CARMEN MOLENBRUCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARMEN MOLENBRUCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 566.925.606

Publication

31/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alléén de algemene vergadering bevoegd is.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde ontslag nemen, op voorwaarde dat hij zijn voornemen tenminste een maand op voorhand ter kennis van de andere zaakvoerders brengt.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de hierna vermelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bijzondere volmachten. (artikel 16 der statuten):

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onafgezien van de aansprakelijkheid van de zaakvoerders in het geval van een overdreven volmacht. Tegenstrijdig belang. (artikel 17 der statuten):

Indien een lid van het college van zaakvoerders een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, of indien een zaakvoerder voor die tegenstijdigheid van belangen is geplaatst, dan dient er gehandeld te worden zoals voorzien in het Wetboek Vennootschappen.

Zaakvoerder-Benoeming. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: artikel 37 der statuten): Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd. Benoeming van een opvolgend statutair zaakvoerder is toegestaan.

Derde als zaakvoerder - Bevoegdheidsbeperking - Ontslag. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: eerste zin van artikel 38 der statuten):

Indien een derde als externe zaakvoerder is benoemd, is een besluit van de algemene vergadering vereist 1' voor elke zetelverplaatsing, en 2' voor de opvraging van elke bijstorting op of volstorting van aandelen.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan hij te allen tijde worden ontslagen door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd met opzeggingstermijn.

Tegenstrijdig belang. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: artikel 39 der statuten): Artikel 17 is eveneens van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met een door hem in het belang van de vennootschap genomen beslissing of met een verrichting die aan hem als zaakvoerder van de vennootschap wordt voorgelegd, dan dient er gehandeld volgens de door het wetboek van vennootschappen terzake voorziene regels.

10. Nihil.

11. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor

rekening van derden of in samenwerking met derden :

- Verpleging op consultatie en aan huis van alle mensen die permanente of tijdelijke verzorging nodig

hebben, indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen;

- Het leveren van goederen en diensten aan medici en para-medici;

- De aan- en verkoop, het ter beschikking stellen en de commissie-handel van verbruiksgoederen,

onderhoudsproducten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector;

- Het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers;

- Het beheer, de bewaring en de valorisatie van onroerende goederen;

- De vennootschap mag alle leningen aangaan, zowel ten haren behoeve als ten behoeve van

derden, hypotheek verlenen en toestaan, en zich borgstellen;

- De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen, indien de wet en de statuten van die vennootschappen dit toelaten.

12. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur (20.00 uur); indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden om twintig uur (20.00 u.) op de volgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni 2016 om twintig uur (20.00 uur).

Benoeming van zaakvoerder.

Is benoemd tot niet-statutair zaakvoerder: MOLENBRUCK Carmen voornoemd, wonende te 3630 Maasmechelen, Dynastiestraat(M) 13.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Zij bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaart de opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien de algemene vergadering zou beslissen dat het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd zal zijn, dan bepaalt de enige vennoot of de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen, het bedrag van de vaste of proportionele bezoldiging.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan  Activum boekhouders bvba , met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 197, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het burgerlijk register, alsmede voor de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag van BTW-nummer en andere noodzakelijke formaliteiten te verrichten nodig geacht inzake oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel

Ilse Verdonck, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie: uitgifte

Coordonnées
CARMEN MOLENBRUCK

Adresse
ST. ANDREASSTRAAT 14 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande