CONSULTUX

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CONSULTUX
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 475.773.914

Publication

16/07/2014
ÿþ>AM POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'v-lCCHANDE. te ANTWERPEN

0 7 JULI 201k

afdeling HASSELT

Griffie

II 19111111 H

Ondernemingsnr ; 0476.773.914

: Benaming (voluit) : Consultux

(verkort):

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel : Boomkensstraat 98, 3600 Hasselt, België

° (volledig adres)

Onderwerp(en) akte :sluiting van de vereffening

Tekst:

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel te Hasselt op 30 juni 2014, blijkt dat volgende beslissingen zijn genomen;

Na kennis genomen te hebben van de bijgevoegde documenten en na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN om, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, overeenkomstig artikel 184 §5W. Venn. over te gaan tot de ontbinding van de Vennootschap met onmiddellijke sluiting van de vereffening,

KENNIS GENOMEN van de staat van activa en passiva van de Vennootschap dd. 30/06/2014 (bijlage 1) en vastgesteld dat er geen passiva (schulden) meer zijn.

BESLOTEN dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

BESLOTEN kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling zijn mandaat tot op vandaag.

BESLOTEN de boeken en bescheiden van de Vennootschap gedurende ten minste vijf jaar neer te leggen en te bewaren te Boomkensstraat 98, 3500 Hasselt.

VERKLAARD dat alle schuldeisers en vennoten van de Vennootschap de gelden en waarden die hun toekomen, hebben ontvangen. Voor zover als nodig krijgt de zaakvoerder volmacht om daartoe alsnog de nodige uitkeringen te doen. Er dienen bijgevolg geen maatregelen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

BESLOTEN de vereffening onmiddellijk te sluiten en te verklaren dat de Vennootschap definitief ophoudt te bestaan vanaf heden.

Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de -instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bjilag_en bij het Belgisch Staatsblad -1fig!7/2911:AJmuxu_du .Moniteur_belge

Let I - vervolg Mod PDF 11.1



BESLOTEN dat aan Davy SCHABREGS, P&S Bedrijfsconsultants BVBA p/a Gouverneur Roppesingel 81/3 te 3500 Hasselt alle machten worden verleend ter uitvoering van de genomen beslissingen, met inbegrip van het opmaken en ondertekenen van de publicatieformulieren in het Belgisch Staatsblad, de schrapping van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de BTW administratie en andere administratieve formaliteiten.

ER DERHALVE AKTE VAN GENOMEN dat, door onderhavige notulen te tekenen, de vennoten erkennen tijdig te zijn ingelicht over de bijeenroeping van de bijzondere algemene vergadering en van haar agenda, zoals hierboven vermeld, evenals over de aard en de inhoud van de verslagen en de andere documenten die aan deze vergadering worden voorgelegd, waarvan hij kennis heeft of zal kunnen nemen. De vennoten verzaken voor het overige aan de termijnen en de vormvereisten voor oproeping tot deze algemene vergadering, evenals aan het recht om de genoemde verslagen en documenten te ontvangen en verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm, zoals voorgeschreven artikel 64,1 ° lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Handtekening,

Rogier Roosen (voorzitter/zaakvoerder) Ester Roosen (secretaris)

Voorbehouden aan het Belgisch Staateblad

. "

Op de leatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/01/2008 : HA106942
26/10/2007 : HA106942
31/01/2007 : HA106942

Coordonnées
CONSULTUX

Adresse
BOOMKENSSTRAAT 98 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande