CONSULTIMM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSULTIMM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.415.549

Publication

01/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i i i i i

*11181026*

Yt

behr aar Bel!

Staa

HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0837.415,549

Benaming

(voluit) : CONSULTIMM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Vrunvijver 31

Onderwerp akte : kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Filip JUN IUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 17 november 2011 , te registreren , dat de buitengewone vennotenvergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONSULTIMM " waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder, Vrunvijver 31; rechtsgebied Hasselt  ondernemingsnummer 0837.415.459., heeft besloten :

1) het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd dertigduizend Euro, om het kapitaal te brengen van twintigduizend Euro op twèehonderd vijftigduizend Euro, door het creeren van tweeduizend driehonderd nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde , met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande tweehonderd aandelen, in de winsten delend vanaf 17 november 2011; op deze nieuwe aandelen is ingeschreven in geld aan een uitgifteprijs van honderd Euro per aandeel door de heer DAYERS Piet , wonende; te 3550 Heusden-Zolder, Vrunvijver 31. De aandelen zijn volstort. Een attest van deze storting op een bijzondere rekening is uitgereikt op 15 november 2011 door de KBC Bank (agentschap Nieuwerkerken) . De gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, hetzij tweehonderd dertigduizend Euro zijn beschikbaar voor de vennootschap

2) de statuten te wijzigen als volgt

Artikel 5 : vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal bedraagt tweehonderd vijftigduizend Euro, vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk éénitweeduizendvijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de expeditie van de notulen ;

- de gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en

be., egd.de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordryei,

Verw : Naam en handtekening.

12/07/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iAod 2.1

' L

(voluit) : CONSULTIMM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Neusden-Zolder, Vrunvijver 31

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 29 juni 2011 , te registreren, dat :

de heer DAYERS Piet Marie M., geboren te Hasselt op 6 augustus 1957, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Vrunvijver 31, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht voor onbepaalde duur als volgt:

Naam: CONSULTIMM

Maatschappelijke zetel : 3550 Neusden-Zolder, Vrunvijver 31

Doel : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in

het buitenland :

-Alle mogelijke werkzaamheden, technische diensten en adviezen te verstrekken aan derden op organisatorisch, commercieel, administratief, bedrijfseconomisch en juridisch vlak.

-Studie- en raadgevend bureel inzake alle studies met betrekking tot projectontwik-keting en verkavelingen, en alle werken in de bouw in de meest ruime zin van het woord. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen. Alle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur- en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkavelingen en  in het algemeen  alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produc-tief maken, voor eigen rekening, van alle bebouwde en onbebouwde onroerende ei-gendommen.

-Het oprichten, besturen, het begeleiden, het deelnemen, het adviseren en directie voeren over ondememingen en vennootschappen.

-Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennoot-schappen en/of ondernemingen.

-Het optreden bij onderhandelingen ter zake gehele of gedeeltelijke ovemame van aandelen, in de meest ruime betekenis. Het bevorderen van de oprichting van ven-nootschappen door inbreng, participatie of investeringen.

-Het toestaan van leningen, zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren.

-Het huren of verhuren, het doen bouwen of verbouwen, met betrekking tot onroe-rende en roerende goederen,

in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de onroerende leasing.

-Het verwerven en vervreemden van onroerende goederen.

-Het verbouwen, bouwen en laten bouwen van onroerende goederen in het algemeen.

-De vennootschap mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die

het genot zouden hebben van deze roerende of onroeren-de goederen.



-

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

i

be a B St:

NII

*11105668*

~I

IIII

i

i

u

u

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oor-deelkundig beheer van roerend en onroerend eigen patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengst, de verkoop en de wederver-koop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengsten; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit ais vastgoedmakeiaar mogen uitmaken.

-Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven in het algemeen, met betrekking tot bedrijfsbeheer, managementadvies, opportuniteitsonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelne-ming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, sa-menwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat

-Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als louter derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wet-telijke beperkingen.

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend Euro, vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, in geld onderschreven door de oprichter.

Elk aandeel is valstort De vennootschap heeft aldus twintigduizend Euro (¬ 20.0000) tot haar beschikking. De volstorting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening werd aan de instrumenterende notaris aangetoond door KBC bank (Nieuwerkerken) zoals blijkt uit het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank, op 29 juni 2011

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december; het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf

Reserves; verdeling van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voor-stel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder Saldo na vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bij-komende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur (voor het eerst in 2013)

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. De volmachten moeten

worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aan-vaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd Boorde algemene vergadering, voor een pe-riode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang

Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder, met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergaderin

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

* Werd benoemd tot zaakvoerder voor een onbepaalde duur : de heer DAYERS Piet voornoemd. Hij verklaarde het mandaat te aanvaarden

Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd : de expeditie van de akte

Voor-

t

bejwudeii

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrurnenlerende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONSULTIMM

Adresse
VRUNVIJVER 31 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande