CHAVAST B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHAVAST B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.406.693

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 30.06.2014 14249-0550-028
20/11/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIegl~1liii

Neergelegd ter griffie det rechtbank y. koophandel te TONGEREN

0 7 -11. 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemi ngs n r: 0842.406.693

Benaming: CHAVAST B.V.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3620 Lanaken, Europaplein 13

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter Joossens, notaris te Lanaken, op vijf november tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHAVAST B.V.", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door zevenduizend vijfhonderd negentien (7.519) aandelen die ieder één/zevenduizend vijfhonderd negentienste (1/7.519e) van het kapitaal vertegenwoordigen,

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met vier miljoen achthonderdzesenveertigduizend tweehonderddrieënveertig euro (¬ 4.846.243,00) om het kapitaal te brengen van vier miljoen achthonderdvierenzestigduizend zevenhonderddrieënnegentig euro (¬ 4.864.793,00) op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), en dit door terugbetaling van werkelijk volgestort kapitaal op ieder aandeel. De kapitaalvermindering za! plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering onstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekenmaking nog niet vervallen zijn. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren en om de wettelijke reserve te herleiden tot het door de wet vereiste minimum door overboeking van het verschil naar de beschikbare reserves.

DERDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten en aldus punt 1 van artikel 3 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en is verdeeld in zevenduizend vijfhonderd negentien (7.519) gewone aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten, De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemen_gen alsmede j_ de administratie voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vogr-

behouden

aan het

e gist Staatsblad

f

,

Luik B - vervolg

Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te 1 tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die I woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

1 De heer Luc Eberhardt.

De heer Francis van der Haert.

Mejuffrouw Kimberly Moiders.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

{gel. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces verbaal van de algemene vergadering + kopie volmacht

- gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2013
ÿþ Med Word 11.1

~.` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1113111131

Ondernemingsnr: 0842.406.693

Benaming

(voluit) : CHAVAST

(verkort) :

i



Neergelegd ter grille der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

 5 -08- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Europaplein 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD, 14/06/2013

De bijzondere algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijk& zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van vier jaar. Deze: vennootschap heeft Dhr. Mathy Doumen, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is. haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der vennoten die de jaarrekening per 34 december 2015 dient goed te keuren.

De vergoeding voor deze opdracht bedraagt EUR 1.300 per jaar (plus BTW, onkosten en bijdrage IBR)s ander voorbehoud van jaarlijkse aanpassingen in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Stichting Administratiekantoor Aandelen Grouwels

Vertegenwoordigd door

de heer Pieter Josephus Hubert Grouwels

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.07.2013, NGL 26.07.2013 13378-0023-030
17/01/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte _ ...

i[ear .z~:

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Europaplein 13

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL WERKELIJKE LEIDING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, geassocieerd notaris te Lanaken, op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "CHAVAST B.V.", opgericht voor een onbepaalde duur bij akte verleden voor notaris Raoul van Gent te Heerlen (Nederland), op zes januari negentienhonderd vijfennegentig, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamers van Koophandel voor Limburg (Nederland) onder nummer 14632622, onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit:

De vergadering stelt vast en bekrachtigt dat, in bijzondere aandeelhoudersvergadering gehouden op 19 december 2011, besloten werd de gehele administratie van de vennootschap en de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap met ingang van 1 januari 2012 te verplaatsen naar België, op volgend adres: 3620 Lanaken, Europaplein 13, aangezien dit het adres is van waaruit de vennootschap effectief wordt geleid en dit zonder daartoe de vennootschap in ontbinding te stellen. Tweede besluit:

De vergadering bekrachtigt dat, ingevolge voormelde beslissing, de vennootschap dient te worden gelijkgesteld met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, zijnde de vennootschapsvorm die het nauwst aanleunt bij deze van de besloten vennootschap naar Nederlands recht.

Derde besluit:

I De vergadering bevestigt een vergelijking doorgevoerd te hebben van de statuten met het Belgisch vennootschapsrecht, onder andere met betrekking tot de rechtsvorm, de naam, de zetel, het doel, de' duur, het geplaatste en gestorte kapitaal, het bestuur, de vertegenwoordiging, de jaarvergadering, boekjaar, zoals weergegeven zal worden in de gecoördineerde statuten.

Vierde besluit:

De vergadering bevestigt de benoeming als zaakvoerder van de vennootschap van de Stichting naar Nederlands recht Stichting Administratiekantoor Aandelen Grouwels, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer GROUWELS Pieter, wonende te 6235 NR Ulestraten (Nederland), Vliek 1, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

Zesde besluit: De buitengewone algemene vergadering stelt bijgevolg vast dat de statuten als volgt luiden: STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één  Naam en zetel:

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: Chavast B.V.

2. Zij heeft haar zetel te Maastricht (Nederland). De zetel van de werkelijke leiding van de vennootschap _werd ingevolge beslissing_ van de enige aandeelhouder de dato _19_ december_2011J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BE

MONr'r-,' eiLG: U.iODG"

~

-" ~-... r:,t~?L(~7

Voor- behouch

aan he

Belgisc Staats bi

i

u I I1 IUII I IIII 11111

*12014923*

09 -0)-

-V 1Z)i.%I BESTUL

2612,

ofdgriff?er,

Ondernemingsnr : QQ

l.( e;:é- 6.93

Benaming : CHAVAST B.V.

Voor- Luik B - vervolg

tèhoà.:!n

aan het



Staatsblad = gevestigd te 3620 Lanaken, Europaplein 13.

= 3. Zij kan ook elders, zowel in binnenland als in buitenland, kantoor houden.

Artikel twee  Doel:

De vennootschap heeft ten doel:

1. het deelnemen in- en het oprichten van vennootschappen en ondernemingen, het voeren van de directie over- en het houden van toezicht op vennootschappen,daaronder begrepen de oprichting, de verwerving en financiering van, de deelname in, het samenwerken met en het voeren van de directie over andere ondernemingen met gelijk of aanverwant doel, alsmede het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden van andere ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden;

- het administreren van pensioen-, stamrechten en dergelijke;

- het uitoefenen van managementactiviteiten;

- het voor eigen rekening beheren en beleggen van gelden alsmede belegging in- en exploitatie van registergoederen, alles in de meest uitgebreide zin des woords.

2. Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin

verband houdt zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

Artikel drie  Kapitaal en aandelen:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen achthonderd

vierenzestigduizend zevenhonderd drieënnegentig euro (¬ 4.864.793,00) en is verdeeld in

zevenduizend vijfhonderd negentien (7.519) gewone aandelen van zeshonderd zevenenveertig euro

(¬ 647,00).

De aandelen luiden op naam.

Artikel zes  Bestuur:

1. Het bestuur, zaakvoerder genaamd, is belast met het besturen van de vennootschap.

2. Bij belet of ontstentenis van één of meer bestuurders/zaakvoerders zijn de overblijvende bestuurders/zaakvoerders, respectievelijk is de overblijvende bestuurder/zaakvoerder, tijdelijk met het gehele bestuur belast.

3. Ingeval van belet of ontstentenis van het gehele bestuur is de persoon, die daartoe door de

algemene vergadering van aandeelhouders is aangewezen, tijdelijk met het bestuur belast.

Artikel zeven  Vertegenwoordiging:

1. Het bestuur/de zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap, voor zover uit de wet niet anders voortvloeit.

2. De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt mede aan iedere bestuurder/zaakvoerder afzonderlijk

toe.

Artikel acht  Algemene vergadering:

1. Elk jaar wordt ten minste één algemene vergadering gehouden en wel op de zestiende van de maand mei om veertien uur dertig. Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag.

2. De jaarvergaderingen worden gehouden in de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft tenzij met inachtneming van de wettelijke bepalingen op een andere plaats rechtsgelding vergaderd kan worden.

Artikel negen  Boekjaar, winst:

1. Het boekjaar der vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december daaropvolgend.

2. De winst staat ter beschikking van de algemene vergadering van aandeelhouders.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- afschrift van het proces-verbaal van de statutenwijziging verleden voor notaris Wolfs Antonius te

I Heerlen (Nederland) d.d. 21 december 2011

- kopie aandeelhoudersbesluit d.d. 19 december 2011





















































































Coordonnées
CHAVAST B.V.

Adresse
EUROPAPLEIN 13 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande