COORDINATIE EN VEILIGHEIDSCOORDINATIE VOOR DE BOUW, AFGEKORT : COVEBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COORDINATIE EN VEILIGHEIDSCOORDINATIE VOOR DE BOUW, AFGEKORT : COVEBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.142.197

Publication

25/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

Lie I- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0478.142.197

Benaming

(voluit) : COórdinatie en VEiligheidscoórdinatie voor de BOuw (verkort) : COVEBO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Everselstraat 11 te 3580 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING - SLUITING VEREFFENING.

Uit een akte, verleden voor meester Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeitorenlaan 11, op 27 januari 2014, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COi rdinatie en VEiligheidscoiirdinatie voor de BOuw", of afgekort "COVEBO", blijkt onder meer:

1) Er werd kennis genomen van navolgende verslagen:

- het bijzonder verslag, opgesteld door de zaakvoerder, de dato 22 januari 2014, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2013, gehecht.

- het verslag, opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ira Nicolaij & Partners", bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Nicolaij Ira, bedrijfsrevisor, gedateerd: 24 januari 2014, over voormelde staat van actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, opgemaakt naar aanleiding van de voorgenomen ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Diens besluiten luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA COORDINATIE EN VEILIGHEIDSCOÔRDINATIE VOOR DE BOUW met zetel te 3580 Beringen, Everselstraat 11, een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 31 december 2013, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 117.116,22 EUR en een netto-actief van 60.668,85 EUR.

Uit mijn controles blijkt, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft.

De vereffening zal maar tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate de verwachtingen van de vennootschap met succes kunnen worden gerealiseerd door de vereffenaar,

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.".

2) De vennootschap werd vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld met ingang van 27 januari 2014.

3) De enige vennoot heeft uitdrukkelijk verklaard:

- dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens de provisie voor kosten van de vereffening van de vennootschap (kosten accountant, bedrijfsrevisor en notaris) ten belope van drieduizend vijfhonderd euro (¬ 3.500,00), een provisie voor de verschuldigde vennootschapsbelastingen aanslagjaar 2014 ten belope van vijfduizend vierhonderd zesennegentig euro achtenveertig cent (¬ 5.496,48) en de te betalen BTW over het vierde kwartaal 2013 ten belope van tweehonderd vierenzeventig euro twintig cent (¬ 274,20).

De betalingsbewijzen werden voorgelegd, waaruit blijkt dat de thans opeisbare kosten van de vereffening, verhoogd met de BTW en de provisie voor de verschuldigde vennootschapsbelasting, alsook de te betalen BTW, werden voldaan.

De enige vennoot heeft zich akkoord verklaard met de niet-inbaarheid van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering in rekening-courant die hij bezit lastens de vennootschap. De enige vennoot heeft dan ook verklaard deze schuld lastens de vennootschap kwijt te schelden.

De enige vennoot heeft verklaard dat er geen andere schulden meer bestaan.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -03- 2014

HAaffIrI

uu

RIO

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aldus heeft de algemene vergadering vastgesteld en'heeft de ondergetekende notaris bevestigd op basis van deze elementen dat er geen te vereffenen passiva meerzijn.

De enige vennoot verbindt zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen. - dat er geen vereffenaar is benoemd.

- dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer HOEKZEMA Alfred, geboren te Arnhem (Nederland) op 21 januari 1964, echtgenoot van mevrouw Melotte Inge, geboren te Genk op 3 november 1976, wonende te 3580 Beringen, Everselstraat 11, in zijn hoedanigheid van enige vennoot van de alsdan vereffende vennootschap.

In het bijzonder werd machtiging verleend aan de heer Hoekzema Alfred voornoemd, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Hoekzema Alfred, alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

De enige vennoot heeft dan ook beslist tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en heeft zich uitdrukkelijk akkoord verklaard om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De enige vennoot heeft verklaard verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

4) Ingevolge de ontbinding van de vennootschap is het mandaat van de zaakvoerder, de heer HOEKZEMA Alfred, geboren te Arnhem (Nederland) op 21 januari 1964, echtgenoot van mevrouw Melotte Inge, geboren te Genk op 3 november 1976, wonende te 3580 Beringen, Everselstraat 11, van rechtswege beëindigd,

5) De vereffening werd gesloten en de vennootschap heeft vanaf 27 januari 2014 definitief opgehouden te bestaan.

6) De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden te 3580 Beringen Everselstraat 11.

7) Volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accfides", Kapelstraat 18 bus 0.1 te 3550 Heusden-Zolder, vertegenwoordigd door de heer Wijnen Jan, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de ven-nootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd véér registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat;

- verslag van de bedrijfsrevisor,

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.01.2014, NGL 24.02.2014 14048-0286-012
30/01/2014
ÿþ Mud Wort11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc

aan ht Belgis Staatsti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

21 -e1- 201ii

Griffie

HQ -r

Ondernemingsnr : 0478.142.197

Benaming

(voluit) : COORDINATIE EN VEILIGHEIDSCOORDINATIE VOOR DE BOUW

(verkort) : COVEBO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EVERSELSTRAAT 11 3580 BERINGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 30/09/2013 blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd besloten:

Mevr, Inge Melotte, wonende te 3580 Beringen, Everselstraat 11 heeft ontslag genomen als zaakvoerder op 30(0912013. Er wordt haar kwijting verfeend voor het uitgeoefende mandaat.

In haar vervanging wordt voorzien vanaf 0111012013:

Dhr. Alfred Hoekzema, wonende te 3580 Beringen, everselstraat 11.

Het betreft een onbezoldigd mandaat, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

Dhr. Hoekzema Alfred

Zaakvoerder

1111111111111I11111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 15.07.2013 13305-0535-012
07/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

hIUi~iu ini1iiill* iii

1 039

V ~

beh

aa

Bef Stat





III

S-1.

2"

e- -e,

" tà:,itl;#

Griffie^^ t_T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.142.197

Benaming

(voluit) : COORDINATIE EN VEILIGHEIDSCOORDINATIE VOOR DE BOUW

(verkort) : COVEBO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EVERSELSTRAAT 11 3580 BERINGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 31/12/2012 blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd besloten:

- Dhr. Alfred Hoekzema, wonende te 3580 Beringen, Everselstraat 11 heeft ontslag genomen als zaakvoerder op 31/12/2012. Er wordt hem kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

In zijn vervanging wordt voorzien vanaf 0110112013:

- Mevr. Inge Melotte, wonende te 3580 Beringen, Everselstraat 11.

Het betreft een onbezoldigd mandaat, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

Mevr. Inge Melotte

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 11.06.2012 12165-0590-009
12/03/2012
ÿþ Mod Wort! ]1,]

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I1 1I I I1 I I ll I IIII III

" 12053860*

be

st

i

Rechtbank van koophandel

28 FOL 2012

te HASSEleiïfie

Ondernemingsvr : 0478.142.197

Benaming

(voluit) : COVEBO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KOERSELSEBAAN 33, 3550 HEUSDEN-ZOLDER

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d, 23 februari 2012 blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsten naar Everselstraat 11, 3580 Beringen, en dit met ingang vanaf heden.

Alfred Hoekzema

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 23.06.2011 11202-0546-009
25/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 22.06.2009 09267-0288-011
04/12/2008 : HAA020344
29/08/2008 : HAA020344
22/06/2007 : HAA020344
30/09/2005 : HAA020344
13/07/2004 : HAA020344
21/08/2002 : HAA020344

Coordonnées
COORDINATIE EN VEILIGHEIDSCOORDINATIE VOOR D…

Adresse
EVERSELSTRAAT 11 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande