CONSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.335.206

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.02.2014, NGL 31.03.2014 14086-0115-009
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.04.2013 13109-0104-008
18/03/2011
ÿþ Mod 2.1

ti.QQ: -k In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0$-03-2011

HASSELT

Griffle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

1

+iioaase3

Ondernemingsnr : 4=D. s--. 5" À --=> Co

Benaming

(voluit) : CONSENS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad, Steenweg 67/1

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bert VRANCKEN te As op 3 maart 2011, dat er een vennootschap;

werd opgericht als volgt:

OPRICHTERS :

1.- De heer FRANSSEN Jeroen, geboren te Herk-de-Stad op 25 februari 1975, ongehuwd, wonende te 3540: Herk-de-Stad, Steenweg nummer 67 bus 1.

2.- De heer FRANSSEN Jony Louis, geboren te Halen op 5 november 1952, wonende te 3540 Herk-de-'

Stad, Grotestreat nummer 1.

Art. 1 : Rechtsvorm  benaming : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming:;

CONSENS

Art. 2 : Zetel : 3540 Herk-de-Stad, Steenweg 67 bus 1

Art. 3 : Doel :

A. De vennootschap heeft tot doel, in binnen- en in buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van'

derden, of in deelneming met derden handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking:

hebben op :

- Het verstrekken van bijstand en advies met betrekking tot het beheer en management van ondernemingen;? het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp (consulting) aan het bedrijfsleven en de overheid op het; gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding; (onder meer inzake kredietbeleid, financiële zaken, praktische, logistieke, technische, commerciële,: administratieve en fiscale zaken, enzovoort); het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde. maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, kredietbeleid, financiële zaken, praktische en fiscale zaken, enzovoort; zakelijke dienstverlening; activiteiten in verband met de administratie; het: tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere; het leveren van professionele diensten en producten in: de vorm van detachering, interim management, advies, documenten en administratie, een en ander in de meest: ruime zin.

- verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie

- Management in sportprojecten en eventing;

Het uitoefenen van managementactiviteiten van sportbeoefenaars; de bemidde-ling bij het afsluiten van; contracten voor ondernemingen en individuele personen waaronder sportbeoefenaars;

- Organisatie van congressen, beurzen, evenementen, enzovoort;

- Documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van

kantoren en ondernemingen;

- Diverse dienstverlenende en administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren en ondernemingen in

de ruime zin van het woord;

- Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, niet eerder genoemd;

- Het geven van opleidingen;

- Projectmanagement;

- Activiteiten in het kader van HR-management (human resources-management);

- Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers; andere vormen van arbeidsbemiddeling;

- Het afleveren van expertises, schattingen, studies en verslagen inzake activiteiten vermeld in dit doel;

- Trading, bemiddeling en tussenpersoon in de handel;

- Optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen in de ruimste zin; de aan- en verkoop, in- en uitvoer,:

commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de'

handel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekéning.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd;

- Het waarnemen van bestuursmandaten; managementactiviteiten (ondermeer van holdings): het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven (eventueel op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal) en andere managementactiviteiten: het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheide-ne economische sectoren;

Voor eigen rekening :

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltoolingswerken door onderaannemers.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondememingen.

Algemeen : De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële , roerende en onroerende verrichtingen, met inbegrip van roerende en onroerende leasing, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks als onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelname kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder en vereffenaar van vennoot-schappen uitoefenen. Tevens kan zij zich borgstellen voor rekening van derden.

Art. 4 : Duur : opgericht voor een onbepaalde duur.

Art. 5 : Maatschappelijk kapitaal : bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde

Inschrijving afbetaling : Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor 186 aandelen.

Alle aandelen werden volledig onderschreven, doch volstort voor tweeënzestig euro (¬ 62,00) per aandeel zodat een totaal bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap.

Art. 9 : afstand van aandelen

A. De afstand van aandelen onder levenden is vrij aan een mede-vennoot.

In alle andere gevallen kan de overdracht enkel gebeuren met unaniem akkoord van alle overblijvende vennoten. De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven, bij een aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht. Tegen weigering van goedkeuring staat beroep bij de rechter open, bij de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied van de ze-tel van de vennootschap. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing. Indien de vennoot geen kandidaat-overnemer kan voorstellen en zijn aandelen toch wenst over te dragen zijn de andere vennoten verplicht de aandelen over te nemen rekening houdend met het recht van voorkeur.

De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaanmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die behoudens akkoord tussen de deskundigen, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal warden aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maand na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

De afstand of overdracht van aandelen waarvoor géén goedkeuring vereist dient ook ter kennis te worden gebracht van het bestuursorgaan van de vennootschap bij aangetekend schrijven of een ander wettelijk toegestaan communicatiemiddel, en zal slechts zijn uitwerking verkrijgen de eerste van de zesde maand volgend op de datum van deze kennisgeving, behoudens unaniem akkoord van alle vennoten.

ÿ~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen.

B. De overdracht wegens overlijden is vrij aan een andere vennoot, de afstammelingen van een vennoot of de echtgenoot of echtgenote van een vennoot: In alle andere gevallen kan de overdracht enkel gebeuren met unaniem akkoord van alle overblijvende vennoten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet tot één der opgesomde categorieën behoren, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen.

Deze waarde zal bepaald worden door de betrokken partijen, of ingeval van be-twisting, door een deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of zoniet, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

De betaling van de ovemameprijs zal contant, of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlater. Zo de afkoop niet tot stand gekomen is binnen de zes maanden, kunnen de erf-genamen of legatarissen de vervroegde ontbinding van de vennootschap vorderen.

Art. 10: bestuur - zaakvoerder De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Art 11. vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzon-derlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Voor het stellen van de volgende handeling dienen alle zaakvoerders gezamenlijk op te treden:

- het stellen van daden van beschikking met betrekking tot onroerende goederen;

- het aangaan van kredieten en hypotheken;

Indien deze zaakvoerders rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in ar-tikel 10 van de statuten en in het Wetboek van Vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde "vaste vertegenwoordiger'.

Art. 15 : Toezicht : Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

Art. 17 : Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap op de eerste maandag van de maand maart om 19uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de maand maart van het jaar 2013. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door één of meer zaakvoerders; deze laatste zijn verplicht dergelijke vergaderingen te beleggen op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten. De bijeenroepingen geschieden bij een door de wet voorzien communicatiemiddel, tenminste vijftien dagen vooraf en vermelden de dagorde, plaats, dag en uur waarop de vergadering zal plaatshebben; indien de oproeping gebeurt op een andere wijze dan per aangetekende zending, dient de bestemmeling daartoe indivi-dueel, uitdrukkelijk en schriftelijk zijn toestemming gegeven te hebben.

Art. 21: Maatschappelijk boekjaar: begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op 30 september 2012.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

Art 27. Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van de aandelen zoals bepaald in artikel 9, punt A, wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Art. 31 : Controle : Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

Art. 32 : De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

ZAAKVOERDER (niet-statutair): De heer FRANSSEN Jeroen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie en uitsluitend dienend voor de neerlegging en de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie van de oprichtingsakte; Notaris Bert Vrancken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CONSENS

Adresse
STEENWEG 67/1 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande