootschap onder Firma werd opgericht met volgende statuten:

Comparanten:

1. DE BRUYN Leen Clara G., Bretheistraat 102, 3600 Genk;

2. TEUWEN Bart Johan R., Bretheistraat 102, 3600 Genk

Naam: DOKTERSPRAKTIJK DE BRUYN LEEN

Maatschappelijke zetel: Bretheistraat 102, 3600 Genk

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het gehele maatschappelijke kapitaal bedraagt bij de

oprichting 2.500 EURO (tweeduizend vijfhonderd EURO) en is verdeeld in 100 aandelen met een nominale

waarde van 25,00 EURO. Dit minimum aantal aandelen moet te allen tijde gehandhaafd blijven. DE BRUYN

Leen onderschrijft 80 aandelen en TEUWEN Bart 20 aandelen.

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft volgend burgerlijk doel:

1. De uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische activiteit als huisarts in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de geldende normen zoals omschreven ondermeer in de code van geneeskundige plichtenleer. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot en onder de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijke uitgeoefende beroepsactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

2. Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3. Het inrichten van medische diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

4. De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

5. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn disciplines bij te blijven.

6. Met het oog op een optimale professionele samenwerking, het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het aangaan van (kosten)associaties. Het optimale beheer van de reserves als een goed huisvader. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om de reserves rechtstreeks of onrechtstreeks veilig te stellen, te verwerven of ult te bouwen, zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap in het gedrang te brengen. Mits in achtname van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De vennootschap kan als bijkomstig doel beleggen in roerende en onroerende goederen alsook alle handelingen dienaangaande stellen, volgens de modaliteiten van investeringsbeleid bepaald door de vennoten, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een commercieel karakter heeft.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Aansprakelijkheid: De vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle

vennootschapsschulden.

Dagelijks bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders - gekozen binnen of buiten de aandeelhouders. De oprichters besluiten voor een eerste maal DE BRUYN Leen aan te stellen "

tot zaakvoerder voor onbepaalde duur. De zaakvoerder mag de vennootschap alleen vertegenwoordigen. Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Neergelegd ter gn-rechtbank v. koophandel te TONGEREN

29-12-2014

De Hooid9*Iefe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar start op heden en eindigt op 31/12/2010. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf 1/01/2010 worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. Algemene Vergadering: Zij komt tenminste éénmaal per jaar samen binnen de 6 maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen.

DE BRUYN Leen, zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

Volledige uitgifte oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTERSPRAKTIJK DE BRUYN LEEN

Adresse
BRETHEISTRAAT 102 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande