CAROLUS C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAROLUS C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.425.582

Publication

18/09/2014
ÿþt

111111!IIR1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wald 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

O 9 SEP. 2014

Griffie

,

Onderrtemingsnr : 0446425582

Benaming

(voluit) : CAROLUS C.

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Heuvelstraat 50, 3850 Nieuwerkerken

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming zaakvoerder

Ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd, 01 september 2014 wordt als zaakvoerder voor onbepaalde duur benoemd, de BVBA Tok 2 Me, Sint-Truidersteenweg 168, 3540 HERK-DE-STAD, met als vaste vertegenwoordiger de heer Germeys Stijn, Sint-Truidersteenweg 158, 3640 HERK-DE-STAD, die verklaart te aanvaarden en dit vanaf heden.

Aldus gedaan te Nleuwerkerken, 01 september 2014.

Koen Carolus,

Zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordlgen

Verso : Naam en handtekening.

17/12/2013
ÿþwit

'1 Î Mua wand 79.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc

aan h( Belgist Staatsb

11WWW1

Rechtbank van koophandel

0 5 DEC, 2013

tin Ngc:~$r=rr

Griffie

Ondernemi ngsnr : 0445.425.582

Benaming

(voluit) : CAROLUS C.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heuvelstraat 50 te 3850 Nieuwerkerken

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: VERLENGING BOEKJAAR - VERPLAATSEN DATUM ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris RAf LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 23 oktober 2013 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering om het lopende boekjaar te verlengen in die zin dat het huidige boekjaar loopt tot en met dertig november tweeduizend veertien en dat het boekjaar voortaan begint op één december en eindigt op dertig november van ieder volgend jaar.

Bijgevolg zal artikel 20 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel twintig:

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één december en eindigt op dertig november van ieder volgend jaar."

TWEEDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering dat, naar aanleiding van de wijziging van het boekjaar, de jaarlijkse algemene vergadering voortaan zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand april om twintig uur (20:00) op de zetel van de vennootschap. De eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering zal dus plaatsvinden in april tweeduizend vijftien.

Bijgevolg zal artikel 15 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel vijftien:

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand april om twintig uur op de zetel van de vennootschap.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen ten allen tijde worden belegd door één of meerdere zaakvoerders op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het geplaatst kapitaal bezitten. De bijeenroepingen geschieden bij aangetekend schrijven per post ten minste vijftien dagen bij voorbaat en vermelden buiten de dagorde, plaats, dag en uur waarop deze zullen plaats hebben samen met eventueel de vermelding van de verslagen De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventueel commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken. Deze wijze van bijeenroeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enige zaakvoerder is."

DERDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerders en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten en besluit de algemene vergadering met algemeenheid der stemmen de nieuwe statuten aan te nemen als gevolg van de voormelde beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de gecoördineerde tekst der statuten.

Getekend: Raf LENAERTS, geassocieerd Notaris te Halen.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.11.2013 13668-0490-037
03/12/2014
ÿþOndernemingsnr : 0445425582

Benaming

(voluit) : CAROLUS C.

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heuvelstraat 50, 3850 Nieuwerkerken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

Het blijkt uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 04 november 2014 dat volgende beslissingen werden genomen:

- Beëindiging van het mandaat als zaakvoerder van de heer Carolus Koen wegens overlijden op 12 oktober 2014;

- Benoeming voor onbepaalde duur van ;

- de BVBA Kochra, Notelarenstraat 23 bus 2, 3500 Hasselt, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Somers Christine, Heuvelstraat 52, 3850 Nieuwerkerken als bezoldigd zaakvoerder; - de heer Carolus Clement, Bornestraat 24, 3850 Nieuwerkerken als onbezoldigd zaakvoerder die allen verklaren te aanvaarden en dit vanaf heden.

Aldus gedaan te Nieuwerkerken, 04 november 2014.

BVBA Kochra,

zaakvoerder,

vertegenwoordigd door Mevrouw Somers Christine,

Zaakvoerder

Op de lCatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111,1.1§13111111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 1 NOV. 2014

Griffie

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Bel

Sta

11111111111j1101f11111

Ondernemingsnr : 0445.425.582

Benaming

(voluit) : CAROLUS C.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heuvelstraat 50 te 3850 Nieuwerkerken

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - PARTIELE SPLITSING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 27 december 2012 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 tot 4 op de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel niet stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel, een afschrift van het verslag van het bestuursorgaan (opgesteld overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen) en een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor (opgesteld overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen) toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Uit de verklaring van heden gedaan door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING

A.Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap waarbij bepaalde activa en passivabestanddelen van onderhavige vennootschap overgaan op een nieuw op te richten vennootschap BVBA "LAND".

Overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen blijft onderhavige vennootschap bestaan.

Deze gedeeltelijke splitsing heeft plaats overeenkomstig volgende modaliteiten;

- de overdracht heeft plaats op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf;

- vanaf één januari tweeduizend en twaalf worden alle verrichtingen, gesteld door onderhavige vennootschap met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de inbreng ontvangende vennootschappen;

- er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de inbreng ontvan-lgende vennootschappen, noch aan de vennoten van onderhavige vennootschap;

- aan de zaakvoerders van onderhavige vennootschap en aan de zaakvoerders van de inbreng ont-'vangende vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend;

- de overdracht omvat alle elementen, zowel actieve als passieve, waarvan sprake in het splitsing voorstel en hierna meer uitvoerig beschreven;

- teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap, indien de hierna weergegeven toewijzing geen uit-'sluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of on-wetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan onderhavige vennootschap dan wel aan de inbreng ontvangende

verfnoot=s çjifflpett verijij_ven, zul Lep geacht worden toe_tg____horeg-aap_onçlerha_v_ig yer_nootscl_ap; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- overeenkomstig artikel 686 van het Wetboek van vennootschappen zullen de inbreng ontvan-'gende vennootschappen hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van de zekere en opeisbare schulden die bestaan op datum dat de akte houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de splitsing wordt bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Hun aansprakelijkheid geldt uitsluitend voor het netto-actief dat hen wordt toegekend;

- de partiële splitsing zal slechts gerealiseerd zijn na het besluit tot splitsing en na goedkeuring door deze algemene vergadering van het ontwerp van oprichting van de inbreng ontvangende vennootschap BVBA "LAND".

B. beschrijving van het overgedragen vermogen

Ingevolge de goedkeuring van de partiële splitsing verzoekt de vergadering mij, Notaris, akte te verlenen van de omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen; zij omvatten bij wijze van samenvatting volgende activa en passiva;

De inbreng in natura bestaat uit een aantal activa bestanddelen, zoals hierna toegelicht, die ais volgt zal worden besteed aan de diverse rubrieken van het eigen vermogen. Deze activa en passiva bevinden zich nu in CAROLUS C. BVBA en zullen worden afgesplitst.

Activa

Waarde inbrengen in natura 143.856,01 euro

Totaal; 143.856,01 euro

Passiva

Kapitaal 4.427,09 euro

Wettelijke reserve 442,71 euro

Beschikbare reserves 138.986,21 euro

Totaal: 143.856,01 euro

De inbreng in natura betreft:

BESCHRIJVING

STAD SINT-TRUIDEN, tweede afdeling

I.Een perceel bouwland ter plaatse gelegen "Droog Weide", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie A, nummer 37/A, met een oppervlakte volgens kadaster van twee hectare eenennegentig are veertig centiare (2ha 91a 40ca).

2.Een perceel bouwland ter plaatse gelegen "Droog Weide", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie A, nummer 781A/2, met een oppervlakte volgens kadaster van vier hectare achtendertig are (oha 38a 40ca),

3.Een perceel bouwland ter plaatse gelegen "Terbeek Veld", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie A, nummer 781D, met een oppervlakte volgens kadaster van twee hectare vierenvijftig are negentig centiare (2ha 54a 90ca),

OORSPRONG VAN EIGENDOM

1, 2 en 3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAROLUS C." is eigenaar van voorschreven onroerende goederen sub 1, 2 en 3 om deze te hebben aangekocht van de heer FRERE Jean-Pierre Jutes Antoine, echtgenoot van mevrouw WAGEMANS Françoise Charlotte Jeanne Marie Frédégande, te Tongeren en mevrouw FRERE Marie Rose Louis Gisèle, echtgenote van de heer FURNEMONT Michel Pol Arthur Jules Joseph, te Jalhay, dit ingevolge akte verleden voor notaris Joseph HOUGAERTS, alsdan te Tongeren op vijfentwintig juni negentienhonderd zevenennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op achttien juli daarna, boek 4709, nummer 24.

GEMEENTE NIEUWERKERKEN, eerste afdeling

4. Een koelinrichting op en met grond en aanhorigheden gelegen Heuvelstraat nummer 50, gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie A, nummer 3421K, met een oppervlakte volgens kadaster van één hectare zeventien are drieënveertig centiare (1 ha 17a 43ca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAROLUS C," is eigenaar van voorschreven onroerend goed sub 4:

- deels ingevolge inbreng bij oprichting van de vennootschap, te weten voormelde akte verleden voor notaris Alfred Vreven, alsdan te Sint-Truiden op elf oktober negentienhonderd eenennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op vierentwintig oktober daarna, boek 3554, nummer 18;

- deels ingevolge ruil met de heer CAROLUS Clement Louis Marie en echtgenote mevrouw KINNAERT Lidia Gislana Bertha Romania, beiden voornoemd bij akte verleden voor notaris Baudouin Vereist, te Halen op acht december tweeduizend en drie, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op achtentwintig januari tweeduizend en vier, respectievelijk onder formaliteitnummer 071-T-28/01/2004-00848.

HUURTOESTAND

De gesplitste vennootschap "CAROLUS C.", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer CAROLUS Koen, voornoemd verklaart dat voormelde goederen allen vrij zijn van gebruik.

De ontvangende vennootschap "LAND" in oprichting, vertegenwoordigd door de heer CAROLUS Koen, voornoemd, dewelke zich voor zoveel als nodig voor de ontvangende vennootschap sterk maakt, zal derhalve het genot van voormelde goederen verkrijgen door eigen gebruik vanaf 1 januari 2012.

De gesplitste vennootschap verklaart dat de goederen verder niet bezwaard zijn met een voorkeur- of voorkooprecht ten voordele van wie ook,

HYPOTHECAIRE TOESTAND

t -Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gesplitste vennootschap verklaart dat het hierboven omschreven goed wordt ingebracht in de ontvangende vennootschap voor vrij, zuiver en niet belast met enig voorrecht, hypothecaire inschrijving, overschrijving of andere last van welke aard ook, zowel in zijn hoofde als in hoofde van de vorige eigenaars, met uitzondering van de hypothecaire inschrijving genomen in het voordeel van de naamloze vennootschap "KBC Bank', te Brussel ingevolge kredietakte verleden voor notaris Bauduouin VERELST te Halen op tweeëntwintig januari tweeduizend en twee, ingeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op dertien februari daarna onder formaliteitnummer 071-1-1310212002-00948, voor een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro in hoofdsom en vijfentwintigduizend euro ais bijhorigheid, dewelke voorschreven onroerend goed sub 4 bezwaart. Partijen verklaren allen ingelicht te zijn door ondergetekende notaris omtrent de rechtsgevolgen verbonden aan genoemde hypothecaire inschrijving.

Algemene voorwaarden van de inbreng

1.De ontvangende vennootschap verkrijgt vanaf 1 januari 2012 de eigendom en het genot van het ingebrachte goed door de reële en daadwerkelijke inbezitneming, met de verplichting om vanaf diezelfde datum alle taksen en belastingen van welke aard ook in verband ermee te dragen en te betalen tot volledige ontlasting van de inbrenger.

2.Het goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich momenteel bevindt, zonder waarborg betreffende de gebreken van de grond en de ondergrond, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het kunnen bezwaren of bevoordeligen. De gesplitste vennootschap verklaart geen kennis te hebben van erfdienstbaarheden en er ook zelf geen te hebben gevestigd.

Het staat de ontvangende vennootschap vrij de ene erfdienstbaarheid in haar voordeel in te roepen en zich te verzetten tegen de uitoefening van de andere, maar op haar kosten en risico en zonder verhaal tegen de gesplitste vennootschap.

3.De oppervlakte wordt niet gewaarborgd. Elk verschil in meer of in min, zelfs indien groter dan één twintigste, blijft in het voordeel of het nadeel van de ontvangende vennootschap.

4.De kadastrale gegevens worden louter ter informatie verstrekt.

5.De ontvangende vennootschap wordt verondersteld volkomen op de hoogte te zijn van de eigendomstitels betreffende het ingebrachte goed; ondergetekende notaris wordt uitdrukkelijk vrijgesteld van een meer gedetailleerde beschrijving in deze notulen. De vennootschap treedt in alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder verhaal tegen noch tussenkomst van de inbrenger.

6.Stedenbouwkundige voorschriften:

De minuuthoudende notaris heeft de aandacht van de verkrijgende vennootschap gevestigd op de bepalingen van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (hierna genoemd "Vlaamse Codex RO"):

De gesplitste vennootschap verklaart dat er geen voorontwerp of ontwerp van lijst van de voor bescherming vatbare monumenten en stads- of dorpsgezichten werd betekend, noch een Koninklijk Besluit houdende de definitieve bescherming zoals voorzien door het decreet van drie maart negentienhonderd zesenzeventig, tot bescherming van monument, stads- of dorpsgezichten.

De gesplitste vennootschap verklaart dat voor alle eventueel door haar opgerichte constructies de nodige vergunningen te hebben bekomen in zoverre daar alsdan een vergunning voor vereist was, en geen kennis te hebben van stedenbouwkundige overtredingen in verband met het verkochte goed.

Voor alle wijzigingen aan de gebouwen en aan de bestemming ervan zal de ontvangende vennootschap de toelating moeten vragen aan de bevoegde diensten van stedenbouw, Verder zullen in het algemeen alle reglementen inzake stedenbouw moeten worden nageleefd,

Wat betreft het deel grond horende bij het bij deze verkochte goed verklaart de gesplitste vennootschap dat er geen stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd, noch een stedenbouwkundig attest dat laat voorzien dat een dergelijke vergunning zou kunnen bekomen worden en dal bijgevolg geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op gemeld goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

Bovendien mag op bedoeld deel grond geen bouwwerk, noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning vatbaar is, op het bij deze verkochte goed worden opgericht zolang de stedenbouwkundige vergunning niet verkregen is.

In geval van bouwen zal de ontvangende vennootschap zich moeten gedragen naar de bestaande en toekomstige reglementen en voorschriften door de bevoegde overheden vastgesteld of nog vast te stellen en namelijk alle rooi- en richtlijnen moeten volgen, bepaald hetzij door de gemeentelijke overheid, hetzij door de dienst van stedenbouw, dit alles zonder enige tussenkomst van de verkoper, noch verhaal tegen de verkoper.

Verklaring inzake Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

De instrumenterende notaris verklaart:

-dat de stad Sint-Truiden nog niet beschikt over een goedgekeurd plannen- en vergunningsregister;

- dat de gemeente Nieuwerkerken reeds beschikt over een goedgekeurd plannen- en vergunningsregister; -dat er derhalve voor het onroerende goed sub vier een stedenbouwkundig uittreksel werd afgeleverd op 13 december 2012.

Partijen verklaren dat zij een kopie van het stedenbouwkundig uittreksel voorafgaandelijk de ondertekening van onderhavige akte ontvangen hebben.

Ondergetekende notaris vermeldt en informeert, overeenkomstig artikel 5.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening:

-dat voor het ingebrachte onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering van: 1) de vergunning betreffende "bouwen fruitloods met voorlopige woning" op datum van 6 mei 1991; 2) de vergunning betreffende "regularisatie open stapelruimte" op datum van 21 mei 2002; 3) de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

vergunning betreffende "uitbreiden frui#boomkwekerij (koelruimte, open stapelruimtes 1 &2, werkplaats en opslag sproeistoffen onder bestaande luifel) en inrichten van een tijdelijke woning in bestaande loods" op datum van 19 februari 2002; 4) de vergunning betreffende "uitbreiding fruitteeltbedrijf met gebouw (kantoren, eetzaal, sanitaire ruimte) en aanleg parkings" op datum van 25 juni 2002; 5) de vergunning betreffende "het bouwen van een loods voor fruitteelt en een bedrijfswoning" op datum van 26 oktober 2004 en 6) de vergunning betreffende "het bouwen van bijkomende bedrijfsruimten voor onderhoud en stallen van werktuigen en materialen en uitbreiden van een gekoelde ruimte in functie van fruitboomkwekerij" op datum van 27 november 2007;

-dat de meest recente stedenbouwkundige bestemmingen van de onroerende goederen "agrarisch gebied" is voor het goed gelegen te Nieuwerkerken en landschappelijk waardevol agrarisch gebied" is voor de goederen gelegen te Sint-Truiden, dit telkens volgens het gewestplan Sint-Truiden  Tongeren;

-dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en volgens de verklaring van de gesplitste vennootschap voor de onroerende goederen geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

-dat het onroerend goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht zoals bedoeld in artikel 2.4.1;

-dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning werd afgeleverd;

-dat het krachtens artikel 4.2.12, paragraaf 2, tweede lid, voor de overdracht verplichte as-builtattest (indien het een "bebouwd" onroerend goed betreft) niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Ondergetekende notaris verwijst bovendien naar artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, welk artikel de vergunningsplichtige handelingen omschrijft.

Ondergetekende notaris heeft vastgesteld dat de voorafgaandelijke onderhandse overeenkomst betreffende de splitsing/inbreng, voorwerp van onderhavige akte, niet beantwoordt aan de voorschriften van artikel 5.2.5 (de verplichte vermeldingen in de onderhandse akte), artikel 6.1.1, eerste lid, 4° (de sancties in geval van inbreuk op de informatieplicht vermeld in de artikelen 5.2.1 tot en met 5.2.6) en artikel 6.3.1 (de gevallen waarin partijen de vernietiging kunnen vragen van hun titel en de voorwaarden waaronder kan worden verzaakt aan deze vordering tot vernietiging).

De ontvangende vennootschap erkent dat de inbreuk op de informatieplicht bij onderhavige akte is rechtgezet en zij verklaart bij deze te verzaken aan de vordering tot nietigverklaring op basis van een inbreuk op de informatieverplichting, zodat de vordering tot vernietiging van de titel niet meer kan worden ingeroepen.

Planbatenheffing

De gesplitste vennootschap verklaart geen kennis te hebben van enige planbatenheffing,

Onteigening

De gesplitste vennootschap verklaart dat er haar voor het verkochte goed geen onteigeningsbesluit werd betekend, en dat zij geen weet heeft van een geplande onteigening.

Ruilverkaveling

De gesplitste vennootschap verklaart eveneens dat haar tot op heden geen andere stedenbouwkundige voorschriften betekend werden, noch een ruilverkavelingsbericht betreffende het voormelde goed.

Bescherming

De gesplitste vennootschap verklaart dat zij geen kennis heeft gekregen dat betreffende het ingebrachte goed, beschermingsmaatregelen zouden zijn ontworpen of getroffen, overeenkomstig de wetgeving op de monumenten, landschappen, stads- en dorpsgezichten.

Milieu - Bodemsanering

De gesplitste vennootschap verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij haar weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, met uitzondering van voormeld perceel gekadastreerd onder nummer 3421K.

De dienst milieu van de gemeente Nieuwerkerken heeft via een inlichtingenformulier de dato 13 december 2012 bevestigd dat er voor voorschreven gronden geen milieuvergunningen werden afgeleverd, met uitzondering van dossiernummer 1999/K2/21 (plantenkwekerij, opslag planten en fruit en toebehorende activiteiten (klasse -- 2)), dossiernummer 2005/K2/42 (tuinbouw- en fruitbedrijf met toebehoren aan koelinstallaties, opslag biociden, gevaarlijke stoffen en hout (klasse  2)) en dossiernummer 2012/K2/69 (verandering van vergunde inrichting kl2 door uitbreiding: bijplaatsen transformator, opslag mazout mbt bedrijf, verdeelinstallaties brandstof, verwarmingsketels op stookolie (klasse 2)).

De gesplitste vennootschap legt de bodemattesten voor dewelke betrekking hebben op het hierbij ingebrachte goed gelegen te Sint-Truiden en dewelke allen werden afgeleverd door OVAM op 26 september 2011. De inhoud van elk van deze bodemattesten luidt letterlijk als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1, Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,"r

De gesplitste vennootschap legt tevens het bodemattest voor dat betrekking heeft op voormeld perceel gekadastreerd onder nummer 3421K, tevens hierbij ingebracht goed, hetwelk werden afgeleverd door OVAM op 24 februari 2012. De inhoud van dit bodemattest luidt letterlijk ais volgt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

"1.Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01 A1.2011

Afdeling: 71045 NIEUWERKERKEN 1 AFD

Straat+ nr.: Heuvelstraat 50

Sectie: A

Nummer: 0342/00K00

Verder 'deze grond' genoemd.

2,lrlhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd,

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 17.01.2012, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van deze grond.

2.2Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 29.05.2009

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, Carolus C. BVBA, Heuvelstraat 50, 3850 Nieuwerkerken-Ob.2991

AUTEUR: Bouwen & Milieu NV

DATUM: 17.01.2012

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, Carolus C. BVBA, Heuvelstraat 50, 3850 Nieuwerkerken

AUTEUR: Bouwen & Milieu NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.beînzage"

De gesplitste vennootschap verklaart dat de ontvangende vennootschap, in tegenstrijd met wat bepaald wordt in artikel 101 van het voormelde Decreet, niet op de hoogte werd gebracht van de inhoud van genoemde bodemattesten vóór het afsluiten van de initiële overeenkomst.

De ontvangende vennootschap verklaart evenwel dat zij op de hoogte werd gebracht van de inhoud van deze bodemattesten vóór de ondertekening van onderhavige notariële akte.

De ontvangende vennootschap verklaart uitdrukkelijk de vroeger afgesloten overeenkomst te bevestigen en onherroepelijk te verzaken aan alle vorderingen tot nietigheid die zij zou kunnen laten gelden op grond van artikel 116, paragraaf 1 van genoemd Decreet met betrekking tot onderhavige verkoop,

De gesplitste vennootschap verklaart met betrekking tot het verkochte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de kopers of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de gesplitste vennootschap ter goeder trouw afgelegd werd, neemt de ontvangende vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart zij dat de gesplitste vennootschap hiervoor niet tot vrijwaring zal gehouden zijn.

Ondergetekende notaris bevestigt dat alle bepalingen van "Hoofdstuk VIII: overdrachten" van het decreet op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast.

De notaris bevestigt tevens dat de ontvangende vennootschap niet op de hoogte werd gebracht van de inhoud van het bodemattest vóór het afsluiten van de initiële overeenkomst. Het bodemattest was echter wel aanwezig vóór het verlijden van de notariële akte en de ontvangende vennootschap heeft heden verzaakt aan de nietigheidsvordering, zodat thans de bepalingen van "Hoofdstuk VIII: overdrachten" van het decreet op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast,

De notaris wijst de ontvangende vennootschap er echter op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet)

onverminderd van toepassing blijven.

Het natuurlijk milieu en het natuurbehoud

De gesplitste vennootschap verklaart dat het goed niet is gelegen binnen:

- een Vlaams ecologisch netwerk (VEN);

- een natuurreservaat en zijn uitbreidingsperimeter gelegen binnen de groen- en bosgebieden, de bosuitbreidingsgebieden en de met al deze gebieden vergelijkbare bestemmingsgebieden aangewezen op de

.-1 plannen van aanleg of de ruimtelijke uitvoeringsplannen van kracht in de ruimtelijke ordening, of het Vlaams ecologisch netwerk;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge - een door de Vlaamse regering afgebakende perimeter binnen de groen- en bosgebieden en de bosuitbreidingsgebieden en de al met deze gebieden vergelijkbare bestemmingsgebieden aangewezen op de plannen van aanleg of de ruimtelijke uitvoeringsplannen van kracht in de ruimtelijke ordening gelegen binnen het integraal verwervings- en ondersteunend netwerk (IVON);

- de afbakening van een natuurinrichtingsproject.

Bepalingen in verband met de Vlaamse wooncode

De gesplitste vennootschap verklaart dat het voorkooprecht voorgeschreven in de Vlaamse Wooncode niet van toepassing is op de ingebrachte goederen.

Verzekeringspolis

De ontvangende vennootschap verbindt zich ertoe een verzekering af te sluiten tegen brand en andere risico's.

De notaris verwittigt de ontvangende vennootschap dat zij alle belang heeft de verzekering vanaf vandaag af te sluiten en dat de gesplitste vennootschap niet waarborgt dat het verkochte goed door zijn polis verzekerd blijft.

Water  gas -- elektriciteit

De uitbatende vennootschap is verplicht alle bestaande contracten betreffende gas-, water- en elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst te handhaven/of over te nemen. Hij stelt de betrokken diensten zo nodig op de hoogte ingeval van wijziging.

De tellers, meters, leidingen en andere toestellen die in het goed geplaatst zijn en die aan derden toebehoren maken geen deel uit van de inbreng.

Elektrische installatie

De gesplitste vennootschap verklaart dat van het voorwerp van deze akte geen wooneenheid in de zin van artikel 276 bis van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties van tien maart negentienhonderd eenentachtig, deel uitmaakt, behoudens voormelde voorlopige woning (zie stedebouwkundige vergunning van zes mei negentienhonderd éénennegentig, waarvan de elektriciteit werd goedgekeurd begin deze maand, waarvan partijen kennis hebben en attesten in hun bezit zijn.

Energieprestatiecertificaat Vlaamse Gewest

De gesplitste vennootschap verklaart dat voor het voorschreven goed geen energieprestatiecertificaat werd opgemaakt omdat het niet valt onder het toepassingsgebied van artikel 9.1.1. en volgende van het Energiebesluit van negentien november tweeduizend en tien in uitvoering van het Energiedecreet van acht mei tweeduizend en negen.

Bosdecreet

De instrumenterende notaris brengt partijen ter kennis dat een grondoppervlakte onder de voorschriften van het Bosdecreet valt wanneer deze beantwoordt aan de wettelijke definitie van bos (Bosdecreet artikel 3). Het Bosdecreet blijft van toepassing op onwettige ontboste grondoppervlakten, inzonderheid gelden voor beboste grondoppervlakten volgende verplichtingen:

- bij elke kap of bij elke grondige wijziging aan de bosbodem, de strooisellaag of de kruidenlaag, dient een machtiging bekomen te worden van het Agentschap voor Natuur en Bos, tenzij anders voorzien in een wettelijk goedgekeurd beheerplan.

Een beheerplan is wettelijk vereist voor alle aaneengesloten beboste eigendommen van minstens vijf hectare.

- Met het oog op de gehele of gedeeltelijke ontbossing van een perceel, geldt dat hiervoor een stedenbouwkundige vergunning met voorafgaand advies van het Agentschap voor Natuur en Bos vereist is, evenals naleving van de compensatieregeling (Bosdecreet artikel 90bis, Besluit Vlaamse Regering van zestien februari tweeduizend en één). Hiervan kan enkel afgeweken worden op grond van artikel 47 en artikel 87 van het Bosdecreet.

De verwerver neemt alle rechten en verplichtingen over die op het eigendom rusten, namelijk door het Agentschap voor Natuur en Bos verleende machtigingen, subsidies of goedgekeurd bosbeheersplan.

Vervreemding van een bebost eigendom toebehorend aan een rechtspersoon met publiekrechtelijk statuut mag enkel gebeuren na goedkeuring door de Vlaamse Regering (bosdecreet artikel 90).

Risicozone overstromingsgebied

In navolging van artikel 68-7 § 4 van de wet van vijfentwintig juni negentienhonderd tweeënnegentig op de landverzekeringsovereenkomst deelt de instrumenterende notaris de gesplitste en de ontvangende vennootschap mede dat het voorschreven goed niet gelegen is in een risicozone voor overstroming zoals bepaald in het K.B. van achtentwintig februari tweeduizend en zeven tot afbakening van de risicozones.

Postinterventiedossier

Op vraag van de instrumenterende notaris of voor het hoger beschreven eigendom reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de gesplitste vennootschap ontkennend, en bevestigt zij dat er aan dit eigendom reeds sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier moest worden opgesteld.

Ontslag van ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen, tijdens de overschrijving van deze akte, enige ambtshalve inschrijving te moeten nemen.

Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering dezer doet de gesplitste en de ontvangende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk hun maatschappelijke zetel.

C .ÿ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bevestiging van identiteit

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de namen, voornamen, plaatsen en data van de geboorte van de partijen, op zicht van officiële stukken door de Hypotheekwet vereist.

C. Vergoeding

Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng in natura ten bedrage van honderd drieënveertigduizend achthonderd zesenvijftig euro één cent (¬ 143,856,01) zullen aan de vennoten van CAROLUS C. BVBA 125 nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde van de vennootschap LAND BVBA (in oprichting) worden toegekend. Dit aantal is gekozen om een eenvoudige uitgifteverhouding mogelijk te maken, namelijk 1 nieuw aandeel LAND BVBA bij 1 bestaand aandeel CAROLUS C. BVBA.

Deze 125 aandelen zullen samen een maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen ten bedrage van vierduizend vierhonderd zevenentwintig euro negen cent (¬ 4.427,09) in deze vennootschap. Elk aandeel komt aldus overeen met één/honderd vijfentwintigste (1/125ste) van het kapitaal, hetzij een fractiewaarde van vijfendertig euro tweeënveertig cent (E 35,42) per aandeel.

Voor het overige zullen er aan de oprichters of de vennoten geen andere bijzondere voordelen of vergoedingen worden toegekend in het kader van deze transactie.

VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL

- de inbreng ontvangende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing. Zij zal hiervan het genot hebben vanaf één januari tweeduizend en twaalf.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal vanaf zelfde datum alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en in het algemeen aile lasten dragen die de hen overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan,

- De inbreng ontvangende vennootschap zal de overgegane goederen nemen in de staat waarin ze zich nu bevinden, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen onderhavige vennootschap voor welke reden dan ook.

- De overgedragen schulden van onderhavige vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de inbreng ontvangende vennootschap die in dat opzicht, zonder dat hieruit schuldvernieuwing voortvloeit, in de plaats zef gesteld zijn in de rechten en plichten van onderhavige vennootschap.

Bijgevolg zal ze in de plaats van onderhavige vennootschap instaan voor het ganse passief dat betrekking heeft op de gedane inbreng; zij zal meer bepaald de betaling van de intresten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overdragende vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet getroffen worden door deze partiële splitsing, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor pand op het handelsfonds.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal alle transacties, overeenkomsten en welk danige verbintenissen ook moeten uitvoeren met betrekking tot de hen overgedragen activa en passiva bestanddelen, zoals de contracten en verbintenissen die zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal alle betwistingen en rechtsvorderingen, gerechtelijke of niet, zowel in hoedanigheid van eiser ais van verweerder vervolgen en zullen hieruit voordeel trekken of er de nadelige gevolgen van dragen met volledige en gehele ontheffing van de overdragende vennootschap.

- De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten;

1. alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook onderhavige vennootschap tegenover aile derden, hierin begrepen de openbare administraties, genieter of titularis is;

2. de last van het overgedragen passief van onderhavige vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later vcortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen;

3. de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende de ingebrachte bestanddelen, met last voor de overnemende vennootschappen om ze te bewaren, gedurende de wettelijk voorziene termijn,

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist ais vergoeding voor de inbreng van een deel van het vermogen van onderhavige vennootschap bij wijze van partiële splitsing door oprichting van de vennootschap BVBA "LAND", honderd vijfentwintig (125) aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA "LAND" toe te kennen aan de vennoten van onderhavige vennootschap.

Deze aandelen zullen op naam zijn, volledig volgestort en rechtstreeks toegekend worden aan de vennoten van onderhavige vennootschap in de verhouding van één aandeel van de inbreng ontvangende vennootschap voor één (1) aandeel in onderhavige vennootschap,

Deze aandelen zullen in de winsten delen vanaf één januari tweeduizend en twaalf. Zij zullen door de zorgen van nagemelde lasthebber overhandigd worden aan de rechthebbenden binnen de twee maanden na publicatie van de akten van kapitaalvermindering en oprichting in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de heer CAROLUS Koen aan te duiden tot bijzondere lasthebber

- om onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen bij de verrichtingen van de partiële splitsing door oprichting van de BVBA "LAND";

- om inbreng te doen bij wijze van partiële splitsing door oprichting van de vennootschap BVBA "LAND";

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- om de nieuw gecreëerde aandelen in ontvangst te nemen en deze in hogervermelde verhouding te

verdelen onder de vennoten van onderhavige vennootschap;

om alle verklaringen af te leggen betreffende de beschrijving van de onroerende goederen en de

hypothecaire toestand;

- om de hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving naar aanleiding

van de inbreng ontvangende vennootschap BVBA "LAND";

- om alle modaliteiten van de oprichting van de BVBA "LAND" te bepalen;

- om daartoe in het algemeen alle akten en stukken te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en in het algemeen al het nodige te doen.

VIJFDE BESLISSING

A.Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing.

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: E 4.427,09 kapitaal; E 442,71 wettelijke reserve en E 138.986,21 beschikbare reserves, zoals dit blijkt uit het bovenvermeld verslag van het bestuursorgaan, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

B.Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootsohap en vaststelling van de afsluitdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering.

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAND" met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21 op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van zaakvoerder:

De heer CAROLUS Koen, voornoemd.

De zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd,

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van de activiteiten in het kader van voormelde partiële splitsing door oprichting van de BVBA "LAND", het kapitaal van de vennootschap verminderd is met vierduizend vierhonderdzevenentwintig euro negen cent (¬ 4.427,09) en dat het thans zesentwintigduizend vijfhonderdtweeënzeventig euro eenennegentig cent (¬ 26.572,91) bedraagt. De algemene vergadering beslist met eenparigheid de tekst van artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt om ze in overeenstemming te brengen met de hiervocr gemaakte vaststelling

"Artikel vijf:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zesentwintigduizend vijfhonderdtweeënzeventig euro eenennegentig cent (¬ 26.572,91) en is vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen van de vennootschap moeten op naam zijn.

De titel van elke vennoot zal alleen blijken uit het aandelenregister dat op de zetel van de vennootschap gehouden wordt en dat de aanwijzing vermeldt van elke vennoot en het aantal aandelen dat hij bezit, evenals de deelnemingsbewijzen op naam van de vennoten, uittreksels uit genoemd register en door de zaakvoerder(s) ondertekend.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnumniertcegekend."

ZEVENDE BESLSSING

Na kennisname van het ontwerp van de oprichting van de inbreng ontvangende vennootschap BVBA "LAND" worden deze ontwerpen goedgekeurd door de vergadering.

Financieel plan

Het bestuursorgaan van de vennootschap overhandigt aan de ondergetekende notaris een financieel plan waarin zij optreedt als oprichter en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigt.

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetbcek van Vennootschappen.

Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd, Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752 derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Verklaringen pro Pisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117, §1 (de verrichting dient te worden te aangezien ais een splitsing) en/of §2 (het afgesplitste deel van de vennootschap moet worden aangezien als een bedrijfstak) en 120, van het Wetboek der Registratie, Hypotheek en Griffierechten artikel 11 en 18 §3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen zoals gewijzigd door de wet van zestien juli tweeduizend en één, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad op twintig juli tweeduizend en één.

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor wat de incorporatie betreft van beschikbare reserves in de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap, wordt de vrijstelling op grond van artikel 116,3°lid van het Wetboek van Registratierechten ingeroepen.

ACHTSTE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerder en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten ais gevolg van de voormelde beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, splitsingsbalans en de gecoördineerde tekst der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd Notaris te Halen.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/09/2012
ÿþMod wmd 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I1I II II 111111 I II Illllfll

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : 0445425582

Benaming

(voluit) : CAROLUS C.

(verkort) :

Rechtbank van koophandel

19 SEP, 2012

te He~1eELT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heuvelstraat 50, 3850 NIEUWERKERKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel

Splitsingsvoorstel opgesteld

door het bestuursorgaan van de

Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid

"CAROLUS C."

gevestigd te

3850 NIEUWERKERKEN

Heuvelstraat 50

in het kader van de geplande partiële splitsing van de

Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid

"CAROLUS C."

door oprichting van een nieuwe

Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid

"LAND"

gevestigd te

3500 HASSELT

llgatlaan 21

Inhoudsopgave

LRechtsvorm - Naam - Kapitaal en aandelen - Doel - Duur - Zetel - Algemene vergadering - Boekjaar Samenstelling van de raad van bestuur van de partieel te splitsen vennootschap

I1.Rechtsvorm - Naam - Kapitaal en aandelen - Doel - Duur - Zetel - Algemene vergadering - Boekjaar - Samenstelling van het bestuursorgaan van de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap welke de afgesplitste vermogensbestanddelen zal ontvangen

I lI.Splitsingstabel per 31 december 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad'- 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

IV. Beschrijving van de af te splitsen onroerende goederen

V.Bepaling van de kapitaalsvermindering per aandeel in de partieel gesplitste vennootschap

VI.Bijzondere bepalingen

VII. Bijlage

1.Balans en resultatenrekening per 31 december 2011 van de BVBA "CAROLUS C."

I. Rechtsvorm - Naam - Kapitaal en aandelen - Doel - Duur - Zetel - Algemene vergadering - Boekjaar-Samenstelling van de raad van bestuur van de partieel te splitsen vennootschap

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid bij authentieke akte verleden voor Meester Alfred VREVEN, Notaris te SINT-TRUIDEN,

op 11 oktober 1991, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 05 november daarna onder

nummer 1991-11-05/255.

De benaming van de vennootschap luidt "CAROLUS C.".

De maatschappelijke zetel werd bij oprichting gevestigd te 3850 NIEUWERKERKEN, Bomestraat 24.

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

Haar maatschappelijk kapitaal werd bij oprichting vastgesteld op een miljoen tweehonderd vijftigduizend

(1.250.000,-) Belgische frank, vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen met een

nominale waarde van tienduizend (10.000,-) Belgische frank ieder.

Het maatschappelijk boekjaar ving aan op 01 mei van ieder jaar om te eindigen op

30 april van het jaar erop volgend. Het eerste boekjaar ving bij wijze van uitzondering aan op 11 oktober

1991 en eindigde op 30 april 1992.

De gewone algemene vergadering werd jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand september

om 20.00 uur en dit voor het eerst in 1992.

Het doel van de vennootschap luidde bij oprichting ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden ais op commissie,

zowel in België als in het buitenland:

-de opkweek en verkoop van vruchtbomen;

-de opkweek, verkoop en gebruik van onderstammen;

-het telen van fruit en verkoop ervan;

-de aan- en verkoop van steunpalen, en van alle tuinbouwmaterialen."

Blijkens beslissing van de zaakvoerders op 16 december 1991, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari 1992 onder nummer 1992-01-25 /419 werd het maatschappelijk kapitaal verplaatst naar 3850 NIEUWERKERKEN, Heuvelstraat 50.

Blijkens beslissing van de gewone algemene vergadering gehouden op 28 september 2001, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 maart 2002 onder nummer 2002-03-19 / 108 werd: -het maatschappelijke kapitaal omgezet in Euro, zijnde dertigduizend negenhonderd zesentachtig Euro negenenzestig Eurocent (30.986,69);

-het maatschappelijk kapitaal verhoogd met dertien Euro eenendertig Eurocent (13,31), om het te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig Euro negenenzestig Eurocent (30.986,69) op eenendertigduizend (31.000,00) Euro, door incorporatie van gereserveerde winsten, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Blijkens proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 20 januari 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 mei daarna onder nummer 2007-05-241 0074051, werd:

-het lopende boekjaar verlengd tot eenendertig december 2007;

-de looptijd van het maatschappelijk boekjaar gewijzigd. Het maatschappelijk boekjaar vangt sindsdien aan op 01 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar;

-de datum van de algemene vergadering gewijzigd. De algemene vergadering wordt sindsdien gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 20.00 uur.

Het bestuursorgaan van de BVBA "CAROLUS C." is samengesteld als volgt:

-de heer CAROLUS Koen, Flora, Emiel, wonende te 3850 NIEUWERKERKEN, Heuvelstraat 50, statutair

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder.

De BVBA "CAROLUS C." is ingeschreven in het rechtspersonenregister te HASSELT en heeft als ondernemingsnummer 0445.425.582.

Il. Rechtsvorm - Naam - Kapitaal en aandelen - Doel - Duur- Zetel - Algemene vergadering - Boekjaar-Samenstelling van het bestuursorgaan van de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap welke de afgesplitste vermogensbestanddelen zal ontvangen

De vennootschap welke de afgesplitste vermogensbestanddelen van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid "CAROLUS C." zal ontvangen is de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "LAND".

Deze vennootschap zal worden opgericht bij authentieke akte te verlijden voor Meester Baudouin

VERELST, Notaris te HALEN.

Haar maatschappelijke zetel zal worden gevestigd te 3500 HASSELT, llgatlaan 21.

De vennootschap zal worden opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal zal tweehonderd en vierduizend vierhonderd zevenentwintig Euro negen

Eurocent (204.427,09) bedragen, vertegenwoordigd door tweehonderd achtennegentig (298) aandelen

zonder vermelding van nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/tweehonderd achtennegentigste

(1/298e) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Van dit Kapitaal wordt vierduizend vierhonderd zevenentwintig Euro negen Eurocent (4.427,09)

onderschreven via inbreng in natura van actiefbestanddelen afkomstig van de partieel gesplitste

vennootschap "CAROLUS C." BVBA, waarvoor honderd vijfentwintig (125) aandelen zullen worden

uitgegeven, en tweehonderdduizend (200.000,00) Euro via inbrengen in natura door de echtgenoten

CAROLUS Koen  SOMERS Christine, waarvoor honderd drieënzeventig (173) aandelen zullen worden

uitgegeven.

Het maatschappelijk boekjaar zal aanvangen op 01 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal aanvangen op datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter

griffie van de bevoegde rechtbank om te eindigen op 31 december 2012, waarbij alle verrichtingen met

betrekking tot de afgesplitste activa- en passlvabestanddelen vanaf 01 januari 2012 worden geacht verricht

te zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Jaarlijks zal de gewone algemene vergadering der aandeelhouders worden gehouden op de eerste

donderdag van de maand juni om 20.00 uur en dit voor het eerst in 2013.

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-Consultancy in het algemeen;

-adviesverlening inzake beleggingen en beleggingsactiviteiten;

-het vormen en beheren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van

een roerend en/of onroerend patrimonium;

-het beheer van een vermogen, zowel roerend ais onroerend, door koop -- verkoop,

huur  verhuur, en andere rechtshandelingen, zowel voor zichzelf ais voor derden.

Zij mag elle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of die van

aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen zoals onder andere, tegen een redelijke

vergoeding, zich gedeeltelijk of volledig borg stellen voor het goed verloop van verbintenissen door derde

fysische of rechtspersonen aangegaan;

-het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

-het in leasing geven en in leasing nemen van onroerende goederen;

-het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng,

participatie, voorschotten;

-het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of

controle in vennootschappen of bedrijven behorende tot de groep en in aanverwante bedrijven.

Dit alles binnen de perken en mits naleving van de bepalingen voorzien door de wetgeving en regelgeving in

voormelde materies.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap mag deelnemen of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan

deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze

ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel

hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende aard, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel van de

vennootschap. Zij mag optreden als bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor aile verrichtingen van roerende of onroerende aard."

r.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Als zaakvoerder van de BVBA "LAND" za! worden benoemd:

-De heer CAROLUS Koen, Flora, Emiel, wonende te 3850 NIEUWERKERKEN, Heuvelstraat 50.

Naar aanleiding van de partiële splitsing van de BVBA "CAROLUS C." zal een inbreng in natura

plaatsvinden in de BVBA "LAND" van een aantal activa bestanddelen (zie eveneens splitsingstabel sub III)

die als volgt zal worden besteed aan de diverse rubrieken van het eigen vermogen:

Waarde inbrengen in natura 143.856,01 ¬

Besteding aan het kapitaal 4.427,09 ¬

Besteding aan de wettelijke reserve 442,71 ¬

Besteding aan de beschikbare reserves 138.986,21 ¬

Als tegenprestatie voor deze inbreng in natura zullen aan de aandeelhouders van de BVBA "CAROLUS C." honderd vijfentwintig (125) aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LAND" worden verstrekt in dezelfde verhouding van hun aandelenbezit bij de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CAROLUS C?.

lV.Beschrijving van de af te splitsen onroerende goederen

Tot de af te splitsen vermogensbestanddelen behoren de hierna beschreven onroerende goederen:

1. Gemeente SINT-TRUIDEN, 2e afdeling, gelegen Droog Weide, gekadastreerd sectie A, nummer 0037 A, een bouwland met een oppervlakte van twee hectare eenennegentig are veertig centiare (02ha91 a40ca).

Op 26 september 2011 werd een bodemattest afgeleverd dat letterlijk het volgende vermeldt:

"1. Kadastrale gegevens

datum toestand op : 01.01.2011

afdeling : 71352 SINT-TRUIDEN 2 AFD

straat + nr.: DROOG WEIDE

sectie : A

nummer : 0037 A

Verder 'deze grond' genoemd.

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot

de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend Bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van

Grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

te Mechelen, 26.09.2011

(handtekening)

Eddy Van Dyck

Afdelingshoofd"

2. Gemeente SINT-TRUIDEN, 2e afdeling, gelegen Terbeek Veld, gekadastreerd sectie A, nummer 0078 A2, een bouwland met een oppervlakte van vier hectare achtendertig are (04ha38a).

Op 26 september 2011 werd een bodemattest afgeleverd dat letterlijk het volgende vermeldt:

"1. Kadastrale gegevens

datum toestand op : 01.01.2011

afdeling : 71352 SINT-TRUIDEN 2 AFD

straat + nr. : TERBEEK VELD

sectie : A

nummer : 0078 A 2

Verder 'deze grond' genoemd.

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot

de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

r

2. Opmerkingen:

3. 1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend Bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van Grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

te Mechelen, 26. (handtekening) Eddy Van Dyck Afdelingshoofd" 09.2011

3. Gemeente SINT-TRUIDEN, 2e afdeling, gelegen Terbeek Veld, gekadastreerd sectie A, nummer 0078 D, een bouwland met een oppervlakte van twee hectare vierenvijftig are negentig centiare (02ha54a90ca).

Op 26 september 2011 werd een bodemattest afgeleverd dat letterlijk het volgende vermeldt:

"1. Kadastrale gegevens

datum toestand op : 01.01.2011

afdeling : 71352 SINT-TRUIDEN 2 AFD

straat + nr.: TERBEEK VELD

sectie : A

nummer: 0078 D

Verder 'deze grond' genoemd.

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot

de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend Bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van

Grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

te Mechelen, 26.09.2011

(handtekening)

Eddy Van Dyck

Afdelingshoofd"

4. Gemeente NIEUWERKERKEN, le afdeling, gelegen Heuvelstraat, gekadastreerd sectie A, nummer 342

K, een perceel grond met loods en koelinrichting met een oppervlakte van één hectare zeventien are .

(01 hal7a).

Op 24 februari 2012 werd een bodemattest afgeleverd dat letterlijk het volgende vermeldt:

"1. Kadastrale gegevens

datum toestand op : 01.01.2011

afdeling : 71045 NIEUWERKERKEN 1 AFD

straat + nr.: Heuvelstraat 50

sectie : A

nummer : 00342(OOK000

Verder 'deze grond' genoemd.

2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden

uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd

worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend

bodemonderzoek van 17.01.2012, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en

functie van de grond.

DATUM: 29.05.2009

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek, Carolus C. BVBA, Heuvelstraat 50, 3850

Nieuwerkerken -- Ob.2991

AUTEUR: Bouwen & Milieu NV

DATUM: 17.01.2012

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, Carolus C. BVBA, Heuvelstraat 50, 3850

Nieuwerkerken

AUTEUR: Bouwen & Milieu NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend Bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van Grondverzet. Meer informatie: www.ovam,be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage in bovenstaande documenten: www.ovam.belinzage.

te Mechelen, 24.02.2012

(handtekening)

Eddy Van Dyck

Afdelingshoofd"

V. Bepaling van de kapitaalsvermindering per aandeel in de partieei gesplitste vennootschap.

Het bestuursorgaan van de BVBA "CAROLUS C." stelt aan de algemene vergadering voor om de vennootschap partieel te splitsen, zoals hiervoor aangegeven in de splitsingstabel per 31 december 2011, en om de activa bestanddelen zoals beschreven in deze tabel in te brengen in de op te richten BVBA "LAND" waarbij de BVBA "CAROLUS C." blijft verder bestaan.

Als basis voor de partiële splitsing zal gebruik gemaakt worden van de balans per 31 december 2011 van de BVBA "CAROLUS C." zodat de activa- en passivabestanddeten welke zullen worden ingebracht in de BVBA "LAND" evenals deze welke worden bewaard in de BVBA "CAROLUS C." beiden worden gewaardeerd aan hun substantiële waarde per 31 december 2011.

Honderd vijfentwintig (125) aandelen van de BVBA "LAND" zullen worden toegekend aan de

aandeelhouders van de BVBA "CAROLUS C." in dezelfde verhouding als deze bestaande binnen de BVBA "CAROLUS C." welke, zoals hiervoor aangegeven, honderd vijfentwintig (125) aandelen heeft uitgegeven.

Aldus zullen de aandeelhouders van de BVBA "CAROLUS C." als gevolg van de partiële splitsing van deze vennootschap één (1) aandeel van de BVBA "LAND" ontvangen per één (1) aandeel van de BVBA "CAROLUS C." in hun bezit.

De aandelen van de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap, zijnde de BVBA "LAND", zullen op naam zijn, volledig volgestort en rechtstreeks toegekend worden aan de aandeelhouders van de te splitsen .. vennootschap, zijnde de BVBA "CAROLUS C.", door het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap onmiddellijk na het verlijden van de splitsingsakte, in de verhouding van één aandeel van de BVBA "LAND" voor één aandeel van de BVBA "CAROLUS C.".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dit leidt tot volgende kapitaalsvermindering per aandeel in de partieel gesplitste vennootschap:

BVBA "CAROLUS C."

Eigen vermogen voor splitsing 1.992.820,21 ¬

Aantal uitgegeven aandelen 125

Intrinsieke waarde per aandeel voor splitsing (¬ 1.992.820,21 / 125)15.942,56 ¬

Kapitaal voor splitsing 31.000,00 ¬

Fractiewaarde per aandeel voor splitsing (¬ 31.000,00 / 125) 248,00 ¬

Afsplitsing waarde inbrengen in natura in de BVBA "LAND"

(cfr, splitsingstabel per 31 december 2011 sub III.) 143.856,01 ¬

waarvan:

Vermindering van het kapitaal 4.427,09 ¬

Vermindering van de wettelijke reserve 442,71 ¬

Vermindering van de beschikbare reserves 138.986,21 ¬

Kapitaalsvermindering per aandeel (¬ 4.427,09 / 125) 35, 42 ¬

Fractiewaarde per aandeel na splitsing

(¬ 31.000,00 - ¬ 4.427,09 / 125) 212,58 ¬

Intrinsieke waarde per aandeel na splitsing

(¬ 1.992.820,21 -¬ 143.856,01 / 125) 14.791,71 ¬

VI. Bijzondere bepalingen

1.De aandelen van de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap zullen ingevolge de retroactiviteit van

de partiële splitsing deelnemen in de winst vanaf oprichting, zijnde

01 januari 2012.

2.De handelingen van de BVBA "CAROLUS C." inzake de afgesplitste activa- en passivabestanddelen, vanaf 01 januari 2012 tot op het ogenblik van het verlijden van de splitsingsakte zullen boekhoudkundig verondersteld worden te zijn verricht voor rekening van de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap, met name de BVBA "LAND".

3.Geen bijzondere rechten zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap, noch aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap.

4. De bezoldiging die ingevolge de partiële splitsing zal worden toegekend aan de bedrijfsrevisor bedraagt bij benadering zevenduizend vijfhonderd (7.500,00) Euro.

5,Aan de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap en van de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

Y N.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aldus gedaan te Nieuwerkerken, 20 augustus 2012

Voor de BVBA "CAROLUS C."

De beer CAROLUS Koen

Zaakvoerder

Hiermee neergelegd: splitslngsvcorstel

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/09/2011 : HA079391
09/09/2010 : HA079391
04/09/2009 : HA079391
02/07/2008 : HA079391
24/05/2007 : HA079391
01/12/2006 : HA079391
01/12/2005 : HA079391
08/12/2004 : HA079391
06/01/2004 : HA079391
03/04/2003 : HA079391
19/03/2002 : HA079391
04/04/2000 : HA079391
18/06/1997 : HA79391
25/01/1992 : HA79391
25/01/1992 : HA79391
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 13.07.2016 16316-0273-039

Coordonnées
CAROLUS C.

Adresse
HEUVELSTRAAT 50 3850 NIEUWERKERKEN(LIMB)

Code postal : 3850
Localité : NIEUWERKERKEN
Commune : NIEUWERKERKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande